Kuolemaan hyppääjä/t

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Miss Twisted
Susikoski
Viestit: 34
Liittynyt: Su Touko 06, 2012 2:05 am

Re: Kuolemaan hyppääjä/t

Viesti Kirjoittaja Miss Twisted »

^ !!!!! Nyt multa loppu kyllä rautalanka kesken!!!!
Avatar
Virdon
Sherlock John Holmes
Viestit: 8192
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Kuolemaan hyppääjä/t

Viesti Kirjoittaja Virdon »

^ Nyt joutuin rautakauppaan!

Mutta joo, jos ei aiemmin ole jo hoksattu niin kun on mielenterveyspotilaista kyse niin KAIKKEEN pitäisi KUNNOLLA varautua. Missä vöissä potilas on ollut kiinni kun omin voimin niistä on irti päässyt? FAIL! ...No, jos tietty sitten tästä opitaan että hommataan remmit jotka riittävät potilaan paikallaan pitämiseksi tilanteessa kuin tilanteessa.

Vääryys olisi jos tuollaisesta nyt saattoauton kuljettajalle jotain sanktioita tulisi...muuta kuin ehkä korkeintaan "liian lähellä ajamisesta" jos sellaista asiassa nyt osoittautuu. Siinäkin on jo varmaan tarpeeksi kestämistä että joutui tuollaisen tapauksen osapuoleksi eikä sitä pystynyt välttämään.

Saattavista poliiseistakaan ei ole mitään hyötyä jos ajavat omassa autossaan potilaskuljetuksen perässä, ja potilas irtipäästyään pääsee mahdollisesti aiheuttamaan ajoneuvon ulosajon surmaten kaikki kyydissä olleet.
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.
Waja
Jane Marple
Viestit: 1098
Liittynyt: La Maalis 07, 2009 2:36 pm

Re: Kuolemaan hyppääjä/t

Viesti Kirjoittaja Waja »

Tämä potilaan kuljetuskeikka kuullostaa kummalliselta. Virheitä on sattunut hämmästyttävän paljon.
Lähettävä yksikkö arvioinut väärin lääkkeiden tarpeen, ambulanssimiehistö ei ole reagoinut tarpeeksi ripeästi muuttuneeseen tilanteeseen ja poliisitkin ilmeisesti ajaneet liian lähellä vauhtiin nähden.

Eihän se potilas sekunneissa kykene itseään siteistä irroittamaan ja avaamaan takaovea hypätäkseen. Olettaen että edes jonkinlaisissa lepositeissä ollut ja. Siinä vaiheessa ambulanssin olisi pitänyt pysähtyä ja turvautua saattajapoliisien apuun.
Hirmuiset voimathan tollainen psyykepotilas saa itsestään ulos, joten jos ei mukana edes ollut kunnon troppeja mitäs sitten olisi tehty.....painittu ambulansissa tappiin asti.
Nythän tilanne näyttää siltä että poliisien olikin tarkoitus puuttua peliin vasta kun potilas karkaa ambulanssista.
Vastaa Viestiin