Hells Angels MC (ketju 2)

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
Jarno-T
Nikke Knakkertton
Viestit: 165
Liittynyt: Ti Marras 24, 2009 7:14 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Jarno-T »

http://www.barchaplin.fi/index.php
stadin paras mesta pelata biljardia. joitakin voi vituttaa "the other place"paidat,julisteet yms...
Miksei
Armas Tammelin
Viestit: 87
Liittynyt: Ti Loka 15, 2013 6:33 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Miksei »

http://fi.yelp.fi/biz/shampers-helsinki

Kyllä se ihan tää oli, mutta kiitos näistä hienoista veikkauksista... Varsinkin Veriviemärille, tuntee alan kuppilat, varmaan löytyy kantiskortti ja on naamavippi Herculekseen :shock:
Jos ei niin miksei?
Ronkelitonkeli
Nikke Knakkertton
Viestit: 160
Liittynyt: Ti Loka 02, 2012 9:30 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Ronkelitonkeli »

Shovel kirjoitti:
Pykälänviilaaja kirjoitti:
Shovel kirjoitti:Juuri tuo osoittaa, että kuinka dorkana jengi MP porukkaa pitää. HA:n organisaation, kuten niin kovin monen muunkin yrityksen ja yhdistyksen toimintatapoihin on kuulunut laillinen oikeudenkäynti omien etujen ajamiseksi ties kuinka kauan. Suomessakin on haastettu poliisit oikeuteen ja jopa voitettu...
Shovelilla taitaa olla tosta yhdistystoiminnan periaatteista väärää tietoa ? :lol: Vai kuuluuko sinun yhdistystoimintaan huumekauppa,pahoinpitelyt,kiristys,prostituutio,veronkierto.... listahan voisi olla vaikka kuinka pitkä. Eli tähän kaikkeenhan hamc on syyllistynyt maailmalla! Ja kyllä ihan tuomioitakin on tullut! Eli jos kerran yhdistys toimii näin, niin jannut varmaan haluaa kohta että yhdistyslakia muutetaan suomessa heille mieluisaan suuntaan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Valot päälle. Niinkuin Kikki Hiiri jo vähän avasi: On Hells Angelsin jäsenet tehneet rikoksia, mutta niin on Osuuskaupankin. Silti HAMC sanoo, ettei yksikään niiden osasto ole tuomittu järjestäytyneestä rikollisuudesta missään, ikinä. Jos rikoksia ei tehdä HAMC:n lukuun, HAMC:n aloitteesta, niin ne eivät ole HAMC:n rikoksia, vaan yksilöiden. Ennen kuin alat keuliin, että sitä ja tätä siellä ameriikassa tehdään ja on ollu kaikenlaista rähinää, niin faktat kuntoon ja tuomioita tiskiin. Ja HAMC tuomioita, ei jäsenten tuomioita.

Kannattaisiko laittaa itse valot keittiöön ! Et kait pokkana väitä tota paskaa :?: Vertaat enksuja osuuspankkiin :?: Voihan vitura että viiraa päässä :lol: No onneksi se onkin ihan paska pankki!
Pykälänviilaaja
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 115
Liittynyt: Pe Syys 28, 2012 9:51 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Pykälänviilaaja »

Shovel kirjoitti:
Veriviemäri kirjoitti:joo ei yksi terrori isku tee koko hizbollahista terroristijärjestöä. Nyt faktat pöytään et kaikki terroristit ois järjestöjä? jos yksilö tekee niin kerho rikastuu. Eiku siis,ei ota tuomioo.
1. Terroristijärjestöt yleensä ilmoittautuvat järjestöinä toimintansa taakse. Jos eivät, niin on siinäkin kohti tupannut pelkkä epäily riittämään sotien aloitukseen...

2. Miten terroristi on järjestö liitty mihinkään? Edes se, että kaikki terroristit kuuluvat järjestöön ei liity. Kai yksilö voi yhä rötöstellä samalla tavalla oli se sitten punapipoisissa miehissä tai ei.

3. Kerhon vaurastuminen jäsentensä rikoksilla jää näyttämättä toteen, kun ei ole tuomioita edelleenkään.

4. Toki, jos yksilö ottaa syyt kerhon rikoksesta, niin kerho välttää tuomion. Tätä on ollut nähtävissä muun muassa CB:llä, kun prosari otti niskoilleen ex-jäsenten ampumistapauksen. Totuus on vaikea arvata, mutta hieman haiskahtaa. CB tosin on ihan oma lukunsa, puhe kun on edelleen HAMC:sta.
http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/al ... si/596759/

Että tämmöstä :mrgreen:
JackSparrow
Hetty Wainthropp
Viestit: 480
Liittynyt: Ma Tammi 23, 2012 11:47 am
Paikkakunta: Pori

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja JackSparrow »

^Onkos tuo nyt sit esimakua tulevasta. ”vakavien rikosten tekemistä varten järjestäytyneen ryhmän jäsenenä”. Miten tota lakia oikeen tullaan tulkitsemaan? Eli pöllii kaupasta tupakkiaskin, jää kiinni ja saa kovemman tuomion jos kuuluu johonkin "bändiin".
Syntyminen on vain kuoleman odotusta
DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1683
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

JackSparrow kirjoitti:Eli pöllii kaupasta tupakkiaskin, jää kiinni ja saa kovemman tuomion jos kuuluu johonkin "bändiin".
sehän on ihan oikein näille jotka mummuja ja lapsia pelottelee kulkemalla nahkatissiliiveissä pitkin kyliä varastelemassa tupakoita tavallisilta ihmisiltä.

pitäkööt niitä liivejänsä vain ajossa+ omissa mopotapahtumissaan niinkuin asiaan kuuluu niin ei tuu ongelmia. tosin silloinhan he tietävät että ei voi enää uhoilla kylällä piripäissään,kun vastaan tuleekin miehiä joilta tulee pataan niin että korvat heiluu.. :roll: sit tullaan porukalla pienten lasten kotiin niinkuin aina,liivit päällä ja mopoissa kovat äänet :mrgreen:

tällasiahan nääkin on:
"me ollaan kovia miehiä,meitä on kakskymmentä ja ulkomailta tulee tarvittaessa viikossa 300 lisää! mitäs siihen sanot,sulla on 2 lasta ja vaimo? me hakataan sun lapset ensin porukalla ja raiskataan vaimo" :roll:

reppanat.
sit tulee turpaan sukevalla kun yksin ollaan,kusetkin tulee housuun kun oikea murhamies kouluttaa liivimiestä :mrgreen:
kun linkität,niin kopioi asia samalla ketjuun,koska linkit kuolevat joskus jopa muutamassa viikossa ja asia katoaa bittiavaruuteen
Shovel
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Ti Heinä 23, 2013 7:53 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Shovel »

Pykälänviilaaja kirjoitti:
Shovel kirjoitti:
Veriviemäri kirjoitti:joo ei yksi terrori isku tee koko hizbollahista terroristijärjestöä. Nyt faktat pöytään et kaikki terroristit ois järjestöjä? jos yksilö tekee niin kerho rikastuu. Eiku siis,ei ota tuomioo.
1. Terroristijärjestöt yleensä ilmoittautuvat järjestöinä toimintansa taakse. Jos eivät, niin on siinäkin kohti tupannut pelkkä epäily riittämään sotien aloitukseen...
http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/al ... si/596759/

Että tämmöstä :mrgreen:
Tuo on viime vuoden tuomio ja sen jälkeen oli iso Espoo/Carelia keissi. Tämän jälkeen on useasti toisteltu, että ei ole tuomittu yms. yms. Epäilempä, että toikin tuomio on hovissa kumottu. Pitääpä tutkia.

Toinen oli se uutisankka, jonka mukaan hyvin vastaavassa tapauksessa yksi Nomad käytti kerhon mainetta kovistelun apuna ja sitten "koko kerho tuomittiin".

Toisekseen Enkelit on käsittääkseni pyrkineet kerhon mainetta väärin käyttäneitä ihmisiä erottamaan. Näin kävi mm. sille yhdelle Nomadille.
Lehmän jälkeläinen
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Ti Tammi 29, 2013 4:52 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Lehmän jälkeläinen »

tää kuulunee tänne
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 58216.html

Huumekaahari pakeni – kolme poliisiautoa sai kolhuja takaa-ajossa
Julkaistu: 4.11.2013 18:35

Hurjan takaa-ajon aikana kolme poliisiautoa sai kolhuja, kaksi poliisi sai lieviä vammoja.
Myllykoskella ja Kouvolassa nähtiin tänään hurja takaa-ajo, kun poliisi yritti pysäyttää kaaharia. Piikkimattokaan ei pysäyttänyt hurjastelijaa.

Poliisi yritti pysäyttää henkilöauton ensin Myllykoskella. Auto pakeni paikalta ja ajoi paikoin kolminkertaista ajonopeutta sallittuun nähden.

Kouvolan Tykkimäessä poliisi oli asettanut tielle piikkimaton. Kaahari väisti mattoa, teki U-käännöksen ja törmäsi poliisiautoon. Poliisiauto vaurioitui pahoin törmäyksessä.

Pakomatka jatkui Kouvolan suuntaan. Poliisi sai pakenijan pysäytettyä Sotatien päässä. Autossa oli yksi matkustaja.

Poliisille paljastui, että pakenija oli 25-vuotias kouvolalainen. Hänellä oli passitus suorittamaan 4,5 vuoden vankeusrangaistusta. Hänen hallussaan löytyi huumausaineeksi epäiltävää ainetta.

Takaa-ajon aikana kolme poliisiautoa sai kolhuja. Kaksi poliisimiestä sai törmäilyistä lieviä vammoja.

Kaahaajaa epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausainerikoksesta.
Pykälänviilaaja
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 115
Liittynyt: Pe Syys 28, 2012 9:51 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Pykälänviilaaja »

Ja tässähän on oiken hovioikeuden päätös :mrgreen:


http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194748 ... ilaan.html

Toivottavasti juuserikin osaa lukea tämän :wink:
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8295
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Eipä toi kummoista lukutaitoa tartte, ehkä kannataisi Pykälän.....n keskittyä enemmän pykälän nussimiseen???
Yläosassa juttua kerrotaan KÄRÄJÄOIKEUDEN päätös, alaosassa kerrotaan HOVIOIKEUDEN päästös ihan eri jutusta.
Tuoppa tänne hovioikeuden päätös missä laittamasi jutun Enkeliä koskevan osuuden tuomio sekä perusteet löytyy, missä todetaan toimineen rikollisryhmän jäsenenä.
Voi olla toiminutkin, tai sitten ei. Ja juuri niin kauan EI kunnes tuomio on lain voimainen.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
taukki
Harjunpää
Viestit: 309
Liittynyt: Ti Huhti 30, 2013 2:32 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja taukki »

Kaikesta te kans nasitte. No empä tiiä tarvisko tuota koventamisperustetta järjestäytyneen rikollisryhmän jäsenenä ees käyttää kunhan tuomiot olis ees sielä tapissa siinä vaiheessa ku kuokitaan maahan kymmeniä kiloja amfetamiiniä esimerkiksi. Mutta ei, annetaan pienet naperot tuomiot uusista vastaavista rikoksista kun otetaan huomioon että kavereillahan on vähän jäännöksiäki jäljellä.

Nauraahan nää tyypit oikeesti nuolle tuomioille, heräis ny joku kravattikaulaki että laissa on vähän possunreikää jos ei mistään saa maksimituomiota. Ai nii se tulis vissiin liian kalliiksi rakentaa muutama uus hotelli ku porukkaa lusis vähä enemmän.

Jos joku 1% kerho haluais puhdistaa omaa mainettaan että ollaan rehellisiä motoristejä nii ekana poistetaan se prosenttimerkki rinnasta, potkitaan ulos nuo jäsenet jotka tuomion saa huumeista, kiristyksistä, veropetoksista, tapoista ja pahoinpitelyistä jne.

Mitenkä paljon Suomestakin lähtee rahaa vuodessa ulkomaille että nämä rikollisjärjestöt rahoittavat huumetuotantoaan/kuljetuksiaan, sitä en tiedä. Mutta jos joku sanoo että se on ihan sitä veljesrakkautta, annetaan rahaa että saa kuulua johonkin kivaan järjestöön, kulkea nahkaliivit päällä jossa on kivoja kuvia.

Suomen nössötuomiot ja YK/Eu lait vaan ei pysy tahdissa mukana, yhä suurempi sukupolvi varmaan kiinnostuu elämään vähän lain toista puolta ainaki Suomessa kun tuomiot on mitättömiä ja tulot suuremmat ku perus duunarilla ja huumeitaki olis kiva saada.

En tiä tuliko mitää selvää tuosta tekstistä...töihin nyt, saattoi tulla vähä aamutokkuras jotain väärinki kirjotettua.
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8295
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Mitä Tähän ketjuun liittyy Tarkki tai kuka on tuomion istunut?
Jos sinullakin poloisella olisi aivot niin voisit ymmärtää sen mistä tässä kukakin kirjoittaa, mutta eihän se sinun vikasi ole että et ole saanut syntymälahjana kyseistä ajatuvälinettä.
Lue oikein hitaasti kaverillesi seuraava, vaikka pykälännussijalle, ja yhdessä miettikää seuraavaa.
Tässä keskustelun ytimenä on se, onko Helvetin Enkeleitä lainvoimaisella tuomiolla tuomittu järjestäytyneeksi rikollisryhmäksi. Pykälännussija postasi jutun missä on kahden eri jutun tuomioita eri oikeusasteista, Tarkin hovioikeuden päätös(Tarkkihan ei ole HA). Jutun yläosassa on KÄRÄJÄOIKEUDEN tuomio missä on mukana 1 Helvetin Enkeli, ja sehän on tietenkin mennyt hovioikeuteen. Mutta missäpä on postaus siitä hovioikeuden päätöksestä missä kyseinen Helvetin Enkeli on tuomittu toimineen järjestäytyneen rikollisryhmän jäsenenä.
Sen verran sivuan vielä Tarkkia, mistä Tyhjäpää on saanut tietonsa että hän olisi jo istunut tuomionsa? Äitisikö sinulle kertoi?
Tarkkihan ei lähtenyt kesällä 2012 istumaan edes edellistä hovioikeuden vahvistamaa tuomiota, puhumattakaan kesällä 2012 saamaansa käräjäoikeuden tuomiota joka tuolloin ei edes ollut lainvoimainen.
Missä tyhmyys tiivistyy? Siinä kun Tyhjäpää nussii pykälää.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
Shovel
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Ti Heinä 23, 2013 7:53 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Shovel »

Journalismin taso. Siitä viime uutisessa, joka ankkana meni eteenpäin oltiin taas "ensimmäistä kertaa", että HAMC on rikollisjärjestö. Ne jotka ei tiedä, niin " -merkki tarkoittaa oikeasti lainausta. Enpä siis usko kummankaan tuomion lainvoimaisuuteen. Eipä olisi pokkaa HAMC:lla väittää, että heitä ei ole - koskaan - tuomittu, jos netistä katsomalla voisi oikeasti vetää faktaa pöytään.

Ainoastaan CMC on tuomittu, mutta nytkin CMC:n nimeä vedetään lokaan, vaikka hommat on suoritettu UB:n toimesta. En ymmärrä, miksi kukaan MC ei irtisanoudu julkisuudessa näistä asioista. Sen tuskin uskoisi alentavan MC:n statusta, jota he haluavat ylläpitää. Ei kuoropoikia, ei mafiosoja, mutta jotain siltä väliltä.

Mainettaanhan HAMC yrittää kovasti puhdistaa.
- Kerhohan on luopunut prosenttimerkinkäytöstä (vapaaehtoinen?). Viimeksi, kun näin erään Chromen prosarin, niin ei sillä ollut timanttia liivissä.
- Omalla naamalla, avoimesti tehty dokkari, joka näyttää heidän puoltaan toiminnasta.

Ja ei, mitään valkopesua ei MC toiminta tule ikinä saamaan. Kerholla on yhä palkinnot äärimmäisestä teosta kerhon eteen ja pidätyksen vastustamisesta, mutta kummankaan hankkimiseen on tuskin pakotettu ketään, koskaan, ikinä. Turha kuvitella, että HAMC siis on jokin sunnuntaikerho. Näen, että heillä on helvetin kova arvojärjestys elämässään, jota jokainen jäsen voi noudattaa niin paljon, kuin parhaaksi katsoo. Arvojärjestys ei tietysti noudata mitään yleisiä normeja tai välttämättä sivistysvaltion lakiakaan, mutta ei se silti ole velvoite tai merkki mistään järjestäytyneestä rikollisuudestakaan.

Vastaavanlainen arvojärjestys kun nyt löytyy kaikilta - aina kun Suomessa ilmaantuu uusi pedofilia tai lapsenmurha, niin keskustelupalstat ovat täynnä "hirteen tuollaiset" -kommentteja.
loco
Susikoski
Viestit: 40
Liittynyt: Pe Marras 09, 2012 5:01 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja loco »

Minkäs kerhon sankareita?
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013121 ... 1_uu.shtml
Mies löytyi surmattuna maastosta.
Kahta epäillään liki vuoden vanhasta murhasta.

Keskusrikospoliisi pitää viime tammikuussa Konginkankaalla tapahtunutta henkirikosta selvitettynä.

Kahta miestä epäillään murhasta. Toisella heistä on yhteys Hells Angels -moottoripyöräkerhoon.

- Hänellä on jengiliivi, mutta hän ei ole organisaatiossa merkittävässä asemassa. Murhaa ei ole tutkittu jengirikoksena, kertoo rikoskomisario Mika Ihaksinen KRP:stä.
Toista epäillään lisäksi törkeän kiristyksen yrityksestä sekä oikeudenkäynnissä kuultavan uhkaamisesta. Lisäksi kahta muuta miestä epäillään avunannosta murhaan.

Krp:n mukaan motiivin epäillään liittyvän osittain huumevelan perintään.

Muutaman päivän kateissa ollut mies löytyi kuolleena Äänekosken Konginkankaalta 28. tammikuuta.
Viimeinen havainto hänestä elossa oli tammikuun 23. päivältä. Kolmekymppisen uhrin ruumis löytyi metsätien varresta. Keskusrikospoliisi oli mukana tutkinnassa heti alkumetreiltä. Esitutkintapöytäkirja luovutetaan syyttäjälle tänään.

Ettei vaan "yhteys" olisi pelkkä supportpaita.
Ampu tulee...
Ronkelitonkeli
Nikke Knakkertton
Viestit: 160
Liittynyt: Ti Loka 02, 2012 9:30 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Ronkelitonkeli »

Ettei kuitenkin ollu hängin liivit...
Vastaa Viestiin