Ulvilan kyökkipsykologiaketju (ketju 3)

Keskustelua Ulvilan tapauksesta
cicero
Michael Knight
Viestit: 4160
Liittynyt: Pe Syys 07, 2007 2:40 pm
Paikkakunta: ulkomaat

Re: Ulvilan kyökkipsykologiaketju (ketju 3)

Viesti Kirjoittaja cicero »

En usko että Anneli on niin älykäs että osaisi oikeasti leikkiä numeroilla, 666 on numero jonka jokainen oppii viimeistään teiniangsteisina vuosina riipustamaan koulukirjoihin ja kiinnostuu muutenkin kiehtovasta "mustasta raamatusta". Annelin henkinen puoli ei ole kehittynyt kunnolla vaan jäänyt teini-asteelle. Hänen näkemyksensä rakkaudesta, elämästä ja perheestä ei todellakaan ole henkisesti täysikasvuisen aikuisen näkemyksiä. Tribaalit, pirupuheet ja teineille ominainen saamattomuus, puhuu jopa lapsistaan ja lapsilleen kuin teini-ikäinen isosisko. Uskoo olevansa muita ovelampi ja älykkäämpi ja puhuu hieman alentuen ja vastaten kysymyksiin nokkavilla vastakysymyksillä. Sitten aikuiset miettivät että kyseessä taitaa olla erityisen älykäs henkilö jonka aivot käsittelevät maailman asioita ihan ylimaallisella tavalla :lol:

Mitäköhän hänelle tapahtui teini-iässä jotta henkinen kasvu pysähtyi??? Joku voisi kysyä...
"jos on pakko tehdä jotain epäsuosittua sen voi saman tien tehdä täydestä sydämestä"

Avatar
Tara
Horatio Caine
Viestit: 6164
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 11:16 pm

Re: Ulvilan kyökkipsykologiaketju (ketju 3)

Viesti Kirjoittaja Tara »

Voisikohan tämä olla jonkun 'teinin tasolle' jääneen 41-vuotiaan kotiäidin avaus Äitiparkissa, 8.1.2007:
Kenet ottaisit hengiltä, jos sinun olisi pakko ottaa joku? - Ilman seuraamuksia? 08.01.2007 - 23:03 (5)
Siis pakko?? Oliko Jukka Lahti siis PAKKO ottaa hengiltä?

On siinäkin jollakin kiinnostuksen aihe. Palstan ylläpitäjän mies on murhattu vastikään..

Mun on vaikea kuvitella, että kovin monet edes fantisoivat kenetköhän sitä ottaisi hengiltä, jos olis pakko.


klikkaa tuosta, näet otsakkeet ja nimimerkit, mutta todennäköisesti puheenvuorot eivät aukea (toistaiseksi ainakaan..??)
tara, tää oo sulle viimeinen varoitus. Jollet lopeta jo, haemme sinut ja tulet kärsimään todella paljon .
Miten oravatädille saisi rasteroinnilla haavaumia ja mustelmia naamaan?
Kepittelyiloa tässä tulevaisuudessa odottelen...

Elizzza
Martin Riggs
Viestit: 625
Liittynyt: Ti Heinä 03, 2012 12:05 am
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Ulvilan kyökkipsykologiaketju (ketju 3)

Viesti Kirjoittaja Elizzza »

Pakko ottaa joku, siis joku!
Sarjamurhaajan ajatusmaailma. Huppishan se siellä tekstailee. Kyselee kohde-ehdotuksia.

annijatta
Javier Pena
Viestit: 1705
Liittynyt: To Syys 01, 2011 7:22 pm

Re: Ulvilan kyökkipsykologiaketju (ketju 3)

Viesti Kirjoittaja annijatta »

K: Aikaisemmissa kuulusteluissa olet kertonut, että makuuhuoneesta kuului "hakkaamisen mäiskettä". Jos puhutaan hakkaamisen mäiskeestä, eikö se silloin tarkoita voimakkaita ääniä, jotka ovat selvästi peräisin lyönneistä?

V: Olen tarkoittanut tällä, että huoneesta on kuulunut tappelun ääniä. En osaa selittää tätä tarkemmin.
K: Krp:n lausunnon mukaan makuuhuoneesta ei nimenomaan kuulu kamppailun tai tappelun ääniä. Edellä kuitenkin väität toisin. Eikö nämä asiat ole mielestäsi ristiriidassa keskenään?

V: En voi väittää vastaan, etteikö tämä kuulosta oudolta.

K: Miten selität sen, että olet kertonut tappajan lähteneen hyökkäävässä asennossa Sinua kohden ja lopettaneen seuraamisen makuuhuoneen ovella. Miksi hänen aiheuttamiaan ääniä ei kuulu?

V: En osaa sanoa tähänkään mitään. Asia tuntuu kovasti oudolta.

K: Johtuuko em. vastauksesi siitä, ettei mitään ulkopuolista tappajaa ole ollut asunnossa hätäkeskustelun aikana?

V: Minun käsitykseni mukaan asunnossa on ollut ulkopuolinen tappaja.

K: Onko mahdollisesti kyseessä ollut sinun toinen persoona?
V: Ei ole ollut.
3) Puhelun ( Näyte 26 ) taustalla ei kuulu kamppailun ääniä, uhrin valitusäänet kuulostavat enemmänkin siltä, että hän yrittää liikkua ja valittavat äänet johtuvat uhrilla olleiden vammojen aiheuttamasta kivusta

K: Miten kommentoit?

V: En osaa sanoa tähänkään mitään.

4) Puhelun (Näyte 26 ) taustalta kuuluu kahteen eri otteeseen juoksuaskeleita, mutta vain yhdet askeleet. Askeleet kuulostavat siltä, että ne on tuotettu lähellä puhelinta niin, että ne tulevat ensin lähemmäs ja loittonevat sitten.

V: Itse muistan juosseeni etukuistille ohi keittiössä olleen lankapuhelimen. Muistaisin olleeni tapahtumahetkellä paljain jaloin. Tai luulisin olleeni.
K: Etkö muista, onko sinulla ollut ko.hetkellä jalkineet jalassa?

V: En ole varma asiasta. Olen saattanut ottaa jalkineet jalkaani eteisestä, kun olen mennyt katsomaan tappajaa makuuhuoneen ovelle. Kysyttäessä vastaan, etten muista, missä Tähtisentien asunnossa säilytimme jalkineita.

K: Olet asunut Tähtisentien asunnossa neljä vuotta. Nyt olet ollut poissa sieltä hieman vajaa kolme vuotta. Olit Tähtisentiellä kotiäitinä eli kotona joka päivä. Eikö tunnu oudolta, että et muista, missä säilytitte jalkineita.

V: Olohuoneen ja eteisaulan välillä oli joku kaappi, jossa ainakin oli jalkineita. Niitä on kuitenkin säilytetty muuallakin esim. tuulikaapissa.

K: Poliisin 25.11.2008 tekemän rekonstruktion (näyte 27 ) ja näytteen (26) vertailu:

- lasin päällä kävely/juoksuäänet puuttuvat näytteeltä 26

Miten kommentoit tätä?

V: En osaa selittää tätä asiaa.


Tässä ote kuulusteluista 2009.
Huomioikaa vastaukset. Epäröiviä, ei muista, luulee. Mutta yksi vastaus on varma ja tulee kuin pyssyn suusta. Siis onko kyseessä sivupersoonasi. Vastaus: Ei, ilman mitään epäröintiä.

Näin selittää psykologia:
Henkilön perusidentiteetti on luonteeltaan usein epäitsenäinen, passiivinen, syyllisyydentuntoinen ja masentunut. Sen sijaan hänen erinimiset sivupersoonansa voivat olla luonteeltaan toisenlaisia: hallitsevia, vihamielisiä, itsetuhoisia jne. Eri persoonallisuudet ilmenevät eri tilanteissa, ja muuttuminen yhdestä persoonallisuuden tilasta toiseen tapahtuu yleensä äkillisesti muutamassa sekunnissa. Eri persoonallisuudet eivät useinkaan tiedä toistensa olemassaolosta, usein etenkin henkilön arka peruspersoona ei ole tietoinen muiden sivupersooniensa olemassaolosta. Sivupersoonahäiriöön liittyy usein eriasteista dissosiatiivisia muistihäiriöitä (ks. «Dissosiatiivinen muistinmenetys»1).

Sivupersoonahäiriö luokitellaan traumaperäisten persoonallisuuden rakenteellisten dissosiaatioiden vakavimmaksi eli tertiaariseksi muodoksi. Lieväasteisimmassa eli primaarisessa persoonallisuuden rakenteellisessa dissosiaatiossa näennäisesti tai ulkonaisesti täysin toimintakykyinen henkilö voi vaikeiden perhe- tai muiden riitojen yhteydessä ja muissa voimakkaasti stressaavissa tilanteissa muuttua äkillisesti hyvin tunnepitoisesti reagoivaan pelkäävään tai lamaantuneeseen persoonallisuuden emotionaaliseen tilaan.

Sekundaarisessa persoonallisuuden dissosiaation muodossa henkilöllä ilmenee tilanteista riippuen kaksi tai useampia emotionaalisia tiloja. Lievemmistäkään persoonallisuuden rakenteellisesta dissosiaatiosta kärsivät henkilöt eivät normaalissa perustilassaan ollessaan, ole välttämättä ainakaan täysin tietoisia siitä, kuinka he kokevat ja käyttäytyvät ollessaan emotionaalisessa tilassaan. Vaikeus muistaa tai saada kosketus emotionaaliseen tilaansa vaikeuttaa persoonan tiloja laukaisevien tilanteiden ja traumaattisten muistojen rakentavaa selvittelyä.

Persoonallisuuden puolien ollessa tietoisia toisistaan nämä lievemmät häiriöt luokitellaan diagnostisesti usein myös depersonalisaatiohäiriöiksi (ks. «Itsensä epätodelliseksi ja vieraaksi tunteminen (depersonalisaatio)»2).

Varsinainen sivupersoonahäiriö lienee suhteellisen harvinainen, mutta lieväasteisena dissosiatiiviset identiteetin häiriöt ja äkilliset persoonallisuuden tilan muutokset ovat perheriitojen ja muiden riitojen yhteydessä varsin yleisiä. Persoonallisuuden rakenteellinen dissosiaatio on varsin tavallinen taustatekijä monissa psykiatrissa häiriöissä.

Dissosiatiivisesta identiteettihäiriöistä kärsivät ovat usein etenkin lapsuudessaan tai nuoruudessaan kärsineet erilaisista traumaattisista tai pelottavista kokemuksista. Vakavempien dissosiaativisten identiteettihäiriöiden taustalla on usein vakavia lapsuuden aikaisia traumaattisia kokemuksia, kuten toistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.
Dissosiatiiviselle muistinmenetykselle eli psykogeeniselle amnesialle on ominaista yksi tai useampi jakso, jonka aikana henkilö ei kykene palauttamaan mieleensä itselleen tärkeää, usein luonteeltaan traumaattista, häpeän tai stressin sävyttämää tietoa. Muistamattomuus on luonteeltaan liian laajaa ollakseen tavallista unohtelua ja haittaa sosiaalisia tai muita toimintoja.

Psykogeeninen muistamattomuus liittyy usein traumaattisiin tai hyvin stressaaviin elämäntapahtumiin, kuten onnettomuuksiin, sotatapahtumiin, väkivaltaisiin maltin menetyksiin tai itsemurhayrityksiin. Psykogeenisessa muistinmenetyksessä amnesia on lähes aina anterogradinen, eli henkilö ei muista tilannetta ja sen jälkeisiä lähitapahtumia. Joskus muistamattomuus liittyy vain osaan traumaattiseen tilanteen yksityiskohdista. Harvinaisemmissa tapauksissa muistinmenetys liittyy koko aikaisempaan elämään tai traumaattisesta tapahtumasta nykyhetkeen
Psykogeenista muistinmenetystä voi joskus olla vaikea erottaa tavoitetietoisesta teeskentelystä, jolloin henkilö ei halua muistaa tapahtumia välttääkseen tapahtumaan liittyvää vastuuta, jolla olisi juridisia, taloudellisia tai muita hankalia seuraamuksia. Teeskennelty muistin menetys on luonteeltaan useimmiten äkillinen ja oirekuvaltaan voimakas ja amnesia liittyy hiljattain tapahtuneeseen tilanteeseen.
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.

Avatar
Tara
Horatio Caine
Viestit: 6164
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 11:16 pm

Re: Ulvilan kyökkipsykologiaketju (ketju 3)

Viesti Kirjoittaja Tara »

Elizzza kirjoitti:Pakko ottaa joku, siis joku!
Sarjamurhaajan ajatusmaailma. Huppishan se siellä tekstailee. Kyselee kohde-ehdotuksia.
Lyhyestä virsi kaunis!

Elizzza, laitan tähän linkin tuonne Kakkelin puolelle, koska vastasin siellä myös rantakoskelle tähän samaan 'pakko-ottaa-joku-hengiltä-teemaan'..
http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... 34#p561834

Kylmät väreet menivät selkää pitkin kun luin kommenttisi.

po puheenaaihe ei välttämättä kuuluisi juuri kakkeliin - on kai täällä tuota yllättävämpiäkin spekulointeja esitetty..
vaan tehty mikä tehty..
Viimeksi muokannut Tara, Ti Heinä 02, 2013 12:37 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
tara, tää oo sulle viimeinen varoitus. Jollet lopeta jo, haemme sinut ja tulet kärsimään todella paljon .
Miten oravatädille saisi rasteroinnilla haavaumia ja mustelmia naamaan?
Kepittelyiloa tässä tulevaisuudessa odottelen...

annijatta
Javier Pena
Viestit: 1705
Liittynyt: To Syys 01, 2011 7:22 pm

Re: Ulvilan kyökkipsykologiaketju (ketju 3)

Viesti Kirjoittaja annijatta »

Kaikelle tuppaa yleensä löytymään selitys jos tarpeeksi syvältä kaivaa. Ihminen kun toimii omalta kantiltaan rationaalisesti kaikissa asioissa. Olkoonkin sitten niin että jotkut toiminnat ovat paheksuttavia tai jopa kriminaalisia. Oma etu ensin, vaikkakin nenää pidemmälle ei tunnekuohuissaan osaa ajatella. Kaikesta jää jälki, joten totuus tulee joskus eteen.
Kiinnostavampaa on, oliko muistinmenetys psykologinen dissosiatiivinen häiriö vai yritetäänkö sitä käyttää pelastautumiseen harkitusta murhasta?
Jälkimmäisessä tapauksessa on kyse ovelasta älykkäästä psykopaatista, ensinmainitussa jo ciceron mainitsema traumatisoitunut teinityttö sivupersoonineen.
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.

Avatar
Tara
Horatio Caine
Viestit: 6164
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 11:16 pm

Re: Ulvilan kyökkipsykologiaketju (ketju 3)

Viesti Kirjoittaja Tara »

Annijatta, tuo pitkä kirjoituksesi antaa todellakin ajattelemisen aihetta (otan sen talteen ja luen ajatuksen kanssa myöhemmin pariin kertaan!)

Jotain samansuuntaista yritin joskus tapailla, mutta tietenkin vain omilla, kömpelöillä sanavalinnoilla.. Ne kysymykset syksyn 2009 kuulusteluissa, joihin Auer vastaa mm luulleensa Jukkaa toiseksi, joksikin pahaksi, joka uhkasi häntä ym..Omituinen kuin itsensä kokeminen 'toiseksi'...'vierauden tila', välittyy.. Silloinhan tavanomainen rationaalinen emotionaalinen suhde toisiinkin muuntunee myös..Olkoot vain, että Auer normaalissakin mielentilassa oli helposti ärtyvä tavaroitten paiskoja, joka oli vähintäänkin 'kyllästynyt' Jukkaan.. Kiihtyneessä tunnelatauksessa Annelilta pääsi korkki auki, palkeet repesivät ja hirviö-Anneli pääsi ilmoille kuin pullon henki eikä sitä pidellyt mikään (no niin, nää on näitä mun..). Oli vain yksi päämäärä: Tapa se, tapa se, heti.

Samaa asiaa kuin tuossa sinunkin lainaamassa sekä osittain boldaamissa kohdissa hapuilin (siis tässä postissasi). Tosiaankin Auer aivan kuin yrittäisi kuvata (selittää myös itselleen) jotain erikoista, muuntunutta psyykkistä tilaa, jonka aikana oli tikannut ja viillellyt Jukkaa veitsellä, ja lopuksi niitannut Jukan - kaikin voimin, jollain raskaalla esineellä...Jotakin hänelle tapahtui, jotain mitä hän ei ehkä itse osaa selittää. Se auttaa myös pitämään etäisyyttä koko asiaan, murhaan jonka teki. Tunnesidettä raakaan tekoon ei ole enää, eipä sitten kunnollisia muistikuviakaan??. Itsen ulkoistaminen koko asiasta käy helposti... Auerin jutut ja tyylinsä ovat sen mukaisia - siis se mitä ollaan nähty julkisuudessa, istunnoissa ja lehdissä, videohaastatteluissa.

Mutta se tila laukesi siinä sitten, ja 'normaali' laskemoiva ja rationaalinen Anneli oli jo tolpillaan poliisien tullessa..
tara, tää oo sulle viimeinen varoitus. Jollet lopeta jo, haemme sinut ja tulet kärsimään todella paljon .
Miten oravatädille saisi rasteroinnilla haavaumia ja mustelmia naamaan?
Kepittelyiloa tässä tulevaisuudessa odottelen...

rantakoski
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1479
Liittynyt: La Touko 12, 2012 5:39 pm

Re: Ulvilan kyökkipsykologiaketju (ketju 3)

Viesti Kirjoittaja rantakoski »

Vuodesta 2004, niin silloinhan syntyi nuorin lapsi. Ja sukulaisten kertomusten mukaan Anneli lapsen synnyttä jotenkin taantui (psykologiassa aikuisen taantuminen tarkoittaa lapsen tai teinin tasolle taantumista), masentui, ei huolehtinut ulkonäöstään, pukeutui oudosti ja teini-iän vaatteisiin.

Katselin muuten joskus perhekerhon Huumori -osastoa, josko sieltä löytyisi jotain minkä voisi ajatella kertovan Auerin luonteesta. Ainakin työyhteisössä hän olisi varsinainen "hanttapulla", "näsäviisas", "mukahauska", "kiusankappale", "outo"...

Ja eihän hänellä työhistoriaa ole vissiin mistään, ei ole varmaan läpäissyt koeaikaa. Ulvilassa taasen naapureiden mukaan hän ei koskaan katsonut/tervehtinyt heitä -käveli vain ohi. Ja eräs kerta kun Jukan läheinen sukulainen oli tullut käymään, Anneli oli sanonut ovelta ettei JUkka ole kotona ja vetänyt oven vain kiinni.

Opi ärsyttämään

* Mene lounasaikaan istumaan autoosi ja osoittele ohi ajavia tukankuivaajalla.

* Anna yhteysosoitteeksesi joko [email protected] tai [email protected]

* Aina kun joku pyytää sinua tekemään jotain, kysy "saako olla ranskalaiset myös?"

* Järjestä työpaikallasi improvisoitu leikkituokio joka päivä

* Laita kahviautomaattiin kofeiinitonta kahvia kolmen viikon ajan. Kun kaikki vapisevat rauniot ovat päässeet irti addiktioistaan, täytä automaatti tuplaespressolla.

* Kirjoita aina pankkisiirron selityssarakkeeseen "seksuaalisista palveluista".

* Vastaa aina pomollesi: "Niinhän sinä luulet!"

* Lopeta aina lauseesi sanoihin: "Näin on ennustuksessa kirjoitettu."

* Sano pomollesi, että kuulet ääniä sisälläsi, mutta eivät ne pahemmin häiritse.

* Sano pomollesi, että sinua häiritsevät ne äänet, jotka kuuluvat hänen päästään.

* Ota selville pomosi käyttämä vaatekauppa ja osta täsmälleen samanlainen asu. Aina parempi, jos olette eri sukupuolta.

* Levitä hyttysverkko työpisteesi ylle.

* Lähetä aina sisäinen sähköposti kun menet vessaan: "Olen vessassa jos joku kysyy."

* Soita selvänäkijälle ja sano: "Arvaa."

* Jos pankkiautomaatilla on jonoa takanasi, huuda aina: "Mä voitin! Mä voitin taas! Jo kolmas kerta tällä viikolla!"


http://www.perhekerho.net/hauskaa/duunihuumori.htm
http://www.perhekerho.net/hauskaa/index.htm

Muuten, Anneli on laittanut kaikenlaista (epätoivoista) sivustonsa meta-tietoihin (joiden mukaan hakukoneet optimoivat hakutuloksia), nimittäin meta-tiedoissa on muun muassa Silja Line. Mitä tekemistä sillä on perhekerhon kanssa? Nyt kun hakee silja linea hakukoneella niin jossain vaiheessa hakutuloksia tulee vastaan myös Perhekerho.net. Eikä tuo ollut ainoa yritys jota Auer on käyttänyt hyväkseen kalastellessaan kävijöitä kerhoonsa.

annijatta
Javier Pena
Viestit: 1705
Liittynyt: To Syys 01, 2011 7:22 pm

Re: Ulvilan kyökkipsykologiaketju (ketju 3)

Viesti Kirjoittaja annijatta »

Herääkin kysymys oliko Wanhassa Waasassa tehty tutkimus yliolkaisesti suoritettu rutiini tehtävä, niinku vähän sinnepäin, kuten kaikki tässä tapauksessa tehdyt tutkimukset alunperin olivat.
Oikeaa dissosiatiivistä personallisuushäiriötä potevat ovat siitä täysin tietämättömiä.
Teeskenneltyä, on mielestäni kyseisen päähenkilön vetämä rooli. Osasi vastata kysymykseen "onko kyseessä sivupersoonasi?" varmasti ilman epäröintejä, ei ole.
Tähän viittaa myös systemaattinen rikoksen peittely uusilla rikoksilla.
Veikkaisin pahanlaatuista psykopatiaa ja sen syövereihin syvään vajoamista. Pelaa upporikasta ja rutiköyhää, taidot tai älli ei oikein vain tahdo riittää. Raja on tullut vastaan, kas löytyy ne herrattaret herrattareillekkin. Lasten väkivaltainen vaientaminen oli paha virhe. Ovela olisi jatkanut aivopesua porkkanoilla ja täten saanut lasten todellisuudentajun hämärtymään niin että kaikki olisi jäänytkin mysteeriksi.
Kumpi se nyt sadussa sai mummon riisumaan turkkinsa, auringon paiste vaiko myrskytuuli?
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.

Avatar
Tara
Horatio Caine
Viestit: 6164
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 11:16 pm

Re: Ulvilan kyökkipsykologiaketju (ketju 3)

Viesti Kirjoittaja Tara »

rantakoski:
..Ja eräs kerta kun Jukan läheinen sukulainen oli tullut käymään, Anneli oli sanonut ovelta ettei JUkka ole kotona ja vetänyt oven vain kiinni.
Joo, kyseessä oli Jukan yksi sisko. Oli sovittu Jukan kanssa, että sisar olisi heillä silloin yötä (ei tainnut kovin usein olla). Soittanut ovikelloa.. Anneli vain todennut että ei ole Jukka kotona, veti oven hänen nenän edestä kiinni. Niin, ja tämä on kyllä ristiriidassa myös sen kanssa, että Anneli oli alkuvaiheen kuulusteluissaan maininnut Jukan kahta sisarta ystävikseen.. Tuskin viittasi ns 'kolmanteen sisareen', joka oli asunut pitkään ulkomailla... (juu, ei näitä enää ehdi, jaksa tarkistaa, että kuka oli kuka ja mitä sanoi tarkkaan ottaen ja milloin.. kuitenkin näitä sukulaisia on kuultu jo siinä vaiheessa kun kukaan ei - ei ainakaan ääneen - vielä epäillyt Annua. Yksi sisar on kuitenkin lausunut, että hänestä tuntuu kuin Jukan surmaaja voisi tulla hyvinkin läheltä Jukkaa - kieltäytyi silloin selittämästä lausumaansa tarkemmin - koska minulla ei ole mitään todisteita', jotenkin noin sanoi)

Ristiäistilaisuuteen pukeutunut sortseihin. Ei ollut laittanut mitään kahvitarjoilua. Jukka sitten pyytänyt sisartaan järjestämään asiaan - kertonut J:n sisar- en muista kuka sisarista oli kyseessä tässä, mutta ovat kertoneet myös, että Annelin kanssa oli ihan hirveää jäädä kahden kesken, 'hänestä sai lypsää irti joka sanan'.
tara, tää oo sulle viimeinen varoitus. Jollet lopeta jo, haemme sinut ja tulet kärsimään todella paljon .
Miten oravatädille saisi rasteroinnilla haavaumia ja mustelmia naamaan?
Kepittelyiloa tässä tulevaisuudessa odottelen...

Elizzza
Martin Riggs
Viestit: 625
Liittynyt: Ti Heinä 03, 2012 12:05 am
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Ulvilan kyökkipsykologiaketju (ketju 3)

Viesti Kirjoittaja Elizzza »

Kun Jukka saapui kotiin, tuliko hän odotettuun aikaan vai tuliko hän yllättäen aikaisemmin ja havaitsi jotain? Ehkäpä Jukka sanoi tulevaansa vasta pikkutunneilla mutta päättikin yllättää. Näkikö hän LSH touhua tai web kameran edessä keikistelyä?
Jospa Jukka tulikin toisella autolla jo ennakolta ja kurkisteli ensin sisään. Jospa joku toi Jukan auton sitten myöhemmin ja vei Jukan käyttämän auton johonkin pois, tämä autontuoja oli ehkä pukeutunut tunnistamattomaksi eikä halunnut sekaantua.

Avatar
CSI
Perry Mason
Viestit: 3877
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Ulvilan kyökkipsykologiaketju (ketju 3)

Viesti Kirjoittaja CSI »

Elizzza kirjoitti:Kun Jukka saapui kotiin, tuliko hän odotettuun aikaan vai tuliko hän yllättäen aikaisemmin ja havaitsi jotain? Ehkäpä Jukka sanoi tulevaansa vasta pikkutunneilla mutta päättikin yllättää. Näkikö hän LSH touhua tai web kameran edessä keikistelyä?
Jospa Jukka tulikin toisella autolla jo ennakolta ja kurkisteli ensin sisään. Jospa joku toi Jukan auton sitten myöhemmin ja vei Jukan käyttämän auton johonkin pois, tämä autontuoja oli ehkä pukeutunut tunnistamattomaksi eikä halunnut sekaantua.

Minä sanoisin ettei nähnyt. Nyt joillakin mielikuvituslaukkaa vähän liikaa.

Oma vakaa käsitykseni - joka ei perustu juuri mihinkään kuten ei kenenkään muunkaan käsitykset täällä :twisted: - on että:

- LSH:ta ruvettiin harjoittamaan lapsiin vasta murhan JÄLKEEN. Miksi? No pitäähän todistajat likvidoida/inkapasitoida tai tehdä vaikka pöpipäisiksi....jotenka LSH:ta, ilkeää taksarisetää, HarryPotteria ja outoja noitariittejä kehiin - lapsista vanhin, jolla on vahva mielikuvitus, ainakin meni kyykkyyn noista metodeista aika totaalisesti - nuorempiin kyykytys ei ehtinyt ehkä purra riittävästi (liian nuoria) tai sitten vain olivat muuten vastustuskykyisempiä yksilöitä

- Annelia odottaa elinkautinen - aivan sama mitä sen torjumiseksi tekee - vaikka tappais lisää ihmisiä. Suomessa kun on tämä "fiksu" järjestelmä: saa paljousalennusta kun oikein paljon rötöstelee. Jos meillä olisikin vaikka espanjalaissysteemi tai jenkkisysteemi, jossa lisäperseilystä palkittaisiin vaikka 99 vuoden tuomiolla elinkautisen päälle, olisi Annelikin joutunut vähän miettimään, millä konsteilla sitä murhaa kannattaa oikein peitellä - ainakaan lisämurhiin ei olisi kannattanut syyllistyä jne.


Oikeusministeriö vois ajaa vaikka seuraavaa radiomainoskampanjaa välillä ulos:
"Viikon erikoistarjous syyttäjänvirastosta: tällä viikolla, tapa enemmän kuin sarjamurhaaja Anders B. Breivik, saat vain elinkautisen. Lyhimmillään 11 vuotta. Tarjous on voimassa toistaiseksi...."
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

MissHolmes
Ben Matlock
Viestit: 8828
Liittynyt: Ti Syys 11, 2007 2:19 pm
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Ulvilan kyökkipsykologiaketju (ketju 3)

Viesti Kirjoittaja MissHolmes »

Tara ja Annijatta: mä niiiin komppaan.

Mulla on jo useaan otteeseen käynyt mielessä, että onko kuitenkin kyseessä sen luokan psykopaatti/ häiriintynyt, että jopa Wanhan Vaasan työhönsä turtuneet lekurit meni rutiini kysymyksineen vipuun?

Ei niillä siellä kauheen usein ole tutkittavan tällaisia ''melkein normaaleja''.
Nuotio & Äreät Tiput

rantakoski
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1479
Liittynyt: La Touko 12, 2012 5:39 pm

Re: Ulvilan kyökkipsykologiaketju (ketju 3)

Viesti Kirjoittaja rantakoski »

Oikeuden määräämä mielentilatutkimus kai pääasiassa palvelee tuomionjulistusta. Täydessä ymmärryksessä oleva tekijä voi olla myös johonkin vähemmistöpsykoryhmään kuuluva; Siis vaikka narisistinen luonnehäiriö, tai skitsofreenikko tjms.

Siis mielentilatutkimus palvelee sitä että tekijä voidaan tuomiota täydessä ymmärryksessä olleena, siis ns. 'terveenä', mutta ei kai sulje pois psykiatrisia sairauksia/häiriöitä/oireita, eli voi olla syyntakeinen vaikka päässä vähän viiraisikin.

mi.xi
Nikke Knakkertton
Viestit: 187
Liittynyt: Pe Syys 30, 2011 4:20 pm

Re: Ulvilan kyökkipsykologiaketju (ketju 3)

Viesti Kirjoittaja mi.xi »

cicero kirjoitti:En usko että Anneli on niin älykäs että osaisi oikeasti leikkiä numeroilla, 666 on numero jonka jokainen oppii viimeistään teiniangsteisina vuosina riipustamaan koulukirjoihin ja kiinnostuu muutenkin kiehtovasta "mustasta raamatusta". Annelin henkinen puoli ei ole kehittynyt kunnolla vaan jäänyt teini-asteelle. Hänen näkemyksensä rakkaudesta, elämästä ja perheestä ei todellakaan ole henkisesti täysikasvuisen aikuisen näkemyksiä. Tribaalit, pirupuheet ja teineille ominainen saamattomuus, puhuu jopa lapsistaan ja lapsilleen kuin teini-ikäinen isosisko. Uskoo olevansa muita ovelampi ja älykkäämpi ja puhuu hieman alentuen ja vastaten kysymyksiin nokkavilla vastakysymyksillä. Sitten aikuiset miettivät että kyseessä taitaa olla erityisen älykäs henkilö jonka aivot käsittelevät maailman asioita ihan ylimaallisella tavalla :lol:

Mitäköhän hänelle tapahtui teini-iässä jotta henkinen kasvu pysähtyi??? Joku voisi kysyä...
Tämä on mainio luonnehdinta Auerista, komppaan täysin. Julkinen kuva joka hänestä on välittynyt, on juurikin tuo teinimäinen uhma. Syyttäjälle huutelu käräjillä (noloa!) , nahkarotsiin pukeutuminen ym. Hän on teiniä esittävä muinaisjäänne.
Toivottavasti mielenterveyspuolen asiantuntijat saavat selville syyn jälkeenjäänneisyydelle.

Vastaa Viestiin