Isoäiti tappoi lapsenlapsensa

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Rocket
Harjunpää
Viestit: 319
Liittynyt: To Syys 23, 2010 3:15 pm

Re: Isoäiti tappoi lapsenlapsensa

Viesti Kirjoittaja Rocket »

No voi persetti, olisi sitten heittänyt sen miehen kaiteen yli eikä syytöntä puolustuskyvytöntä lasta. Nyt varmaan onkin äidin ja tyttären välit kunnossa?
Atlanta
Adrian Monk
Viestit: 2565
Liittynyt: Ma Joulu 17, 2012 1:46 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Isoäiti tappoi lapsenlapsensa

Viesti Kirjoittaja Atlanta »

No, ovat varmasti kunnossa.
Tytär käy varmasti äitiään tervehtimässä usein vankilassa, missä tämä istuu pitkää tuomiotaan. Mahtaakohan päästä pois ennen kuolemaansa?

Näitä tällaisia omasta mielestään parempia ihmisiä on olemassa; siis sellaisia, joille kukaan ei muka ole tarpeeksi hyvä ja tasokas. Ei hänelle eikä läheisilleen.

Ja sitten niitä, jotka eivät vain osaa luovuttaa. Eivät ymmärrä, että lapset kasvaa ja heillä alkaa oma elämä. Lapsen oma lapsi ja aviopuoliso on tärkeämpia kuin omat vanhemmat.

Ja sitten niitä, jotka pitävät uutta vävyä tai miniää aina vieraana. Ei muka kuulu heihin. Mutta jos ei uusia ihmisiä tuotaisi sukuun, ei kai sukukaan jatkuisi.

Jotain tällaista on varmaan tässäkin takana.
Tai ei tarvitse olla kuin joskus anopin ja vävyn välillä käyty riita, mikä vieläkin korpesi. Oli ehkä luokattu ja luokkannuttu puolin ja toisin.

Mutta ei nämä ole liventäviä seikkoja.
"Kaiken viisauden alku on tosiasioitten tunnustaminen". J.K.Paasikivi.
jarmo.janis
Vic Mackey
Viestit: 1982
Liittynyt: Su Heinä 29, 2012 6:25 pm
Paikkakunta: kaakkois suomi

Re: Isoäiti tappoi lapsenlapsensa

Viesti Kirjoittaja jarmo.janis »

jenni82 kirjoitti:Ei helvetti et näitä lasten tappajia tippuu ko sieniä sateella.. Että hyvää päivää taas..
Ihmetten oikeesti että millainen mielenterveys ongelma saa "mummon" viskaamaan pienen likan sillalta alas ja ennen kaikkea jos on ollut tiedossa että täti pikkasen huojuu yläkerrasta ja on stressaantunut ni miksi sen äiti vei lapsen sinne hoitoon.. Tosin en mä uskoisi että kukaan mun sukulaisista toimisi noin mutta herran tiet ovat tutkimattomat ilmeisesti.. :cry:
En mä pitäisi mitenkään ihmeenä sitä, että lasta on käytetty koston välineenä ties mistä syystä. Toisinaan lapsen vanhempien ja isovanhempien suhteet saattaa tuhoutua ihan siihenkin että isovanhempien ja vanhempien ajatukset lapsen kasvatuksesta ei kohtaa. Silloin tuollainen hannu.hanhen mainitsema empatiakyvytön persoonallisuus häiriöinen sosiopaatti sattaisi toimia juuri kuten tässä tapauksessa kävi. Aina sanotaan, ja varmaan se on ihan tottakin, että naiselle mikään ei ole niin kamalaa kuin oman lapsensa kuolema. Jos siis mummo ei ole hyväksynyt tyttärensä miestä, ja muutoinkin oli tyttärensä tiukassa liekanarussa pitävä, julmin tapa kostaa ja "palauttaa tytär ruotuun" oli tappaa laps,i jonka tytär oli äitinsä hyljeksimän ja/tai suorastaan vihaaman miehen kanssa tehnyt.
HansVälikäsi
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Su Touko 12, 2013 9:54 am

Re: Isoäiti tappoi lapsenlapsensa

Viesti Kirjoittaja HansVälikäsi »

Kimi Räikkönen (Jäämies), Mika Salo (81 Miksu) ja Jani Sievinen (Entinen juoppo,nykyinen syöppö).
Vastaa Viestiin