Marko Tenkanen - Mikkelin pedofiili

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6664
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Mikkelin pedofiili.

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

maija turjukka kirjoitti:Pieni lisäkysymys tietävämmille: Millähän perusteella Suomessa menettää sotilasarvonsa rikoksen seurauksena? Onko siihen olemassa jotakin sääntöä esim. tuomion pituuden suhteen vai voiko perusteena olla vain rikoksen luonne? Meillähän kuitenkin perinteisesti arvostetaan sotilaskoulutusta ja armeijan käymistä pidetään yleisesti "miehen mittana"
14 a § (21.4.1995/578)

Joka tuomitaan rangaistukseen maanpetos- tai valtiopetosrikoksesta taikka muusta rikoksesta vankeuteen vähintään kahdeksi vuodeksi, on tuomittava menettämään sotilasarvonsa, jollei sotilasarvon menettämistä huomioon ottaen rikoksen laatu, rikokseen johtaneet ja siitä ilmenevät seikat sekä sotilasarvon menettämisestä tekijälle aiheutuvat muut seuraukset ole pidettävä kohtuuttomana.

Alinta sotilasarvoa ei kuitenkaan tuomita menetettäväksi. (16.6.2000/559)


http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001
aniko
Agentti Scully
Viestit: 651
Liittynyt: To Kesä 18, 2009 10:52 pm
Paikkakunta: Gamla Motown

Re: Mikkelin pedofiili.

Viesti Kirjoittaja aniko »

Heitetään tää kuva nyt vielä, siis ihan Marko Tenkasen kuva, vaikka ikävä kyllä heikkolaatuinen on. Vuodelta 2003.

_____________________________________________________
Kuva


Kun luomme katsauksen Marko Tenkasen työelämään, niin yksi sen huippukohtia on varmaankin ollut IFLA:n seminaari ja workshop Mikkelissä kesäkuussa 2003. Täällä Marko oli yhtenä Suomen edustajista, kun kahdeksanhenkinen kansainvälinen asiantuntijaraati pohtia kysymyksiä liittyen sanoma- ja aikakauslehtien arkistointiin digitaalisessa muodossa. Ohessa oleva, alkuperäisestä (Matti Reinola) muokattu kuva on kyseisestä tapahtumasta, alkuperäisen jutun toimitti Mark Sweeney ja se julkaistiin lehdessä IFLA News, No.12, December 2003.

_____________________________________________________ <-- fair use
Rezah
Christopher Lorenzo
Viestit: 1581
Liittynyt: To Kesä 14, 2007 7:04 pm

Re: Mikkelin pedofiili.

Viesti Kirjoittaja Rezah »

Harmi että kuva on noin epäselvä, mutta kyllä tuosta tunnistaa, ellei ole kasvattanut hiuksia ja partaa, tai vaihtoehtoisesti kulje kaljuna.
There are no crimes behind enemy lines
matkailija
Jack Taylor
Viestit: 18
Liittynyt: To Marras 05, 2009 3:28 am

Re: Mikkelin pedofiili.

Viesti Kirjoittaja matkailija »

valvotaanko näitä tenkasia mitenkään?joku taho mistä kysyä onko korkeesaaressa vai mullan alla.Nää on niin alapää sairaita ettei auta kuin rotan tappo lääkkeet! kyllä näistä joku lista täytyy saada,nää vaan lisääntyy ajassa jossa pornoa joka tuutista!
Rezah
Christopher Lorenzo
Viestit: 1581
Liittynyt: To Kesä 14, 2007 7:04 pm

Re: Marko Tenkanen, Mikkelin pedofiili.

Viesti Kirjoittaja Rezah »

Mitäs Tenkaselle kuuluu?
There are no crimes behind enemy lines
Polar
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 113
Liittynyt: To Marras 05, 2009 7:22 pm
Paikkakunta: Pohjoisnapa

Re: Marko Tenkanen, Mikkelin pedofiili.

Viesti Kirjoittaja Polar »

Chopper hoi, joko olet saanut sen haasteen seksuaalirikoksista tuomitulta Marko Voitto Juhani Tenkaselta?
I don't wanna be buried in a Pet Sematary. I don't want to live my life again -Ramones-
Polar
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 113
Liittynyt: To Marras 05, 2009 7:22 pm
Paikkakunta: Pohjoisnapa

Re: Marko Tenkanen, Mikkelin pedofiili.

Viesti Kirjoittaja Polar »

Googlettelinpa tuossa aikani kuluksi Marko Tenkasen nimen. Kolme ensimmäistä hakutulossivua vilkaisin nopeasti läpi ja niissä ainakin aika selkeästi nousivat esiin nuo Marko Voitto Juhani Tenkasen seksuaalirikokset, ihan ensimmäisestä osumasta alkaen(ei ollut murha.infon keskustelu). Tämän nimenomaisen Marko Voitto Juhani Tenkasen puolesta minua ei pahemmin asia jaksa surettaa, mutta Marko Tenkanen ei tässä maassa ole ihan niitä uniikeimpia nimiä, minkä huomasin myös tuossa Googlen kanssa touhutessani. Lienee ihan mahdollista jopa sekin, että Marko Voitto Juhani Tenkasia on useampi kuin yksi. Mm. tätä asiaa sietää miettiä niiden, jotka ovat niin kovasti puuhaamassa Suomeenkin julkista seksuaalirikollisten rekisteriä...
I don't wanna be buried in a Pet Sematary. I don't want to live my life again -Ramones-
Rezah
Christopher Lorenzo
Viestit: 1581
Liittynyt: To Kesä 14, 2007 7:04 pm

Re: Marko Tenkanen, Mikkelin pedofiili.

Viesti Kirjoittaja Rezah »

Juu, Tenkasia on muitakin, Facebookissakin, eli kannattaa varoa ketä haukkuu.

Luulenpa että tämä Tenkanen on vaihtanut nimeä, kenellään hajua?
There are no crimes behind enemy lines
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7241
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Marko Tenkanen, Mikkelin pedofiili.

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Olisi aika rankkaa jos omistaisi saman nimen kuin joku tunnettu pedofiili. :|
Jo pelkkä Jammu lempinimenä tuo ikäviä mielleyhtymiä.
Chopper
Perry Mason
Viestit: 3544
Liittynyt: Ke Loka 31, 2007 10:05 am

Re: Marko Tenkanen, Mikkelin pedofiili.

Viesti Kirjoittaja Chopper »

^^ En pidä yhtään mahdottomana ajatuksena nimenvaihtoa.
Tuosta nimestä,tai ylipäätään saman nimisistä tulee mieleen R.A. , myös heitä on useampi Suomessa,eikä kaikki välttämättä tiedä minkän näköinen on "suosikki" yhtyeen jäsen...
Sentään Suomessa ei ole lynkattu vielä ketään vaikka keskustelupalstoilta saisi monesti niin ymmärtää.
Sinulla on pää, mutta niin on nuppineulallakin !
hellämustapääfinnilä
Martin Beck
Viestit: 834
Liittynyt: Su Helmi 14, 2010 8:52 pm

Re: Marko Tenkanen, Mikkelin pedofiili.

Viesti Kirjoittaja hellämustapääfinnilä »

maija turjukka kirjoitti helmikuussa:
Ai niin, vielä lisäuutinen itse tapauksesta. Sanomalehti Länsi-Savon paperiversiossa uutisoitiin lauantaina, että kihlakunnansyyttäjä Pia Mäenpää todennäköisesti valittaa hovioikeuteen tästä viimeisimmästä, yhdyskuntapalveluksi muutetusta tuomiosta. Syyttäjän mukaan (jos myöhemmin käsitelty tapaus olisi ollut käsittelyssä samanaikaisesti aiempien tekojen kanssa) yhteisrangaistuksena useammasta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä olisi voitu langettaa jopa maksimirangaistus, 13 vuotta.

Valitus on tehtävä 30 päivän sisällä tuomion julistamisesta, saapa nähdä, muistaako media uutisoida valituksesta.
Tainnut käydä juuri niin kuin maija turjukka uumoili: asia unohtui. Tietääkö kukaan, valittiko Mäenpää hoviin? Toivottavasti.
Jos ymmärrät kaeken, oot varmasti käsittännä viärin.
Arska
Hetty Wainthropp
Viestit: 492
Liittynyt: Ke Elo 22, 2007 12:14 am

Re: Mikkelin pedofiili.

Viesti Kirjoittaja Arska »

DollariExpress kirjoitti:peruskonnilla entiset tuomiot nostavat tuomiota ja "parhaassa" tapauksessa saa päälle kovennusrangaistuksen joka voi lisätä esimerkiksi vuoden tuomioon 4kk lisää kun on rikollista taipumusta takana.....

saatana.. alle vuosi vapautumisesta yli viiden vuoden kakusta ,tekee samoja rikoksia ja saa pienemmän tuomion,kun "on se ennekin tehnyt"

meikäläinen vapautuu vankilasta ja tekee samanlaisen tai muutamankin murron seuraavan vuoden aikana isoon yritykseen,niin tulee päälle kovennustuomio ja +6kk enemmän kuin rikoskaverille,koska mulla on taustaa...
No vitsihän on siinä, että toi olisi mennyt paljousalennuksella siinä muiden ohessa jos se olisi tuomittu samalla kun muutkin hyväksikäytöt. Jos vapaudut vankilasta ja sut tuomitaan murroista jotka tapahtui ennen kuin edellisen kerran jäit kiinni, niin saat kanssa samanlaista alennusta. Vielä halvemmalla pääsee kun ne olisi pätkäisty siihen samaan tuomioon. Kannattaa siis tunnustaa kaikki rötökset kun kerran narahtaa kiinni niin ei käy niin kuin Kälv... ei kun Tampereella.
Ihraponnari
Frank Drebin
Viestit: 399
Liittynyt: Pe Syys 21, 2007 8:09 pm

Re: Marko Tenkanen, Mikkelin pedofiili.

Viesti Kirjoittaja Ihraponnari »

onko tenkanen parantunu ku ei uutta
kongi
Scooby-Doo
Viestit: 21
Liittynyt: Ti Huhti 15, 2008 5:38 pm

Re: Marko Tenkanen, Mikkelin pedofiili.

Viesti Kirjoittaja kongi »

Pitipä nostaa vanha ketju ylös.. kun tajusin ajankuluksi googletellessa, että tämä oksettava niljake onkin jo vapaalla! Niin se aika menee. Olin aikanaan samassa työpaikassa hänen kanssaan, josta lähtö tutkintaan ja lusimaan tulikin. Tai ei fyysisesti sieltä mutta kuitenkin päivänä eräänä.

Kyllä pistää tosiaan kuvottamaan että tämäkin liero voi puuhastella taas mitä tahansa, ja näköjään heti vapauduttuaan ottanut jo lisäkakkua, ihan yhdyskuntapalvelusta, lol. Ja sitten vielä kehtaa täällä tulla esittämään kunnianloukkaussyytöksiä jne, ei helvetti. Ihan "viisas" ukko(jos tässä yhteydessä sitä voi käyttää) kyllä on kyseessä ja varmaan oikeutensa tietää, mutta että on vielä pokkaa tulla kirjoittelemaan. No ei siinä, varmasti monikin mielellään Tenkasen kohtaisi jo puhuisi pari sanaa rakkaudesta... eiköhän kannattaisi vaan ottaa oma paikka sieltä paskan alapuolelta ja olla ihan hiljaa uusien nimien myötä, mikäli sellainen löytyy.
jaskajokunen
Jane Marple
Viestit: 1053
Liittynyt: To Touko 15, 2014 4:20 pm

Re: Marko Tenkanen, Mikkelin pedofiili.

Viesti Kirjoittaja jaskajokunen »

alkuperäinen teksti

Julkaistu: 10.08.2012

Oscar Softwaren liiketoiminnan voimakas kasvu vaatii panostuksia resursseihimme. Mainittujen nimitysten lisäksi haemme nyt kirjanpitäjää Oscar Talousosasto -palveluiden ripeän kasvun saattelemana.

Tietoliikennetekniikan diplomi-insinööri Marko Tenkanen on nimitetty Oscar Software Oy:n ohjelmistosuunnittelijaksi ja projektipäälliköksi 1.8.2012 alkaen päätehtävänään toimia tuotekehityksen asiakasrajapinnassa. Tenkasella on erittäin pitkä kokemus vaativasta ohjelmistosuunnittelusta, kuten käyttöliittymien, rajapintojen sekä tietokantasovellusten suunnittelusta ja toteutuksesta. Hän on toiminut muun muassa pääsuunnittelija Kansalliskirjaston digitointikeskuksessa.

Tuotantotalouden sekä rakennustekniikan diplomi-insinööri Antti Arpiainen on nimitetty Oscar Software Oy:n projektipäälliköksi 13.8.2012 lukien päätehtävänään toimia asiakkaiden käyttöönottoprojektien vetäjänä erityisesti projekti- ja rakennusliiketoiminnassa. Arpiainen on toiminut aiemmin muun muassa tutkijana Tampereen teknillisen yliopiston rakennustekniikan osastolla. Hän on tutkinut esimerkiksi asumisliiketoiminnan markkinointia ja konsepteja. "Onkohan sama kaveri tuolla töissä?"


Tämän päivän muoto on:

Oscar Software vahvisti tuotekehitystään ja asiakaspalveluaan

Julkaistu: 10.08.2012

Oscar Softwaren liiketoiminnan voimakas kasvu vaatii panostuksia resursseihimme. Mainitun nimityksen lisäksi haemme nyt kirjanpitäjää Oscar Talousosasto -palveluiden ripeän kasvun saattelemana.

Tuotantotalouden sekä rakennustekniikan diplomi-insinööri Antti Arpiainen on nimitetty Oscar Software Oy:n projektipäälliköksi 13.8.2012 lukien päätehtävänään toimia asiakkaiden käyttöönottoprojektien vetäjänä erityisesti projekti- ja rakennusliiketoiminnassa. Arpiainen on toiminut aiemmin muun muassa tutkijana Tampereen teknillisen yliopiston rakennustekniikan osastolla. Hän on tutkinut esimerkiksi asumisliiketoiminnan markkinointia ja konsepteja.


Eli mun vinkkaus osui aikoinaan oikeaan.
Vastaa Viestiin