Isku ranskalaislehden toimitukseen

Aiheet terrorismista ja terroriryhmistä tänne.
Munch
Poliisikoira Rex
Viestit: 255
Liittynyt: Pe Loka 16, 2009 6:43 pm
Paikkakunta: Savo

Re: Isku ranskalaislehden toimitukseen

Viesti Kirjoittaja Munch »

Mahd.tekijät tunnistettu...tulevatko elävänä vai kuolleena?


http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201501 ... 5_ul.shtml


"Pariisissa 12 ihmisen hengen vaatineen terrori-iskun tekijät on tunnistettu, kertoo ranskalainen Metronews. Lehden mukaan tekijöiden nimet ja syntymäajat ovat poliisin tiedossa.

Iskun tekijät ovat Metronewsin tietojen mukaan 18-, 32- ja 34-vuotiaita. Kaksi vanhinta ovat veljeksiä nimeltään Said ja Cherif K. He asuvat lehden mukaan Pariisissa ja ovat Ranskan kansalaisia. Kolmannen miehen kansallisuus ei ole tiedossa. Hänen nimekseen Metronews kertoo Hamyd M.

Osa ranskalaismediasta kertoo, että poliisi olisi jäljittänyt kaksi veljestä Reimsin kaupunkiin. Tietoa ei ole kuitenkaan vielä vahvistettu.

Cherif K -niminen mies on entuudestaan tuttu Ranskan poliisille. Hänet on tuomittu kolmen vuoden vankeusrangaistukseen, kun hän oli mukana värväämässä jihadisteja taistelemaan Irakiin. Metronews kertoo, että Cherif pidätettiin vuonna 2005."
MelkoNormi
Armas Tammelin
Viestit: 89
Liittynyt: Ke Helmi 06, 2013 1:01 am

Re: Isku ranskalaislehden toimitukseen

Viesti Kirjoittaja MelkoNormi »

Lainatakseni edellisten kirjoittajien kirjoittamaa. Joku dullapetteri on ilmoittanut:

"Ahon mielestä toistaiseksi ei ole kuitenkaan nähtävissä, että terroriteoilla uhkailu toimisi länsimaissa painostuskeinona siihen, mitä media julkaisee tai ei."

Siis mitä on polteltu tai napsittu kun on täydellisessä todellisuuspaossa siitä mitä tapahtuu. Media itsesensuroi itseään jatkuvasti. AIkoinaan kun oli se pilakuvaskandaali, moni lehti ei julkaissut pilakuvaa vaikka sen julkaisulle olisi ollut täydelliset perusteet. Pelättiin, joten ei julkaistu. Jos väittää että "poliittinen korrektius", katin kontit! Pelkäsivät, eivät siis julkaisseet. Islamia kritisoivia tekstejä harvemmin on vaikka epäkohdat ovat mitä ilmeisempiä.

Tämä lehti jossa nyt tapahtui julkasi pilakuvan lehden kannessa. Tapahtuman jälkeen usea nettilehti näytti kyseisen lehden kannen mutta pilakuva oli blurrattu aivan kuin kyseessä olisi ollut kovaa pornoa. MItä se nyt sitten muka on kuin "terrori ei määrää mitä julkaistaan".

Sama pätee poliitikoihin. Suomessakin alkoi heti liberaaliveikkojen mediahurjastelu kun persuista joku jotain twiittasi. Samaa ollut ulkomailla. Jos tulee jonkinlainen rasistinen kommentti, niin sitä arvostellaan ja sitten twiitit häviää. Kas kummaa, kun twitterit ja muut on nyt täynnä tekstejä, jossa ylistetään tapahtunutta. Mutta hei, pääasia että me ei anneta sellaista kuvaa että me ei suvaittaisi. Katsos, kun se on reilua kun nekään ei suvaitse...mutta hei...ei se niin pitäisi mennä.
Spekultantti
Theo Kojak
Viestit: 1166
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 4:32 pm

Re: Isku ranskalaislehden toimitukseen

Viesti Kirjoittaja Spekultantti »

Suhteeton ego kykyihin nähden.
Nämä muslimipojat kasvatetaan kotikulttuurissa jumalista seuraaviksi, ja kun he tulevat Eurooppaan, niin todellisuus lyö karuna silmille. Koulujakäymättömälle on tarjolla vain rihkamanmyyntiä tai huussien siivousta. Vähemmästäkin on uho leimahtanut Suomi-pojillakin, kun hävityn painimatsin päätteeksi kiivetään katolle ammuskelemaan (Hyvinkään ampuja). Nämä kaverit sitten on kuulleet huhupuhetta, että heidän uskomuksilleen olisi naureskeltu pilakuvista, niin ta-dam! Heti pommia laittamaan.

Menisivät kouluun ja hankkisivat tyttöystävät ihan normaalin ja vapaaehtoisen parinmuodostukseen perusteella, niin ei tarvitsisi uhota näin traagisin seurauksin.

Edit; täsmennän vielä, että on turhaa ja ansiotonta arvonnousua tehdä tällaisista poliittisia toimijoita. Luusereita.
aga
Adrian Monk
Viestit: 2762
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Re: Isku ranskalaislehden toimitukseen

Viesti Kirjoittaja aga »

http://www.repubblica.it/esteri/2015/01 ... ref=fbpr#1 Kuvat parista epäillystä rosvosta.
punch
Susikoski
Viestit: 48
Liittynyt: Ti Elo 09, 2011 5:32 pm

Re: Isku ranskalaislehden toimitukseen

Viesti Kirjoittaja punch »

Järkyttävää toimintaa. Uhreina ollut myös todella kovan luokan sarjakuvataiteilijoita. Toivottavasti tekijät saadaan mahdollisimman pian kiinni ja suljetaan loppuelämäkseen johonkin pimeään loukkoon.
Doctor Lecter kirjoitti: lässyn lässyn hiekkaa genitaaleissa
Ei saatana nyt on kyllä jollain huonosti asiat. Tälläinen vihan määrä suhteutettuna kyvyttömyyteen ilmaista itseään selkeästi ja edes säällisesti järkevästi kulminoituu usein johonkin ikävään ja pahimmillaan todella traagiseen, kuten tänään nähtiin Pariisissa. Ymmärtänet kuitenkin, ettei noita ns. pointtejasi ota kukaan vakavasti, kun ilmaisu on tuollaisella esipuberteettisella tasolla? En nyt edes jaksa aloittaa siitä, kuinka vähän täällä yleensäkään pysytään asiassa, mutta tämä nyt rönsyili jo niin pahasti että pisti silmään. Hyvää alkanutta vuotta sinullekin. Räyh, räyh. (facepalm)

Linkki liittyy.
http://lehtilehti.fi/2015/01/kohuprofee ... eat-kuvat/
Destiny
Adrian Monk
Viestit: 2582
Liittynyt: La Huhti 14, 2012 2:11 pm

Re: Isku ranskalaislehden toimitukseen

Viesti Kirjoittaja Destiny »

Kuva

Uhreja: Charb: Stephane Charbonnier, 47, Cabu: Jean Cabut, 76, Wolinski: Georges Wolinski, 80, Tignous: Bernard Verlhac, 57, Michel Renaud, poliisit 42v ja 49 v

http://www.thelocal.fr/20150107/paris-t ... do-victims
Helvetin kosto kiehuu sydämessäni- Yön kuningatar
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17124
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Isku ranskalaislehden toimitukseen

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

punch kirjoitti:Järkyttävää toimintaa. Uhreina ollut myös todella kovan luokan sarjakuvataiteilijoita. Toivottavasti tekijät saadaan mahdollisimman pian kiinni ja suljetaan loppuelämäkseen johonkin pimeään loukkoon.
Doctor Lecter kirjoitti: lässyn lässyn hiekkaa genitaaleissa
Ei saatana nyt on kyllä jollain huonosti asiat.
Hmmm... Luin kirjoitukseni kahdesti ja heti perään vielä yhdesti, mutta en löytänyt tuota ilmaisua - ainakaan omista kirjoituksistani tässä ketjussa ja tuskin muistakaan osioista sun muista. Oletkohan nyt sekoittanut minut johonkin toiseen?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
waude
Lauri Hanhivaara
Viestit: 129
Liittynyt: Su Joulu 21, 2014 2:34 am

Re: Isku ranskalaislehden toimitukseen

Viesti Kirjoittaja waude »

Saas nähdä, jos nämä joukkomurhaajat kuolevat poliisin kanssa käytävässä tulitaistelussa, syyttävätkö heidän vanhemmat poliiseja poikiensa tarpeettomasta surmaamisesta? Näinhän toimivat Pariisia pari vuotta sitten terrorisoineen ja juutalaislapsia murhaneen pojan algerialaisvanhemmat, kun poika linnottautui asuntoon ja kävi tulitaistelua poliisien kanssa ja sai surmansa kun yritti karata parvekkeen kautta, jolloin poliisi ampui hänet. Vanhemmat syyttivät poliisia ja olivat nostamassa poliisia vastaan oikeusjuttua. Uskomattoman röyhkeitä paskiaisia nuo arabit ovat.
kiinnostunut68
Harjunpää
Viestit: 308
Liittynyt: Pe Elo 23, 2013 5:58 pm

Re: Isku ranskalaislehden toimitukseen

Viesti Kirjoittaja kiinnostunut68 »

Epäilenpä, etteivät ole nuo iskun tekijät enää Ranskassa. Oli melko hyvin suunniteltu isku, kun ilmeisesti tiesivät, ketä toimittajia sisällä on. Kyllähän noilla tyypeillä varmaan usean maan passit on. Myös tuo huutelu, ketä ovat olleet, on todennäköisesti lavastusta. Voihan sitä tuossa tilanteessa huudella ihan mitä vaan.
waude
Lauri Hanhivaara
Viestit: 129
Liittynyt: Su Joulu 21, 2014 2:34 am

Re: Isku ranskalaislehden toimitukseen

Viesti Kirjoittaja waude »

Mediatiedot: Yksi Pariisin iskun epäillyistä antautui poliisille
Uutistoimisto AFP:n lähteiden mukaan 18-vuotias epäilty antautui itse nähtyään nimensä kiertävän sosiaalisessa mediassa. Uutiskanava ABC kertoo saaneensa Ranskan poliisilta vahvistuksen antautumiselle.


Aseistetut hyökkääjät ja poliisi vastakkain kadulla Charlie Hebdon toimitukseen kohdistuneen hyökkäyksen aikana.
Aseistetut hyökkääjät ja poliisi vastakkain kadulla Charlie Hebdon toimitukseen kohdistuneen hyökkäyksen aikana 7. tammikuuta. Kuva: Anne Gelbard / AFP / Lehtikuva
Uutistoimisto AFP:n mukaan nuorin Pariisin eilisestä terrori-iskusta epäillyistä miehistä on saatu kiinni. Kahden nimettömän lähteen mukaan 18-vuotias mies antautui poliisille itse.

Toinen lähteistä kertoi AFP:lle, että mies antautui keskiviikkoiltana sen jälkeen, kun hän oli nähnyt nimensä kiertävän sosiaalisessa mediassa.

Yhdysvaltalainen uutiskanava ABC kertoo Twitterissä saaneensa Ranskan poliisilta vahvistuksen sille, että nuorin epäilty on antautunut. Tietoa antautumisesta ei ole toistaiseksi vahvistettu virallisista lähteistä.

Ampujien keskiviikkoisessa hyökkäyksessä satiirisen Charlie Hebdo -viikkolehden toimitukseen kuoli 12 ihmistä ja loukkaantui ainakin 11.

Illalla ranskalaislehdet ja uutistoimistot kertoivat, että iskusta epäiltyjen kolmen miehen henkilöllisyydet ovat poliisin tiedossa. Yön aikana poliisin erikoisjoukot ovat etsineet epäiltyjä Reimsin kaupungissa.

AFP:n mukaan poliisi julkaisi varhain torstaina kahden muun epäillyn kuvat ja pyysi yleisöltä tietoja heistä. Pariisin poliisi kuvaili 32- ja 34-vuotiaita epäiltyjä "todennäköisesti aseistautuneiksi ja vaarallisiksi".
vempele
Martin Riggs
Viestit: 645
Liittynyt: To Marras 24, 2011 7:21 pm

Re: Isku ranskalaislehden toimitukseen

Viesti Kirjoittaja vempele »

Poliisi kuvailee miesten olevan todennäköisesti aseistettuja ja vaarallisia.
sherlockismia
oon sisältä kuollu ja risti mun naamassa merkkaa sitä
Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2520
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Isku ranskalaislehden toimitukseen

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

Maahanmuuttokeskustelulle ja päivän poliittiselle keskustelulle on jo omat ketjunsa. On aika vaikea nähdä, miten vaikkapa Merja Kyllönen ja Malmin lentokenttä liittyvät tähän tapaukseen. Eikö modet voisi edes hiukan siistiä näitä ketjuja? Nämä kun tuppaavat menemään samaan vihanlietsontaan, jota esim. maahanmuuttokeskustelussa on jo sivukaupalla... "punavihermädättäjät"... :roll:
________________________________________________________________________

Epäiltyjen kuvat ja nimet:

Kuva
Yle kirjoitti:Miehet ovat iältään 18-, 32- ja 34-vuotiaat. Heistä kahden vanhimman kerrotaan olevan veljeksiä ja kotoisin Pariisin seudulta. Nuorin mies on ranskalaisviestimien mukaan kotoisin Reimsin kaupungista. Uutistoimisto Reuters kertoo kaikkien kolmen olevan Ranskan kansalaisia.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain
Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2520
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Isku ranskalaislehden toimitukseen

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

– Miehet tunnistettiin ilmeisesti pakoautoon jääneen henkilöllisyystodistuksen perusteella.
Lähde

Ihan kuin päätekijät olisivat halunneet paljastaa henkilöllisyytensä - ei kai henkkarit ihan helposti jää pakoautoon vahingossa? Luulisi, ettei henkilöllisyystodistusta todellakaan oteta mukaan, kun lähdetään tekemään terrori-iskua.

Tieto löytyneestä henkilöllisyystodistuksesta voi toki olla vääräkin.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain
Mman
Agentti Scully
Viestit: 692
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 7:55 pm

Re: Isku ranskalaislehden toimitukseen

Viesti Kirjoittaja Mman »

PaxCow kirjoitti: Luulisi, ettei henkilöllisyystodistusta todellakaan oteta mukaan, kun lähdetään tekemään terrori-iskua.
Tyhmää olisi olisi ajella ilman henkkareita homma olisi voinut tyssätä jo ihan normi ratsiaan
vai meinaatko ettei olisi kyseessä mikään uskontoon liittyvä teko ??
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11483
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Isku ranskalaislehden toimitukseen

Viesti Kirjoittaja URSA »

Etsitty 18-vuotias on jo osoittautunut syyttömäksi, ja hänellä on pitävä motiivi, joten tulee mieleen henkilöllisyystodistuksen olevan lavastusta. Juuri tuon näköisiä miehiä riittää Ranskassa pilvin pimein, ja oikeille terroristeille olisi helpompaa paeta vaikka Jemeniin, kun poliisit etsivät vääriä tyyppejä. Jos pitäisi joku lavastaa, kannattaisi lavastaa nimenomaan vastaavista rikoksista aiemmin tuomittu tyyppi, joka säikähtäisi etsintäkuulutusta ja pakenisi vaikka olisi syytön. Tai sitten ne todella olevat niin typeriä terroristeja, että helpottavat poliisien työtä. Jälkimmäinen on onneksi todennäköisempää.

Ihmetyttää sen iskussa surmatun poliisin surmaaminen kadulle. Poliisi oli haavoittunut eikä kyennyt uhkaamaan terroristeja aseella, ja terroristien on kaiken järjen mukaan pitänyt tunnistaa hänet ulkonäön perusteella alkuperältään arabimaista tulleeksi, samalla tavalla kuin nyt etsityt henkilötkin ovat, ja mahdolliseksi muslimiksi. (On aiheellista olettaa samantaustaisten tunnistavan toisensa helposti.) Nämä terroristit surmasivat siis tietoisesti toisen muslimin iskun yhteydessä, vaikka heillä ei ollut siihen syytä.
Vastaa Viestiin