Poliisit- kotihälytys

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

jaa-jaa
Martin Riggs
Viestit: 619
Liittynyt: Ke Marras 27, 2013 8:14 pm

Re: Poliisit- kotihälytys

Viesti Kirjoittaja jaa-jaa »

Milloinkahan saadaan 'Verovirkailijat, paperitukos printterissä' -niminen käsikirjoitettu ja näytelty reälity shöw televisioon. Soopaviritelmiä nuo mediatalot jaksaa väkertää ja Poliisihallitus lähtee vielä mukaan riemusta kiljuen.
Valtakunnansyyttäjä: "Poliisin tekemä väärennös ei ole väärennös, koska se on tehty virkavastuulla."
cracker
Remington Steele
Viestit: 213
Liittynyt: Ke Touko 20, 2009 6:28 pm

Re: Poliisit- kotihälytys

Viesti Kirjoittaja cracker »

WalkingDisaster kirjoitti:
mielikki kirjoitti:Mies ja nainen surmattu Kauklahdessa- Espoossa,olisko se juttu?
Ei. Jaksossa oli kyseessä Vantaan poliisipiirin tapauksista. Koivukylän tapaus on paljon todennäköisempi.
Minä kyllä ymmärrän, miksi tapauksia muutetaan niin paljon, ettei niitä voi suoraan tunnistaa. Uhrien omaisille olisi monessa tapauksessa aivan liikaa nähdä murhat ja tapot sellaisenaan, kuin ovat oikeasti tapahtuneet.
Onko se jotenkin kiveen kirjoitettu, että tapaus on oikeasti sattunut Vantaalla, vaikka tässä dramatisoidussa tv-sarjassa siinä esiintyykin Vantaan poliisin pari? Kuten todettu, yksityiskohtia on muunnettu.
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Poliisit- kotihälytys

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

cracker kirjoitti:Onko se jotenkin kiveen kirjoitettu, että tapaus on oikeasti sattunut Vantaalla, vaikka tässä dramatisoidussa tv-sarjassa siinä esiintyykin Vantaan poliisin pari? Kuten todettu, yksityiskohtia on muunnettu.
Enpä tuota ole ensimmäisen kauden jälkeen enää jaksanut katsoa, mutta ainakin ykköskauden kaikkiin jaksoihin oli tungettu tapahtumia pitkältä ajalta. Sen verran monta "kovempaa" keikkaa per vuoro, että viimeistään toisen jälkeen olisi loput vuorosta mennyt papereita täytellessä...
Yksityiskohtia muuteltu ja "keikkoja ajamaan" valittu Poliisit -sarjasta "valovoimaisimmat" parit, tai oikeammin niistä ne jotka suostuivat tuohon.
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
WalkingDisaster
Javier Pena
Viestit: 1786
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 8:43 pm

Re: Poliisit- kotihälytys

Viesti Kirjoittaja WalkingDisaster »

Tässä on nyt vastauksia ainakin muutamiin kysymyksiin. Ko. kaupungit ovat oikeita, ei siis vantaalaisia poliiseja kuvata jossain muussa kaupungissa tapahtuneisiin tilanteisiin. Tuo, että tapauksia on jopa 10v takaa, selittää ainakin osittain sen, että on vaikea hahmottaa, mihin tapaukseen kukin jakso liittyy.
Katsojat ihmeissään - onko Poliisit-kotihälytys totta?

Maanantai 1.6.2015 klo 22.14

JimTv:n Poliisit-kotihälytyksen rikostapaukset hämmentävät katsojia.
Poliisit-kotihälytys nähdään maanantai-iltaisin Jimillä.

Poliisit-kotihälytys on maanantaisin nähtävä tv-sarja, jossa Jimin mukaan päästään seuraamaan niitä asiakaskohtaamisia, joita ei Poliisit-sarjassa nähdä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sarjassa mennään myös ihmisten koteihin. Ohjelma on dramatisoitu, kaikki henkilöt ovat näyttelijöitä tai Poliisit-sarjasta tuttuja virkavallan edustajia. Tapaukset perustuvat tositapahtumiin, ja juuri tuo ihmetyttää monia katsojia. Eri rikoksille kun ei tunnu löytyvän vastinetta tosielämästä.

Aito Median tuottaja Erna Vuorenmaa sanoo, että tapaukset ovat aitoja, mutta niitä on muutettu yksityisyydensuojan vuoksi ja joitakin rikoksia on saatettu yhdistää.

- Jollakin tasolla nämä rikokset ovat partioille tapahtuneet tai ainakin toiselle partion poliiseista, Vuorenmaa painottaa.

Toisin kuin Poliisit-sarjassa tapaukset eivät ole välttämättä tuoreita vaan osa tapauksista voi olla yli 10 vuotta vanhoja.

-Olemme poliiseilta kysyneet heidän uransa mieleenpainuvimpia tapauksia, ja osalla poliiseista on takanaan pitkä työura. Heillä voi siis olla mielessään tilanteita, jotka ovat tapahtuneet kauan aikaa sitten. Näitä tapauksia me kuvaamme, eli tapaukset ovat poliiseilta itseltään lähtöisin.

Jimin tiedotuspäällikkö Sanna Ignatius sanoo katsojien ihmetelleen myös sitä, miten ihmisten koteihin on voitu kuvata.

- Varsinkin ensimmäisellä tuotantokaudella tätä ihmeteltiin kovasti vaikka pyrimme kertomaa, että kyseessä on dramatisoitu ohjelma. Nyt kolmannella tuotantokaudella näitä ihmettelyjä ei ole enää tullut niin paljoa.

Kotihälytyksellä on ollut katsojia 150 000 - 200 000, eli suunnilleen saman verran kuin Poliisit-sarjalla. Poliisien kahdeksannen tuotantokauden jaksoja kuvataan puolestaan parhaillaan eri kaupungeissa ympäri Suomea.
MARI PUDAS
http://www.iltalehti.fi/viihde/20150601 ... 1_vi.shtml
Avatar
humma
Poliisikoira Rex
Viestit: 270
Liittynyt: Ke Kesä 29, 2011 12:22 am

Re: Poliisit- kotihälytys

Viesti Kirjoittaja humma »

Mihinköhän keissiin tämän illan jakson "päätarina" liittyy ja kuinkahan paljon muuteltu? Sattuuko joku pällistelemään samaa jaksoa?
Avatar
Lumipanda
Susikoski
Viestit: 44
Liittynyt: Ke Loka 14, 2015 4:32 pm

Re: Poliisit- kotihälytys

Viesti Kirjoittaja Lumipanda »

Helmikuussa tulee uusia jaksoja, muuten!
Pakko sanoa, että on tullut jäätyä koukkuun. :D
Yes, my lord.
-Sebastian Michaelis
Avatar
Thelea
Martin Beck
Viestit: 846
Liittynyt: Ke Marras 23, 2011 1:22 pm

Re: Poliisit- kotihälytys

Viesti Kirjoittaja Thelea »

Katselin noita uusia jaksoja, ja kauden 4 jaksossa 9 on pääjuttuna tapaus, jossa kolme veljestä tulee ätinsä mökille ja väittävät sen olevan heidän, ja että paperitkin on tehty ja äiti allekirjoittanut ne (äiti ei muista moista). Tästä jäi häiritsemään että oliko niitä papereita vai ei. Ja jos oli, oliko väärennettyjä. Sarjasta ei selviä. Tietääkö joku? Kun toinen paikalla olleista siskoista kertoo mistä veljet sai tuomiot, hän ei maininnut petosta. Eikö ollut tapahtunut petosta, vai jättikö vain mainitsematta?

Koskahan muuten kauden 4 loput jaksot tulee? Ruutu+:lla ne on olleet jo tammikuussa.
"Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end." - Maxine (kertoi isänsä sanoneen näin), Amyn lailla.
Avatar
humma
Poliisikoira Rex
Viestit: 270
Liittynyt: Ke Kesä 29, 2011 12:22 am

Re: Poliisit- kotihälytys

Viesti Kirjoittaja humma »

Mikähän tapaus tämä tämän päivän jakson delirium-isän juttu on? En äkkiseltään löytänyt mitään edes lähelle liippaavaa.
Vastaa Viestiin