Bandidos

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8171
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Kivaa tiedottamista poliiseilta. Kaveri otettu kiinni ihan jossain muualla, ei kuulu kerhoon suoraan. Jospa edes sen verran olisivat fiksuuntuneet et olis jättäneet Pasit kotia, vaikka eihän se sit ois aiheuttanut stondista edes henkisellä puolella. Tapon yritys EPÄILY on varmaan tapahtunut kerhon tiloissa mut siitä on vielä aika pitkä matka tuomioon. Kait tää on sen verran oikeusvaltio et ainakin kuulustellaan epäiltyä ennen tuomiota. Kaikkihan varmaan tietää mihin juttuun tää "tapon yritys" liittyy. Ei siellä toisellakaan puolella niin kauhean puhtaat jauhot pussissa ole. Tuskin paikalla oliat papukaija parvea perustaa ja alkaa kuoro laulua harrastamaan. Tuomio tulee varmaankin aikanaan pahoinpitelystä/ törkeästä pahoinpitelystä. Siviilissä rangaistus voi olla vähän toisenlainen.
Piilohomot on in.

MTee
Lauri Hanhivaara
Viestit: 134
Liittynyt: Ke Marras 04, 2009 12:17 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja MTee »

No jopas on taas löydetty syy tilojen ratsaamiseen. Ei oikein ymmärrä miksi ratsattu kerho , eikä haettu epäiltyä suoraan sieltä "muualta". Ja nytkö skoudet muisti alkaa tutkimaan pitelyä , vai eikö muuta syytä keksinyt ratsialle :roll:

Avatar
Universal Exports
Nikke Knakkertton
Viestit: 167
Liittynyt: La Helmi 19, 2011 12:43 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja Universal Exports »

Paljon miliisit viimeaikoina panostaneet Bambinoksen ja lähellä olevien painostamiseen:
Pienestäkin syystä ratsataan, jotkut tyypit ovat jatkuvassa seurannassa vuosikausia jne....

Ettei vain kävisi niin kuin New Yorkissa aikoinaan: Kaikki voimavarat satsattiin muutaman "perheen" perään ja sillä välin muut sai mellastaa rauhassa.
"Et sinä syntejäsi kirkossa sovita, vaan kadulla "
- Mean Streets

"My ghosts have become my teachers"
-Gavin de Becker

Citizen
Nikke Knakkertton
Viestit: 192
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2007 3:27 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja Citizen »

Juuh,
tuo kerholaisten ja heidän tuttavien, kavereiden ja muiden heitä tuntevien painostus ja prässääminen eri tavoilla on "vanha" poliisien käyttämä menetelmä. Tälle strategialle taitaa löytyä joku ihan oma nimitys joka on johdettu alkuperäisestä, englannin kielisestä termistä.

Kiiski Vastaranta
Olivia Benson
Viestit: 710
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta »

Karhuryhmä iski moottoripyöräjengin tiloihin
Julkaistu: 07.03.2011 11:51 Kommentteja ()
Poliisi iski Lohjalla Diablos MC:n kerhotiloihin viikonloppuna.

Moottoripyöräjengin tilat sijaitsevat Kalkkipetterin teollisuusalueella ja Routiolla.
Iskuun osallistui Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen partioiden lisäksi Karhu-ryhmä.
Poliisi otti kiinni sekä Diablos- että Bandidos MC -jengien jäseniä. Etsinnässä takavarikoitiin myös huumausaineita ja ampuma-ase.
Poliisi tutkii asiaa törkeänä huumausainerikoksena.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/Karhu ... 05308.html
Poliisi iski moottoripyöräjengin tiloihin
Maanantai 7.3.2011 klo 11.41
Tiloista löytyi useita satoja grammoja huumeita.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos iski lauantaina useiden poliisipartioiden voimin Diablos Mc -kerhon kerhotiloihin.
Useat poliisipartiot tekivät kiinniottoja ja etsintöjä Kalkkipetterin teollisuusalueella ja Routiolla olevassa kerhorakennuksessa Lohjan alueella. Etsinnöissä otettiin kiinni Diablos- ja Bandidos Mc- jengeihin kuuluvia henkilöitä.
- Meillä on kiinniotettuina neljä henkilöä, kolme miestä ja yksi nainen. Takavarikoituna on kokaiinia, amfetamiinia ja marihuanaa, kertoo rikoskomisario Jukka Paasio Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta.
Paasion mukaan takavarikoitu huumemäärä ylittää "reilusti törkeän huumausainerikoksen rajan". Asiaa tutkitaan törkeänä huumausainerikoksena.
- Puhutaan useista sadoista grammoista.
Paasion mukaan Diablos on "Bandidos-henkinen" kerho.

Ei linnoitustilannetta
Takavarikoituna on lisäksi luvaton ampuma-ase sekä useita ajoneuvoja. Kotietsinnöissä oli apuna myös Helsingin poliisilaitoksen Karhu-ryhmä. Paasio kertoo kiinniottojen sujuneen rauhallisesti.
- Emme joutuneet linnoitustilanteeseen, hän sanoo.
Paasion mukaan kerhotiloista löytyi ammattimainen kasvattamo. Kotietsintöjä ja kuulusteluja jatketaan edelleen.
- Kyse on niin laajoista huumemääristä, että useat henkilöt tietävät varmasti asiasta.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011030 ... 8_uu.shtml

Bandidos henkinen :)
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä

Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6651
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Yle kirjoitti:http://yle.fi/alueet/helsinki/2011/06/k ... 62011.html

KKO: Bandidos Helsinki ei ole rikollisryhmä
julkaistu tänään klo 13:55, päivitetty tänään klo 14:13

Korkein oikeus ei pidä Bandidos Helsinki -moottoripyöräkerhoa ja sen alaisuudessa toimivaa Support-Helsinkiä järjestäytyneinä rikollisryhminä. KKO:n linjauksen mukaan muutaman jäsenen syyllistyminen törkeisiin huumausainerikoksiin ei osoita moottoripyöräkerhojen järjestäytyneen nimenomaan vakavien rikosten tekemistä varten.

Korkeimman oikeuden linjauksesta huolimatta kerhojen jäsenten saamat kovat huumetuomiot eivät alene.

Korkein oikeus on antanut päätöksensä jutussa, jossa kesällä 2007 takavarikoitiin Rajatorpasta ja Tervalammen kätköstä yhteensä lähes kymmenen kiloa amfetamiinia. Muutama moottoripyöräkerhojen jäsen ja yksi toimintaan aktiivisesti osallistunut henkilö tuomittiin Helsingin hovioikeudessa pitkiin vankeusrangaistuksiin.

Vankeusrangaistusten pituus vaihteli neljästä vuodesta liki yhteentoista vuoteen. Rangaistuksia kovensi se, että miehet syyllistyivät vakaviin rikoksiin järjestäytyneen ryhmän jäsenenä.

Rikoksista ei hyötyä kerhoille

Tuomitut vaativat korkeimmassa oikeudessa rangaistustensa alentamista. He katsoivat, että rangaistuksia ei olisi pitänyt koventaa kerhojen jäsenyyden vuoksi.

Korkein oikeus katsoo, että miesten ei ole todettu tehneen rikoksia kerhojen nimissä tai kerhojen lukuun esimerkiksi niiden tunnuksia käyttäen. Huumerikoksista saadun hyödyn ei liioin ole osoitettu tulleen suoraan kerhojen hyväksi tai jaetuksi kerhojen jäsenten kesken.

KKO myös huomauttaa, että asiassa ei ole tutkittu sitä, ovatko muut kerhojen jäsenet syyllistyneet vastaavanlaisiin rikoksiin kerhojen toiminnassa. Muutaman kerhoon kuuluvan toiminta ei riitä osoittamaan, että kerhot olisivat järjestäytyneitä rikollisryhmiä, korostaa KKO.

Vaikka rangaistuksia ei voida koventaa kerhojen jäsenyyden vuoksi, ei korkein oikeus kuitenkaan lievennä miesten tuomiota. KKO katsoo, että hovioikeuden määräämät vankeusrangaistukset eivät ole liian ankaria etenkin, kun ulkomailta hankitut huumausaineet olivat vaarallisia ja niitä oli poikkeuksellisen paljon.

Karalahdelta ei karhuta huumerahoja

Samassa ratkaisussa korkein oikeus päätti, että huumekauppoja rahoittanutta jääkiekkoilija Jere Karalahtea ei voida tuomita korvaamaan valtiolle huumausaineiden hankintaan käytettyä 10 000 euron summaa. KKO arvioi, että rahoilla hankittua huumetta ei ole jäänyt kateisiin niin että Karalahti voisi saada rahojaan takaisin.

Bandidos-kerhojen toimintaan kuuluu halu toimia järjestäytyneen yhteiskunnan ulkopuolella. Jäsenyys ei kuitenkaan edellytä rikosten tekemistä ja kerhot harjoittavat myös liiketoimintaa.

YLE Helsinki

potnapekka
Armas Tammelin
Viestit: 79
Liittynyt: Ti Touko 08, 2007 10:00 am

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja potnapekka »

Näistä liivihommista vielä.Viime syksynä oli Oulussa jotku bambiinos kekkerit jossain vaiheessa iltaa herrat siirtyivät Apollo ravintolaan iltaa viettämään.
Kellään ei ollut liivejä päällään vaan huppareita ja paitoja jossa oli logot.
Noin 30 henkeä oli liikenteessä joista yksi oli se herra joka esiinty siinä a-studion ohjelmassa kun esiteltiin helsingin tiloja.
Yksi päivysti kokoajan ulkona ja läpsystä oli vaihto uuteen ukkoon.

Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Larsen_Mickey.jpg
Larsen_Mickey.jpg (94.8 KiB) Katsottu 3384 kertaa
Larsen.jpg
Larsen.jpg (39.17 KiB) Katsottu 3384 kertaa
Mickey Borgfjord Larsen

Tanskan Bandidoksen entinen jäsen, 32-vuotias Mickey Borgfjord Larsen murhattiin autopommilla vuonna 2003. Mickey oli itse surmannut 17-vuotiaana 23-vuotiaan Erik Damin juna-asemalla vuonna 1988. Erik oli pyytänyt Mickeytä ja hänen seuralaistaan olemaan hiljempaa, kun he häiritsivät muita matkustajia. Mickey puukotti Erikiä kahdeksan kertaa. Vuonna 2000 hänet oli tuomittu useista rikoksista 8 vuoden vankeuteen.

Kun Mickey oli vankilassa, toista Bandidosin entistä jäsentä, Claus Bork Hansenia ammuttiin maaliskuun 21. päivä 2001 19 kertaa hänen omassa pihassaan. Hansen kuoli. Hänet ammuttiin, koska hän oli rikkonut Bandidosin entisten jäsenten sääntöjä kaveeraamalla Hells Angelsin jäsenten kanssa.
Hansen.jpg
Hansen.jpg (7.04 KiB) Katsottu 3384 kertaa
Claus Bork Hansen

Mickey ja Claus olivat olleet ystäviä. Mickey raivostui murhasta ja soitti vankilasta Bandidosin johtajille uhkaillen heitä. Kostosuunnitelmat näyttivät kuitenkin myöhemmin unohtuneen. Mickey kärsi tuomiotaan avovankilassa vuonna 2003. Hänellä oli vamma jalassaan, jota hän kävi kuntouttamassa Glostrupin sairaalassa, jossa hän kävi autolla avovankilasta syyskuun 17. päivä 2003. Kuntoutuksen jälkeen hän meni autoonsa, jossa pommi jossa oli puoli kiloa TNT:tä räjähti.

Kaksi Bandidosin jäsentä, tekoaikaan 31-vuotias Lennart Christensen ja 29-vuotias Jacob Andersen tuomittiin murhasta 16-vuoden vankeuteen. Aiempi elinkautistuomio muuttui valituksen jälkeen, koska "pommista ei aiheutunut vaaraa sivullisille".

Erik Damin omaiset jättivät surmapaikalle viestin, jossa luki "Oikeus on vihdoin toteutunut. Erik Damin muistolle 8.11.1988.

Mickeytä jäivät kaipaamaan vaimo ja kaksi lasta. "Isä. Tulemme aina rakastamaan sinua ja tulet aina olemaan sydämissämme", yhdessä surmapaikalle jätetyssä kirjeessä luki.

Yksi Mickeyn ystävistä sanoi: "Tottakai minusta tuntuu todella pahalta. Hän oli lapsuudenystäväni. Hänellä oli sekä ystäviä että vihollisia. Kun valitsee elää sellaisessa ympäristössä, valitsee samalla sen hyvät ja huonot puolet. Hän tiesi olevansa vaarassa. Mutta hän ei ollut tehnyt mitään pahaa pitkään aikaan. Hän halusi suorittaa tuomionsa ja sitten jatkaa elämäänsä."

Lisätty pois pudonneet kolme kuvaa
-NILS-

corppi
Olivia Benson
Viestit: 729
Liittynyt: To Tammi 20, 2011 8:14 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja corppi »

Kertokaas jotkut viisaamat tuosta Bandidoksen nurkissa pyörivästä X-Team;sta.

Mikä on sen funktio ja onko kaikilla Bandiitti kerhoilla omat X-Teemit...

Europpassa on törmänny Bandiittien porukoissa muutamia kertoja "spezial crew" tai jotain sinnepäin porukkaan...

Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Juttu Bandidos Harjavallasta vuodelta 2009. Kuka on tuo murhaan syyllistynyt "alamaailman torpedona itseään pitävä" porilaismies? Onko hänestä ja hänen teostaan täällä juttua?
Bandidos MC Harjavallassa kriisistä toiseen

Moottoripyöräjengien lyhyt historia Suomessa on täynnä verta, väkivaltaa ja rikoksia, sanoo liivijengeihin perehtynyt toimittaja Mika Mölsä.
Hän nimeää Bandidos MC Harjavallan sekä sen kannattaja- ja rekrytointikerhona toimivan X-Teamin "väkivaltaisimmaksi ja rikoshistorialtaan synkimmäksi moottoripyöräjengiksi Suomessa."
Perusteena ovat jengiläisten tekemät henkirikokset. Ne tunnetaan Luvian pääsiäissurmana 2005 ja sivullisen hengen vieneenä tappona Bandidoksen kerhotiloissa marraskuussa 2007.
Jo niitä ennen Bandidos-taustainen mies, itseään alamaailman torpedona pitänyt porilainen, vaiensi huumerikollisen, jonka epäiltiin vasikoineen tietojaan poliisille.Ei ihme, että Harjavallan Bandidos esiintyy jo Mölsän Prosenttijengit-kirjan prologissa, jossa kerrotaan lyhyt episodi Bandidos-nimen väärinkäytöstä syntyneestä kiristystapauksesta. Tapaus on muutaman vuoden takaa Porista.
– Harjavallan Bandidoksen lähipiirissä tehdyt henkirikokset korostavat jengin ominaispiirteitä. Yleensä MC-jengeissä vallitsevat tiukat kuri- ja käskyvaltasuhteet, mutta Harjavallassa meno on jotenkin riistäytynyt käsistä, Mölsä miettii.
Helsingin emokerhon tyytymättömyyttä osoittaa se, että viime syksynä se lähetti Harjavallan osaston väliaikaiseksi johtajaksi Markku "Sidi" Räisäsen. Tämä sai komennuksen kohta vapauduttuaan vankilasta, jossa hän istui noin kuusi vuotta törkeästä huumausainerikoksesta. Harjavallan kerhon oma presidentti oli tuolloin kiven sisässä.
Helsingin Bandidos oli tiettävästi jo aiemmin joutunut puuttumaan Harjavallan kerhon sihteerin toimintaan, kun tämä uhkasi tekstiviestein yksittäisen poliisimiehen henkeä. Katutason tieto on, että Bandidos-presidentti Tapio Haapanen olisi nostanut sihteerin liivit väliaikaisesti kuivumaan tapauksen vuoksi.
Jo vuonna 2005 Harjavallan Bandidos oli niin vakavassa kriisissä, että poliisi uskoi lyöneensä jengin lopullisesti hajalle. Jengin presidentti ja useita täysjäseniä oli tuolloin vankilassa.
Avuksi tuli Tampereen Bandidos, joka lähetti edunvalvojan johtamaan osastoa, kunnes se taas selviytyi omin avuin. Mölsän mukaan Bandidosin menettely on, että ikäjärjestyksessä vanhempi osasto turvaa nuoremman osasto toiminnan.
Harjavallan kerhon kurittomuutta kuvaa myös jengikahnaus vuodelta 2007.
Ulvilassa kerhotilaansa pitävän moottoripyöräjengin Snake Hand MC:n jäsen tai muutama jäsen olivat joidenkin muiden prosenttijengiläisten kanssa päättäneet ottaa osansa seutukunnan huumekaupasta, jota Bandidos oli vuosia hallinnut.
Bandidos päätti ojentaa pullistelijoilta riisuttamalta näiltä liivit. Se on suurin kunnianmenetys, mitä MC-jengille voi tapahtua, "pieni kuolema", kuten yksi jengiläinen on shokkia kuvannut.
Yllättävää kyllä konfliktia ei hoidettu väkivallan keinoin, vaan neuvotteluteitse, vieläpä Bandidoksen vanhan verivihollisen Helvetin Enkelien johdolla.
Bandidos-emo ei pystynyt mitenkään puolustamaan harjavaltalaisten omapäistä käyttäytymistä. Emojärjestön vaivoin pidäteltyä raivoa kuvaa merkintä pöytäkirjasta, jonka poliisi löysi myöhemmin Bandidoksilta:
- Snake Handin asia hoidettiin päin vittua. Seuraavalla kerralla pitää keskustella etukäteen.
Toimittaja Mika Mölsän mukaan Bandidos MC Harjavallan todellinen painoarvo rikollisessa MC-jengikentässä ei ole läheskään niin suuri kuin kaikesta kerhon jäsenten ja sen lähipiirissä hengailevien nostattamista otsikoista voisi päätellä.
- Kerho on julkisuudessa hirveän näkyvä, mutta totuus on, että todelliset kovan tason rikolliset eivät halua pitää ääntä itsestään, hän sanoo.
http://www.satakunnankansa.fi/cs/Satell ... iseen.html

Rokkijäbä
Armas Tammelin
Viestit: 70
Liittynyt: Pe Syys 03, 2010 10:34 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja Rokkijäbä »

Onko näitä tosiaan näin paljo jo :shock:

Bandidos -
Helsinki
Harjavalta
Lohja
Hyvinkää
Nokia
Hanko
Tuusula

Kannattajakerhot/:
Bad attitude crew helsinki
Bad attitude crew lohja
Diablos MC Oulu
Diablos MC Helsinki Head Chapter
Diablos MC Lohja
Diablos MC varkaus

X-Team Hanko
X-Team Harjavalta
X-Team Helsinki
X-Team Hyvinkää
X-Team Lohja
X-Team Nokia
X-Team Tampere
Heatseekers MC Kuopio

21 ryhmää/kerhoa/tallia/mitälie? Voiko pitää paikkansa?
,,;`Rikollinen mieli, hyvä mieli!`;,,

sedusamuli
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 109
Liittynyt: Ti Syys 20, 2011 9:47 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja sedusamuli »

Onneksi meillä rauha on vielä pitänyt.porukat käy samoissa kemuissa.ehkä pientä kyräilyä tuoreempien jäsenten osalta puolin ja toisin.
Koskenkorvan kivennäisvesi on valmistettu kirkkaasta, vähänatriumisesta lähdevedestä, siksi sen maku on niin päähännousevan raikas.

Maista Koskenkorvan kivennäisvettä. Tulet hyvälle tuulelle!( Pahkasika).

buracee
Martin Riggs
Viestit: 642
Liittynyt: Ti Heinä 17, 2007 9:47 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja buracee »

Rokkijäbä kirjoitti:Onko näitä tosiaan näin paljo jo :shock:

Bandidos -
Helsinki
Harjavalta
Lohja
Hyvinkää
Nokia
Hanko
Tuusula

Tälläset näyttäis olevan Bandidos MC Downtown Helsinki nettisivuilla:

Harjavalta
Tampere
Lohja
Hyvinkää
Lakeside (Tuusula)
Nokia
Hanko

eli tuo Tampere vielä lisäks tuohon.

sedusamuli
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 109
Liittynyt: Ti Syys 20, 2011 9:47 pm

Diablos MC

Viesti Kirjoittaja sedusamuli »

Mitähän Oulun Diablos MC on touhunnut.

http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/ ... erhotilaan

Diablos MC Finlandin kerhotila



Oulun poliisi on tehnyt kotietsinnän moottoripyöräjengi Diablos MC Finlandin kerhotiloihin.

Poliisin mukaan kotietsintä tehtiin eilen vakavan rikosepäilyn takia. Tutkinnassa kävi kuitenkin ilmi, ettei kerhotilalla ollut tapahtunut tutkittavana olevaa rikosta.

Poliisi otti kotietsinnän yhteydessä kiinni yhden kerhon jäsenistä, joka vapautettiin saman vuorokauden aikana.

Poliisi ei kerro tutkinnallisista syistä tutkittavana olevasta rikoksesta enempää.
Koskenkorvan kivennäisvesi on valmistettu kirkkaasta, vähänatriumisesta lähdevedestä, siksi sen maku on niin päähännousevan raikas.

Maista Koskenkorvan kivennäisvettä. Tulet hyvälle tuulelle!( Pahkasika).

HP OG
Alibin satunnaislukija
Viestit: 62
Liittynyt: La Loka 08, 2011 8:31 pm

Re: BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja HP OG »

http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/polii ... lla/915612

EHKÄ juoksupoikien juoksupojat herättää vaan liikaa huomiota :roll:

Vastaa Viestiin