Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
romus
Susikoski
Viestit: 33
Liittynyt: Ke Elo 03, 2011 2:33 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja romus »

Niin, kun tuossa Aamulehden juttussa on mainittu ihan nimeltä tuo lehdenjakaja, niin sen takia vähän ikävää lähteä spekuloimaan tuon piirin jakajasta syyllisenä tässä ketjussa tai muuten julkisesti. Hän ei kuitenkaan ole ns. julkisuuden henkilö, kuten joku ministeri, jonka on ammattinsa puolesta kehitettävä "kovempi nahka".

Mainitsin nyt poliisin ihan muistutuksena, ettei kukaan intoutuisi liikaa syyttelemään. Kaikki eivät ehkä tiedä/tajua, että jakajan nimi on lehtijutussa mainittu ja näin syytös on hyvinkin kohdistettu.

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194691 ... aalla.html

Uutinen myös kertoo, ettei ole ollut ns. sijaisjakaja, vaan ihan alueen vakijakaja, joka onkin heti kiinnittänyt huomion skootteriin. Kun itsekin aikoinaan koululaisena vuosikymmeniä sitten olin varhaisjakaja, oppi kyllä tuntemaan joka pihan pyörät ja niiden sijainnit tarkkaan. Niistä piirin pihoista tulee hyvinkin tuttuja.

Itse juttu osoittaa mielestäni, ettei Karoliina ole ollut enää lähistöllä, (jos on koskaan ollutkaan) jakajan saapuessa. Pimeys tekee kyllä liikkumisesta hankalaa, joten kovasti ihmetyttää, mihin tyttö olisi tuosta lähtenyt ainakaan vähänkään selvänä. Tuskin ainakaan jonnekin pimeään metsikköön. Jos hänellä on ollut puhelin, niin pakosta hän olisi sitä käyttänyt (mielestäni) skootterin törmättyä.
pumppu
Susikoski
Viestit: 40
Liittynyt: Ma Loka 12, 2009 6:29 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja pumppu »

Jos Karoliina olisi ollut "tukehdun omaan oksennukseeni"-kunnossa, niin toivon todella että kaverit eivät ole päästäneet häntä ajamaan skootterilla. Eri asia tietysti jos olisi ollut oma pullo vielä mukana kotimatkalla (jos esim. juomia olisi jäänyt yli, ja olisi ottanut ne mukaansa [juodakseen ne seuraavissa bileissä], ja sitten tuntemattomasta syystä johtuen juonut ne epätoivoissaan metsässä).

Tuntuu myös oudolta etteivät kaverit muka tiedä Karoliinan lähtökuntoa paremmin. Jos paikalla on ollut Karoliinan hyviä ystäviä, ihan varmasti joku heistä tietää suurinpiirtein missä kunnossa hän oli. Näin ainakin omassa ystäväporukassani nuorempana - aivan varmasti tyttökaverit tiesivät oliko joku "aivan naamat" vai "ei missään ihan hirveessä kännissä" edellisen illan bileissä.
Nooruska
Michael Knight
Viestit: 4108
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 2:57 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Nooruska »

pumppu kirjoitti:
Tuntuu myös oudolta etteivät kaverit muka tiedä Karoliinan lähtökuntoa paremmin. Jos paikalla on ollut Karoliinan hyviä ystäviä, ihan varmasti joku heistä tietää suurinpiirtein missä kunnossa hän oli. Näin ainakin omassa ystäväporukassani nuorempana - aivan varmasti tyttökaverit tiesivät oliko joku "aivan naamat" vai "ei missään ihan hirveessä kännissä" edellisen illan bileissä.
Paitsi jos ovat itse olleet vielä pahemmin naamat. Sillon ei välttis nää realistisesti toisen humalatilaa tai kiinnitä siihen edes huomiota.
Jumalauta kakarat me ollaan televisiossa!
Madame*Fate
Armas Tammelin
Viestit: 76
Liittynyt: Ke Tammi 05, 2011 1:06 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Madame*Fate »

Kurkkumaa kirjoitti:
mamma71 kirjoitti: Kuitenkin sisko aikaisin aamulla soitti hätäkeskukseen. Eli oliko tämä sisko kotona vai ei? Asuiko samassa osoitteessa? Hänhän olisi siis voinut koiraa hoitaa. Hän on todennäköisesti soittanut Karoliinalle useampaan kertaan, tuloksetta. Mutta mikä on saanut soittamaan häkeen? Normaalisti kai luulisi, että tyttö on jäänyt kuitenkin kaverilleen yöksi. Vai onko joku ollut hereillä tuolloin, tai herännyt siskon puheluun?

Jotenkin jää mulle sellainen fiilis, että tuolla bileissä on sattunut jotain, jonka vuoksi Karoliina on sieltä lähtenyt ja siksi siskokin huolestui niin paljon, että soitti hätäkeskukseen. Muutenhan olisi varmaan odoteltu ainakin aamupäivään, että kotiin saapuu. Hyvin mahdollista sekin, että Karoliina on pelästynyt tuota lehdenjakajaa, joskushan ne kulkevat pakuilla, mikä pimeässä voi muistuttaa maijaa. Ja kun heppu on lähtenyt, niin itse lähtenyt hortoilemaan jonnekin. Voi siis olla ihan missä vaan vaikka 5 kilsan säteellä. Eniten ihmettelen sitä miksei hän soittanut kenellekään ja pyytänyt apua? Jospa Karoliinalla ei ollutkaan tuota puhelinta mukanaan. Ei olisi ensimmäinen eikä viimeinen kerta kun joku nyysii toisen kännykän. Se on voinut olla vaikka joku uusi hieno malli.

Tuolla aiemmin osin samoja mietin, Mm. siitä näkökulmasta, miksi sisko soitti jo aamusta poliisille eikä alkanut vaan itse käydä läpi kavereita jne. Se olis kai sisarusrakkaampaa, koittaa ensin itse löytää pikkusysteri "mierolta" kotiin ilman viranomaistoimia? Kaikkien mielestä on heti alusta vaikuttanut kovin varmalta, ettei ole karannut jonkun kaverin luo.

E joku kaveri koitti yön ajan soittaa Karoliinalle varmistaakseen perille pääsyn tms. Ja kun huolestui, soitti tämän siskolle jonka sattui tuntemaan? Tai joku muu seikka huolestutti vahvasti, esim. kesken jäänyt puhelu tms. Mutta se tuntuis oudolta, että sattumalta on ensin puhelin kadonnut. Ja sitten tyttö.
Itse ajattelin että sisko on ehkäpä jo yön odottanut K:ta kotiin, sitten ollut yhteyksissä K:n kavereihin, ja juurikin siksi soittanut ajoissa häkeen, kun K on ollut kotimatkalla jo liian pitkään. En usko että poliisi alkaa erittelemään iltiksille kuinka moneen kaveriin sisko on ollut yhteydessä ennen häkeen soittoa... :roll:
Ihmettelen kyllä miksei K ole vastannut äidin puheluun, tai edes laittanut perään tekstaria! Jos on ollut liian kännissä vastatakseen, niin luuulisi edes keksivän tekstariin hyvän selityksen miksei voi puhua!!
Mamma71:n kanssa pohdin samaa tuosta postinkantajan sekoittamisesta poliisiin..
franq
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: Ma Tammi 26, 2009 12:58 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja franq »

Tulipahan mieleen, että se muiden kanssajuhlijoiden sanonta on se NOIN 2.30. Onhan Karoliina voinut lähteä varmaan vaikka 2.35 tai 2.40, ei sitä ny kemuissa tiedetä minuutilleen millon on joku lähteny. Postikusti ollu NOIN 03 Likolammenkadulla mikä voidaan tarkistaa kyl auton gps-tiedoista. En syyttele ketään, itsekin liikenteessä isommalla autolla pitkin viikkoja ja kaikki työaikana voidaan tarkastaa kyllä minuutilleen kuten joku totes. Mutta tuli vaan mieleen, että jos Karoliina ois pelästyny sitä postiautoo? Sen jälkeen siis nähnyt sen kun on pienessä sievässä mällänny moponsa.. Ajattelin että mitä ite ois tehny 10v sit niin varmaan koittanu parhaani olla jäämättä kiinni kellekään. Sen takia ei oo soiteltu. Hädässä varmaan jos pystyis ois soittoo jollekin edes? Jos kyseessä olis rikos niin kyllä luulis Tampereen poliisin surkeesta esityksestä huolimatta odottaa jotain yleisövihjepyyntöjä, tai että vapepa jatkaa etsintöjä, eihän ne mitään resursseja vie, vai?
Donkameni
Armas Tammelin
Viestit: 86
Liittynyt: Pe Tammi 22, 2010 10:29 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Donkameni »

Oma epäilykseni lehdenjakajaa kohtaa hävisi heti kun ilmeni ettei skootteri ollutkaan toisessa mutkassa, jossa olisi saattanut väistää lehdenjakajaa ja samalla törmätä aitaan. Lehdenjakajaa nyt tuskin kiinnostaa mitä yksittäisellä foorumilla tästä kirjoitetaan. Täysin eri asia olisi jos media alkaisi epäillä lehdenjakajaa ilman kunnon perusteluja. Mikäli lehdenjakajalla olisi ollut tässä näppinsä pelissä niin eiköhän olisi suurella todennäköisyydellä jo jäänyt kiinni viimeistään ristiriitaisista kuulusteluista. Olisi toki kyllä perseestä joutua ite vastaavaan tilanteeseen ja lehdenjakajalle kiitos lehtihaastattelusta että selvitti myös minfoa lukeville missä ja miten skootteri oli kello 3 aikaan ollut.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17124
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

romus kirjoitti:Sovitaanko sellainen juttu, että kukaan ei enää edes puolileikillään syyllistä lehdenjakajaa? Jos joku sen haluaa tehdä, niin laittakoon epäilyksensä omalla nimellään ja kotiosoitteellaan varustettuna. Mielellään myös puhelimella varustettuna, koska tulen ottamaan häneen yhteyttä. Jos nämä syytökset tapahtuu nimimerkin suojista, tulee yhteydenottaja olemaan poliisi.
Ah, jos puuttuisit vielä samalla tarmolla näihin sekaviin ja ikäviin RIP-sivustoihin ynnä IRC-galleriassa leviäviin asiattomuuksiin, niin sepäs olisi mainiota. Vai eikö niissä täyty minkään asiattomuuden tai valheellisen tiedon lähettämiset?

Jokuhan näille teineille alkkoholia osti ja kenties sinne asuntoon hommasi. Entä kellä pirskeissä olijalla oli oma auto tai kenet jonkun kaveri tai kaverin kaveri tai virtuaalikaveri ja mitä piruja niitä nykyisin onkaan... haki autolla juuri tuohon aikaan? Oliko ketään tuon ns. bilepaikan/pienimuotoisen tilaisuuden pihalla/kadulla autossa odottamassa ja näki kun KK lähti?

Tilaisuus lähteä seuraamaan on otollinen; pimeää, känninen skootterityttö jota voi kenties helpostikin uhkailla ilmoittamalla päihtyneenä ajostaan poliisille, mahdollisuus siihen, että kukaan ei kuule eikä näe jne...

Mihinkään vartavasten kyttäämiseen just tuossa paikassa en usko, mutta joku "satunnainen matkailija" voi kotiin palatessaan tuon metsikön poikki tavata pysähtyneen ja eksyneen tytön. Houkutella mukaan tai kiristää kännissä ajamisella.

Ei olisi ensimmäinen kerta kun joku näkee sattumalta, saa ajatuksen tehdä tälle jotain ja toteuttaa aikeensa, vert. tapaus jossa tyttö oli fillarilla matkalla kotiinsa ja hänet sattumalta nähnyt lähti seuraamaan, ajoi ohitse, pysäytti, kaatoi... Kävin tytön haudalla kesällä.

Lähden nyt vielä ajatuksesta, että elossa on ja ilmoittautuu.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
nuusku-nella
Adrian Monk
Viestit: 2745
Liittynyt: Pe Elo 06, 2010 9:14 pm
Paikkakunta: Etelämpi suomi

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja nuusku-nella »

Nooruska kirjoitti:
pumppu kirjoitti:
Tuntuu myös oudolta etteivät kaverit muka tiedä Karoliinan lähtökuntoa paremmin. Jos paikalla on ollut Karoliinan hyviä ystäviä, ihan varmasti joku heistä tietää suurinpiirtein missä kunnossa hän oli. Näin ainakin omassa ystäväporukassani nuorempana - aivan varmasti tyttökaverit tiesivät oliko joku "aivan naamat" vai "ei missään ihan hirveessä kännissä" edellisen illan bileissä.
Paitsi jos ovat itse olleet vielä pahemmin naamat. Sillon ei välttis nää realistisesti toisen humalatilaa tai kiinnitä siihen edes huomiota.
Niin, oma humalatila vaikuttaa siihen havainnointiin ja sitten sekin on aika yksilöllistä mitä kukin pitää pienenä hiprakkana tai kovana humalana. Eli olettaisin että kavereita puhutettaessa on saatu Karoliinan humalaa koskien monenlaisia vastauksia, yhden mielestä oli ihan selvä ja toisen kenties vähän humalassa, kolmas saattoi sanoa että olihan se ihan naamat ja joku neljäs taas että ei huomannut oliko se humalassa ollenkaan.

Karoliinan lähtöaika sieltä kavereiden luota on aika tarkkaan ilmoitettu, kenties siihen liittyy joku puhelu/tekstiviesti jonka perusteella aika on voitu varmistaa? Aiemmin kirjoitinkin että luin perjantaina paperipulua jossa kerrottiin että illan/yön aikana Karoliina oli soitellut/viestitellyt jonkun tai joidenkin kanssa, henkilöllisyyksiä poliisi ei aikonut julkistaa mutta kertoi että ko. henkilö/t on puhutettu eikä sieltä ole löytynyt selitystä katoamiselle. Johonkin muuhunkin kuin paikalla oleviin on siis ollut yhteydessä, onko se sitten ollut sisko vai joku muu. En tiedä.
Priora
Lauri Hanhivaara
Viestit: 145
Liittynyt: To Heinä 17, 2008 6:50 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Priora »

Karoliinan sisko kirjoitti FB-ryhmässä näin:
ymmärtääkseni juttu on mennyt näin; posteljooni oli nähnyt skootterin maassa makaamassa siinä yö 3 aikoihin. Hän oli ajatellut että, talossa oli ollut joku lapsenlapsi vierailulla ja tuuli oli kaatanut skopan. Aamulla talonyhtiön talonmies oli käynyt nostamassa skopan pystyyn, korjaamassa rikkoutuneen aidan, sekä siirtämässä skopan muualle kyseisen asunnon asukkaan ulko-oven tieltä pois läheiselle parkkipaikalle
MissHolmes
Ben Matlock
Viestit: 8828
Liittynyt: Ti Syys 11, 2007 2:19 pm
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja MissHolmes »

Musta tuntuu ihan oikeasti epätodennäköiseltä, että olisi onnettomuuden jälkeen lähtenyt harhailemaan soittamatta kenellekkään.
Oma tyttäreni tumpuloi skobensa kanssa kahdesti. Jälkimmäisellä lunariin. Selvinpäin ja paniikki ihan hirveä molemmilla kerroilla. Ensimmäisellä kerralla kortiton kaveri kuskasi kotiin. Itku ja tätinä oli infernaalinen.
Joten olettaisin, että KK olisi yrittänyt soittaa jollekin tutulle. Siskolle tai äidille. Ja ehkäpä kavereillekin, jos ensimmäiset ei olisi vastannut.

Puhelimen päällä olo tiistaihin asti sulkee pois vesistöt. Tuon ikäiset ei käytä mitään juntteja vesitiivitä kännypusseja ja takin taskussa puhelin olisi tiltannut viimeistään ensimmäiseen puhelimeen tulleeseen soittoon.

Oma ehtoiseeen piilotteluun en usko. 15 vee on vielä niin kakara, että ikävä äitiä tulee kolhiintuneena (niin fyysisesti kuin henkisestikin) aika nopsaan.

Tuosta siskon (?) kommentista käy ilmi se pahin: poliisi ei ole päässyt katsomaan jälkiä tuoreeltaan, vaan talomies on siivonnut jäljet pois ennen poliisin tuloa. Miksi?

Nuo skobet normaaliasetuksilla kulkee noin 45 km tunnissa, joten vauhti ei ole päätähuimaava ja uskoisin, ettei KK ole tuolla pikkukadulla pimeässä täysillä ajanut. Siksikin on hämmentävää, että olisi ajamalla päätynyt tuohon oven vieressä olevaan kaiteeseen. Tai jos niin on, niin kunnon on täytynyt olla todella huono.

Uskoisin enemmän, että mopo on ajellut sinne itsestään; KK hypännyt pois kyydistä tai joku päästänyt sen yksikseen.

Ja jos kunto on ollut todella heikko, ei KK olisi päätynyt kovinkaan pitkälle tuosta oven edestä.

Jotenkin tulee väkisin olo, että tässä on ulkopuolisella osaa asiaan. Ja se Tottijärvi mietityttää edelleen. Sieltäkö löytyy Raisakin?
Nuotio & Äreät Tiput
Kari77
Nikke Knakkertton
Viestit: 178
Liittynyt: Su Helmi 13, 2011 4:29 pm
Paikkakunta: Tampere

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Kari77 »

MissHolmes kirjoitti:Tuosta siskon (?) kommentista käy ilmi se pahin: poliisi ei ole päässyt katsomaan jälkiä tuoreeltaan, vaan talomies on siivonnut jäljet pois ennen poliisin tuloa. Miksi?
?
Tuota itsekkin mietin, huolimatonta touhua kyllä talonmieheltä. Tosin, jospa hän ei jostain syystä vaan aatellu et kyse olis jostain isommasta ja kun kuitenkin huoltomiehenä varmasti tuntee alueen asukkaat ja tiesi että siinä talossa jonka edessä skootteri oli, niin se skootteri ei ole heidän menopelinsä ja nosti sen vuoksi sen siitä syrjään toisten "pihoilta" pakkipaikalle.
nuusku-nella
Adrian Monk
Viestit: 2745
Liittynyt: Pe Elo 06, 2010 9:14 pm
Paikkakunta: Etelämpi suomi

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja nuusku-nella »

Kari77 kirjoitti:
MissHolmes kirjoitti:Tuosta siskon (?) kommentista käy ilmi se pahin: poliisi ei ole päässyt katsomaan jälkiä tuoreeltaan, vaan talomies on siivonnut jäljet pois ennen poliisin tuloa. Miksi?
?
Tuota itsekkin mietin, huolimatonta touhua kyllä talonmieheltä. Tosin, jospa hän ei jostain syystä vaan aatellu et kyse olis jostain isommasta ja kun kuitenkin huoltomiehenä varmasti tuntee alueen asukkaat ja tiesi että siinä talossa jonka edessä skootteri oli, niin se skootteri ei ole heidän menopelinsä ja nosti sen vuoksi sen siitä syrjään toisten "pihoilta" pakkipaikalle.
Varmasti se on näin ollut ettei ole tullut edes ajatelleeksi että skootteriin liittyisi mitään sen kummempaa :? Miksi olisi ajatellut? Varsinkin jos siinä lähellä on joku moponuorison kokoontumispaikka niin ei tuo välttämättä ollut edes ensimmäinen kerta kun jotain tuollaista "ylimääräistä" on ilmaantunut pihapiiriin. Ja sitten kun asukkaat on heränneet/tulleet pihaan on asiasta ollut puhetta ja ovat päättäneet että asiasta on syytä soittaa poliisille, skootterihan olisi voinut olla varastettukin.
A.Hastings
Lauri Hanhivaara
Viestit: 128
Liittynyt: Pe Heinä 01, 2011 3:23 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja A.Hastings »

Nuo lehdenjakajan kommentit (jos pitävät paikkansa) antavat lisävalaistusta skootterin kuntoon. Pyörä on siis ihan oikeasti mällätty, ei vain laitettu aidan viereen.

Oma spekulaationi tapahtumista: Karoliina lähtee bileistä siideripöhnässä, ajaa väärää/tuntematonta reittiä. Päättää kääntyä takaisin ja mällää käännöksessä skootterin kaiteen kautta aitaan. Iskee paniikki: alaikäinen, kännissä, skootteri rikki (mahdollisesti tulppa märkänä, ei starttaa), aita paskana... Siinä ihmetellessä on hetki aikaa riisua kypärä ja pohtia mitä tuli tehtyä. Sitten Karoliina kuulee jonkun olevan tulossa (lehdenjakaja, ovat olleet samoilla kulmilla lähes samoihin aikoihin), KARKUUN--->

Mitä sen jälkeen tapahtui onkin toinen kysymys. Löytyykö Karoliina lähimaastosta? Jos hän soitti jollekulle luulisi, että tämä olisi jo selvitetty (vai eikö poliisi pääse käsiksi teletietoihin kun ei epäillä rikosta?. Omaehtoiseen piileskelyyn en usko.

Joku ihmeteli miksi puhelin ei ollut muiden tavaroiden joukossa. Nykykapulat ovat siitä hienoja, että niillä voi esim. kuunnella musiikkia skootterilla ajaessa...
Kurkkumaa
Hetty Wainthropp
Viestit: 462
Liittynyt: La Tammi 31, 2009 11:54 pm
Paikkakunta: Santaharju

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Kurkkumaa »

Madame*Fate kirjoitti:
Kurkkumaa kirjoitti:
mamma71 kirjoitti: Kuitenkin sisko aikaisin aamulla soitti hätäkeskukseen. Eli oliko tämä sisko kotona vai ei? Asuiko samassa osoitteessa? Hänhän olisi siis voinut koiraa hoitaa. Hän on todennäköisesti soittanut Karoliinalle useampaan kertaan, tuloksetta. Mutta mikä on saanut soittamaan häkeen? Normaalisti kai luulisi, että tyttö on jäänyt kuitenkin kaverilleen yöksi. Vai onko joku ollut hereillä tuolloin, tai herännyt siskon puheluun?

Jotenkin jää mulle sellainen fiilis, että tuolla bileissä on sattunut jotain, jonka vuoksi Karoliina on sieltä lähtenyt ja siksi siskokin huolestui niin paljon, että soitti hätäkeskukseen. Muutenhan olisi varmaan odoteltu ainakin aamupäivään, että kotiin saapuu. Hyvin mahdollista sekin, että Karoliina on pelästynyt tuota lehdenjakajaa, joskushan ne kulkevat pakuilla, mikä pimeässä voi muistuttaa maijaa. Ja kun heppu on lähtenyt, niin itse lähtenyt hortoilemaan jonnekin. Voi siis olla ihan missä vaan vaikka 5 kilsan säteellä. Eniten ihmettelen sitä miksei hän soittanut kenellekään ja pyytänyt apua? Jospa Karoliinalla ei ollutkaan tuota puhelinta mukanaan. Ei olisi ensimmäinen eikä viimeinen kerta kun joku nyysii toisen kännykän. Se on voinut olla vaikka joku uusi hieno malli.

Tuolla aiemmin osin samoja mietin, Mm. siitä näkökulmasta, miksi sisko soitti jo aamusta poliisille eikä alkanut vaan itse käydä läpi kavereita jne. Se olis kai sisarusrakkaampaa, koittaa ensin itse löytää pikkusysteri "mierolta" kotiin ilman viranomaistoimia? Kaikkien mielestä on heti alusta vaikuttanut kovin varmalta, ettei ole karannut jonkun kaverin luo.

E joku kaveri koitti yön ajan soittaa Karoliinalle varmistaakseen perille pääsyn tms. Ja kun huolestui, soitti tämän siskolle jonka sattui tuntemaan? Tai joku muu seikka huolestutti vahvasti, esim. kesken jäänyt puhelu tms. Mutta se tuntuis oudolta, että sattumalta on ensin puhelin kadonnut. Ja sitten tyttö.
Itse ajattelin että sisko on ehkäpä jo yön odottanut K:ta kotiin, sitten ollut yhteyksissä K:n kavereihin, ja juurikin siksi soittanut ajoissa häkeen, kun K on ollut kotimatkalla jo liian pitkään. En usko että poliisi alkaa erittelemään iltiksille kuinka moneen kaveriin sisko on ollut yhteydessä ennen häkeen soittoa... :roll:
Ihmettelen kyllä miksei K ole vastannut äidin puheluun, tai edes laittanut perään tekstaria! Jos on ollut liian kännissä vastatakseen, niin luuulisi edes keksivän tekstariin hyvän selityksen miksei voi puhua!!
Mamma71:n kanssa pohdin samaa tuosta postinkantajan sekoittamisesta poliisiin..
Kun eilen sitten tarkemmin vielä mietin, katoamisilmoitus voisi olla tehty siinä vaiheessa kun skootterista tuli tieto perheelle poliisilta. Siis olisko voinu mennä niin, että poliisi aamulla meni viemään löydettyä skootteria kotiin? Tai ainakin poliisi ehkä soittaa ekana perheelle päin... Mutta onko kellään enää lankapuhelimia? Miksi tieto hylätystä ajoneuvosta olisi mennyt siskolle eikä vanhemmille? Paitsi jos laite oli siskon nimissä vaikka?
EDIT: Kirjoitusvirheet, jotka huomasin vasta tekstin lähettämisen jälkeen. Esikatselusta huolimatta.
Ritsa

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Ritsa »

Mulle tuli mieleeni tällainen ajatus, johon ei liity murhaajia tai änkyräkännistä kuskia, vaan pari kohtalokasta yhteensattumaa:

-Karoliina on lähtenyt bilepaikasta skootterillaan kohti kotia, ei edes humalassa, mutta ajanut vahingossa harhaaan tuolle tielle mistä kulkupeli löytyi. Ja:
a) menettänyt skootterin hallinnan ihan itsestään ja kolhinut itseään. Ehkä jokin sisäinen vamma...ja tajuttomuus.
b) havainnut tiellä henkilön, jota säikähtänyt ja kohta a) tapahtunut siitä syystä. Yleensä jos mitä säikähtää yöaikaan, niin muita ihmisiä. Minä ainakin!

-Tuo ihminen joka on ollut paikalla on ollut
a) palaamassa kotiinsa joka on ihan lähellä turmapaikkaa
b) on odotellut aamun lehteä, unettomia riittää
c) on kuullut lähellä olevaan kotiinsa skootterirysäyksen ja tullut katsomaan mitä tapahtui

Sitten hätäännyksissään kantanut loukkaantuneen, ehkä tajuttoman Karoliinan kotiinsa soittaakseen apua, koska ei voi jättää loukkaantunutta makaamaan itsekseen turmapaikalle. Ei viisasta, mutta inhimillistä.

Ja sitten, lähellä olevassa kodissaan, saanut sairauskohtauksen sekä fyysisen, että henkisen rasituksen vuoksi ehtimättä soittaa hälytyskeskukseen. (Ymmärsin, että lähellä asuu paljon vanhuksia.)

Onkohan kaikkiin lähellä asuviin saatu jokin yhteys? Onko jokin asunto, jonka ovea ei olla avattu?

Ikävä teoria joka ei jätä kovin paljoa elossalöytymistoiveita, mutta voisi kai olla mahdollista?
Viimeksi muokannut Ritsa, Su Elo 07, 2011 10:43 am. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Lukittu