Madeleinen tapaus ( Ketju 4)

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
MissHolmes
Ben Matlock
Viestit: 8828
Liittynyt: Ti Syys 11, 2007 2:19 pm
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Madeleinen tapaus ( Ketju 4)

Viesti Kirjoittaja MissHolmes »

Veikkaan, että tutkinta keskittyy tytön ruumiin/ jäänteiden etsintään.

Apuna on kuitenkin kaikki se tutkimustieto mitä jutusta on ja varmasti Amaralin joukoille vuotaa PJ:ltä myös mahdolliset tuoreemmat tutkinnat.

Onnea todella heille.
Uskon, että tuo ryhmä kaivaa totuuden päivän valoon.
Nuotio & Äreät Tiput
Tutkiskelija
Jane Marple
Viestit: 1029
Liittynyt: Su Maalis 30, 2008 12:55 pm
Paikkakunta: Ulkomaa

Re: Madeleinen tapaus ( Ketju 4)

Viesti Kirjoittaja Tutkiskelija »

Syyttäjävirasto on avnnut suunsa ja kertoo että he käyvät läpi kaikki esille tulleet uudet seikat nähdäkseen jos on mahdollisuus mennä eteenpäin keississä. Tähän asti ei ole vielä tullut mitään niin painavaa seikkaa jotta keissi olisi voitu avata uudestaan.


http://joana-morais.blogspot.com/
Helmie
Adrian Monk
Viestit: 2915
Liittynyt: Ti Tammi 06, 2009 5:55 pm

Re: Madeleinen tapaus ( Ketju 4)

Viesti Kirjoittaja Helmie »

Säikähdin pikkuisen, kun Iltalehden sivuilla oli Madeleinesta kuva - jotenkin ajattelin, että ehkä hänet on jo löydetty.

Tällainen juttu siis Iltalehdessä:
Kaksi vuotta kadoksissa
Lauantai 2.5.2009 klo 11.31
Brittitutkija ei usko Madeleine McCannin löytyvän koskaan.
Kun Kate ja Gerry McCann lähtivät illalliselle hotellin tapas-baariin Portugalin lomallaan, kolmevuotias Madeleine-tytär nukahti. Hetkeä myöhemmin tyttö heräsi, säikähti, ja lähti etsimään vanhempiaan auki olevasta taka-ovesta. Hotellin läheisyydessä oleillut sieppaaja käytti tilaisuutta hyväkseen ja houkutteli tytön luokseen.

Näin väittää brittiekspertti Mark Williams-Thomas kaksi vuotta sitten Portugalin Praia da Luzissa kadonneen Madeleine McCannin katoamista analysoivassa raportissaan.

Sieppaaja ei tullut sisälle

- On epätodennäköistä, että sieppaaja olisi ollut hotellihuoneen sisällä, Williams-Thomas kirjoittaa perjantaina Britanniassa julkistetussa tutkimuksessaan.

Williams-Thomas perustelee väitteensä Madeleinen pehmoleluihin: ne löytyivät sängyltä siistissä rivissä.

- Ei tunkeutujalla olisi ollut aikaa järjestää leluja. Madeleine teki sen todennäköisesti itse ennen kuin poistui huoneesta etsimään vanhempiaan. Lisäksi pedofiili olisi todennäköisesti siepannut Madeleinen sijaan jomman kumman nuoremmista sisaruksista.

Williams-Thomas, kadonneiden lasten etsintään erikoistunut ex-poliisi, kävi tutkimusta tehdessään läpi kaiken Madeleineen liittyvän materiaalin, mukaan lukien yli 10 000 Portugalin poliisin arkistoimaa asiakirjaa.

Williams-Thomas kauhistelee tapaa, jolla vanhemmista tehtiin pääepäiltyjä tutkimusten loppuvaiheessa, vaikka näyttöä parin osallisuudesta ei ollut.

Lue lisää viikonvaihteen (2.-3.5.2009) Iltalehdestä.

LEENA MARIA AULA
LONTOO
Tässä vielä linkki: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200905 ... 6_ul.shtml
Näkyvillä oli myös tämä kuva:

Kuva

Valitettavasti en ole ehtinyt selata tätä ketjua kovinkaan tarkasti läpi, mutta varmaankin tuo sama kuva löytyy täältä.
En oikein osaa kirjoittaa tähän keskusteluun mitään järkevää, koska näitä ketjuja on jo ilmestynyt 4 ja uskon että omat ajatukseni olisivat vain pelkkää toistoa. Tuon "brittiekspertin" sanoma juttu: "- Ei tunkeutujalla olisi ollut aikaa järjestää leluja. Madeleine teki sen todennäköisesti itse ennen kuin poistui huoneesta etsimään vanhempiaan. Lisäksi pedofiili olisi todennäköisesti siepannut Madeleinen sijaan jomman kumman nuoremmista sisaruksista."

...sai vaan vähän miettimään, että miten niin pedofiili olisi todennäköisesti siepannut nuoremmat lapset?? Eikö juuri nuo Madeleinen ikäiset lapset ole enemmän "kiinnostavampia" kuin nuoremmat, noin niinkuin pedofiilipiireissä... En tietenkään voi varmaksi sanoa, omaa pohdintaa vain. Kun kuitenkin ajattelee sitäkin että nuo kaksoset mahdollisesti käyttivät vaippoja, olisivat varmasti kovankin huudon nostaneet jos heidät olisi siepattu... ja muutenkin, mitä hyötyä kidnapata kaksi pikkuista, kun on vähän vanhempikin lapsi tarjolla?

Mun itseni on aika vaikeaa sanoa mihin mä tässä tapauksessa uskon. Siihenkö, että tosiaan joku pedofiili on Madden siepannut vai että olisiko hänen omien vanhempiensa ja/tai muiden seurueen kuuluneiden kuuluneiden tekoisia...? Voi kunpa tämä juttu vaan selvisi, eikä jäisi ikuiseksi arvoitukseksi. Käyköhän siinä tosiaankin niin, että tämä Madeleinen tapaus ei selviä koskaan?

Nyt taidan siirtyä takavasemmalle ja joskus kun aikaa riittää selaan nämä kaikki Madeleine keskustelut ajatusten kanssa läpi, sillä uskon että näistä löytyy paljon sellaista tietoa mistä en ole itse vielä kuullutkaan!
v-a-45
Javier Pena
Viestit: 1873
Liittynyt: Su Helmi 08, 2009 12:40 pm

Re: Madeleinen tapaus ( Ketju 4)

Viesti Kirjoittaja v-a-45 »

En oikein usko, että Madde olisi järjestänyt lelunsa ensin ja sitten lähtenyt vanhempiaan etsimään. Ellei heillä sit ollut joku armeija meininki näistä sotkemisista? Jotenkin tuo -lähti etsimään- kuitenkin tuntuu ihan järkeenkäyvältä, ellei vanhemmat sitten kieltäneet poistumista huoneesta. Lukeeko jossain, että lelut oli jätetty sänkyyn riviin? Kuvista ei sitä näy?
kohtalo sekoittaa kortit ja me vain pelaamme
skoone
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4648
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 9:59 pm

Re: Madeleinen tapaus ( Ketju 4)

Viesti Kirjoittaja skoone »

v-a-45 kirjoitti:En oikein usko, että Madde olisi järjestänyt lelunsa ensin ja sitten lähtenyt vanhempiaan etsimään. Ellei heillä sit ollut joku armeija meininki näistä sotkemisista? Jotenkin tuo -lähti etsimään- kuitenkin tuntuu ihan järkeenkäyvältä, ellei vanhemmat sitten kieltäneet poistumista huoneesta. Lukeeko jossain, että lelut oli jätetty sänkyyn riviin? Kuvista ei sitä näy?
Mutta sellainen tieto on näkynyt, että peitto oli niin ikäänkuin sen alla ei olisi nukuttu.
Muista lähdekritiikki!
MissHolmes
Ben Matlock
Viestit: 8828
Liittynyt: Ti Syys 11, 2007 2:19 pm
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Madeleinen tapaus ( Ketju 4)

Viesti Kirjoittaja MissHolmes »

Williams-Thomas ainakin kumoaa kaikki vanhempien väitteet päätymällä siihen, että tyttö poistui itse asunnosta.
On kuitenkin aika epätodennäköistä, että paikalle olisi sopivasti osunut joku sairas ihminen. Minä uskon enemmän niihin jyrkkiin portaisiin ja..... ruumiskoiriin.
Nuotio & Äreät Tiput
lukutoukka
Christopher Lorenzo
Viestit: 1604
Liittynyt: Ma Huhti 06, 2009 3:02 pm

Re: Madeleinen tapaus ( Ketju 4)

Viesti Kirjoittaja lukutoukka »

Nyt on tullut tietoon, että Praia da Luzin alla on vanhoja historiallisia tunneleita, joita ei olisi ainakaan virallisten tietojen mukaan mitenkään tutkittu jutun yhteydessä. Siellä on myös jotain kaivoja ja muuta. Kuka tietää minkälaiseen toimintaan sellaisia tunneleita voi käyttää.

Nämä jutut, että Madeleine olisi itse lähtenyt tuntuvat minusta tuulesta temmatuilta. Olisiko hän sitten sopinut treffit vanhempien tietämättä ja petannut sängyn ennen lähtöään?
lukutoukka
Christopher Lorenzo
Viestit: 1604
Liittynyt: Ma Huhti 06, 2009 3:02 pm

Re: Madeleinen tapaus ( Ketju 4)

Viesti Kirjoittaja lukutoukka »

Daily Mail 4.5.2009 Mr Edgar (pariskunnan palkkaama yksityisetsivä):
'I don't think it was someone random. In my experience, random just doesn't happen. Someone just doesn't go in and pick up a child and take it.

'These things are planned. They may even have been watching the apartment for a week or more.'

Jos jotkut ulkopuoliset olisivat seuranneet asuntoa jopa yli viikon, niin McCannit eivät kuitenkaan olleet asuneet asunnossa yli viikkoa. He olivat saapuneet huhtikuun lopulla, muistaakseni lauantaina 28.04.07. Varmaan asioita oli suunniteltu, mutta kenen taholta? Mielestäni McCannien oma panos suunnitelmissa on ollut hyvin oleellinen.
MissHolmes
Ben Matlock
Viestit: 8828
Liittynyt: Ti Syys 11, 2007 2:19 pm
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Madeleinen tapaus ( Ketju 4)

Viesti Kirjoittaja MissHolmes »

Aikasmoista sössimisen sössimistä.
Toinen selittää toista ja toinen toista. Jotenkin tulee mieleen, että noilla 'teorioilla' pyritään vai painamaan taka-alalle ne teoriat joihin poliisi päätyi tutkimustensa myötä.

Jos tytön olisi siepannut joku, joka olisi tarkkaillut asuntoa vaikka tuosta tulolauantaista asti, olisi temppu silti ollut aika mahdoton. Katsomassa kävijöitä hyppäsi koko ajan, eikä aivan säännöllisellä aikataululla. Jäivätpä jopa norkoamaan 'kulmille' keikkojensa päätteeksi.
Ja tarjollahan olisi ollut tuo yksi ilta, jolloin paikalla ei todellakaan ollut kukaan aikuinen.

Entäpä sitten tuo 'vaelteluteoria' pedofilin syliin. Vanhemmat nimenomaan ovat jyrkästi kieltäneet mahdollisuuden, että Madeleine olisi itse poistunut asunnosta. Siksi juuri pitivät sieppausta ainoana vaihtioehtona. Ja vanhemmathan lapsensa parhaiten tuntee.

Ja kysyn vaan, että miksi ihmeessä nämä molemmat 'teoreettikot' ovat kohauttaneet olkiaan koirien reagoinneille?

Juttelin vappuna ''asiantuntijan'' kanssa. (lääkäri, joka metsästää paljon erikokoisia elukoita) Tuon kokoisen tyttösen ruumis ''katoaa'' luonnossa noilla leveysasteilla alle vuodessa. Pikku lapsen luut lähtevät tehokkaasti myös pienempien eläinten mukaan.
En tiedä onko niissä tunneleissa kaupungin alla 'eläimistöä', mutta uskoisin olosuhteiden kuitenkin vastaavan 'luontoa'. Eli ei siellä mitään enää jäljellä ole.
Nuotio & Äreät Tiput
lukutoukka
Christopher Lorenzo
Viestit: 1604
Liittynyt: Ma Huhti 06, 2009 3:02 pm

Re: Madeleinen tapaus ( Ketju 4)

Viesti Kirjoittaja lukutoukka »

On jo alkanut turhauttamaan nämä jatkuvat väistöliikkeet vanhempien ja heidän kumppaniensa taholta. Oikein keisarin uudet vaatteet -ilmiö meneillään. Osa ihmisistä tuntuu vieläkin uskovan, että viattomiahan ne vanhemmat ovat. Heidän sallitaan puhua mitä tahansa. Onhan heitä kohdannut suru, mutta voidaanko tosiasiat kieltää sen takia. Brittilehtien mielipidepalstoilla kohotetaan vieläkin oikein kansanliikettä Portugalilaisia vastaan, koska he ovat peitelleet totuutta. Jos ovatkin niin tehneet, niin tuskin ovat ainoita tässä jutussa.
matkaaja
Christopher Lorenzo
Viestit: 1653
Liittynyt: Ke Maalis 05, 2008 1:41 pm

Re: Madeleinen tapaus ( Ketju 4)

Viesti Kirjoittaja matkaaja »

lukutoukka kirjoitti:On jo alkanut turhauttamaan nämä jatkuvat väistöliikkeet vanhempien ja heidän kumppaniensa taholta. Oikein keisarin uudet vaatteet -ilmiö meneillään. Osa ihmisistä tuntuu vieläkin uskovan, että viattomiahan ne vanhemmat ovat. Heidän sallitaan puhua mitä tahansa. Onhan heitä kohdannut suru, mutta voidaanko tosiasiat kieltää sen takia. Brittilehtien mielipidepalstoilla kohotetaan vieläkin oikein kansanliikettä Portugalilaisia vastaan, koska he ovat peitelleet totuutta. Jos ovatkin niin tehneet, niin tuskin ovat ainoita tässä jutussa.
Mutta kyllä mm. tuo ym. ja muutama ed. viesti kertovat taas siitä, että ovat raakaa kuvitelmia. Jos on todisteita vanhempien syyllisyydestä, niin kyllä kai niitä olisi jo löytynyt? Vai mitä arvelee lukutoukka tästä? Mitä tarkoitat noilla tosiasioilla?
MissHolmes
Ben Matlock
Viestit: 8828
Liittynyt: Ti Syys 11, 2007 2:19 pm
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Madeleinen tapaus ( Ketju 4)

Viesti Kirjoittaja MissHolmes »

Voisiko tuo väite, että vastaus löytyy Praia de Luzista viitata jopa siihen, että McCann-tiimi aikoo kaivaa jostain katakombista Madeleinen ruumiin esiin?
Ja kaataa koko sopan ja syyn paikallisten niskaan?

Minä en usko, että tuon ikäisistä jäänteistä enää voidaan tuoda esiin kuolinsyytä tai aiheuttajaa.


Kaikki viittaa kyllä minusta tuohon suuntaan:

- yritetään kieltää satunnainen sieppari
- puhutaan Praian maanalaisista tunneleista
- puhutaan Madeleinen kadulta vieneestä tyypistä
- kirjoitetaan asuntoa tuijottaneesta hyypiöstä
- hoetaan, ettei ikinä lopeteta etsintää, vaikka rahat fundista loppuu
pla pla pla
Nuotio & Äreät Tiput
matkaaja
Christopher Lorenzo
Viestit: 1653
Liittynyt: Ke Maalis 05, 2008 1:41 pm

Re: Madeleinen tapaus ( Ketju 4)

Viesti Kirjoittaja matkaaja »

MissHolmes kirjoitti:Voisiko tuo väite, että vastaus löytyy Praia de Luzista viitata jopa siihen, että McCann-tiimi aikoo kaivaa jostain katakombista Madeleinen ruumiin esiin?
Ja kaataa koko sopan ja syyn paikallisten niskaan?

Minä en usko, että tuon ikäisistä jäänteistä enää voidaan tuoda esiin kuolinsyytä tai aiheuttajaa.


Kaikki viittaa kyllä minusta tuohon suuntaan:

- yritetään kieltää satunnainen sieppari
- puhutaan Praian maanalaisista tunneleista
- puhutaan Madeleinen kadulta vieneestä tyypistä
- kirjoitetaan asuntoa tuijottaneesta hyypiöstä
- hoetaan, ettei ikinä lopeteta etsintää, vaikka rahat fundista loppuu
pla pla pla
Siis aivan 'hulluja' teorioita MissHolmes. Viittaavat aivan muuhun.
MissHolmes
Ben Matlock
Viestit: 8828
Liittynyt: Ti Syys 11, 2007 2:19 pm
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Madeleinen tapaus ( Ketju 4)

Viesti Kirjoittaja MissHolmes »

Kiitos!
Se, että sinä vastaat noin, osoittaa että olen jäljillä ;)
Nuotio & Äreät Tiput
Vastaa Viestiin