Mikä imatralaisia miehiä vaivaa?

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17026
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Mikä imatralaisia miehiä vaivaa?

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Imatralla on viime aikoina tapahtunut ikäviä kahteenkin otteeseen:

Imatralta Puumalaan muiluttaneiden miesten kuulustelut jatkuvat

Poliisi on tiistaina jatkanut Imatralla kahden muilutuksesta epäillyn miehen kuulusteluja.

Rikoskomisario Jyrki Hänninen kertoo tapauksen selvittelyn olevan vielä kesken. Hännisen mukaan kiinniotetut ovat epäiltyjen rikosten tekijöitä.

Rikosilmoituksen mukaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä vuonna 1967 syntynyt imatralainen mies ryöstettiin ja pahoinpideltiin. Sen jälkeen hän pidettiin yön yli vankina Imatralla Itä-Siitolassa vieraassa asunnossa.

Aamulla mies oli kyyditetty Puumalaan, jossa hänet oli vapautettu.

Kovan kohtelun uhriksi joutunut mies teki ilmoituksen poliisille sunnuntaina. Näiden tietojen perusteella poliisi otti kiinni kaksi imatralaista miestä.

Tapausta tutkitaan rikosnimikkeillä ryöstö, pahoinpitely ja vapaudenriisto.

Uutisvuoksi
7.4.2015 13:37

Imatralaisnaisen pahoinpitely toistaiseksi tapon yritys

Naista Imatralla pahoinpidelleen miehen kuulustelut jatkuvat.

Rikoskomisario Jyrki Hänninen sanoo esitutkinnan rikosnimikkeen olevan edelleen tapon yritys.

Poliisi otti sunnuntaina kiinni imatralaisen, vuonna 1981 syntyneen miehen, jonka epäillään vuonna 1984 syntyneen imatralaisen naisen pahoinpitelystä.

Pahoinpitely tapahtui sunnuntai-iltana Suvikujalla Raution kaupunginosassa.


Uutisvuoksi
7.4.2015 16:49 | Päivitetty: 7.4.2015 17:30

Mies katosi Imatralla — poliisi toivoo vihjeitä

Jan-Eerik Villanen katosi Rajapatsaalta sunnuntaina 29. maaliskuuta.

Kadonneeksi on ilmoitettu Jan-Eerik Villanen. Villanen on 29-vuotias. Hän on 180 sentin pituinen ja vartaloltaan hoikka.

Villasella on punertava leukaparta. Katoamishetkellä Villanen oli pukeutunut harmaaseen teddyvuoriseen neuletakkiin ja mustiin housuihin.

Villasesta ei ole tehty havaintoja viime sunnuntain jälkeen. Poliisin tietojen mukaan hän saattaa liikkua myös Oulun seudulla, tai muuallakin Suomessa.

Tapauksessa ei ole poliisin mukaan voitu sulkea pois rikoksen mahdollisuutta.

Mahdolliset havainnot ja vihjeet kadonneesta Villasesta pyydetään ilmoittamaan Kaakkois-Suomen poliisin vihjenumeroon 0504479574 tai tarvittaessa hätänumeroon.


Uutisvuoksi
2.4.2015 15:08 | Päivitetty: 2.4.2015 17:06

Onko "Sumatra" hankkimassa takaisin menettämäänsä asemaa yhtensä Suomen väkivaltaisimmista kaupungeista? Maankuuluja ja hyviksi havaittuja ovat niin Imatran sulottaret kuin Sumatran ilottaret, mutta miehiä vaivaa jokin.
- Tuskinpa tuo kaikki selittyy syrjäytymisellä tai iloisella karjalaiskulttuurilla. Vai onko karjalaiskulttuuri vain savuverho, jonka suojassa voi tehdä pahoja asioita?

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=13911
"Tällä vuosikymmenellä ihmisiä on kuollut henkirikosten uhreina Suomen kaupungeista eniten Imatralla, Lahdessa ja Keravalla, jos surmien määrän suhteuttaa kaupunkien asukaslukuun...
"...jos sekä Imatra että Helsinki olisivat molemmat 100000 asukkaan kaupunkeja, Imatralla tapahtuisi keskimäärin 5,72 henkirikosta vuodessa ja Helsingissä 2,55".
"Jollain tavalla henkirikosten määrä liittyy alueen asukas- ja elinkeinorakenteeseen. Luulen, että henkirikosten määrä tietyllä alueella liittyy syrjäytyneiden ihmisten määrään",


Vielä ei ole henkirikosuutisia, mutta on vain ajan ja vainajan kysymys koska suomalainen pahuus taas eskaloituu.

Imatralla jopa kirkkoherra vaihtoi sukupuoltaan... Miehiä vaivaa jokin.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8171
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Mikä imatralaisia miehiä vaivaa?

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Se on toi jatkuva halvan viinan saanti mikä niitä vaivaa. Rajan takaa roudataan rähinä viinaa selkä vääränä. Sievistely punkut jätetään ostamatta ettei maine tahraudu.
Kunhan tässä eletään 10 vuotta eteenpäin niin siitä se Imatrallakin tasoittuu kun juovat itsensä hengiltä jos eivät tule ryyppyremmissä tapetuiksi.
Piilohomot on in.

jii69
Alibin satunnaislukija
Viestit: 58
Liittynyt: Pe Marras 30, 2007 6:09 pm
Paikkakunta: Nurkan takana

Re: Mikä imatralaisia miehiä vaivaa?

Viesti Kirjoittaja jii69 »

No tuossa ekakeississä ei niinkään se halpa viina, vaan se maksamaton halpa viina.
Silmä silmästä ja hampaasta koko leukaluu.

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Mikä imatralaisia miehiä vaivaa?

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

kakkosurpo kirjoitti:Se on toi jatkuva halvan viinan saanti mikä niitä vaivaa. Rajan takaa roudataan rähinä viinaa selkä vääränä. Sievistely punkut jätetään ostamatta ettei maine tahraudu.
Kunhan tässä eletään 10 vuotta eteenpäin niin siitä se Imatrallakin tasoittuu kun juovat itsensä hengiltä jos eivät tule ryyppyremmissä tapetuiksi.
Tuo voi olla hyvin mahdollista.

Usein näissä suomalaiskaupunkien caseissa on jokin tietty porukka (2-4-6-8-10 henkeä), joka syyllistyy kaikkiin rikoksiin.

En tiedä onko tilanne tässä samanlainen, mutta veikkaisin näin. Monesti nuo rikollis-huume-juopporyhmät tunnetaan yleisesti.

HaureudenKattila
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Ke Huhti 08, 2015 10:13 pm

Re: Mikä imatralaisia miehiä vaivaa?

Viesti Kirjoittaja HaureudenKattila »

Sinänsä hölmö otsikko aloituksessa, mikä Imatralaisia miehiä vaivaa. Ei täällä vaivaa mikään erityisesti kuten muillakaan paikkakunnilla, samoja juoppo ja narkkipiirejä on täällä kuten muuallakin joissa sattuu ja tapahtuu. Välillä menee velat maksuun ja kinastellaan puukkojen kanssa vanhoista asioista huume ja viinapäissään. Reiska pistää Arskalle puukon keuhkoon kun Arska töni 30 vuotta sitten koulun ruokalajonossa...

Paljon tapahtuu kaikenlaista, rikoksia, tappoja ja murhia, muilutuksia. Ja yksi kirkkoherra vaihtoi farkut hameeseen. Mutta se mitä ei tule julki on paljon, ihan kuten muuallakin. Vähän aikaa sitten eräs tyyppi laitettiin kylmäksi Virasojan kaupunginosassa ja teon syistä spekuloitiin paikallisella tasolla aika laajasti, omaisten kunnianloukkausyytteen pelossa en ala tänne eritellä hänen alamaailman meriittejään mutta asema erilaisten laittomien päihteiden parissa oli huomattava, suoli24 Imatra palstalla on ketjuja tästä tapauksesta. Osa tietysti spekulaatioita ja huuhaata, kuten yleensä tuolla sivustolla.

Kannabista liikkuu Imatralla paljon, samoin subutexia. Nämä piirit on pienet ja muutama skinikin täältä löytyy, tosin toiminta rajoittuu kaljan kittaamiseen ja Mistreatin kuunteluun henkselit kupeilla. Sai ne sentään yhden ulkomaalaisen omistaman kioskin poltettua Rajapatsaan kaupunginosassa joka vetää vertoja jollekkin Jyväskylän Pupuhuhdalle. Mutta kyse on muutamasta työttömästä yksilöstä jotka purkaa omista ongelmista johtuvaa syrjäytymistään leikkimällä osa-aika natsia silloin kun sossun rahat antaa myöten.

Eli ei täällä niin kauheasti tapahdu kuitenkaan, jos mennään tilastojen mukaan niin kaikki näyttää aina niin hirveältä. Turvallinen paikka asua, ellet hakeudu väkisin ns. väärään seuraan ja hanki huumeongelmaa tms. Tavan tallaaja saa olla ihan rauhassa.

Avatar
maija turjukka
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4942
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2007 8:58 pm

Re: Mikä imatralaisia miehiä vaivaa?

Viesti Kirjoittaja maija turjukka »

^Mtv julkaisi juuri tilaston eri kaupunkien/kuntien rikoksista viime vuodelta, sen mukaan Imatra on alueensa "kärkikunta", mitä tulee rikosten määrään suhteessa väkilukuun:
Kunta: Imatra
Kaikki rikokset: 3812
Omaisuusrikokset: 1116
Henkeen ja terveyteen kohdistuneet rikokset: 188
Seksuaalirikokset: 16
Rikokset oikeudenkäyttöä, viranomaisia ja yleistä järjestystä vastaan: 83
Liikennerikokset: 301
Muut rikokset: 2108
Rikosten suhde väkilukuun (tuhatta henkeä kohden): 135.5
http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikke ... ta/4955532

Tätä tilastoa tulkittaessa on otettava huomioon, että siinä mainitaan myös tullin ja rajaviranomaisten ilmoittamat rikokset, jolloin merkittävä osuus kolttosista onkin rajanylityspaikan mukanaan tuomaa, valtaosin ulkomaalaisten tekijöiden ansiota.
-Suru on hinta, jonka maksamme rakkaudesta.-

Hexhammer
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: To Heinä 17, 2014 5:12 pm

Re: Mikä imatralaisia miehiä vaivaa?

Viesti Kirjoittaja Hexhammer »

Doctor lecter kirjoitti:Imatralaisnaisen pahoinpitely toistaiseksi tapon yritys

Naista Imatralla pahoinpidelleen miehen kuulustelut jatkuvat.

Rikoskomisario Jyrki Hänninen sanoo esitutkinnan rikosnimikkeen olevan edelleen tapon yritys.

Poliisi otti sunnuntaina kiinni imatralaisen, vuonna 1981 syntyneen miehen, jonka epäillään vuonna 1984 syntyneen imatralaisen naisen pahoinpitelystä.

Pahoinpitely tapahtui sunnuntai-iltana Suvikujalla Raution kaupunginosassa.
Pieni on maailma. Tunnen tämän tekijän. Tietääkseni kyseessä on aika perinteinen viina ja ehkä muussakin huurussa tehty kaverin sohiminen puukolla.

En ole suuremmin ollut tämän kyseisen sällin kanssa tekemisissä yli vuoteen, mutta miulle aina antanut itsestään rauhallisen ja mukavan kuvan itsestään, myöskin kännipäissään ollessaan. Ilmeisesti ollu pitkähkö ränni takana ja todennäköisesti muutakin oli otettu kuin viinaa. Tämmöstä koheltamista. En tiedä kuinka hyvin ton jutun yksityiskohdista kukaan tietää, koska ilmeisesti sekä urhi ja tekijä ovat olleet pihalla kuin paloposti. Uhrin onneksi se sohiminen ei vienyt henkeä, ei tainnut olla kaukana.

Kakkosurpo on siinä ihan oikeassa, että Imatralla itäviinan hankinta ei ole temppu eikä mikään, kun puolet pitäjästä ravaa naapurissa päivittäin. Sen lisäksi kotipolttosta löytyy jos paikat tietää, eikä niitä muitakaan mömmöjä ole hankalaa hommata. Aika paljon taitaa tulla rajan yli yhtä sun toista. Että mikä Imatralaismiehiä vaivaa, halpa viina ja tekemisen puute, helposti aukeaa korkki.

Ja sen Virasojan keissin tekijä on ylläri pylläri hevosmies... Pikkulinnut laulaa, ettei ollut ensikertalainen. Kaksi laukausta kakskakkosella, ensimmäinen jalkaan ja toinen niskaan. Väittävät, että kyseessä oli joko kosto tai velat tai vähän kumpaakin.





EDIT:
Se jäi sanomatta, että niinkuin kaikkialla, ei pinnalle pääse paljoakaan siitä kaikesta sekoilusta mitä Imatralla sattuu... Koski on edelleenkin suosittu päivienpäättöpaikka, sinne sillon tällön joku aina hyppää tai ainakin aikoo. Näistä ei paljoa huudella, sillä toi olis turismista hyötyvälle kylälle huonoa mainosta. Kerran olen nähnyt millaista jälkeä siitä tulee kun kosken pohja tulee vastaan. Se on niin ruma näky, ettei toivottavasti tartte toiste nähdä. Suurimmat ruumiinkappaleet oli sieltä jo ehditty siivota pois, mutta... No joo, kyllä sen tietää miten siinä käy, ei ollu kiva näky ensinkään.

Samoin näitä kännipuukotuksia sun muuta riehumista, ei ne aina lehteen tai nettiin päädy. Mutta mielestäni Imatralla on meno jonkin verran rauhottunu sitten 90-luvun.

Vastaa Viestiin