Muuta keskustelua

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

jamo60
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Pe Joulu 19, 2008 10:14 pm
Paikkakunta: Hyvinkää

Viesti Kirjoittaja jamo60 »

Wildzared kirjoitti:voi vitunsaatananperkele. tekisi mieli just nyt lähteä kävelemään täältä kotoa hemmettiin. Eilen tuli nyrkistä ja sillai. Hyvää uuttavuotta vaan teillekkin <3
just kivaa varmasti asua jos on tollaista helvettiä,lähe käveleen vaan,ei tarvii sietää tollaista kenekään :!:
Jamo
rimma
Christopher Lorenzo
Viestit: 1513
Liittynyt: Ma Marras 19, 2007 11:43 pm
Paikkakunta: Pripyat

Viesti Kirjoittaja rimma »

Tilannettahan en täysin tunne mutta yleensä noissa tilanteissa ei auta muu kun lähteä kävelemään. Ainahan sitä tietty saa odotella että jos nyt just tällä kertaa kaikki selviäiskin puhumalla tai jotenkin muuten mutta kun tarpeeksi usein saa nyrkistä huomaa pikkuhiljaa että kannattaa vaan lähteä.

Enkä puhu pelkästään tästä tapauksesta (kun en sitä tunne) vaan ylipäätään. Toinen saattaa esim. selvänä olla oikein mukava ja ihana ihminen mutta kun viinaa saa niin muuttuu täysin. Siinä on silloin jokunen vaihtoehto. Joko lähtee, toinen lopettaa juomisen tai sitten ei tee mitään ja saa turpaansa edelleen. Tuo juomisen lopettaminen vie useasti paljon aikaa ja kun repsahduksia sattuu niin aina toinen puolisko on taas vaarassa.

Toisaalta taas varmasti tuollainen juomisesta johtuva rähinöinti on ehkä helpompi hoitaa kun sellainen että rähisee selvänä. Siinä kuitenkin on jokin selvä syy miksi käyttäytyy niin. Olisikohan näin? Jos jollakin kokemusta niin kuulen mielelläni vaikka asia onkin arkaluontoinen.
Kumpi on pahempi: totuus joka saa itkemään vai valhe joka saa hymyilemään?
век живи, век учись.
Avatar
ABC
Michael Knight
Viestit: 4320
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Viesti Kirjoittaja ABC »

^ Joka tapauksessa turha tuhlata ainutkertaista elämäänsä yhden aikuisen ihmisen paapomiseen.

Mitä nopeammin lähtee, sitä vähemmän jälkeenpäin harmittaa menetetty aika.
Every ship must sail a world.
Wildzared
Armas Tammelin
Viestit: 83
Liittynyt: La Touko 03, 2008 5:58 pm

Viesti Kirjoittaja Wildzared »

Eipä täältä kamalasti ole mahiksia lähteä, joka sinällään on ihan perseestä. vanhemmat elättää ymym. Ei tällä koulutustaustalla ym. kauheesti töitä haeta. :/
hemuli
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 117
Liittynyt: La Elo 16, 2008 4:48 pm
Paikkakunta: Hki

Viesti Kirjoittaja hemuli »

Kyllä töihin pääsee ilman koulutustakin, varastoduunia, myyjän töitä, siivousta ym. Jos mukavampaa hommaa haluaa niin työkkäri järjestää aikuiskoulutuskursseja joissa saa lyhyessä ajassa tarvittavan osaamisen erikoistuneempiin hommiin. Ei rahattomuus saa olla se syy joka pakottaa jäämään hakattavaksi. :evil:

Ehdottomasti kannustan jättämään väkivaltaiset siipat, niistä ei ole kuin harmia. Kerran tuli turpiin (vielä melko lievästi, mikäli niin voi sanoa) ja se riitti mulle. Samanlainen se on ollut kaikille muillekin naisilleen, ja uskaltaisin väittää että hyvin harva väkivaltainen mies muuttuu yhtään miksikään. Onhan noita vihanhallintakursseja ym, mutta kuinka moni sellaisiin suostuu menemään, se onkin jo toinen juttu.
Loka
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5207
Liittynyt: Ti Kesä 12, 2007 10:28 pm
Paikkakunta: On The Edge

Viesti Kirjoittaja Loka »

Kokeiles oppisopimuskoulutusta. Esim lähihoitsuja otetaan paljon alalle oppimaan ja siitä maksetaan palkkaa. Jostain on joskus aloitettava ellet aio jumia vanhemmillasi ikuisuuksia. Aikuistu ja lopeta vinkuminen. :)
Avatar
ABC
Michael Knight
Viestit: 4320
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Viesti Kirjoittaja ABC »

Wildzared kirjoitti:Eipä täältä kamalasti ole mahiksia lähteä, joka sinällään on ihan perseestä. vanhemmat elättää ymym. Ei tällä koulutustaustalla ym. kauheesti töitä haeta. :/
Miten on mahdollista, että äijä pystyy vetämää sinua kuonoon rankaisematta, jos asut vanhempiesi luona?

Eipä silti, aika usein nimenomaan hakatun naisen omat vanhemmat katsovat muualle.

Jos/kun haluat naisenpieksäjästäsi eroon, niin marssit ekaksi poliisilaitokselle tekemään rikosilmoituksen. Sen jälkeen oikeusaputoimistoon, josta saat ilmaisen asianajajan, koska lienet hyvin pienituloinen henkilö. Asianajajasi tekee sitten lähestymiskieltohakemuksen oikeudelle, joka käsittelee asian nopeammin kuin varsinaisen rikosjutun. Jos ukko sitten ilmaantuu sinua uhkailemaan, niin poliisi hakee sen putkaan rymyämään.
Every ship must sail a world.
Wildzared
Armas Tammelin
Viestit: 83
Liittynyt: La Touko 03, 2008 5:58 pm

Viesti Kirjoittaja Wildzared »

Siis en tiedä tajusitteko oikein, mutta isänihän tässä se lyöjä on. Muttah no, eiköhän tää tästä. :) Kaikki on hiukkasen rauhallisempaa nyt jo ja niin on hyvä. Kiitos tuesta, ihanat ihmiset!!!!
Loka
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5207
Liittynyt: Ti Kesä 12, 2007 10:28 pm
Paikkakunta: On The Edge

Viesti Kirjoittaja Loka »

^Surkeeta, mutta tuo sama ABCsin neuvo pätee kyllä isääsikin. Jos et halua häntä vastuuseen, lähde läpyttämään. Ihan totta, se onnistuu kyllä varattomiltakin. Moni yllättyy yksin muuttaessaan kuinka suuret tuet on kuitenkin mahdollista saada. Kyllä niillä pärjää, vaikkakaan ei välttämättä herroiksi elä.
Wildzared
Armas Tammelin
Viestit: 83
Liittynyt: La Touko 03, 2008 5:58 pm

Viesti Kirjoittaja Wildzared »

Hmm, bongasin täältä erään ihmisen jonka kanssa olen toisellakin foorumilla. Paratiisikartanossa. x) Hassua miten samat ihmiset kasaantuu samoihin paikkoihin. Ja Paratiisikartanohan on My Little Pony keräily/customointi -foorumi :D
Kosminen
Nikke Knakkertton
Viestit: 182
Liittynyt: La Elo 02, 2008 7:55 pm
Paikkakunta: Pellon laita

Viesti Kirjoittaja Kosminen »

Ihqua :lol:
Kukaan ei ole hyödytön. Aina voi olla huonona esimerkkinä.
*Pygmi*
rimma
Christopher Lorenzo
Viestit: 1513
Liittynyt: Ma Marras 19, 2007 11:43 pm
Paikkakunta: Pripyat

Viesti Kirjoittaja rimma »

Haet vaan turvakodin tai vastaavan jonne voit "paeta" ja eiköhän asia lähde siitä rullaamaan eteenpäin, jos niin vain tahtoo. Kokemusta on ja kyllä se ensimmäinen askel on vaan itse rohkeasti otettava muuten ei tapahdu mitään. Sinäänsä hanurista että joutuu itse tekemään sen suuren ratkaisun ja hakemaan apua kun yleensä tämä hakattava ei edes ole siihen kyseiseen tilanteeseen syypää. Vika löytyy yleensä siitä toisesta joka käyttäytyy väkivaltaisesti. Yleensä.
Kumpi on pahempi: totuus joka saa itkemään vai valhe joka saa hymyilemään?
век живи, век учись.
Kukkakaali
Lauri Hanhivaara
Viestit: 126
Liittynyt: Ma Syys 01, 2008 1:31 pm

Viesti Kirjoittaja Kukkakaali »

^ No kyllä se syyllinen löytyy aina siitä hakkaajasta. Aina. Ei mikään provosointi tai pään aukominen oikeuta toisen lyömistä.
rimma
Christopher Lorenzo
Viestit: 1513
Liittynyt: Ma Marras 19, 2007 11:43 pm
Paikkakunta: Pripyat

Viesti Kirjoittaja rimma »

No eipä kyllä. Ei ollut tarkoitus kuulostaa sille.
Kumpi on pahempi: totuus joka saa itkemään vai valhe joka saa hymyilemään?
век живи, век учись.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17119
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Nyt on muodissa itkeä ja voivotella kulujen kasvua, joiden varjolla vankiloita pitää sulkea, vartijoita vähentää, poliisin kirjoitamia sakkoja ei enää tarvitse istua, niin missään ei ole huomioitu tätä oikeusprosessien kestoa ja niiden kalleutta verrattuna esitettyihin säästökohteisiin.

Joku uskalias arvostelee asianajajien kohtuttomia palkkioita - varsinkin ne, jotka menevät valtion piikkiin, ovat summina tähtitieteellisiä. Samaan aikaan valtionkonttori pihistelee uhreille maksettavissa korvauksissa.

Samaan aikaan ajetaan käteistä kaiken maailman "gepardihattuisille diktaattoreille". Ja näillä rahoilla saadaan mitä? Mutta kun sekään ei riitä, että valtio jakaa veronmaksajien rahoja neekeripettereille, vaan järjestetään vielä keräyksiä, joihin toivotaan kansan kärttyisän käden laajaa osallistumista. On nenäpäivää, nälkäpäivää, apua tulvan uhreille, apua maanjäristyksen uhreille, apua sodan uhreille, apua sinne ja apua tuonne. Mutta ei tänne. Ei. SPR osallistu keräykseen, jolla saatiin rahaa Absurdistanin laajakaistaverkon kehittämiseen... Kirkon ulkomaanapu järjestää keräyksen, jolla toivotaan saatavan varoja Absurdistanin moottoritieverkoston kehittämiseen ja ylläpitoon...

Rahaa ei riitä kunnalliseen terveydenhuoltoon. Sitä riittää kolminkertaisen surmaajan puolustamiseen sillä varjolla, että oikeusvaltiossa oikeuden täytyy toteutua ja epäilyllä on oikeus asianajajaan. Mutta eikö veronmaksajalla - sitähän nämä kolminkertaiset surmaajat itse eivät ole - ole oikeusvaltiossa oikeus terveydenhuoltoon varallisuudesta riippumatta.

Jostain syystä näiden hörhöjen puolustusasianajajat - advokaatit - ovat aina alansa huippuja. Luin juuri Ronja Heinon tapauksen taas kertaalleen ja onko tosiaan niin, että asianajajansa Risto Kyytinen vilpittömästi uskoi päämiehensä olevan syytön. Kaikesta siitä todisteiden määrästä huolimatta? Eikö se niin mene, että asianajajan pitää uskoa päämiehensä syyttömyyteen tai ainakin siihen, että teko ei ollut julma vaikka uhrilta olisi silmät revitty päästä.

Vai onko se kuitenkin niin, että pääasia on raha ja asianajajan uskoo siihen ja sen tuloon? Valtio on varma maksaja ja mitä pidemmälle juttu menee ja mitä kauemmin sitä vetkutellaan edestakaisin kuin mulkun nahkaa, niin sitä suuremman laskun voi asianajaja esittää. Päämiehen syyllisyydellä ei ole heille vitunkaan väliä. Olen ollut mukana monissa oikeudenistunnoissa ja suhtaudun yhä kyynisemmin näihin asianajajiin. "Vaadimme lisäselvityksiä, vaadimme asian lykkäystä". Ainoa mikä tulee nopeasti on lasku. Ja se on iso!

Oikeudenkäynnit on suurta farssia, joissa syylliset ja asianajajat puhuvat niin paljon paskaa kuin vaan kehtaavat, keksivät ja kerkeävät. Omaisten suruaika on heille lyhyt - reilusti alta sekunnin.

Hoviin valitus on sääntö. Totta helvetissä tuomitun kannattaa valittaa hoviin. Ei se hänelle mitään maksa. Kulut maksaa valtio. Se sama valtio, joka hänet ruokkii ja vaatettaa. Samalla elää toive tuomion mahdollisesta alenemisesta ja onhan se reissu hovioikeuteen mukavaa vaihtelua vankilassa istumiseen. Tuomitun asianajaja valittaa hoviin ilman muuta. Onhan taas yksi syy kirjoittaa muheva lasku, joka menee veronmaksajien piikkiin.

Miten näitä epäkohtia voitaisiin muuttaa? Vai keskitytäänkö seksin ostamisen kiellon valvontaan, väärän pysäköinnin valvontaan ja onko eduskunnalla muuta tekemistä kuin miettiä sallitaanko homojen adoptoida vai ei?

EDIT: lisätty pari riviä.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Vastaa Viestiin