Poliisioperaatio Mikkelissä 20.8.2021

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Kiisla
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: Ti Touko 05, 2020 3:29 pm

Poliisioperaatio Mikkelissä 20.8.2021

Viesti Kirjoittaja Kiisla »

Ei ole uutista julkaistu. Mikkelissä Laajalammella aiemmin poliisit täydessä varustuksessa kerrostaloon. Ulos tuotiin mies raudoissa. Myöhemmin koko talo piiritettynä ja ulos tuotiin keppien välissä ämpäri joka laitettiin kannelliseen astiaan peräkärrissä. Pommi??? Miksi ei ole asiasta suuremmin uutisoitu. Silminnäkijän mukaan ulos talutettu taisi vaikuttaa muulta kuin syntyperäiseltä härmäläiseltä. Tämä kommentti ei ole rasismia vaan ihmettelyä uutisointia kohtaan jota maahanmuuttaja jutuissa yleisesti tuntuu olevan. Jätetään uutisoimatta.
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Poliisioperaatio Mikkelissä 20.8.2021

Viesti Kirjoittaja poikani »

No, ei poliisi ehdi ihan kaikesta tiedottaa. Tänäänkin on mm. pitänyt kertoa kansalle Nivalan Kokkolantiellä sattuneesta liikenneonnettomuudesta, jossa yksi henkilö loukkaantui lievästi.
????? ?? ??????.
Jack the Ripper
Adrian Monk
Viestit: 2654
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 2:31 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: Poliisioperaatio Mikkelissä 20.8.2021

Viesti Kirjoittaja Jack the Ripper »

Olisiko maahantulija yrittänyt valmistaa jotain räjähdettä? Onhan noita Mikkelin omiakin pommimiehiä ollut, ja joku ajoi Jakomäestä asti Mikkeliin asti räjähteineen. Varmaan Mikkelin pommimiehistä kuuluisin on tuo Max Hupli joka räjäytti itsensä ja kaverinsa dynamiitilla, tosin Hollolassa. Mikkelissä 2000-luvun alussa elossa olleen huhun mukaan kolmas asunnossa ollut mies pelastui kun heräsi/tuli vessasta ja Max totesi hänelle johdot käsissään: "Haluatko kuolla? Jos et, ala häipyä. Kohta lähtee!" Mies otti uhkauksen vakavasti ja juoksi ulos asunnosta, portaat alas ja rappukäytävän ulko-ovesta ulos. Samalla kova räjähdys repi hollolalaista lähiötä. Pakenijakin haavoittui ilmeisesti rappukäytävän ovesta irronneesta materiaalista.
"Olen pessimisti. Tiedän kaiken turhaksi, mutta todennäköisesti olen taas tässäkin väärässä"
Likeavirgin
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4632
Liittynyt: Su Huhti 19, 2020 8:18 pm

Re: Poliisioperaatio Mikkelissä 20.8.2021

Viesti Kirjoittaja Likeavirgin »

Kiisla kirjoitti: Pe Elo 20, 2021 10:44 pm Ei ole uutista julkaistu. Mikkelissä Laajalammella aiemmin poliisit täydessä varustuksessa kerrostaloon. Ulos tuotiin mies raudoissa. Myöhemmin koko talo piiritettynä ja ulos tuotiin keppien välissä ämpäri joka laitettiin kannelliseen astiaan peräkärrissä. Pommi??? Miksi ei ole asiasta suuremmin uutisoitu. Silminnäkijän mukaan ulos talutettu taisi vaikuttaa muulta kuin syntyperäiseltä härmäläiseltä. Tämä kommentti ei ole rasismia vaan ihmettelyä uutisointia kohtaan jota maahanmuuttaja jutuissa yleisesti tuntuu olevan. Jätetään uutisoimatta.
Jännä homma, että aina kun näitä uutisia ei ole muka julkaistu niin kyseessä on ulkomaalainen. Ulkomaalaiset miehet yrittivät kaapata naisen Vuosaaressa jnejne..

taas näitä äärioikeiston päästään keksimiä juttuja, kun ulkomaalaiset eivät tee heitä enempää rikoksia :idea:
Avatar
H.Moilanen
David Starsky
Viestit: 4538
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm

Re: Poliisioperaatio Mikkelissä 20.8.2021

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

On siellä sankossa voinu olla jotain muutakin kuin pommi. Jos henkilö on vaikka kakkaillut suolensisäisiä tuliaisia ämpäriin just vähän ennen kuin jeparit ovat paukanneet paikalle. No, en kyllä tiedä, mutta ei nyt ihan heittäydytä kirjoittamaan kymmentä sivua pommijuttuja ennen kuin saadaan vähän lisätietoa.
Etsivän Keskuspoliisin mukaan Suomeen jääneet emigrantit olivat poliittisesti epäluotettavia. Lisäksi monet olivat juutalaisia, joita Etsivä Keskuspoliisi luonnehti lausunnoissaan ”epämieluisiksi henkilöiksi”.
Aiheesta lisää täällä.
Vastaa Viestiin