Jyväskylän laukkusurma v. 2011

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Jäätynyt enkeli
Nikke Knakkertton
Viestit: 166
Liittynyt: Pe Tammi 08, 2010 1:29 am

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja Jäätynyt enkeli »

Tämä sakki on kyllä niin naurettavaa populaa että hohhoijaa. Ensin ollaan kovaa heppua ja listitään nuori nainen kimpassa, sitte istutaan huput päässä kun pikku hattivatit. Ei kyllä sympatioita saa tämä aviomieskään. Se siitä rakkaudesta ja vaimonsa tappaneiden tilille pistämisestä. Turha siellä sermin takana äiti E:n on nyyhkiä. No, ainakin hällä on kokemusta miten vasikoiden käy. Kannattaa varmaan alkaa sitä hautakiveä tilaamaan näin ollen. On päiviä kun toivois että Hitlerin kaasukammioita vois käyttää ihan oikeeseen tarkotukseen. Näissä tapauksissa niille ois tilausta!
pikkuinenpeikko
Jack Taylor
Viestit: 19
Liittynyt: To Maalis 17, 2011 9:41 am

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja pikkuinenpeikko »

Rezah kirjoitti:No MINUN päätelmieni mukaan I on nainen (poistunut fbstä) löytyy haulla, mutta tälle halusin varmistuksen ja siksi heistä kyselin.
I on mies
Toripolliisi kirjoitti:
pikkuinenpeikko kirjoitti:Kirjotan nyt ystäväni tunnuksilla ja kirjotan ainoastaan A.L henkilön puolesta. Minun mielestä on väärin vetää ihmisen fb keskusteluja ja päivityksiä tänne ja jos te ihmistä millään tavalla tuntisitte niin puolet mitä siellä profiilissa lukee on huuoria ja sen takia olen hänen profiilin nyt piilottanut koska hänen yksityis asiat ei teille kuulu.. ja toisekseen minä jos kuka tiedän että kyseinen henkilö oli kaksiviikkoa vapaana ennen kuin hänet otettiin kiinni ja hän oli yhtä hämillään iltalehden kertomuksesta laukku sumra kuin kukatahansa muu. Hänen osallisuus on vain se että hän on ollut kahdesti puhelin yhteydessä koska surmattu vei hänen autonsa sinä yönä. Se riittää kiinni pitämiseen koska asiassa on tällä hetkellä suuri sotkemis vaara ja kuulusteluissa on hänelle kerrottu paljon asiaan liittyviä tietoja. Olen ollut kyseisen henkilön jokaisessa vangitsemis oikeuden käynnissä ja asianajajan kanssa sekä A.K asianajajan kanssa yhteydessä. Ja A.L henkilöä käydään joka toinen viikko siellä vankilassa katsomassa ja hän vapautuu suoraan käräjiltä jotka ovat kahdenviiko sisään syytteen nostopäivästä. Sitten kun asioista tiedätte niin tulkaa enemmän puhumaan. Kyllä te voitte käräjien jälkeen lukea lehdestä mikä on totta ja mikä ei, minusta teidän kanttaisi puhua asioista kun tiedättte niistä jotain eikä näin nyt vaan joku joka on joskus saattanut kyseisest henkilöt tuntea tai joku joka ei niitä tunne ollenkaan. Tiedättekö että ihmisen ulkokuorikin tai jotku fb tekstit saattaa johtaa ulkopuolisia todella pahasti harhaan.
Kun nyt "pikkuinenpeikko" olet taas kuulolla, niin onko kertomuksesi lainauksessa edelleen totta (vai luuletko sen vain olevan)?

Tuossa "virallinen" versio: "Syyttäjä vaatii murhaajille ja murhaan yllyttäjälle elinkautista vankeusrangaistusta. Kuolinkamppailua ainakin tunnin ja 15 minuuttia sivusta seuranneille miehille syyttäjä vaatii kolmen vuoden vankeustuomiota avunannosta murhaan.
Syyttäjän mukaan miehet tiesivät hyvin, mistä oli kyse. He osallistuivat tekoon muun muassa neuvoillaan ja henkisellä tuellaan. Toinen miehistä suositteli lisäksi paikkaa, jonne uhri voitaisiin kätkeä."

Pitänee huomenissa käräjäoikeuden aulassa aulassa pistäytyä..
eiköhä se asian oikea laita selviä sinulleki muutama vko päästä ko väli tuomiot tulee.. tuo 1h15min on SYYTTÄJÄN PÄÄTELMÄ teletiedoista ja kamerasta missä on valmiiksi olleet väärät kellon ajat jne.. ja se että puhutaan kuolin kamppailusta, ni on vähän väärä ilmaus, mikä myös käy selväksi varmasti myöhemmin sinulle.. oletko kenties toripoliisi ollut seuraamassa käräjöintiä vai mistä sait nää arvailusi? Totuus taitaa olla va paljon musta valkoisempi ku täällä annetaa nyt ymmärtää, mut ilm nää onki spekulointia, jos en väärin ymmärrä? sen ymmärsin et murha jutusta tulee LIENEE tippumaa iha lähi aikoina 7 syytettyä pois, sen murha syyttee alta..
Sippura
Neuvoja-Jack
Viestit: 556
Liittynyt: Pe Tammi 22, 2010 3:12 pm

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja Sippura »

Kyllähän aviomies on nyt sellaisessa tilanteessa, että panisi se kenet tahansa miettimään todistaako murhaajia vastaan. Sattuvat olemaan samaa lihaa ja verta, kasvinkumppaneita. Luultavasti paljon enemmän tunnesiteitä on heitä kohtaan kuin lyhytaikaista vaimoaan - vaikka kuinka häntä rakastanut olisikin.

Ja nythän hän on yksin. Ei vaimo sillä palaa, että veljet saavat kovemman tuomion. Ja pelkokin on siitä mitä nuo pahat veljet saattaisivat tehdä hänelle jos hän heitä vastaan todistaisi.

Kauheaa on tuo N:n perheen elämä! Vanhin poika taisi olla huumekoukussa jo ala-asteikäisenä. Täytyy sanoa, että on siinä äidillä kestämistä. Toivon hartaasti, että R tämän jutun jälkeen tulisi järkiinsä ja jättäisi tuollaisen elämän. Ihmettelen suuresti, että hän ylipäätään sortui tuohon isoveljen jengiin. Tunnen hänet nimittäin lapsuudesta.
~ Even a clock that is not going is right twice a day ~
MinnaLiina
Remington Steele
Viestit: 206
Liittynyt: Ma Marras 15, 2010 12:09 am

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja MinnaLiina »

Rezah kirjoitti: Ja kuka nyt lähtee kello 03 yöllä tuttavien luokse kyläileen??
tää on niin huippu! :D Juuri näin, kuka nyt lähtee.. Mietin ihan samaa, ei ainakaan kukaan täysin normaali ihminen.

Normaali on päihdeongelmaton ihminen joka nukkuu yönsä, tässä tapauksessa.
Avatar
Teresa Banks
Sofia Karppi
Viestit: 403
Liittynyt: Ke Loka 29, 2008 7:08 pm

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja Teresa Banks »

MinnaLiina kirjoitti:
Rezah kirjoitti: Ja kuka nyt lähtee kello 03 yöllä tuttavien luokse kyläileen??
tää on niin huippu! :D Juuri näin, kuka nyt lähtee.. Mietin ihan samaa, ei ainakaan kukaan täysin normaali ihminen.
Iltalehden jutussa "10 outoa yksityiskohtaa" (14.6.) oli tuosta kyllä myös aika tragikoominen kohta. Sen mukaan Äiti E oli kertonut kuulusteluissa kyläilystä jotensakin niin, että lähdettiin kun "kerrankin oli mahdollisuus lähteä ilman lapsia". (Ihan tarkkaan sanasta sanaan en muista, oikokoon ken haluaa, mutta sisältö oli kutakuinkin tuo ja tyyli myös.) :shock:
The king is gone but he's not forgotten
Is this the story of Johnny Rotten?
VPY
Martin Riggs
Viestit: 609
Liittynyt: Ke Huhti 13, 2011 9:33 pm

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja VPY »

MinnaLiina kirjoitti:
Rezah kirjoitti: Ja kuka nyt lähtee kello 03 yöllä tuttavien luokse kyläileen??
tää on niin huippu! :D Juuri näin, kuka nyt lähtee.. Mietin ihan samaa, ei ainakaan kukaan täysin normaali ihminen.

Normaali on päihdeongelmaton ihminen joka nukkuu yönsä, tässä tapauksessa.
No onko nämä normaalia väkeä? Perkele, koko sakkiin jos mihinkään kuuluisi lyödä se jenkkiläinen "valkoista roskaväkeä"-leima perseeseen.

Tämä koko juttuhan karmeudestaan huolimatta voisi olla jostain mafia parodiasta, maalaiskaupungissa puutalossa asuvinen kirjakauppianeen ja hänen jalkapuoli vaimoineen.
Avatar
Geissimummo
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1392
Liittynyt: Su Huhti 20, 2008 4:03 pm

Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja Geissimummo »

Rezah kirjoitti:Ja kuka nyt lähtee kello 03 yöllä tuttavien luokse kyläileen??
No meillä täällä tuppukylässä kyllä saatetaan mennä kyläilemään tuohon aikaan, jos ollaan esim. viihteellä ja tiedetään näiden tuttavienkin olevan, ei siinä tietääkseni ole mitään ihmeellistä. Ja onko se sitten niin erilaista huumepiireissä? Tuskin. :wink:
Ystävä ei ole mitään muuta, kuin tuttu vihollinen.
A friend is nothing, but an known enemy.
piupali
Armas Tammelin
Viestit: 79
Liittynyt: Ke Syys 30, 2009 10:09 pm

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja piupali »

Etelä-Suomen sanomien paperiversiossa oli tänään juttu:

Laukkumurhasta syytetty sanoi halunneensa vain antaa opetuksen

Laukkusurman oikeudenkäynnin neljäs päivä alkoi käräjäoikeudessa torstaina murhasta syytettyjen 37- ja 20-vuotiaiden miesten kuulemisella.
Kuolettavan huumeannoksen sekoittanut mies toisti oikeudelle ajatuksen olleen yksin hänen. Miehen mukaan tarkoitus ei ollut tappaa tai edes antaa yliannosta, vaan antaa naiselle valehtelusta opetus. Opetus piti antaa puhuttelemalla naista LSD:n vaikutuksen alaisena, jolloin ihmistä voi kuulema manipuloida.
Mies kertoi joutuneensa vastaavan toimenpiteen kohteeksi pettämisen vuoksi entisessä suhteessaan ja vakuuttuneensa tehokkuudesta, koska on ollut sen jälkeen pettämättä. Samaa ainetta syytetty mies kertoi käyttäneensä itse edellisenä yönä piikittämällä puolet aineesta ja ottamalla puolet suun kautta. 37-kiloiselle naiselle hän teki ruiskuun saman annoksen kuin itselleen väittäen sen olevan subutexia, koska uskoi ettei nainen olisi LSD:tä vapaaehtoisesti ottanut. Hän kertoi kuulleensa myöhemmin poliisilta, että aine oli LSD:n sijaan bromodragonfly-muuntohuumetta.
Sähkölamauttimella mies sanoi räsäyttäneensä ilmaan säikäyttääkseen naisen ja tehostaakseen aineen vaikutusta. Myöhemmin hän sanoi antaneensa sähköä naisen reiteen herätelläkseen häntä. Kun nainen meni heti piikin saatuaan huonoon kuntoon, eikä opetuksen anto onnistunut. lähti mies yöllä vaimonsa kanssa tuttaviensa luo saunomaan. Nuori ystävä jäi asuntoon kaksin naisen kanssa.
Oikeuslääkärin lausunnon mukaan on todennäköistä, että nainen menehtyi yön aikana. Mieskaksikko on eri mieltä.
He kertoivat vaihtaneensa vahtivuoroa torstaina aamulla ja heidän mukaansa nainen oli hengissä vielä pitkälle iltaan. Kuoleman he kertoivat havainneensa vasta perjantaina.
Kuolettavan piikin antanut mies kertoi painostaneensa nuoren ystävänsä auttamaan ruumiin hävittämisessä seuraavana yönä. Taka-Keljo oli valikoitunut laukun jättöpaikaksi sattumanvaraisesti.
UllaVallalla
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: Pe Tammi 21, 2011 11:12 pm

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja UllaVallalla »

Toripolliisi kirjoitti:
UllaVallalla kirjoitti:7-päivää lehdessä oli maininta että uhrin kännykästä viimeinen viesti oli laitettu isä E:n kännykkään 23.4? . Oon alaovella tai jotain sinnepäin. Luin tuon jutun hätäsesti ruokaa odottaessa, joten täyttä takuuta oikeellisuudesta en voi antaa.
No luepa se nyt uudelleen kaikessa rauhassa ja kirjoita sitten miten juttu oli..
: ) Lukisin jos se minulla olisi, mutta jätin sen sinne ruokapaikkaan. Olin lukemastani 99% varma ja tuosta 23.47:stä 85%, joten laitoin seiskan tilalle kysymysmerkin. Laitoin jutun pätkän tänne koska siitä ei ollut iltaan mennessä kukaan kommentoinnut mitään. Ja siitä ilmeni myös se tieto, että uhrilla oli ollut kännykkä edelleen tallessa.

Onneksi Rezah:lla oli ilmeisesti lehti kotonansa, että pystyi laittamaan koko jutun tiedot tänne.
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7241
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Jahas. Isä E on sitten ottamassa syyt niskoilleen koko hommasta. Ehkä tässä nyt on sitten sitä "suojeluvaistoa" mitä hän tuntee nuorisoa kohtaan... :roll:

Ja tuosta annostuksesta....Käsittämättömän laihassa kunnossa on uhri ollut. Kyllähän sitä pitäisi tajuta, että ei tuommoinen keho kestä samaa annosta kuin miehen...niin jos tuo olisi siis totta, että ensin olisi kokeillut muka cocktailia itseensä....
Enpä oikein usko. Kai tuo olisi itsekin myrkyttynyt, jos kyseessä kerta myrkky. :?
Outo Enkeli
Sabrina Duncan
Viestit: 362
Liittynyt: Su Touko 22, 2011 12:21 pm

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja Outo Enkeli »

Jimt kirjoitti:Suurin osa Suomen henkirikoksista on luonteeltaan sellaisia, ettei niistä ole tekijöillä minkäänlaisia mahdollisuuksia selvitä kuivilla. Rikolliset ja muuten vaan syrjäytyneet nyt vaan ovat useimmiten kaikin puolin idiootteja, joille ei ole suotu ei älyä tai edes tietoa. Ovelia juonittelijoita löytyy lähinnä vain televisiosarjoista.
OT, mutta pitää sanoa tuohon, että rikollisissa on usein lahjakkaita ja hyvinkin älykkäitä henkilöitä. Ei tietysti kaikki, mutta todella paljon. Tästä on tehty tutkimuksiakin jne... Mutta tämä juttu esim. on ollut pomminvarmasti tuhoontuomittu alusta alkaen ja tosi idioottimasia suunnitelmat jne...
el músculo pierde su significado cuando la pólvora se inventó. Así que en lugar de hormonas, comprar un arma buena. por lo que no engañan a nadie que no comprende esto, pero al darse cuenta de esto debe ser un poco desordenado
DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1683
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

Rezah kirjoitti:ÄitiE on kai jonkin sortin lähihoitaja? EI osannut arvata mitä tuollainen koktaili tekisi, ja näki kuoristukset ja silti luotti "huumeet tunteneeseen mieheensä"?
No, aika selvää kellä porukasta muisti pelaa.

Ja kuka nyt lähtee kello 03 yöllä tuttavien luokse kyläileen??
lähihoitajille annetaan hyvin vähän tietoa ja koulutusta huumeista.

noissa porukoissa on normaalia liikkua öisin,kyllä minäkin aikanaan saatoin mennä kylään ihan mihin aikaan tahansa jos tiesin kaverin olevan hereillä varmasti.
kun linkität,niin kopioi asia samalla ketjuun,koska linkit kuolevat joskus jopa muutamassa viikossa ja asia katoaa bittiavaruuteen
Avatar
Teresa Banks
Sofia Karppi
Viestit: 403
Liittynyt: Ke Loka 29, 2008 7:08 pm

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja Teresa Banks »

Outo Enkeli kirjoitti: OT, mutta pitää sanoa tuohon, että rikollisissa on usein lahjakkaita ja hyvinkin älykkäitä henkilöitä. Ei tietysti kaikki, mutta todella paljon. Tästä on tehty tutkimuksiakin jne... Mutta tämä juttu esim. on ollut pomminvarmasti tuhoontuomittu alusta alkaen ja tosi idioottimasia suunnitelmat jne...
Juu, totta. Ja yhdyn siihen myös, että tässä casessa sitä ei (ehkä onneksi) näy.
Mutta kylmäverisyyttä ja paatumista kyllä: nuo isä E:n selitykset ovat ihan poskettomia.
Iltalehden mukaan hän väitti, että Aija kiedottiin muoviin, jotta tämä ei satuttaisi itseään. Niin varmasti. Ja sitten vähän sähköiskuja päälle.
The king is gone but he's not forgotten
Is this the story of Johnny Rotten?
Tilda
Susikoski
Viestit: 34
Liittynyt: Ke Huhti 02, 2008 2:37 pm
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja Tilda »

[quote="DollariExpress"][quote="Rezah"]ÄitiE on kai jonkin sortin lähihoitaja? EI osannut arvata mitä tuollainen koktaili tekisi, ja näki kuoristukset ja silti luotti "huumeet tunteneeseen mieheensä"?
No, aika selvää kellä porukasta muisti pelaa.


lähihoitajille annetaan hyvin vähän tietoa ja koulutusta huumeista.

Kyllä sitä sen verran paljon annetaan että tietää milloin pitää jo soittaa apua..
DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1683
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Re: Surmattu nainen löytyi laukusta Jyväskylässä

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

Tilda kirjoitti:Kyllä sitä sen verran paljon annetaan että tietää milloin pitää jo soittaa apua..
sen verran tietää ilman koulutustakin,tyhmempikin ihminen.
kun linkität,niin kopioi asia samalla ketjuun,koska linkit kuolevat joskus jopa muutamassa viikossa ja asia katoaa bittiavaruuteen
Lukittu