Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
WhoIam
Remington Steele
Viestit: 231
Liittynyt: Pe Elo 08, 2008 6:54 pm

Viesti Kirjoittaja WhoIam »

Juu täällä ilmoittautuu toinen vastoin tahtoa Kouvostoliittolainen :lol:
Eiliselle emme voi mitään, Huommisesta me ei tiedetä joten pitää elää päivää.

IhmeTyyppi
Nikke Knakkertton
Viestit: 198
Liittynyt: La Kesä 28, 2008 1:03 pm

Viesti Kirjoittaja IhmeTyyppi »

WhoIam kirjoitti:Juu täällä ilmoittautuu toinen vastoin tahtoa Kouvostoliittolainen :lol:
Sama :D

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17032
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Tämä ketju on perseestä ja sivuraiteella. Keskinäistä lässyttelyä joistakin omenavarkaista tms. Kun arvostamani nimimerkki Ailar aloitti eilen keskustelun vuonna 1992 Kouvolan keskustassa tehdystä henkirikoksesta, niin tämän ketjun osallisista ei kukaan osaa vastata siihen yhtään mitään. Pohtivat vain asuvansa pakon edessä uudessa Kouvolassa tai onko joku Pulkki tai jotain Mylsältä tai jostain tehnyt joskus jossain jotain ja jos niin mitä, missä ja miksi ja tunteeko sitä kukaan?

Ehdotan ylläpidolle itselleen parin viikon bannia asiattoman keskustelun läpi sormien katsomisesta ja aiheeseen kuulumattoman osion sallimisesta tällä osastolla! Banni hyväksytty; Raid ja kumppanit parin viikon lomalle kertaamaan tekemiään sääntöjä

Niin mut vittu hei olikse Pera kun tappeli viime viikol tai silloi aseman montun vessas ja tunteeks teist kukaan ketään joka asuu jossain.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

-FatherLand-
Scooby-Doo
Viestit: 24
Liittynyt: Ma Marras 03, 2008 7:18 pm
Paikkakunta: Varrella virran...
Viesti:

Viesti Kirjoittaja -FatherLand- »

Näinhän tässä pääsi käymään :oops: :oops:

Mutta, pyysin tässä ketjussa aikaisemmin, josko joku jolla on Alibeja tuolta 90- luvun puolenvälin tienoilta referoisi nimenomaan tähän Pulkkiin liittyvän ampumistapauksen. Tapahtui Myllykoskella, muistini mukaan haulikolla naamaan. Oli otsikoitu Alibissa "Hormonibodari....", jotain tuon suuntaista ainakin. Auttakee.

Ja nyt me Kouvostoliiton asukkaat lopetetaan turhat höpinät...
---When you´re good no-one remembers, when you´re bad, no-one forgets---

Merc
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Pe Tammi 09, 2009 12:14 am

Moro

Viesti Kirjoittaja Merc »

Katsa kirjoitti:
dour kirjoitti:Kolme ekaa täysin tuntematonta, mutta Nieminen rauhottunu jossain määrin ja töitäkin tekee.....
Really? Mäkisankarimme Toni Nieminen aka Muusibuutsi? :shock:

Muusibuutsi a.k.a Napan Nortti? Jos, niin on rauhoittunut mitä suurimmissa määrin. Pääsi oikein kyttäruutuun vuosia sitten, kun otti ja katosi. Löytyikin kyllä sitten ennen pitkää kieli sinisenä. Mullassa makaa Elimäellä.

Pursiainen vaihto nimeä 90-luvulla linnassa ollessa. Siitä tuli tenavatähti.

Tuiskuluoto ja Salokoski on kunnon kansalaisia. Kuten myös vanhempi "kaksiulotteinen" Vahter, joka itseoikeutettuna kuuluu myös tuohon letkaan.
-----*----------*----------*-------

Elämä tappaa, mikset sinäkin?

Merc
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Pe Tammi 09, 2009 12:14 am

Viesti Kirjoittaja Merc »

Katsa kirjoitti:Montas niitä Hellstenejä muuten on!? H, A, A, ja J ainakin, eli neljä vai löytyykö lisää? :P

"NÖÖSI TAPPAA" kiljuivat pienemmät versiot kakara-aikoina, kun kenen tahansa ohi fillaroivat. Harri oli saanut tällaisen mairittelevan sinunkaupan posessa. Se sitten kuulosti hienolta pikkuveikkojen mielessä.


Tämä saaga kulkeekin isältä pojalle. Oli Ukko Hells kuulu mies aikanaan.


Yksi näistä isänmaantoivoista puukotti kaveriaan Korialla, kun oli vailla asuntoa ja talvi teki tuloaan. Asunto tuli, keuhko meni.
-----*----------*----------*-------

Elämä tappaa, mikset sinäkin?

PERKELE-FTW
Nikke Knakkertton
Viestit: 154
Liittynyt: La Joulu 06, 2008 8:50 pm
Paikkakunta: Etelä Suomi

Viesti Kirjoittaja PERKELE-FTW »

Eipä ole Börje kuulunut koskaan Cannonball Mc n porukoihin.Eikä taidettu ampua myöskään lahden pitseriaan.Oli kylläkin perustamassa Barracks mc tä Ukon,Lennun,Harrin,Peepon ja Teemun kanssa.Väittäisin että kyseinen henkilö elää ja voi mukavasti perheensä kanssa.Korjatkaa jos tiedätte toisin. :shock:
dour kirjoitti:
Kilu kirjoitti:Mahtaako tää Aksu olla samoja Aleneja, ketä mä tiedän. Isä A ja pojat Marco ja Aki? Puolmustalaisia.
M tomittiin joskus 90-luvun alkupuolella isosta huumejutusta pitkäks aikaa.



Oliks se Muuten se Cannonballsien Börje Kouvolasta, joka sai surmansa siellä Lahden pizzeriassa? vai oonko erehtynyt. Oon tosiaan ollu kauan poissa Kouvolan seudulta...
Alenit ei puolmustalaisia, mut "Macoon" sopii puolmanne....


Mun tietääkseni Börje elää ja hengittää, ja oli mun mielestä "Barragsin" miehiä?? Korjatkaa parempi muistiset jos korjattavaa on.
Olen vähän ajatellut,ettei tuo viina oikein sovi minulle.
- Tauno Veikko Pasanen -

kaia
Neuvoja-Jack
Viestit: 583
Liittynyt: La Helmi 07, 2009 8:27 pm

Re:

Viesti Kirjoittaja kaia »

kakojootti kirjoitti:Tää arkka juttu kävi siinä sippolankadun hotelli hilttonissa ja pesssisen mutsii puukotti viialankatu femmassa. Tää tappaja seurusteli pessisten mutsin kanssa ja kai siinä jotain mustasukkasuutta oli tjsp.

jannehan on vissiin rauhittunut kun lapsiikin on, mut jani taitaa edelleen jatkaa samaan malliin. En oo aikoihin mitään kuullut kyseisestä tyypistä eikä kauheesti oo kiinnostanukkaa.
Minä asuin Viialankatu 5:ssä 80-luvunpuolivälissä. Muistaako kukaan semmoista kaveria kuin kilkki eskolanmäestä? Se aina keulitteli pyörällään siinä talon pihalla.

IhmeTyyppi
Nikke Knakkertton
Viestit: 198
Liittynyt: La Kesä 28, 2008 1:03 pm

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja IhmeTyyppi »

Voikkaan nuoriso otsikoissa:

Kotibileet Voikkaalla päättyivät raakaan väkivaltaan
27.3. 17:05

KOUVOLA. Nuorten kotibileet saivat järkyttävän päätöksen viime tammikuussa, kun juhlintaan osallistuneet olivat lähteneet aamuyöllä Voikkaalla sijaitsevasta omakotitalosta kolmea nuorukaista lukuunottamatta. Näistä 17- ja 18-vuotiaat nuoret miehet olivat sopineen ikätoverinsa pahoinpitelystä, jonka he toteuttivat karmivalla tavalla. Kuin ihmeen kaupalla uhri pelastui kuolemalta.

Kouvolan käräjäoikeus tuomitsi molemmat tekijät silmittömästä ja raa´asta väkivallanteosta ehdottomaan vankeuteen. 18-vuotias tuomittiin törkeästä pahoinpitelystä ja heitteillepanosta 2 vuoden 4 kuukauden ja 17-vuotias nuorena henkilönä samoista rikoksista 2 vuoden 2 kuukauden vankeusrangaistukseen.

Uhria hakattiin ensin pesäpallomailalla ja sen mentyä lyönneistä rikki aseiksi haetuilla kroketti- ja jääkiekkomailalla. Pahoinpitelyä täydennettiin potkimalla maassa makaavaa puolustuskyvytöntä uhria. Tekijät pitivät tunnin kestäneen hakkaamisen aikana taukoja ja ottivat Koskenkorva-ryyppyjä.

Kun uhri menetti tajuntansa, pahoinpitelijät nostivat hänet pulkkaan ja vetivät Kymijoen rantaan. Uhri jätettiin jäälle viiden asteen pakkaseen noin parikymmentä metriä joen sulana virtaavasta kohdasta. Sen jälkeen pahoinpitelijät poistuivat koteihinsa.

Uhri virkosi jotenkin jäällä ja hoiperteli rannassa olevaan kotaan, josta heräsi uudelleen iltapäivällä. Hän pääsi verisenä ja puolitajuttomana kotiinsa, josta hänen sisarensa vei hänet Kuusankosken aluesairaalaan. Uhrilla oli vakavia vammoja, kuten useita syviä kalloon asti ulottuvia haavoja päässä. Hänen poskiluunsa oli murtunut ja kehossa ruhjeita ja mustelmia.

Käräjäoikeus määräsi tuomitut maksamaan uhrille yhteisvastuullisesti kivusta ja särystä ja tilapäisestä haitasta, henkisestä kärsimyksestä sekä kosmeettisesta haitasta noin 4 000 euroa muiden korvausten lisäksi.
Lähde: http://www.kymensanomat.fi/Online/2009/ ... 56844685/4

John Doe
Christopher Lorenzo
Viestit: 1595
Liittynyt: Su Helmi 22, 2009 4:28 pm
Paikkakunta: Desert Island

Kuusaa/Kouvola-linjalla tapahtuu taas.

Viesti Kirjoittaja John Doe »

Asunnossa ammuttiin laukauksia Kouvolan Kuusankoskella
27.09.2009


Kouvola / Kuusankoski / Kumpukuja
Lauantaina 26.9.2009 noin kello 17.30 aikaan poliisi sai hälytyksen yksityisasuntoon, jossa ilmoituksen mukaan oli ammuttu aseella. Tapahtumapaikalla ilmeni, että asuntoon oli tunkeutunut kolme miestä ja tilanteen aikana asunnossa ammuttiin muutamia laukauksia käsiaseella. Tapahtuman yhteydessä tekijät uhkailivat asianomistajia, rikkoivat asunnon irtaimistoa ja pahoinpitelivät asunnossa olleita henkilöitä. Ampumisen johdosta ei syntynyt henkilövahinkoja. Asianosaiset tunsivat toisensa entuudestaan.


Tekijät poistuivat asunnolta mutta heidät otettiin myöhemmin kiinni tapahtumapaikan läheisyydestä. Poliisi otti kiinni neljä henkilöä rikoksesta epäiltyinä. Esitutkinta jatkuu asianomistajien ja epäiltyjen kuulusteluilla. Tutkinnan alkuvaiheessa pyritään selvittämään kunkin epäillyn osuus tapahtumien kulkuun. Rikosnimikkeinä tutkinnassa on tällä hetkellä mm. tapon yritys, törkeä kotirauhan rikkominen, pahoinpitely, laiton uhkaus ja ampuma-aserikos.


Seuraava tiedote maanantaina noin kello 10.00.
http://www.poliisi.fi/poliisi/kymenlaak ... 3E002C6618

Vaikuttais vähän että "entisyyttä" löytyy asianosaisilla,liittyneekö sit mitenkään noihin alueen "vanhoihin" juttuihin?? 8)
Kuka,mikä ja missä olen...tiedätkö sinä?

John Doe
Christopher Lorenzo
Viestit: 1595
Liittynyt: Su Helmi 22, 2009 4:28 pm
Paikkakunta: Desert Island

Re: Kuusaa/Kouvola-linjalla tapahtuu taas.

Viesti Kirjoittaja John Doe »

Päivitystä:
Kouvolan Kumpukujan ampumistapaus
28.09.2009


Kouvola / Kuusankoski / Kumpukuja
Lauantaina 26.9.2009 noin kello 17.30 aikaan poliisi sai hälytyksen yksityisasuntoon, jossa ilmoituksen mukaan oli ammuttu aseella. Tapahtumapaikalla ilmeni, että asuntoon oli tunkeutunut kolme miestä ja tilanteen aikana asunnossa ammuttiin muutamia laukauksia käsiaseella. Tapahtuman yhteydessä tekijät uhkailivat asianomistajia, rikkoivat asunnon irtaimistoa ja pahoinpitelivät asunnossa olleita henkilöitä. Ampumisen johdosta ei syntynyt henkilövahinkoja. Asianosaiset tunsivat toisensa entuudestaan.


Poliisi otti tapauksen yhteydessä kiinni neljä henkilöä, joista yksi vapautettiin kuulustelun jälkeen. Hänellä ei ole osuutta asunnossa tapahtuneisiin rikoksiin. Esitutkinta jatkuu epäiltyjen kuulusteluilla. Mahdollisista vangitsemisista ja muista pakkokeinoista päätetään tiistaiaamupäivän aikana.


Kuulustelujen perusteella on ilmeistä, että tekijät halusivat asunnossa olevien henkilöiden poistuvan paikkakunnalta. Tapahtumaan liittyy näin ollen kulttuuritaustaisia elementtejä.


Rikosnimikkeinä tutkinnassa on mm. tapon yritys, törkeä kotirauhan rikkominen, pahoinpitely, laiton uhkaus ja ampuma-aserikos. Rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan aikana.


Seuraava tiedote tiistaina iltapäivällä.
http://www.poliisi.fi/poliisi/kymenlaak ... 3F002008E0

Hevosmiesten juttuko?? 8)
Kuka,mikä ja missä olen...tiedätkö sinä?

karramurmur
Nikke Knakkertton
Viestit: 178
Liittynyt: Ma Joulu 29, 2008 12:50 am

Re: Kuusaa/Kouvola-linjalla tapahtuu taas.

Viesti Kirjoittaja karramurmur »

Kyllä tää on ravimiesten touhuja.Jostain luin näin.Oliskohan ollu jompikumpi iltapäivälehti.

John Doe
Christopher Lorenzo
Viestit: 1595
Liittynyt: Su Helmi 22, 2009 4:28 pm
Paikkakunta: Desert Island

Re: Kuusaa/Kouvola-linjalla tapahtuu taas.

Viesti Kirjoittaja John Doe »

Kaksi epäiltyä vangittiin Kouvolan ampumistapauksessa
29.09.2009


Lehdistölle 29.9.2009
Kouvola / Kuusankoski / Kumpukuja
Kouvolan käräjäoikeus on vanginnut poliisin esityksestä 29.9.2009 kaksi Kouvolan ampumistapauksen epäiltyä. 1956 syntynyt kouvolalainen mies vangittiin todennäköisin syin epäiltynä tapon yritykseen ja törkeään kotirauhan rikkomiseen. 1973 syntynyt kouvolalainen mies vangittiin todennäköisin syin epäiltynä törkeään kotirauhan rikkomiseen, pahoinpitelyyn ja laittomaan uhkaukseen. Lisäksi vangitsemisperusteena oli poliisin määräämän matkustuskiellon rikkominen.
Poliisi otti tapauksen yhteydessä kiinni neljä henkilöä, joista yksi vapautettiin heti kuulustelun jälkeen. Hänellä ei ole osuutta asunnossa tapahtuneisiin rikoksiin. Kolmas pidätettyinä olleista henkilöistä määrättiin tutkinnanjohtajan päätöksellä matkustuskieltoon.
Esitutkinta jatkuu asianosaisten kuulusteluilla ja näissä kuulusteluissa pyritään selvittämään kunkin tekijän osallisuutta tutkinnassa oleviin rikoksiin ja rikoksien tunnusmerkistöjen kannalta olennaisten seikkojen selvittämisellä. Syytteen nostamisen määräpäivä on 27.10.2009.

http://www.poliisi.fi/poliisi/kymenlaak ... 40004F1C48
Kuka,mikä ja missä olen...tiedätkö sinä?

DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1683
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Re:

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

Kilu kirjoitti: Muistaako kukaan sitä Eppiä Kuusaalta? Siinä vasta kaheli tyyppi...Mahtaakohan olla hengissä vielä? Sen ex-tyttöystävä puukotti jonkun tyypin Kotkan Leikari hotellin pihalla ja poltti sitten ruumiin autoon. Alibissakin oli juttua. Mikäköhän siihenkin mahto olla syynä?

tunsin Epin (petri lahtisen) koulukodissa muhoksella joskus -90 luvun ihan alussa ja se n jälkeen makoiltiin keravalla jonkun aikaa.

sai Ek:N taitaa olla jo vapaa mies.oli myös suomen vahvin vanki.

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=9023
kun linkität,niin kopioi asia samalla ketjuun,koska linkit kuolevat joskus jopa muutamassa viikossa ja asia katoaa bittiavaruuteen

SalemWitchTrial
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Ma Marras 10, 2008 3:54 pm

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja SalemWitchTrial »

Ketjussa mainittu kuusankoskelainen Iimu on poistunut joukostamme. RIP
Kivekseni nousee niskoihin kun sekoan rautatiekiskoihin.

Vastaa Viestiin