Helsinki Ullanlinna - psykiatri syytteessä vaimonsa murhasta 12/2022

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
Akim711
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: Pe Tammi 06, 2017 1:35 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja Akim711 »

Epäillyn on täytynyt olla tarkka, mitä sanoo kun kysyttiin, koska on nähnyt vaimonsa viimeksi, jos murha on tapahtunut pe-aamulla, niin on ollut helppo sanoa, että lähti töihin, eikä ole tullut, jos murhasi to-illalla, ja sanoisi niin, olisi riski että omaiset olisivat tavoitelleet kuoleman jälkeen ja ihmetelleet kun eivät tavoita, jos olisi sanonut, ettei tullut edes torstaina kotiin, olisi riski että naapuri olisi huomannut kotiinpaluun tai vaimo ollut yhteydessä tuttaviin ja ilmoittanut, että kotona ollaan.
Mielestäni epäiltyä olisi pitänyt omaisten/poliisin kuulustella enemmän perjantaina ja mennä tutkimaan asuntoa/autoa, tuossa aika vahva epäily kuitenkin ollut, harva terve aikuinen katoaa keskelle Helsinkiä.
tm_astro
Armas Tammelin
Viestit: 76
Liittynyt: Su Joulu 29, 2013 4:39 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja tm_astro »

Francis Munkki kirjoitti: To Joulu 22, 2022 9:10 pm
tm_astro kirjoitti: To Joulu 22, 2022 3:46 pm Me elämme jo 2020-lukua. Ei tämä ole enää pimeää keskiaikaa ! Eikä mielenterveyspotilaat ole mielenterveysrikollisia joita pitäisi pakkohoitaa ja rangaista sulkemalla laitoksiin.
Toisaalta tuossa viestissä oli hyvin sanottu se ongelma, mikä sisältyy psykiarian reduktiiviseen ja naturalistiseen ihmiskuvaan.

Mutta siinä on se ongelma, että jos ihminen on toisaalta negatiivisten kokemustensa ja tunteidensa summa, josta pitäisi saada muutettua positiivisten kokemusten ja tunteiden summa, niin se ei ole niinkään ongelman ratkaisu kuin vain sen kääntöpuoli.

Skitsofrenian, ahdistusten, masennusten ja psykoosien ongelma on, että kärsivällä henkilöllä ei ole sellaisia kokemuksia ja taitoja, jotka mahdollistaisivat hänen kokea myönteisiä tunteita, säädellä itseään, toimia aktiivisesti ja osallistua omaan elämäänsä. Joten tämä kärsimys voidaan joko tehdä vaarattomaksi tekemällä ihmisestä kemiallisesti zombie, tai sitten yrittää tarjota hänelle korjaavia kokemuksia ja taitoja.

Persoonan häiriöiden olemus taas on, että henkilöllä on sosiaalisesti vahingollisia ja moraalisesti kyseenalaisia menetelmiä hankkia itselleen myönteisiä tunteita ja kokemuksia muista välittämättä tai muiden kustannuksella. Psykopatiaa ja sosiopatiaa voi ajatella tällaisten kokemusten ja resurssien häikäilemättömänä ottamisena, kun taas varsinaisia persoonan häiriöitä erilaisina keinoina huijata ja manipuloida muita tarjoamaan niitä.

Pimeällä keskiajalla ajateltiin, että ihmisen elämän arvo ja merkitys ei ole toisaalta pysyvästi sidottu hänen kokemiinsa traumoihin ja negatiivisiin tunteisiin, eikä niiden determinoima. Mutta yhtä paljon, että sen koostuminen myönteisistä tunteista ja kokemuksista säilyttää ihmisen riippuvaisena niistä, eikä ole sen vakaampi tai kestävämpi pohja.

Toisaalta jotkut saattavat täällä kadehtia arvoalueella asuvaa lääkäriä, jonka toimeentulossa oli kyse kymmenistä tuhansista eikä vain tuhansista euroista. Toisaalta tämä tapaus hyvin viittaa siihen, että epäilty oli intensiivisten positiivisten ja negatiivisten tunteiden ja kokemusten vietävissä, ellei peräti niiden määrittelemä.

Toimintakyvyssä ja mielekkyydessä on lopulta kyse jostain muusta kuin pelkästä tunteiden ja kokemusten myönteisyydestä. Seuraava askel tässä päättelyssä on ajatella, että yksilön ongelmiin on ratkaisuna kollektiivi tai yhteisö. Mutta tämä käytännössä siirtää ongelmaa vain yhdellä askeleella eteenpäin. Myös kollektiivin tai yhteisön tarvitsee saada jostain toimintakykynsä ja mielekkyytensä. Se ei voi ammentaa sitä pelkästä olemassaolostaan eikä sisältämistään yksilöistä, edes luovuuden tai mielikuvituksen keinoin. Luovuus ja mielikuvitus ovat vain sanoja jos ei niillä viitata johonkin tiettyyn, yksittäiseen asiaan, mikä luodaan tai kuvitellaan, yksilönä tai yhdessä.

Sitten jää se viimeinen kysymys, että voiko toimintakyky ja mielekkyys riippua siitä, että tavalliset yksilöt tai ryhmät seuraavat joidenkin luovaksi ja lahjakkaaksi nimettyjen, erityisten ihmisten mielikuvitusta. Miten tämä eroaa siitä, että jokainen seuraisi vain omaansa?

Keskiajalla ajateltiin siis, että todellisuudessa on olemassa asioita, joissa on kyse enemmästä kuin mielihyvästä ja mielipahasta, nautinnosta ja kärsimyksestä tai yksilöstä ja yhteisöstä. Jos nyt ajatellaan, että ei ole, niin mielestäni pysyy edelleen se, ettei näiden sisältä ole löydettävissä mitään lopullisesti tyydyttävää ratkaisua. Mikä taas johtaa siihen, että yhtä hyvin voidaan mennä niukasti tai ei ollenkaan tyydyttävien ratkaisujen mukaan. Josta siis saadaan psykiatria kaikkine osa-alueineen.
Meni taas vankan mentaalimasturbaation puolelle. Ajattelet aivan liikaa. Yksinkertaistapa hieman, niin että Erkkikin ymmärtää :wink: Ei tuosta tavallinen kadun tallaaja ymmärrä yhtään mitään. Ideas as opiates. Ajatukset, ideat, ideologiat, uskonnot ym ym voivat olla huumetta ja pakenemista nekin.
Ahtisaari
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: Ke Joulu 21, 2022 12:40 am

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja Ahtisaari »

Todellakaan lapset ei puhu perheen narsistin touhuista kenellekään vaan pysyvät hiljaa monestakin syystä. Puolustavat itseään, sisaruksiaan ja äitiä. Narsistin lapset ja lapsipuolet joutuvat jatkuvasti sopeutumaan erilaisiin konflikteihin ja oppivat olemaan hiljaa. Sen lisäksi narsistien lapset ovat muutenkin oppositiossa mitä tulee viranomaisiin. Ei lapsia osata kuunnella ja narsistit osaavat taitavasti väittää viranomaisille lapsen jutut vain erotuskaksi tms. Minulla on ihan omakohtaista kokemusta asiasta. Pyysin apua perheväkivaltaan viranomaisilta ja miten sainkin katua tuota jälkeenpäin. Lisäksi sain äidinkin vihat niskaani koska hän halusi edelleen elää onnellisen perheen illuusiossa. Koko episodi pistettiin minun teini-iän sekoiluksi.

Jos näistä jotakin voisi oppia niin ainakin se että lapsia kuunneltaisiin enemmän ja että aina kuulusteluissa olisi ammattilainen joka erikoistunut lapsen kuulemiseen. Myös pitäisi ottaa huomioon suojella lasta koska perheen äiti saattaa hyvinkin suojella vain miestään ja näin ollen lapsi jää yksin eikä suostu siksi kertomaan totuutta.

Toinen asia on että niin kauan kuin poliisi ei ota tosissaan tappouhkauksia perheväkivalta tilanteissa niin näitä tapauksia tulee riittämään. Kukaan terve ihminen ei uhkaa tappamisella vaikka olisi kuinka kitkerä erotilanne. Kaikenlaista muuta painokelvotonta saattaa suusta tulla mutta ei tappouhkauksia. Niihin pitäisi siis poliisin voida reagoida välittömästi eikä odottaa että jotain tapahtuu ensin.
B€st
Olivia Benson
Viestit: 722
Liittynyt: Ke Tammi 29, 2020 9:58 am

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja B€st »

Juridianom kirjoitti: Pe Joulu 23, 2022 1:33 pm
Kiinnostusta henkirikos herättää eritoten, sillä aidon järkytyksenkin keskellä muumipukukansa nauttinee syvissä sopukoissaan ajatuksesta miten hyväosaisillakin voi kaikki mennä hetkessä päin helvettiä, ja näin voi vetää virheellisen kehäpäätelmän, ettei elämä olisi menestyvänäkään arvoalueella asuessa tae onnellisuudesta.
Ns. hyväosaisilla avio-ongelmat ovat yleisiä. Usein varsinkin mies tekee paljon töitä ja tutustuu siellä ihmisiin. Asema ja/tai varallisuus viehättää naisia, jolloin pettämisiä tapahtuu paljon. Jos naiset haluaisivat uskollisempia miehiä, he olisivat kollektiivisesti vähemmän kiinnostuneita miesten lompakoista. No tässähän oli eri case. Avio-ongelmiin johtavat monesti myös ajankäyttö eli se, että mies viettää liikaa aikaa töissä tai harrastuksissa. Alunperin nainen ei välttämättä itse edes nosta kissaa pöydälle, vaan naisen ystävät alkavat yllyttää tätä laittamaan aviomies koville siitä, ettei ole tarpeeksi kotona viettämässä laatuaikaa.
KaveriToveri
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: To Joulu 22, 2022 5:42 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja KaveriToveri »

Täällä tehdään aivan mahtavia yleistyksiä sen perusteella että ei itse tekisi niin, ja siksi ollaan kovin varmoja etteivät muutkaan tekisi. Tai ammatin tai koulutuksen perusteella. Ja keksitään monimutkaisia salaliiton tapaisia mysteereitä. Useimmat henkirikokset ovat suorastaan tylsän yksinkertaisia. Eiköhän tämäkin sellaiseksi paljastu.

Minfo on hyvä paikka sosiaalipornon tapaiselle tirkistelylle muutaman ensimmäisen sivun ajan, mutta sitte menee niin jankkaamiseks, että nimeks sopis paremmin Huuhaaspeku.fi.

PS Mun lääkärikaveri ajaa keskikokoisella 7 vuotta vanhalla pösöllä vaikka rahasta ei ole puutetta. Ja on välillä aikamoinen professori Tuhatkauno arkisissa asioissa vaikka tekee työkseen äärimmäistä tarkkuutta vaativaa kirurgiaa.

Vahinko se mereen ajo oli :)
Upponalle
Poliisikoira Rex
Viestit: 259
Liittynyt: Su Joulu 18, 2022 4:31 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja Upponalle »

GameOver kirjoitti: Pe Joulu 23, 2022 12:15 pm
Winchester kirjoitti: Pe Joulu 23, 2022 12:10 pm Tällä palstalla tämä jankkaaminen on uskomatonta. Tämäkin ketju paisuu mereen ajon jankuttamisella, monta sivua samaa lätinää ja sitten kiukustuttanut kun joku kysyy jotain asiaa joka on mainittu aiemmin, muttei kukaan jaksa enää kahlata joka sivua läpi kun useampi kymmen sivu on täynnä jankutusta.
Paljon latistavampaa on nämä kommentit, joissa valitetaan eikä osallistuta keskusteluun. Sivutolkulla. Se mereen ajo tottakai kuuluu tähän asiaan kokonaisuutena, koska näyttäytyy nyt aivan uudessa välissä tapon myötä.
Meinaatko, että tuohon mereenajoon tarvitaan lisää keskustelijoita?Latistajia piisaa muutenkin ja koko tapahtuma menneen talven lumia, vaikka kesä olikin.
H. Solmunen
Harjunpää
Viestit: 333
Liittynyt: Ke Syys 14, 2011 8:30 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja H. Solmunen »

B€st kirjoitti: Pe Joulu 23, 2022 12:45 pm
miksi antaisi vaimolle opetuksen ajamalla koko perhe kyydissä mereen? En usko, että lekuri osaisi ajaa oikeassa kulmassa. Selviämismahdollisuudet riippuvat siitä, miten turvavyöt ja ikkunat/ovet saa auki. Moni on kuollut ajettuaan veteen tyyliin niinkin että on onnistunut pelastamaan jonkun läheisen, mutta jäänyt itse nalkkiin. Minusta siinä on ollut onni mukana, että kaikki kuusi ovat selvinneet, kun kyseessä oli tapaus, missä alaikäisiäkin kyydissä. Toki katumaasturista varmasti helpompi päästä ulos kuin jostain vanhasta kaksiovisesta Honda Civicistä, mutta silti.
Riskeistä ja onnesta samaa mieltä. Miksi -kysymykseen on vaikea vastata kun puhutaan selkeästi hyvin häiriintyneestä henkilöstä. Yleisellä tasolla kuitenkin tällaisten henkilöiden jäljiltä syntyy usein hyvinkin paljon tuhoa milloin koko perheelle, koko työyhteisölle tai täysin sivullisillekin. Ei se perheen mukanaolo ole tällaiselle henkilölle mikään hidaste.

Kiihdytys oli todella voimakas ja täysin sopimaton tuohon ahtaaseen paikkaan riippumatta siitä oliko tarkoitus peruuttaa vai mennä eteenpäin. Tällöin vaihteen valitseminen väärin on epärelevantti argumentti. Pitää pohtia sitä, miksi kaasu lyötiin pohjaan. Siinä taas ei automaatti vs. manuaalivaihteistokeskustelulla ole juurikaan relevanssia, koska kaasu on molemmissa samalla paikalla. Ja vaikka olisi kuinka vieras auto, edelleen se kaasu on aina samalla paikalla kaikissa autoissa. Niin miksi se kaasu sitten lyötiin pohjaan? Sairaskohtaus tai sitten autossa tapahtuva julmettu häröily (tyyliin kiipeillään penkkien yli ja jalka osuu vahingossa kaasulle) ovat mahdollisia vahinkoja. Häviävän pieni mahdollisuus kuitenkin, eikä mikään asiasta kuultu tue tätä. Mutta jos joku haluaa tässä roikkua niin suotakoon se heille. Olisi vain kiva nähdä jotain perusteluja, eikä lukea samaa toistavaa viestiä sivukaupalla.
B€st
Olivia Benson
Viestit: 722
Liittynyt: Ke Tammi 29, 2020 9:58 am

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja B€st »

Onko tässä ketjussa muuten jo otettu esille sellaista seikkaa, että tuon Pietarinkatu 1:n suunnitellut arkkitehti oli olympia-ampuja Robert Tikkanen? Siis tämä Roope Tikkanen otti toiseksi nimekseen Bob ja muutti myöhemmin Robertin piirtämään taloon?
Avatar
pikseliseli
Alibin satunnaislukija
Viestit: 67
Liittynyt: Ke Syys 07, 2022 8:07 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja pikseliseli »

B€st kirjoitti: Pe Joulu 23, 2022 2:08 pm Onko tässä ketjussa muuten jo otettu esille sellaista seikkaa, että tuon Pietarinkatu 1:n suunnitellut arkkitehti oli olympia-ampuja Robert Tikkanen? Siis tämä Roope Tikkanen otti toiseksi nimekseen Bob ja muutti myöhemmin Robertin piirtämään taloon?
Arvioisin, että noin 60–70 sivua sitten tästä keskusteltiin.
Seli seli.
KaveriToveri
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: To Joulu 22, 2022 5:42 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja KaveriToveri »

pikseliseli kirjoitti: Pe Joulu 23, 2022 2:26 pm
B€st kirjoitti: Pe Joulu 23, 2022 2:08 pm Onko tässä ketjussa muuten jo otettu esille sellaista seikkaa, että tuon Pietarinkatu 1:n suunnitellut arkkitehti oli olympia-ampuja Robert Tikkanen? Siis tämä Roope Tikkanen otti toiseksi nimekseen Bob ja muutti myöhemmin Robertin piirtämään taloon?
Arvioisin, että noin 60–70 sivua sitten tästä keskusteltiin.
Tässähän se oikea syy varmaan on!! Ja Robert Tikkasen lapsen lapsella on usein huppu päässä, koska yleensä vaan on. /s
Enole1
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: To Joulu 22, 2022 2:05 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja Enole1 »

Mereenajosta vielä. Vaikea uskoa, että kukaan koeajaa Volvon, ajaa sen vahingossa mereen koska sekoilee vaihteiden ym kanssa ja päätyy kuitenkin ostamaan samanmallisen Volvon? Luulisi mereenajon olevan itselle ja perheelle traumaattista eikä olisi innostusta juuri kyseistä automallia ostaa.
Likeavirgin
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4632
Liittynyt: Su Huhti 19, 2020 8:18 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja Likeavirgin »

H. Solmunen kirjoitti: Pe Joulu 23, 2022 2:07 pm
B€st kirjoitti: Pe Joulu 23, 2022 12:45 pm
miksi antaisi vaimolle opetuksen ajamalla koko perhe kyydissä mereen? En usko, että lekuri osaisi ajaa oikeassa kulmassa. Selviämismahdollisuudet riippuvat siitä, miten turvavyöt ja ikkunat/ovet saa auki. Moni on kuollut ajettuaan veteen tyyliin niinkin että on onnistunut pelastamaan jonkun läheisen, mutta jäänyt itse nalkkiin. Minusta siinä on ollut onni mukana, että kaikki kuusi ovat selvinneet, kun kyseessä oli tapaus, missä alaikäisiäkin kyydissä. Toki katumaasturista varmasti helpompi päästä ulos kuin jostain vanhasta kaksiovisesta Honda Civicistä, mutta silti.
Riskeistä ja onnesta samaa mieltä. Miksi -kysymykseen on vaikea vastata kun puhutaan selkeästi hyvin häiriintyneestä henkilöstä. Yleisellä tasolla kuitenkin tällaisten henkilöiden jäljiltä syntyy usein hyvinkin paljon tuhoa milloin koko perheelle, koko työyhteisölle tai täysin sivullisillekin. Ei se perheen mukanaolo ole tällaiselle henkilölle mikään hidaste.

Kiihdytys oli todella voimakas ja täysin sopimaton tuohon ahtaaseen paikkaan riippumatta siitä oliko tarkoitus peruuttaa vai mennä eteenpäin. Tällöin vaihteen valitseminen väärin on epärelevantti argumentti. Pitää pohtia sitä, miksi kaasu lyötiin pohjaan. Siinä taas ei automaatti vs. manuaalivaihteistokeskustelulla ole juurikaan relevanssia, koska kaasu on molemmissa samalla paikalla. Ja vaikka olisi kuinka vieras auto, edelleen se kaasu on aina samalla paikalla kaikissa autoissa. Niin miksi se kaasu sitten lyötiin pohjaan? Sairaskohtaus tai sitten autossa tapahtuva julmettu häröily (tyyliin kiipeillään penkkien yli ja jalka osuu vahingossa kaasulle) ovat mahdollisia vahinkoja. Häviävän pieni mahdollisuus kuitenkin, eikä mikään asiasta kuultu tue tätä. Mutta jos joku haluaa tässä roikkua niin suotakoon se heille. Olisi vain kiva nähdä jotain perusteluja, eikä lukea samaa toistavaa viestiä sivukaupalla.
Voi se olla vahinkokin, jos kyseessä oli ensimmäinen nk. tehokas sähköauto ja tottunut tavallisiin autoihin. Moni perussähköautojen käyttäjä on lähipiirissämme ihmetellyt sitä miten tehokkaita ihan halvimmatkin sähköautot ovat ja alkavat sutimaan herkästi.
Pocahontas
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: Ma Joulu 19, 2022 11:19 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja Pocahontas »

Mulla on myös kokemusta tilanteesta, jossa vuosikymmeniä pahoinpidelty vaimo ja kaltoinkohdellut lapset puolustivat pahoinpitelevää miestä viimeiseen asti. Vaikka kuka yritti auttaa, ei mitään apua haluttu ottaa vastaan vaan viimeisen asti kehuttiin miestä kaikesta hänen hyvästä osaamisestaan eri osa-alueilla ja ystävätkin aina jaksoivat ylistää, kuinka hyvä tämä on tekemään töitä ja muutenkin ihana ihminen.

Mustelmat ynnä muut aina selitettiin jotenkin, koko perhe oli mukana isossa valheen kuplassa. Syynä ei ollut pelkästään pelko vaan he ihan todella uskoivat, olivat jotenkin manipuloituja yhtenäiseen valheeseensa. Kyllä siinä itsensä tunsi välillä hulluksi, kun tiesin asioiden todellisen laidan ja vähitellen kupla alkoi puhjeta erinäisistä syistä. Siltikin moni lapsista jäi puolustamaan isää eikä koskaan myöntänyt tämän todellista luonnetta. En käsitä ihan täysin, miten he onnistuivat selkeät teot aina uskomaan nurinkurin ja miten aina muista ihmisistä tehtiin syyllisiä.

Tämän miehen mielestä vika oli aina kaikissa muissa. Miten niin täydellinen tyyppi onnistuikaan saamaan ympärilleen pelkkiä (omasta mielestään) idiootteja?
Bou
Jack Bauer
Viestit: 924
Liittynyt: La Syys 17, 2011 3:46 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja Bou »

Juridiumilta tuli mielenkiintoinen ja kattava viesti. Keskustan alueella on niin paljon valvontakameroita, että olisi ihme ellei olisi katoamis ilmoituksen jälkeen hyvin pian selvää ettei uhri koskaan lähtenyt kotoaan. Jos katoaminen olisi kuitenkin saatu toteutettua, olisiko kuitenkin ollut mahdollista jäädä uskottava varteenotettava epäily muusta tapahtumakuviosta? Ehkä olisi. Onhan näitä ”varteenotettavia” epäilyjä nähty.
Hjallis
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Ma Kesä 15, 2020 6:52 pm

Re: Henkirikos Helsingin Ullanlinnassa - psykiatri vangittiin epäiltynä vaimonsa taposta

Viesti Kirjoittaja Hjallis »

Taitaa olla harvoja lankoja, jossa ei ole lainkaan mamu öyhötystä. Ilmeisesti Ullanlinna sijaintina taisi karsia kaiken öyhötyksen jo ennen kuin tekijän nimi oli esillä :D

Olisikin ollut mielenkiintoista seurata keskustelua kun olisi selvinnyt, että tekijä olisikin ollut korkeakoulutettu, omistusasunnon Ullanlinnasta omaava maahanmuuttajataustainen psykiatrian erikoislääkäri.
Vastaa Viestiin