Homoaktivisti hyökkäsi kristittyyn kirjakauppaan

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Riukiu
Jack Bauer
Viestit: 938
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Homoaktivisti hyökkäsi kristittyyn kirjakauppaan

Viesti Kirjoittaja Riukiu »

Ainakin särkemistä on tapahtunut, joten kai tämä on oikein rikollista toimintaa:

http://magneettimedia.com/valtamedia-ja ... ktivistia/

"Suomen valtavirtainen valemedia suojelee jälleen ”parempaa väkivaltaa” harjoittavia kulttuurimarxisteja. Ylihuomenna käräjäoikeuden eteen astelee homoaktivisti, joka hyökkäsi rautaputki kourassaan kristittyyn kirjakauppaan.
Toistaiseksi vain Seurakuntalainen-julkaisu ja MV-lehti ovat uutisoineet järjettömästä kulttuurimarxistisesta iskusta, joka suoritettiin jo itsenäisyyspäivän aattona, 5.12.
On mahdollista, että tapaus piilotettiin julkisuudelta siksi, että itsenäisyyspäivänä Helsingissä järjestettiin lukuisia kansallismielisiä marsseja. Valtamedia ja poliittinen poliisi eivät tahtoneet antaa marsseille lisää puhtia uutisoimalla vasemmistoväkivallasta.
Iskun kohteena oli Helsingissä sijaitseva Luther-Divari & Kristillinen kirjakauppa. Poliisin kiinniottama hyökkääjä on homoaktivisti, joka vastustaa kirjakaupan tukea Aito avioliitto –kampanjalle. Seurakuntalainen kirjoittaa:
”Rautaputkella varustautuneen hyökkääjän mukaan isku oli kosto siitä, että yritys oli tehnyt Helsingin kirjamessuilla yhteistyötä perinteistä avioliittonäkemystä kannattavan Aito avioliitto ry:n kanssa sekä pitänyt myymälän ikkunassa esillä näkemystä puolustavaa kirjallisuutta.”
Mikäli vastaavan iskun olisi tehnyt kansallismielinen esimerkiksi jonkin suomalaisen homolobbausjärjestön toimistoa vastaan, olisivat sekä valtamedia että poliisi uutisoineet asiasta välittömästi.

Nyt hiljaisuus on korviahuumaavaa. Seurakuntalainen jatkaa:
”Hyökkäys alkoi 5. joulukuuta iltapäivällä, kun noin 25-vuotias mies astui myymälään pesäpallomailan kokoisen rautaputken kanssa.
Mies sanoi, että tämä on paikka, josta levitetään vihapuhetta ja että hän vastustaa sitä. Sitten hän alkoi riehua silmittömästi ja rikkoa myymälän irtaimistoa. […]
Jälkeenpäin on selvinnyt, että hyökkäyksen tehnyt mies oli kohun aikana julkaissut sosiaalisessa mediassa useita uhkaavia viestejä, jotka kohdistuivat Aito Avioliitto -yhdistykseen, sen tiedotussihteeri Pasi Turuseen sekä Luther-Divariin.
Eräässä kommentissa hyökkääjä oli muun muassa todennut, että antikvariaatti tulee maksamaan kalliisti yhteistyöstään yhdistyksen kanssa.”


Kulttuurimarxisti oli jo ennen hyökkäystä soitellut häirintäpuheluita ja lähettänyt uhkausviestin kaupan pitäjälle. Ottaen huomioon poliisin ja valtamedian kiinnostuksen ”ääriliikkeitä” kohtaan, on uskomatonta, ettei tapaus ylittänyt uutiskynnystä.
Kuten olemme viime kuukausina toistuvasti uutisoineet, suomalaiset poliisit ja toimittajat suojelevat järjestelmällisesti väkivaltaan syyllistyviä maahanmuuttajia ja äärivasemmistolaisia."