Milla Heikkilä, 22 v - surmattiin Karkkilassa v. 2009

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Mantua

Re: Milla Heikkilä

Viesti Kirjoittaja Mantua »

DollariExpress kirjoitti:
Mantua kirjoitti:Toivottavasti niuvaniemi kutsuu tätä Nickyaa. Menee vähän ohi, mutta siellä hoito alkaa suljetulla alasti, jonka jälkeen ns. hyvällä käytöksellä aloitetaan hankkimaan vaatteita takaisin sukista alkaen..
puhdasta paskaa taas sinulta.
Toistin vain mitä Niuvaniemessä työskennellyt lääkäri, Irti Huumeista ry:n nykyinen työntekijä Naarajärven vankilassa pitämässään kurssissa sanoi. Liekkö hän sitten valehdellut vai ei? Itse hänen puheensa uskoin. En näe syytä miksi valehtelisin jollekin tällaiselle palstalle.. Eikä tuo kovin kypsää ajatusmaailmaa sinulta osoita tuo kommenttisikaan :roll:

Sen myönnän, että tajusin ylempänä olevasta kommentista, ettei Nickya sinne tule joutumaan jos täydessä ymmärryksessä todettu tekonsa tehneen. Maalaisjärjellä kuvitellusti voisi joutua, mutta eihän se niin mene..
Michelangela
Neuvoja-Jack
Viestit: 581
Liittynyt: La Helmi 05, 2011 1:06 pm
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Milla Heikkilä

Viesti Kirjoittaja Michelangela »

Jo on kyllä inhottava koko tapaus, ehkä kaikkia yksityiskohtia ei edes maksa vaivaa tietää, että mitä kaikkea tuo Nickya on Millalle tehnyt.... Huh huh, kaikkia sairaita paskiaisia sitä maailmaan mahtuukin, ja usein niillä on keinonsa houkutella uhrinsa suoraan satimeen. Mulle tulee usein tästä Millan tapauksesta mieleen tämä samoilta kulmilta kotoisin olevan Anssi Kelan biisi: "Milla". Tässä laulun sanat:

http://www.lyricstime.com/anssi-kela-milla-lyrics.html

Nyt vaan täytyy toivoa, että Nickya ei koskaan pääsisi vapaaksi, ja että nuoria naisia muistettaisiin ja jaksettaisiin varoitella tuollaisista "netti-hurmureista".
"Tropic corridor, tropic treasure/ What got us this far, To this mild equator?"
Mantua

Re: Milla Heikkilä

Viesti Kirjoittaja Mantua »

Michelangela kirjoitti:Jo on kyllä inhottava koko tapaus, ehkä kaikkia yksityiskohtia ei edes maksa vaivaa tietää, että mitä kaikkea tuo Nickya on Millalle tehnyt.... Huh huh, kaikkia sairaita paskiaisia sitä maailmaan mahtuukin, ja usein niillä on keinonsa houkutella uhrinsa suoraan satimeen. Mulle tulee usein tästä Millan tapauksesta mieleen tämä samoilta kulmilta kotoisin olevan Anssi Kelan biisi: "Milla". Tässä laulun sanat:

http://www.lyricstime.com/anssi-kela-milla-lyrics.html

Nyt vaan täytyy toivoa, että Nickya ei koskaan pääsisi vapaaksi, ja että nuoria naisia muistettaisiin ja jaksettaisiin varoitella tuollaisista "netti-hurmureista".
Näistä "nettihurmureista" saisi tosiaan olla nykyistä enemmän mediassa huomiota, sillä Millankin tapauksessa tieto netin ja netissä (väärillä tarkoitusperillä) seuraahakevien vaaroista ei ollut mennyt tarpeeksi hyvin perille.
Mietin myös, että millainenkohan on ollut Nickyan mielenterveydenhoito, onko hän ollut avohoidossa vapautumisensa jälkeen (eli siis täysin vapaasti kansamme parissa, hakenut esimerkiksi; pari kertaa viikossa lääkkeensä ja jutellut hoitajien kanssa kuulumiset?) vaikka edeltävä tekokin osoittaa, ettei hän ole kykynevä elämään normien mukaisesti.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17119
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Milla Heikkilä

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Tapaus Milla Heikkilä ja murhaajansa aiemmat teot sekä tämän läheisten teot ovat olleet mielenkiintoista seurattavaa. Käytän pohjana nimimerkki Tietäjä2345:n kertomaa (sivu 16) ja tukeudun osaltaan siihen.
-Palstalta jo ulostettu kiva13 oli sitä mieltä, että nämä kirjoitukset olivat ilkeää panettelua ja silkkaa pahansuopaisuutta. Eivät ainakaan suurelta osin sitä kuitenkaan ole.
Tietäjä2345 kirjoitti:Rekisteröidyin tälle forumille vain jotta voisin kertoa omat tietoni liittyen tähän juttuun. Tiedän tekijän varsin hyvin koska olen seuraillut tekijän ja hänen perheensä toilailuja jo useamman vuoden.
Aloitetaan tekijästä. Kuten jutussa kerrotaan on tekijä vaihtanut nimeään. Nykyinen nimi taitaa olla Nikita Westerholm? Siitä en ole 100% varma mikä se nykyään on mutta itse tunnen murhaajan nimellä Jani Ärling.
Jani Allan Ärling (260181-xxxx). Se on Milla Heikkilän murhaajan aikaisempi nimi. Tuolla alempana puhutaan, että asuivat Espoon Kivenlahdessa. Pitää paikkansa. Ainakin Jani Ärlingin osoite oli syyskuussa 2002 Ristiaallokonkatu 7 A, 02320 Espoo. Se on Kivenlahdessa.
Tietäjä2345 kirjoitti:Tällä nimellä hän on elänyt kunnes ensimmäisen vankila reissunsa aikana pimahti ja vaihtoi nimeään. Jotta voitte saada kuvan Janista on kerrottava hänen perheestään. Isä on nimeltään Hemmi ja on mustalainen. Hemmi on istunut vankilassa kaksi kertaa taposta. Ensimmäinen kerta 80-luvulla ja uudestaan 2000-luvun alussa jolloin tappoi Espoon kivenlahdessa Kipparikadulla suomalaisen miehen koska hemmi oli velkaa tälle miehelle ja hoiti velanmaksun puukolla.
Tästä hengenriistosta löysin oheisen uutisen:
Espoonlahden surmasta pidätettiin mies
Espoon poliisi on pidättänyt miehen epäiltynä Espoonlahdessa toissa viikon perjantaina tapahtuneesta surmasta. Poliisi esittää vangittavaksi vuonna 1955 syntynyttä miestä, joka on tunnustanut surmatyön.
Hän oli velkaantunut surmatulle, ja tappoi tämän velasta syntyneen riidan päätteeksi Kipparinkujalla sijaitsevassa asunnossa. Poliisi löysi vuonna 1957 syntyneen miehen ruumiin asunnosta keskiviikkona.
HS 3.4.2000


Tuomitun nimeä en löytänyt, mutta pitäisi siis oleman Hemmi Ärling. Mutta emmehän me nyt isää tuomitse poikain (Jani Allanin) teosta, ja jos isä on hän, kuka uutisessa mainitaan, niin ei ole omena kauas puusta pudonnut jälkikasvun suhteenkaan.
Tietäjä2345 kirjoitti:Nämä veljekset ovat jokaisen kivenlahtelaisen tuntemia koska ovat täällä aiheuttaneet niin paljon ongelmia. Nuorin Leif Ärling (Nykyään myös Westerholm) on pyromaani. Tuomittu useaan kertaan talojen sytyttämisistä. Uusin tapaus oli pari vuotta sitten Eestinlaaksosta jossa laittoi kerrostalon kellarin liekkeihin ja aiheutti pirun kovat vahingot. Onneksi jäi kiinni. Sai jonkun ehdollisen tuomion ja pirun kovat korvaukset maksettavaksi. No se ei paljoa lohduta koska tämä heppu on aivoiltaan kuin pikkulapsi eikä ole koskaan tehnyt töitä eikä tule koskaan tekemään. Joten korvaukset jää meidän muiden maksettavaksi. Tämä aivoton apina on tietenkin siittänyt itselleen jo pari lasta jatkamaan isänsä kengissä pyromaanina.


Tosiaan! Facebook -nimisellä sivustolla vaikuttaa myös tämän niminen hahmo ja sellainenkin kuva löytyy, jossa pitää vauvaa sylissään. Melkoisen synkkä kuva hänestä kuitenkin rakentuu Tietäjä2345:n analyysin perusteella.
Tietäjä2345 kirjoitti:Sitten on seuraava veli, Tino (nykyään Westerholm). Täysi nisti joka pumppaa itseensä mitä vain. Tämä haamu kummittelee lähinnä ala-kivenlahden ostarilla josta kuulemma päivittäin yrittää varastaa itselleen 12-packin. Ei mitään koulutusta eikä päivääkään töitä koskaan. Tuskin tulevaisuudessakaan. Tämäkin aivoton apina on siittänyt itselleen jälkikasvua.


Tämän perusteella kannattaa googlettaa Tino W (kuollut ja suremassa mm. Hemmi Ärling)

http://es-la.facebook.com/group.php?gid ... 002&v=wall
Tietäjä2345 kirjoitti:Luin tästä Alibi-lehdestä ja siinä oli jotenkin näin että Jani oli huumepäissään puukottanut tyttöystäväänsä silmiin. Lehdessä luki että teon jälkeen hän oli työntänyt sormet haavojen sisään koska oli halunnut tietää miltä ihminen tuntuu sisältä päin. No tämä poiki onneksi linnareissun murhanyrityksestä tai vastaavasta.


Ohessa HS:n uutinen, joka on kait ainoa minkä Hyysäri sai tapauksesta kirjoitettua:

Naista iskettiin teräaseella Espoon Karhusuolla
Nuori nainen sai hengenvaaralliset vammat kerrostaloasunnossa sattuneessa pahoinpitelyssä Espoon Karhusuolla sunnuntaina aamuyöstä. Naisen tila on poliisin mukaan vakaa mutta vakava. Joukko nuoria oli kerrostaloasunnossa juhlimassa, kun 21-vuotias mies alkoi pahoinpidellä 20-vuotiasta naista. Mies oli kuristanut uhria ja lyönyt häntä teräaseella monta kertaa. Poliisi tavoitti 21-vuotiaan miehen tapahtumapaikan läheisyydestä. Mies on pidätettynä, ja Espoon väkivaltarikosyksikkö tutkii tapausta murhan yrityksenä.
HS 1.10.2002


Alibi 4/03 kertoi sitten laajemmalti:

Espoo Karhusuo.jpg
Espoo Karhusuo.jpg (252.45 KiB) Katsottu 1681 kertaa
Teko tehtiin Espoossa. Puhutaan Karhusuosta, mutta osoite Sysimaa 9 C on Miilukorvessa – ihan siinä Karhusuon vieressä. Paikkaa tuntemattomille sanotaan, että Kehä kolmosen vieressä, lähellä Turun moottoritien risteystä ja pääsy Sysimaalle on vanhan Turuntien kautta.

Mutta mitä tuon iltana oikein tapahtui? Luotan mieluummin viralliseen sanaan kuin Alibiin, joten ohessa oikeudenkäyntipöytäkirjasta lainattua tekstiä. Uhrin nimen kohdalla olen käyttänyt sanaa neitonen sen eri muodoissaan.

Jani Ärling oli mennyt tupaantuliaisiin erään tuttavansa luokse muassaan tuo 20-vuotias neitonen. Juhlinnan edetessä neitonen päihtyi voimakkaasti lääkkeiden sekä alkkoholin yhteisvaikutuksen johdosta ja meni makuuhuoneeseen nukkumaan. Jossain vaiheessa huoneeseen meni myös Jani Ärling. Neitonen nukkui selällään ja Ärling löi häntä nyrkillä muutaman kerran kaulaan saadakseen hengityksen salpautumaan. Tämän jälkeen Ärling kuristi vaiheittain usean minuutin ajan neitosta kaulasta käsillään ja noin metrin mittaisella avainketjulla. Tämän jälkeen hän käänsi neitosen vatsalleen ja laittoi kyynärvartensa tämän kaulan ympärille jatkaen kuristamista.

Tähän väliin parvekkeella tupakoimassa ollut ja sieltä makuuhuoneen tapahtumia nähnyt Kim Konttila – niminen 20-vuotias sipoolaismies tuli makuuhuoneeseen ja Ärlingin pyynnöstä kävi noutamassa keittiöstä veitsen. Veitsi oli 31 cm pitkä ja siinä oli 19 sentin pituinen terä. Konttilan tuotua veitsen oli Ärling kysynyt, että haluaako hän kokeilla veistä neitokaiseen. Konttila sanoi ettei pysty, (siis halusiko mutta ei pystynyt?). Tämän jälkeen Ärling pisti neitosta kahdesti veitsellä selkään, aiheuttamatta kuitenkaan vammoja. Konttila oli vielä tuolloin huoneessa, mutta poistui tämän jälkeen.

Jäätyään neitosen kanssa kahdestaan oli Ärling työntänyt taas selällään maanneen neitosen kaulasta veitsen pystysuoraan läpi henkitorven kohdalta terän tullessa ulos niskan puolelta. Sen jälkeen Ärling on painanut veitsen neitosen kaulan läpi oikealta puolen vasemmalle puolelle, jolloin molemmilla kerroilla on kaulalta kuulunut rusahdus. Ärling on työntänyt sormen molempiin veitsen sisäänmenohaavoihin kysyen samalla neitoselta sattuiko se, tajuten sen, että neitonen ei vastaa, mutta oletti neitosen kuulevan puheen. Ärling on halunnut kokeilla miltä ihmisen sisäpuolelta tuntui.

Lopuksi Ärling on työntänyt keittiöveitsen selällään maanneen neitosen oikeaan silmään noin terän puoliväliin saakka tarkoituksenaan viimeistään tässä vaiheessa tappaa neitonen. Ärlingin tarkoitus on ollut tekoa tehdessään nähdä, miten neitosen elämänvalo sammuu pois. Ärlingin käsityksen mukaan neitonen oli kuollut sängylle ja hän on teon jälkeen maininnut neitosen jätesäkkiin laittamisesta.

Eräs juhlissa ollut nuorehko nainen oli tämän jälkeen nähnyt sängyllä viruvan neitosen, jolla on veitsi silmässä ja tämä ”sätkii ja korahtelee”.

Asunnon haltija oli soittanut sekä ambulanssin että poliisit. Nämä löysivätkin asunnosta soiton jälkeen heti poistuneen Ärlingin noin 200 metrin päässä tuosta kerrostalosta missä tuo murhan yritys tehtiin.

Lääkäri oli kuulusteluissa kertonut, että makuuhuoneesta löydettäessä neitokainen oli ollut tajuissaan ja pyrkinyt liikkumaan. Hänet vietiin kiiruulla sairaalaan ja ilman hyvää ensiapua hän olisi todennäköisesti kuollut ja saapuessaan sairaalaan selviytymisensä oli epävarmaa. On myös todettu neitosen olleen koko ajan tajuissaan.

Sairaalassa veitsi poistettiin tähystyksen jälkeen. Todettiin, että se oli työntynyt silmän kuopan alareunaa viistäen aivoihin ja se oli osunut luisen silmäkuopan alueella silmähermoon. Veitsen terä oli noin viiden millimetrin päässä aivovaltimosta. Jos veitsi olisi osunut tuohon valtimoon, neitonen olisi kuollut. Lääkärin käsityksen mukaan veitsi pysähtyi luuhun.

Ärling sanoi kuulusteluissa, että hän lopetti veitsen työntämisen syvemmälle, koska tajusi, että neitonen saattaa kuolla. Espoon käräjäoikeus katsoi kuitenkin, että koska veitsi oli pysähtynyt luuhun ja sen painaminen syvemmälle olisi vaatinut ponnisteluja, joten Ärling oli siksi jättänyt työntämisen kesken. Ärling oli myös kertonut, että hänellä oli ollut halu tappaa.

Jani Ärling käytettiin Lapinlahden sairaalassa mielentilatutkimuksessa, jossa hänen todettiin olevan täydessä ymmärryksessä. Hänet tuomittiin 30.4.2003 Espoon käräjäoikeudessa murhan yrityksestä 8 vuodeksi vankeuteen. Kuristamista katsellut ja veitsen tuonut Kim Konttila tuomittiin 2 vuodeksi 6 kuukaudeksi vankeuteen avunannosta murhan yritykseen. Korvauksista en käy tässä vääntämään.
Tuomitut ja neitokainen valittivat hoviin. Ärling sanoi valituksessaan, että hänellä ei sittenkään ollut tarkoitusta tappaa neitosta, vaan hänen katsottaisiin syyllistyneen enintään törkeään pahoinpitelyyn tai vaihtoehtoisesti tapon yritykseen. Helsingin hovioikeudessa meni melkein vuosi, ennen kuin tuomioita päästiin jakamaan! 2.4.2004 annetussa päätöksessä Ärlingin tuomio pysyi ennallaan, mutta Konttilan tuomio putosi 4 kuukautta.

Outoa, että tämän tuomion uutisointi jäi valtakunnan päälehdessä näinkin vähälle huomiolle!

Neitosen mukaan Ärling ja hän olivat tunteneet toisensa ja kouluajoilta saakka, mutta Ärlingin mukaan he olivat tutustuneet vasta kaksi kuukautta aikaisemmin eräässä työhän valmentavassa koulutuksessa Järvenpäässä.

Lähteet: HS arkisto, Alibi 4/2003, Espoon käräjäoikeuden päätös, Helsingin hovioikeuden päätös
Tietäjä2345 kirjoitti:Taisi istua noin 4-5 vuotta kunnes vähän aikaa sitten pääsi vapaaksi.
Jälleen kerran ennenaikaisesti vapautunut surmasi! Yksittäistapaus, sanovat tähän päättäjät. Kuten eräs henkilö tässä taannoin mainitsi, niin ei häntä kauhistuta nämä tapaukset, sillä pahoja ihmisiä on aina ollut, mutta se, että he ovat hyvinkin nopeasti taas vapaana keskuudessamme, onkin jo vaikeammin ymmärrettävä asia.
Tietäjä2345 kirjoitti:Pää oli mennyt vankilassa sekaisin siihen malliin että oli vaihtanut nimensä. Tämän jälkeen alkoi seurustelemaan 16 kesäisen mustalaistytön kanssa. Teki hänen kanssaan lapsen, meni ilmeisesti naimisiin ja muutti Karkkilaan asumaan.


Puhutaan, että tekijä asui Karkkilassa ja oli ”töissä tai työ-olosuhteissa” hautausmaalla – mikä jotenkin sopii persoonaansa negatiivisessa mielessä. Hautausmaat ovat sinällään viihtyisiä paikkoja, mutta jo ajatuskin siitä, että siellä työskentelee joku psykopaatti on vastenmielinen.
Tietäjä2345 kirjoitti:Tuolla suomi24 keskustelussa joku haukkui tekijää ja mainitsi sukupuolenvaihdosleikkauksen. Tämä liittyy tuohon vankilassa vietettyihin vuosiin jossa Janin pää oli niin sekaisin että tosissaan selitti ihmisille että päästyään vankilasta menee sukupuolenvaihdosleikkaukseen.
Että miksiköhän tuollaista on miettinyt? Huomionhakuisuus, pikkupojasta asti tuntenut itsensä tytöksi ja edelleen naiseksi? Nimensä on nyt Nickya. Siitä tulee mieleen ammoin televisiossa esitetty ohjelma Tyttö nimeltä Nikita! Kenties se on vaikuttanut tuohon nimivalintaan.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Tytt%C3%B6 ... %A4_Nikita
Tietäjä2345 kirjoitti:Jotenkin tuli järkiinsä kun mustalaistytön oli löytänyt.

Mustalaistytön! Ei kuulosta kovin järkevältä tuokaan. Tuo suhde oli kait sittemmin ajautunut vaikeuksiin, sillä IS:n mukaan ”Hän kertoi seurustelleensa internetissä lukuisten naisten kanssa, koska välit vaimoon olivat viileät”.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/Netti ... 18588.html

Millan kohtalo

Jani Ärling vapautui ehdonalaiseen 28.9.2006. Hän oli uudelta nimeltään Cristian Westerholm ja asettui asumaan tiettävästi Poriin, josta kuitenkin muutti Karkkilaan, osoitteeseen Helsingintie 20-22 A. Westerholm meni naimisiin ja avioparille syntyi lapsi. Juu, niitä kyllä väsätään, vaikka mitään muuta ei osata… Toinenkin kuulemma jo tullut, aih ja voih...

Hän syyllistyi kesällä 2010 törkeään rattijuopumukseen ja ajo-oikeudetta ajamiseen. Kesäkuussa hän tutustui internetin kuvake.net sekä messenger – sivustolla Milla Heikkilään.
- Tässä vaiheessa Milla Heikkilän elämässä pyörähti käyntiin negatiivinen lotto ja hänestä tuli psykopaatin seuraava uhri.

Westerholm – oliko jo tuolloin nimeltään Nickya, en tiedä – käytti nimimerkkiä Nickya. Milla Heikkilä käytti m –kirjaimella alkavaa nikkiä. (Nimi mainitaan papereissa, tässä en sitä mainitse).

Ensitapaamisensa kuitenkin toistuvasti siirtyi, sillä avioliittonsa ongelmien kanssa painiva Westerholm – väitti asuvansa kämppäkaverin ja lapsen kanssa – sanoi, että ei ole tapaamispaikkaa. Lopulta tuo päivämäärä alkaa hahmottua, mutta sitä ennen he kävivät netissä keskustelua suunnitellusta tapaamisesta 17.9. Westerholm on kirjoittanut Millan kanssa 28.8.2009 klo 08:49:39 (etpk s.181); ”kämppis ei tiedä muuttasko muualle vai ei”, ”se menee porukoittensa luokse huilimaan ni saadaan olla rauhassa”. Ja samana päivänä klo 10:59:56 (etpk s.184) ”se sun tulo olisi vasta ilta puolella, ni ehin laittaa kaikki kuntoon ja kämppiskin lähtee vasta alku illasta… mutta pieni ilta kävely ei olis pahasta”. Kello 11:03:05 Westerholm on kirjoittanut ”miltä kuulostas että olis vaikka joskus 23 aikaan täällä”. Milla Heikkilä on tähän vastannut ”hmm no ei se varmaan kauheen paha oo, mä en yhtään tiiä, että miten täällä busseja menee siihen aikaan”.
-Lisäksi myöhemmissä keskusteluissa Westerholm on antanut ymmärtää, että Milla voisi olla hänen asunnollaan sunnuntai-iltaan, tai jopa mahdollisesti maanantaiaamuun saakka. Westerholm oli onnistunut luomaan Millaan luottamuksellisen suhteen ja Milla puhuikin keskusteluissa ikävöinnistä ja rakastumisesta. Westerholm painotti, että Millan on otettava oma kannettava tietokoneensa mukaan, jotta he voisivat pelata nettipelejä.

Iltakävely rajoittui kuitenkin Vapaa-ajattelijoiden hautausmaan huoltorakennuksen sosiaalitiloihin, jossa Westerholm on sitonut Millan kädet tämän selän taakse. Tämän jälkeen on alkanut Millan surmaamiseen tähtäävä väkivalta ja lopulta Milla on itse kävellyt oman hautansa viereen, joka sijaitsi noin 100 metrin päässä hautausmaasta. Hauta oli melko matala, sillä hentoinen Westerholm ei sanojensa mukaan jaksanut kaivaa hiekkaiseen maahan syvempää hautaa. Tosin, Westerholm väitti, että Milla kuoli jo aikaisemmin, mutta ei ole pidetty uskottavana, että 60-kiloinen Westerholm olisi jaksanut raahata 75-kiloisen Millan hervottoman ruumiin huoltorakennuksen luota 150 metriä tekemälleen haudalle. Haudan vierellä Westerholm on viimeistellyt tekonsa. Ruumiin päälle hän kaatoi bensiiniä ”kuitujen hävittämiseksi”.

”Se anto salasanat, kelaa kuin tyhmä se oli”
Millan kuolinsyynä pidetään kallonmurtumia ja osasyynä kaulassa ollutta haavaa. Westerholm väittää kuristaneensa Millan, mutta tyypilliseen kuristamiseen viittaavia pistemäisiä verenpurkaumia ei ollut havaittavissa ihossa eikä ikenissä eikä kaulassa ollut kuristamisen jälkiä.
Huhu siitä, että Milla Heikkilä kuoli sydänpysähdykseen – kuten kiva13 aiempana sanoo – perustuu siihen, että ”koska tukehtumiskuoleman mahdollisuutta ei ole voitu pois sulkea esitietojen eikä ruumiinavauksessa tehtyjen löytöjen perusteella, niin ollen mahdollisuutta ns. heijasteellisesta sydänpysähdyksestä aiheutuneeseen kuolemaan ei ole voitu myöskään pois sulkea”.
-Tuota mahdollisuutta on nyt sitten suurenneltu ja siihen on epätoivoisesti takerruttu.

Millan murhan jälkeen Westerholm lapioi haudan umpeen, hävitti kaiken Millan tapaamiseen viittaavan, piilotellen tavaroita kotimatkansa varrelle ja heittäen osan niistä patoaltaaseen. Poisti oman ja vaimonsa profiilit sekä Millan profiilit sivustoilta. Millan päällysvaatteet hän kertomansa mukaan survoi UFF:n laatikkoon. Pankkiautomaatin kamera kuvasi Westerholmin kun hän yritti nostaa Millan kortilla rahaa. Kuva oli tulkinnanvarainen, mutta Westerholm ei kiistänyt olevansa kuvassa ja yllään tuolloin ollut pusero löytyi sekin myöhemmin patoaltaasta.

Westerholm vangittiin 17.11.2009. Vantaan vankilasta ja Niuvanniemen sairaalasta Kuopiosta hän kirjoitti eräälle naiselle useita kirjeitä, joissa kertoi halustaan olla ammattitappaja ja mm. kirjeessään 6.8.2010 hän kertoi, ettei teko ollut vahinkorikos ja edelleen kuinka hänen vaimonsa pilasi täydellisen rikoksen. ”Mulle se on yx hailee sen kuolema”. Ja edelleen Westerholm kertoo sitoneensa Millan kädet, jotta pystyi kysymään halutut kysymykset. ”Se anto salasanat, kelaa kuin tyhmä se oli”. Kirjeistä ilmeni myös se, että Milla oli ollut elossa kun Westerholm oli kaivanut kuopan: ”ni siis oli elossa kun kaivoin, en haudannut elävältä”.

Westerholm kirjoitti myös halustaan tappaa syyttäjä vankilomallaan: ”arvaa olisiko syyttäjä kiva ampua…” Hän on myös pitänyt viranomaisia idiootteina: ”vähän kun riistää hengen joltain, niin pannaan vankilaan”. Westerholm myös pahoitteli kirjeessään, että vaimonsa oli näyttänyt poliiseille hautapaikan ja pilasi näin ollen hänen suunnitelmansa täydellisestä rikoksesta.
-Myöhemmin Westerholm väitti kirjeitään mielikuvituksen tuotteiksi, mutta niissä oli sellaisia yksityiskohtaisia kuvauksia, joiden on täytynyt olla tekijän tiedossa.
Kirjeitä saanut nainen toimitti kaikki kirjeet poliisille.

Edelleen arvioitaessa tekoa kokonaisuutena ja sitä kuinka tapahtumat ovat todennäköisesti edenneet, osoittaa se tekijässä poikkeuksellista julmuutta, jonka ilmeisenä painopisteenä on ollut kärsimyksen aiheuttaminen Milla Heikkilälle.

Nikita Westerholm.jpg
Nikita Westerholm.jpg (33.4 KiB) Katsottu 1681 kertaa
Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden istunnossa tämä psykopaatti kuvattiin takaa päin. Kuva Iltalehti

Westerholm tuomittiin murhasta ja törkeästä ryöstöstä elinkautiseen vankeuteen. Tuomiolla ei ole lainvoimaa, sillä hän valitti siitä hovioikeuteen.

On perin turhauttavaa, että Nickya Westerholmin kohdalla on edelleen vapautumisen mahdollisuus, sillä hän on psykopaatti ja mahdollinen sarjamurhaaja. Paikkansa kuuluisi olla loppuikänsä (toivottavasti lyhyen sellaisen) suljetulla osastolla vankeustuomion jälkeen. Se olisi oikeusvaltion reilu kädenojennus sen kansalaisille.

On mielenkiintoista, että tässä vuoden 2002 tapauksessa hän myös tiesi mitä teki ja todennäköisesti käsitti, että hän jää teostaan myös kiinni, mutta silti hän teki kuten teki. Miksi?

http://irc-galleria.net/community/32644 ... a-heikkila

Kuvat olivat pudonneet. Palautettu.
-NILS-
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
mikodeus
Sofia Karppi
Viestit: 436
Liittynyt: To Loka 16, 2008 10:51 pm

Re: Milla Heikkilä

Viesti Kirjoittaja mikodeus »

noh huhhu nuo olivat sairaimpia tarinoita mitä olen lukennut hyi että toivottavasti vie elinkautisen jälkeen tie niuvaan!!! siis miten voi tollasia ihmisia edes kantaa maa päällänsä!! onkos missään kuvaa tekijästä?
jenni82
Agentti Scully
Viestit: 676
Liittynyt: To Huhti 17, 2008 1:28 am
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Milla Heikkilä

Viesti Kirjoittaja jenni82 »

En ole aikoihin jos koskaan lukenut mitään noin kauheaa ja oksettavaa kun yllä oleva DL:n laittama juttu.. Ekaa kertaa tällä saitti historialla tuli oikeesti paha olo jutusta :( Toivon todella ettei tuo äijä pääse IKINÄ siviiliin tai lisää ihmisiä tulee kuolemaan. Tuo on sellanen tyyppi jota ei vankila aika opeta vaan jatkaa aivan varmasti tekojaan uudestaan ja uudestaan.. Karmaisevaa...
Life. It´s just fucking thing after nother...
LAWoman
Christopher Lorenzo
Viestit: 1604
Liittynyt: To Maalis 11, 2010 5:36 pm
Paikkakunta: Länsirannikko

Re: Milla Heikkilä

Viesti Kirjoittaja LAWoman »

Aikamoinen sankari tosiaan, huh huh! Mutta eipä tunnu olevan suku sen kummempi...Mistä näitä perheitä tulee, joilla on ihan omat sääntönsä elämään? Kamalaa. Veljenkin kohtaloa suretään päivittäin FB-ryhmässä, mutta onkohan käynyt mielessä, että voisi olla hengissä ellei tosiaan olisi "elänyt aina sata lasissa" kuten joku sanoi siellä kauniisti muistellen. Isäkin puhuu kuin kuollut veljeksistä olisi ainoa lapsensa, pitäisi huolta siitä toisestakin... varmasti melkeen saman luokan kriminaaleja olivat molemmat. Olisiko huumeet vieneet veljen, osaako joku sanoa?
There's a killer on the road
His brain is squirmin' like a toad
Take a long holiday
Let your children play
If ya give this man a ride
Sweet memory will die
Killer on the road, yeah.
matlockb
Michael Knight
Viestit: 4476
Liittynyt: Ma Maalis 29, 2010 6:17 am

Re: Milla Heikkilä

Viesti Kirjoittaja matlockb »

Täytyy sanoa kuin mikodeuskin että ovat sairaimpia tekoja mistä olen kuullut, oikein pahaa tekee ettei tuollaiselle pedolle voi langettaa kuolemantuomiota (kiduttamalla). Aikaisemmin mielipiteeni kuolemantuomion suhteen on vaihdellut mutta kantani on nyt selvä: kannatan kuolemantuomiota tällaisissa tapauksissa ehdottomasti, mutta tälle jätkälle vasta sitten kun on ensin elänyt vedellä ja leivällä 15 vuotta suljetussa laitoksessa.
Kumpa joku ampuisi tämän Nickyan kun vapautuu aikanaan siviiliin, meidän tavallisten ihmisten keskelle!
Olettaen että elinkautinen pysyy niin tämähän on vasta 42-46 vuotias vapautuessaan! Hyvin ehtii istua senkin jälkeen elinkautisen ja vapautuu jälleen ja ehtii taas tappaa, eli montakohan ihmishenkeä tämä peto vielä ehtiikään riistää, karmii ajatuskin että tuollainen voi joskus olla vielä vapaana..
Eikö tätä voitaisi laittaa suoraan linnasta niuvaan, ukkohan on aivan sairas! ja täysin yhteiskuntakelvoton. Onneksi edes yksi tästä hullusta veljessarjasta on kuollut pois.
Jos ei muuta niin toivottavasti joku tappaa tämän ihmispedon linnassa, lusiikohan pelkääjien puolella? (jos joku sattuis tietämään..)
Doctor Lecter: Tiedätkö, millaisia pysyviä fyysisiä vammoja jäi tälle murhan yrityksen kohteeksi joutuneelle naiselle?
Nancy_Drew
Susikoski
Viestit: 33
Liittynyt: To Tammi 08, 2009 11:48 am

Re: Milla Heikkilä

Viesti Kirjoittaja Nancy_Drew »

Kiitos Doctor Lecterille kattavasta päivityksestä!
Aivan pienenä välihuomiona kuitenkin, että FB:ssä oleva Leif Westerholm, joka pitää lasta sylissään, on varmasti joku ihan muu - opiskellut ties jos vaikka missä, ja Tukholmassa pelisuunnittelijana töissä. Taitaa olla ruotsalainen.
Ei muuta, poistun takavasemmalle. :)
jenni82
Agentti Scully
Viestit: 676
Liittynyt: To Huhti 17, 2008 1:28 am
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Milla Heikkilä

Viesti Kirjoittaja jenni82 »

Nancy_Drew kirjoitti:Kiitos Doctor Lecterille kattavasta päivityksestä!
Aivan pienenä välihuomiona kuitenkin, että FB:ssä oleva Leif Westerholm, joka pitää lasta sylissään, on varmasti joku ihan muu - opiskellut ties jos vaikka missä, ja Tukholmassa pelisuunnittelijana töissä. Taitaa olla ruotsalainen.
Ei muuta, poistun takavasemmalle. :)
Me puhumme yhteisöstä jossa on Tino Westerholm joka siis kuollut!!
Life. It´s just fucking thing after nother...
nuusku-nella
Adrian Monk
Viestit: 2745
Liittynyt: Pe Elo 06, 2010 9:14 pm
Paikkakunta: Etelämpi suomi

Re: Milla Heikkilä

Viesti Kirjoittaja nuusku-nella »

jenni82 kirjoitti:
Nancy_Drew kirjoitti:Kiitos Doctor Lecterille kattavasta päivityksestä!
Aivan pienenä välihuomiona kuitenkin, että FB:ssä oleva Leif Westerholm, joka pitää lasta sylissään, on varmasti joku ihan muu - opiskellut ties jos vaikka missä, ja Tukholmassa pelisuunnittelijana töissä. Taitaa olla ruotsalainen.
Ei muuta, poistun takavasemmalle. :)
Me puhumme yhteisöstä jossa on Tino Westerholm joka siis kuollut!!
Mutta Nancy puhuu Leifistä johon DL viittasi kirjoituksessaan.
V.V.82
Remington Steele
Viestit: 233
Liittynyt: Pe Kesä 08, 2007 3:48 pm
Paikkakunta: Naantali

Re: Milla Heikkilä

Viesti Kirjoittaja V.V.82 »

Voiko missään muualla maapallolla olla näin lepsuja tuomioita? Tuosta 2002 vuoden kidutuksesta olis pitäny jo saada minimissään sen 15 vuotta.. Tai loppuelämä suljetullaosastolla.

Btw tämän psykon veli on fb:s nimellä Hypnoze Westerholm.
matlockb
Michael Knight
Viestit: 4476
Liittynyt: Ma Maalis 29, 2010 6:17 am

Re: Milla Heikkilä

Viesti Kirjoittaja matlockb »

Suomi taitaa kyllä jo pelkästään pohjoismaissa Ruotsin ohella olla johtavassa asemassa erittäin lievissä tuomioissa.
Tuskin olis monessakaan maassa 8 vuoden tuomiosta joka on murhan yrityksestä tullu vapautunu ennen aikojaan tai edes selvinny 8 vuoden vankeusrangaistuksella.
hannu hanhi
Axel Foley
Viestit: 2208
Liittynyt: Ma Kesä 14, 2010 6:01 pm

Re: Milla Heikkilä

Viesti Kirjoittaja hannu hanhi »

Tämä on sarjassamme niitä tuomioita, jotka naurattaisivat amerikkalaisia. Porvoon autokaistasurmaajan aikaisempi murhatuomiohan herätti suurta hilpeyttä CNN:n keskustelusivuilla. Kuolemantuomio ilman muuta kuuluisi asiaan tällaisissa tapauksisa sen jälkeen, kun murhaaja on selvillä.
Tampereen Tyttö
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5191
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Re: Milla Heikkilä

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

Sinänsä esimerkiksi Usalaisilla ei liene aihetta nauruun. Vaikka tuomioita annetaan kymmeniä ja satoja vuosia, niin itse lusiminen voi jäädä huomattavasti lyhyemmäksi.. Tämän lisäksi eivät ole onnistuneet kuolemantuomion uhallakaan vähentämään henkirikoksia. .

No, meillä(kään) eivät tuomiot kyllä ole lähelläkään oikeudenmukaisuutta. Kolmesta hengenriistosta pitäisi (mielestäni) tuomita esimerkiksi 3 x 15 vuotta ja ne lusittaisiin päivästä päivään. Lisäksi pieni hoitomomentti tekisi hyvää.. Samoin kannattaisin jonkinlaista pakollista työpalvelusta.
-Takuulla, sano Tampereenlikka!
Vastaa Viestiin