Suomi Maidan / Suomi Ensin

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Dark Tetra
Hetty Wainthropp
Viestit: 490
Liittynyt: Ke Tammi 25, 2017 11:19 am
Paikkakunta: Keskusvalvomo

Suomi Maidan / Suomi Ensin

Viesti Kirjoittaja Dark Tetra »

Meneillään on Suomi Maidan Arkadian Alkon vieressä, jossa juuri kävin kipaisemassa pullon Jaloviinaa. Mitä ihmettä? Pitkästä aikaa oli kiva nähdä oikeasti aitoa isänmaallisuutta ja kansallismielisyyttä. Oli puolijoukkuetelttaa ja krilliä jne. Kovin hienoa!

Toisella puolella siinä missä on pedofiilin patsas ja nykytaiteenmuseo, oli hyvin edustettuna tuettu haittamaahanmuutto. Paikalla oli pelkästään lähi-idästä tulleita miehiä ja suomalaisia naisia. Alkoi ihan naurattamaan heidän orgiansa.

Tästäkö alkaa sisällissota?

Ketjut yhdistetty
-NILS-
Vankilanjohtaja on eräänlainen matkaopas. Hän osaa määrätietoisesti johtaa jopa vuosikymmenen kestävää retkeä, jossa majoitus on järjestetty betonisen hotellin alakerrokseen.

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17027
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Suomi Maidan

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Mielenosoitusta koskeva päätös

Kiasman ja Kampin ympäristössä kuusi päivää jatkuneet mielenosoitukset aiheuttavat kyseisessä paikalla yleiselle järjestykselle ja turvallisuudelle kohtuutonta haittaa, sekä häiritsevät kohtuuttomasti sivullisia (mm. savu ja metelihaittoja).

Paikalla on myös alkuperäisestä mielenosoitusilmoituksesta poiketen majoituttu.

Edellä mainituista syistä poliisi on päättänyt kokoontumislain nojalla, että mielenosoituspaikalla olevat teltat on purettava.

Lisäksi mielenosoitukset siirretään Kansalaistorin maastoon, tai muulle järjestäjän toivomalle paikalle, joka sovitaan yhdessä poliisin kanssa.

Telttojen on oltava purettuna 16.2.2017 klo 21.00 mennessä ja mielenosoituksen tulee siirtyä 16.2.2017 klo 22.00 mennessä.

Jatkossa kokoontumispaikalla hyväksytään vain laissa mainitut selkeästi kokoukseen liittyvät tavanomaiset välineet.

Seppo Kujala
ylikomisario


Seuraamme jännittyneinä tilannetta ja kumpainenkin osapuoli tarvitsee muuttoapua. Valitse puolesi ja auta!
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
Dark Tetra
Hetty Wainthropp
Viestit: 490
Liittynyt: Ke Tammi 25, 2017 11:19 am
Paikkakunta: Keskusvalvomo

Re: Suomi Maidan

Viesti Kirjoittaja Dark Tetra »

Marco De Wit sitten osoitteli skoudea kasvoihin taktisella valaisimella ja järjesti itsensä putkaan, sen sijaan, että olisi siirtänyt leirin vaikka rautatieasemalle. Aika nolo suoritus.

Ei ole epäselvää, että Suomi vallataan venäläisten, ja irakilaisten toimesta. Minulle ainakin riittää tämä kansallismielisyys kun lopputuloksen tietää jo etukäteen.

Annan isänmaan venäläisille ja irakilaisille, koska maanpuolustuskin on jo muuttunut feministiseksi sadistilaumaksi.

Odinit on samanlainen vitsi kuin antifa. Aitoa suomalaisuuden seuraa ei ole koska kukaan ei oikeasti ole kiinnostunut suomalaisuudesta, vaan tyytyy syömään kansallisruokanaan pitsaa ja menemään naimisiin pyylevän yh-akan kanssa jonka ulkonäkö on kuin kiviöljytehtaan tuotantotyöntekijällä.

Jään seuraamaan sivusta tapahtumia ja yllytän molempia osapuolia käymään toistensa kimppuun, haluan nähdä Ranskalaisia mellakoita ja palavia autoja sekä pakenevia kyttiä.

^Huumoria..
Vankilanjohtaja on eräänlainen matkaopas. Hän osaa määrätietoisesti johtaa jopa vuosikymmenen kestävää retkeä, jossa majoitus on järjestetty betonisen hotellin alakerrokseen.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Suomi Maidan

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Dark Tetra kirjoitti: Jään seuraamaan sivusta tapahtumia ja yllytän molempia osapuolia käymään toistensa kimppuun, haluan nähdä Ranskalaisia mellakoita ja palavia autoja sekä pakenevia kyttiä.

^Huumoria..
Ymmärrän täysin huumorisi, luulen niin, mutta onhan se jonkunlaista iloittelua alkaa surmaamaan ihmisiä siinä vaiheessa, kun laki on mitä o ja paskasakki rymyää? Kovin kummastuttaa kuitenkin tämä eriarvoinen kohtelu.

Täystuhoa odotellessa, OAK.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Avatar
Dark Tetra
Hetty Wainthropp
Viestit: 490
Liittynyt: Ke Tammi 25, 2017 11:19 am
Paikkakunta: Keskusvalvomo

Re: Suomi Maidan

Viesti Kirjoittaja Dark Tetra »

Tämä Suomi Ensin -ryhmittymä pyrkii puolueeksi. Kävin asian tiimoilta keskustelua kyseisen "vaaliteltan" luona menneellä viikolla. Henkilö jonka kanssa kävin keskustelua, oli silminnähden päihtynyt. Hän ei selvästikään ollut peruskoulua pidemmälle opiskellut, enkä usko työhistoriankaan olevan hänen kohdillaan mitenkään kummoinen, alkoholiongelma kun rajaa työpaikkoja pois aika lailla. Harvassa työpaikassa kun saa olla humalassa. Voi myös olla, että humalatila oli hankittu myös säältä suojaamiseksi ja näin muistaakseni henkilö itsekin mainitsi asiasta kun kysyin. Hän siis käytti minun sanojani kun kysyin onko humalatila säältä suojautumiseksi hankittu.

Minua alkoi kyseinen henkilö ärsyttämään suuresti koska argumentointi oli luokkaa: "vittu" "matu" "vedän röökin". Paikalla ei ollut kuin 3 henkilöä ja koko touhu alkoi vaikuttamaan vitsiltä. Kansallismielisenä ihmisenä halusin tietää tarkemmin mihin Suomi Ensin pyrkii, muuhun kuin "matut vittuun" -mielenosoituksiin?

En saanut selvää vastausta. Puolueeksi, joo, mutta mihin muuhun? En saanut siihen minkäänlaista vastausta. Päädyin siis poistumaan paikalta, ja avasin kotona tämän "informaatiosodankäynninvälineen" ja aloin etsimään tietoa Suomi Ensin liikkeestä.

Erässä verkkokeskustelussa joku järkevältä vaikuttava henkilö kommentoi Suomi Ensin liikettä ja heidän hieman epämääräistä johtajaansa seuraavanlaisesti, kommentti siis puhuttelee pelkästään Maidan johtajaa:
De Wit alkaa vaikuttaa trollilta jonka tarkoitus on hajauttaa nationalistisia ja maahanmuuttokriittisiä voimia.
Asiaa mietittyäni asia voisikin todella olla noin. Yhteiskuntarauhan kannalta kun on tärkeää ettei liian vahvaa rintamaa ole minkään aatteen takana. Se kun todella voisi aiheuttaa ongelmia vallankäyttäjille. Tämä kaksinaamaisesti käyttäytyvä, kettutyttömäinen höpöttäjä ei selvästi ole opetellut mediaa, saati tapaa jolla puhua ihmisille tai mikrofoniin.

Epämääräistä vauhkoomista ja sanojen sekamelskaa suoltavaa henkilöä on vaikea ottaa tosissaan. Vielä siihen päälle kun lasketaan tieto siitä, että kyseessä on takavuosien aikainen yrittäjä hautausalalata jota moni silloinen yrittäjä on luonnehtinut helppo heikiksi. Vainajia oli kuskattu romu-hiacen lattialla, jossa oli ollut siivousämpäreitä ja moppeja jne.

Kun sain tietää tämän Marco De Witin olevan sama henkilö, meinasi minulta nousta vatsahapon vahvistama aamukahvi kurkkuun. Aikani tutkittua henkilön toimintaa ja tekemisiä, selvisi, että kyseinen henkilö on vieraillut Donetskissa Johan Bäckmanin vieraana. Se oli viimeinen pisara ja päätin kirjoittaa tämän viestin.

Minä arvostan Bäckmania siitä että hän on onnistunut sosiaalisella hakkeroinnilla pääsemään asemaansa Venäjällä. Mutta se tapa jolla hän esittää disinformaationsa, on sen verran kehno, että se riittää täyttämään minun ärsyyntymiskynnykseni siihen pisteeseen, että voisin pelkästään sen takia liittyä Azuv-pataljoonaan ja pyrkiä tarkka-ampujaksi, tarkoituksenani surmata Bäckmän. En siis vihaa henkilöä, en vain osaa arvostaa täysin perseelleen tehtyä työtä.

Mikä vittu siinä on? Onko se niin vaikeaa uskottavasti esittää disinformaatiota? Ei se hankalaa ole. Ottakaa oppia vaikka Jantusesta joka oli juuri jääkärihuoneella pitämässä luontoa aiheesta. Ai, niin. Teidän tiedustelija olikin käynyt paikalla, mutta poistettu paikalta lankattujen kenkiensä, ja vihreän värisen Petroskoilaisen kerrostalon rappukäytävähajunsa kanssa :lol:

Epäammattimaisuus ja täydellinen epäluotettavuus, jopa oman porukkansa sisällä ovat riittäviä perusteita pitämään koko Suomi Ensin liikettä lähinnä juoppojen ja mielenvikaisten yhteenlyöttäytymisenä, josta raharikkaat Venäjällä ottavat kaiken hyödyn irti. Kyseinen porukka kun on alkujaan Rajat Kiinni ryhmä joka lopulta riitaantui ja siitä muodostui Suomi Ensin, joka on täydellinen kopio Britain First -liikkeestä, joka on sionistinen kokoonpano. Lopulta Suomi Ensin jakaantui kahteen ryhmään ja toinen puolisko syyttää nyt tätä Maidan porukkaa siitä, ettei se toimi Suomi Ensin ryhmänä, vaan on kaapannut nimen.

Minua harmittaa se ettei ole olemassa uskottavaa kansallismielistä liikettä, vaan ne aina kaatuu alkumetreillä siihen kun suojelupoliisi maksaa puuhamiehille tarpeeksi, vesittääkseen ruutipanoksen. Sama toistuu tarroja liimaavassa jengissä jota kutsutaan SVL -nimellä, enkä nyt tarkoita Suomen Valtakunnan Liittoa, vaan Ruotsalaista lippukuntaa, joka kaikessa megalomaniassaan kuvittelee perustavansa Skandinaviaan kansallissosialistisen suurvaltion.

Minä kun en kummarra ryssille, enkä sekarotuisille amerikaanoille. Vihaan kaikkia sekarotuisia ja puhtaasti sukurutsan tuotteita tasavertaisesti. Minulle lesbot ja homot ovat hyvin tärkeitä, samoin kuin ristiinpukeutujat, pippelinsä katkojat ja pedofiilit. He pystyvät olemassaolollaan todistamaan minulle joka päivä että olen mieltymyksiltäni täysin terve, juuri sellainen jollaiseksi evoluutio on ihmisen kehittänyt. Ei luonnoton, vaan mahdollisimman luonnollinen.

Minä en ole natsi, koska en kuulu edesmenneeseen N.S.D.A.P -puolueeseen, enkä arvosta saksalaisia juuri nimeksikään. Kansallissosialismi on mieleeni, mutta poliittiseksi ideologiakseni se on liian kesy. Minä olen oikeasti kansallismielinen. Kuulun siihen pieneen ja todella harvaan porukkaan joka pitää Hitlerinään Elias Lönnrotia. Meidän kansalliseepos Kalevala on minulle yhtä pyhä kuin koraani muslimille. Jos joku siihen sylkee, tulee häneltä leikkaa perinteisellä puukahvaisella puukolla pääirti ja asettaa sen jälkeen puukko takaisin nahkatuppeensa, kun siitä en ensin pyyhitty veret pois virsuihin, eli tuohikenkiin.

Normaalia kuluttaajaa tärkeämpää minulle on suomalaiset satumaiset metsät ja nuoret koivikot jotka pursuaa elinvoimaa. Neljä vuoden aikaa ja niistä varsinkin kevät, aika jolloin luonto herää. Mikä on hienompaa kuin mennä metsään haistelemaan kevättä, ottaa termospullosta Juhla Mokkaa ja pari palaa Fazerin sinistä, kuunnella Jean Sibeliuksen Finlandia, se saa minut hyvin tunteelliseksi. Jopa niin tunteelliseksi, että voisin jättää jokaisen suomalaisen naisen ja lapsen neekereille, he kun eivät ole minulle enää niin tärkeitä kuin metsistämme lähes sukupuuttoon sotahullujen metsästäjien toimesta tapetut sudet ja karhut.

Minä voisin aivan hyvin sodan tullessa lähteä metsiimme puolustamaan mäntyjä ja kuusia, liito-oravia ja viirupöllöjä ihmisen aiheuttamilta tuhoilta ja sukupuutolta. Jos jätän huumorin nyt sikseen ja pysyn asiassa. Kansa kun on liian tyhmää, tulisi suuremmalta osalta ottaa äänioikeus pois. Sillä saataisiin Haavistot ja muut kikkelimiehet pois häsläämästä. Yksi kansa, yksi johtaja on aina ja ihmisen loppuun asti paras tapa hallita suurta väkijoukkoa jota kutsutaan kansaksi. Kokoomus ja muut Fobbat tekevät sen nykyaikaisesti JOUHA-yksiköllä, joka sekin on varsin toimivaa.

Kansallismielisenä anna tukeni Bašar al-Assadille ja Syyrialle. Kansallismielisyys on jokaisen kansan hyvä ja se tuo meitä kansoina lähemmäksi toisimme, toisin kuin hyysääminen joka luo epätasa-arvoa. Siinä olen samaa mieltä Suomi Ensin liikkeen kanssa, että suvakit ovat niin perseestä ja heidän toimintansa lähes sairaalloista ja ala-arvoista, että pakkohan heidän suoranaiseen provoamiseen on vastata, jos ei muuten niin telttamielenosoituksena, johon en itse kyllä menisi koska pelkäisin koko ajan naamani näkyvän jossakin skiirinissä tai jonkun tutun kävelevän ohi kun olen leirissä. Jos saisin peittää kasvoni, ja ottaa pohjalle Suomi Ensin -kännin, niin olisin aivan valmis menemään Maidanille syömään makkaraa ja ottamaan olutta ettei hyvä humalatila pääse katoamaan. Minä tosin keskittyisin suvakkeja enemmän kielteisen päätöksen saaneisiin turvapaikkapetkuttajiin soittamalla heille tätä biisiä: https://www.youtube.com/watch?v=xP5nxQfwsTs ja tekemällä kylttejä joissa lukisi arabiaksi että häpeän heitä, rintamakarkureita, ja kuinka haluaisin heille antaa turvapaikan, vain siksi että lapsia, naisia ja vammaisia ei voida asettaa sodalle alttiiksi. Turvapaikanhakijat kun rinnastan vammaisiin, jos he ovat miehiä. Meillä päin kun rintamarkurit ammutaan ja naisetkin ottavat nykyään osaa varusmieskoulutukseen, joko munaa saadakseen tai lesbouttaan korostaakseen.

Joka tapauksessa seison Marco De Witin takana siihen asti kun saamme kielteisenpäätöksen saaneet matut takaisin Bagdadiin, viimeisten joukossa samalle lennolle laitamme sitten Marco De Witin ja Saga Nyrenin.

Jos asiaa takastelee toisesta näkökulmasta, on Suomi Maidan itsessään ehtaa Suomi-100 vuotta meininkiä. Siinä mielessä nostan hattua suvakeille, matuille ja Suomi Ensin tyypeille jotka jaksaa päivystää näinkin kauan Helsingin keskustassa, teltta kyliä luoden. Ajatus telttakylistä "metropolissamme" luo minuun ainakin hyvin kansainvälisyyttämme nostavan kuvan. Kunnollinen slummi meiltä kun puuttuu. Sitä ihmettelen miksi poliisi käy härväämässä nukkumisesta ja majoittumisesta, sen kun luulisi olevan jokaisen perusoikeus nukkua jos nukuttaa. Siitä syystä kodittomien olisi luotava ryhmä kasaan ja rakentaa oma telttaleiri vaikka Kaisaniemen puistoon. Siellä sitten kesällä turistit voisi käydä ottamassa kuvia Turmiolan Tommeista, jotka kaikessa monikulttuurisuudessaan alkavat olla kovasti somalitaustaisia. Vanhan ajan suomalaiset puliukot alkavat olla rollaattorilla kulkevia kakkahousuja, mutta kaljan makuun päässeet somalit jatkavat tuota perinnettä, kiitos heille!
Vankilanjohtaja on eräänlainen matkaopas. Hän osaa määrätietoisesti johtaa jopa vuosikymmenen kestävää retkeä, jossa majoitus on järjestetty betonisen hotellin alakerrokseen.

aga
Adrian Monk
Viestit: 2752
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Kolme mamuja vastustavaa ryhmää eivät siedä toisiaan torilla

Viesti Kirjoittaja aga »

Hienoo porukkaa! :D Varmaan jengiä tältäkin foorumilta "edustamassa" tuolla.

Rautatientorin telttaleirin liepeillä pyörii kolme maahanmuuttoa vastustavaa ryhmää, jotka eivät voi sietää toisiaan – Poliisi: ”Vaikea tietää, kuka edustaa ketäkin”
Lauantaina kokoon kuivunut vastamielenosoitus toi esiin kansallismielisten ryhmittymien väliset ristiriidat.

Katja Kuokkanen HS
Julkaistu: 30.5. 8:07 , Päivitetty: 30.5. 14:54

Kulttuurifestivaali Maailma kylässä kohtasi viime viikonloppuna maahanmuuttoa vastustavan telttaleirin. Tilanne aiheutti huolta päinvastaisten arvojen törmäyksestä ja mahdollisista levottomuuksista Helsingin rautatientorilla.

Välikohtauksia ei tullut. Kansallismielisten aktivistien keskinäiset kiistat sitä vastoin nousivat yllättäen esiin. Kimmoke niiden ilmituloon oli lauantai-iltapäivänä järjestetty vaatimaton vastamielenosoitus Mannerheimin patsaalta Ateneumin taidemuseolle.

Rautatientorilla olevan Suomi ensin -leirin edusmies Marco de Wit kutsuu kymmenkunnan mielenosoittajan kulkuetta ”puhdistuspelleilyksi” ja tekee selväksi, että hänen joukollaan on ”selvä pesäero” kulkueen järjestäjiin.

”Tuomitsin ne täysin, emmekä päästä heitä meidän leiriin”, de Wit sanoo.

Mistä nyt on kyse? De Wit vastustaa maahanmuuttoa vastustavia mielenosoittajia eli oman ideologiansa kannattajia.

Selitystä voi hakea vastamielenosoituksen järjestäjistä eli Rajat kiinni -liikkeestä. Se virisi syksyllä 2015, kun pakolaiskriisi alkoi Euroopassa. Suomi ensin - ja Rajat kiinni -ryhmät ovat erkaantuneet toisistaan.

Lauantaina marssijat olivat de Witin mukaan Puhdistus-nimen alla toimivia maahanmuuton vastustajia.

Kulkueen järjestäjäksi Rajat kiinni -ryhmän vahvistaa HS:lle ylikomisario Jari Taponen Helsingin poliisista. Hän tekee töitä väkivaltaisuuksia ennalta ehkäisevässä poliisin yksikössä.

”Kaikkien heidän keskinäisten riitojensa jälkeen on tosin vaikea tietää, kuka edustaa ketäkin”, Taponen sanoi.

Se on totta. Tiistaina aamupäivällä Rajat kiinni -ryhmän perustajajäsen Pekka Kemppainen otti yhteyttä HS:iin ja toivoi selvennystä lauantain mielenosoituksen järjestäjistä esitettyyn arvioon.

Kyse ei Kemppaisen mukaan ollut Puhdistus-mielenosoittajista vaan hänen sekä toisen aktiivisen maahanmuuton vastustajan kahdestaan nimiinsä ottamasta tilaisuudesta. Mielenosoitukseen oli hänen mukaansa ilmoittautunut noin 50 ihmistä.

”Halusimme asettua kaiken riitelyn ulkopuolelle”, Kemppainen sanoo.

Juopa ammottaa myös de Witin Suomi ensin -yhdistyksen sisällä. HS:n toimitus sai jo perjantaina oikaisuvaateen uutisesta, joka käsitteli Suomi ensin -leirin siirtoa Rautatientorilla olevan toisen, turvapaikanhakijoiden Oikeus elää -mielenosoituksen vierestä.

Suomi ensin -mielenosoittajien telttaleiri on siirretty Helsingin rautatientorilla taas kauemmas sen vastaleiristä eli turvapaikanhakijoiden mielenosoituksesta.
Suomi ensin -mielenosoittajien telttaleiri on siirretty Helsingin rautatientorilla taas kauemmas sen vastaleiristä eli turvapaikanhakijoiden mielenosoituksesta. (KUVA: Linda Manner)

Oikaisupyyntö tuli Suomi ensin -yhdistyksen turkulaiselta puheenjohtajalta Mario Argentalta. Siis samasta yhdistyksestä, jonka johtoon myös tamperelainen de Wit kuuluu.

De Witin vetämä mielenilmaus ei Argentan mukaan ole Suomi ensin -yhdistyksen tapahtuma eikä sen tukema. Argenta korostaa, että leiriä tulisi kutsua Suomi Maidaniksi ja että se on de Witin yksityisesti järjestämä.

”Marco de Witin sooloilu ei anna Suomi Ensin ry:lle muuta mahdollisuutta kuin irtisanoutua kaikista sekä meneillään olevista että tulevista tapahtumista, joissa hän on järjestäjänä tai osallistujana”, Argenta kirjoitti.

Kyse on valtataistelusta de Witin ja Argentan välillä. Se on de Witin mukaan lamauttanut yhdistyksen, eikä sen hallitus siksi de Witin mukaan ole hyväksynyt tai kieltänyt telttaleiriä.

De Wit kuvaa omaa linjaansa radikaaliksi ja kertoo esimerkkinä, että hänen väkensä käy ”islamisoituneessa Kontulassa” tekemässä suoraa nettilähetystä.

”Meillä on erilaiset näkökulmat. Yhdessä vastustamme puhdistajia”, de Wit sanoo.

Eri näkemys tosin on Argentalla: ”Meillä ei ole mielipidettä toisia ryhmiä vastaan. Olemme avoimia tekemään yhteistyötä kaikkien muiden kansallismielisten yhdistysten ja puolueiden kanssa.”

Puhdistus-liikkeen taustalla on myös Suomen kansallismieliset -ryhmittymä. Se on ilmoittanut eriyttäneensä Puhdistuksen omaksi yksikökseen, jonka on määrä käyttää ”epäkonventionaalisia keinoja” liikkeen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Myös Pohjoismainen vastarintaliike -uusnatsijärjestö on mainostanut Puhdistuksen toimintaa nettisivuillaan.

”Tämä vastapuoli haluaa esittää meidät vaarallisina. Olemme radikaaleja monella tavalla, mutta haluan erottaa meidät puhdistajista sillä, että emme uhkaile väkivallalla”, de Wit sanoi.

Keitä puhdistajat ovat? Sen de Witkin kertoo haluavansa tietää ja jatkaa, että taustat valottuivat maaliskuussa, Puhdistus-mielenosoituksessa.

”Kävi ilmi, että persut olivat vetämässä sitä. Me vihaamme heitä, koska he tulevat aina säheltämään sinne, missä me olemme. Siellä on samoja tyyppejä kuin Rajat kiinni -tyypit”, de Wit sanoo.

Käsitys esimerkiksi Kemppaisen osuudesta Puhdistus-mielenosoitukseen on voinut syntyä siitä, että hän oli paikalla maaliskuussa.

Kemppaisen mukaan hän halusi estää mielenosoituksen, jota Rajat kiinni -ryhmän johdossa oli pidetty ”sairaana projektina” siihen liittyneen väkivaltaisen retoriikan takia. Kyse oli turvapaikanhakijoiden leirin tyhjentämisuhasta.

”Olin varautunut megafonilla ja banderollilla. Halusin estää tilanteen luisumisen väkivaltaiseksi, enkä ollut ennalta yhteydessä järjestävään porukkaan”, Kemppainen sanoo.

De Wit kuvaa Puhdistuksen aktiiveja ”nuiviksi persuiksi”. Nuiva vaalimanifesti on 13 perussuomalaisen kansanedustajaehdokkaan eduskuntavaaleissa 2011 allekirjoittama julistus. Sen pääsisältö on maahanmuuton vastustaminen.

Tunnetuin Nuiva vaalimanifestin allekirjoittajista on Jussi Halla-aho (ps), joka käy paraikaa puheenjohtajakilpaa puolueessaan. Halla-aho sekä joukko muita puolueen kansanedustajia ovat olleet aktiivisia myös kansallismieliseksi luettavassa Suomen Sisu -järjestössä.

Lauantain vastamielenosoitus kuivui kokoon. Silti sen kymmenkunta osallistujaa ovat kiinnostavia juuri perussuomalaisiin kytkeytyvien yhteyksien takia.

”On selvää, että poliittisilla toimijoilla ja ääriliikkeillä on yhteyksiä ja että kumpikin saa tukea toisiltaan. Eri ihmiset saattavat tosin kiistää tai myöntää näitä yhteyksiä”, ylikomisario Taponen sanoo.

Niin Suomi ensin-, Rajat kiinni- kuin Puhdistus-liikkeenkin taustalla on Taposen mukaan viime vuosina voimistunut vihapuhe maahanmuuttoa ja turvapaikanhakijoita vastaan.

”Yhteiskunnallinen keskustelu rupesi kärjistymään, kun maahanmuuttoaalto alkoi syksyllä 2015. Vihapuhe lähti kasvamaan, kun ääriliikkeet ottivat voimaa poliitikoista ja tavallinen kansa lähti siihen mukaan”, Taponen sanoo.

Vihapuheen arkipäiväistyessä ei enää juuri häpeillä esiintyä netissä omalla nimellä.

”Tässä poliitikot ovat valitettavasti näyttäneet mallia”, Taponen sanoo.

Suomi ensin -yhdistys on de Witin mukaan ”pattitilanteessa”. Argentan puolella oleva osa hallituksesta ei de Witin mukaan näytä tiliotteita tai kirjanpitoa hänelle ja hänen kannattajilleen.

”Olemme yli puoli vuotta yrittäneet. Aluehallintovirasto myös selvittää, mitä tehdä”, de Wit sanoo.

Sillä välin Suomi ensin -banderolli pysyy Rautatientorilla. De Wit on korostanut useaan otteeseen joukkonsa väkivallattomuutta.

Ylikomisario Taposella on osin eriävä käsitys tilanteesta. Suomi ensin -mielenosoittajat eivät hänen mukaansa varta vasten hae fyysistä kontaktia turvapaikanhakijoita puolustavan leirin kanssa.

”Mutta on jokapäiväistä, että he käyvät ärsyttämässä turvapaikanhakijoiden leirissä. On huutelua, joka saattaa mennä välillä vihapuheen puolelle”, Taponen sanoo.

Mielenosoittajien on siedettävä kärjekkäitäkin eriäviä mielipiteitä, on Taposen mukaan Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen kanta. Rikoksiin, kuten kunnianloukkauksiin, pahoinpitelyihin tai kiihottamiseen kansanryhmää vastaan, ei silti saa syyllistyä.

Rautatientorilta on Taposen mukaan myös tapahtunut epäiltyjä pahoinpitelyitä ja muita rikosepäilyjä, joita poliisi tutkii.

Lopullisesti leirit puretaan vasta, jos ne aiheuttavat välitöntä vaaraa turvallisuudelle tai jos mielenosoittajat itse poistuvat paikalta.

Sillä välin aukiolla vallitsee kokoontumisen ja mielipiteen ilmaisemisen vapaus.


http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005232142.html

Avatar
Officer Crabtree
Hetty Wainthropp
Viestit: 468
Liittynyt: Ke Syys 18, 2013 4:15 pm
Paikkakunta: Far, far away

Re: Kolme mamuja vastustavaa ryhmää eivät siedä toisiaan tor

Viesti Kirjoittaja Officer Crabtree »

Tässähän alkaa kohta itsekin suhtautua maahanmuuttoon kriittisesti. Sen seurauksena kun on tällaisia järjen jättiläisiä kuin de Wit, Argenta.... Suomi ensin, hah.
Dixi.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

tattooed fucker
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1436
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 1:48 pm

Re: Kolme mamuja vastustavaa ryhmää eivät siedä toisiaan tor

Viesti Kirjoittaja tattooed fucker »

Hienoa porukkaa??siis mitkä/ketkä.Itse olen helvetin ylpeä,jotta olen Suomalainen.En ole helsinkiläisiä,niin en kutsu stadiks.Olempa ohessa juonut kupposen kahvetta.Jos toisenkin.Nyt se kortti esille.On mulla mb- bompperin pilotti,lämmittää talvella,maiharitkin 18 reikäiset,lämmittää nekin.Ei kiristä pilotti,eikä maiharit.Kaveripiiriin jopa kuuluu tummempaa sävyä,vihaavat näitä 17-v puuroonsylkijöitä.Oman aatteenhan saa aga tuolleinkin tuoda ilmi mitenkä sait jopa hymiön perään.Eihän siinä.Jokainen taplaa tavallaan.
I am not a man I am a fucking beast-Torture Killer-

Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7241
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Kolme mamuja vastustavaa ryhmää eivät siedä toisiaan tor

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Onpa harmistus, että näin fiksut ihmiset ei tule toimeen keskenään. Mihin pystyisivätkään jos voisivat olla sovussa ja yhdistäisivät kaiken viisautensa ja voimansa? :roll:

Avatar
Dark Tetra
Hetty Wainthropp
Viestit: 490
Liittynyt: Ke Tammi 25, 2017 11:19 am
Paikkakunta: Keskusvalvomo

Re: Kolme mamuja vastustavaa ryhmää eivät siedä toisiaan tor

Viesti Kirjoittaja Dark Tetra »

Tiina kirjoitti:Onpa harmistus, että näin fiksut ihmiset ei tule toimeen keskenään. Mihin pystyisivätkään jos voisivat olla sovussa ja yhdistäisivät kaiken viisautensa ja voimansa? :roll:
Marcolla on joskus ollut jonkinlainen ruumistoimisto. Hyvin todennäköisesti tuolla leirissä on muutamia joilla on jonkinlainen ajo-oikeus. Hyvin todennäköisesti syntyisi uusi ruumistoimisto joka kuskaisi vain isänmaallisia vainajia, huonosti pakattuina. Matut saisi sen sijaan mennä vaikka elannon hautaustoimiston suvakkiruumisautolla.

Taitaa olla niin ettei kovinkaan moni noista ymmärtäisi pyytää palkkaa koska isänmaallisten vainajien kuljettaminen on kunnia asia. Ja tietenkään suomen laki ei koskisi Suomi Ensin ruumisautoa, jolla saisi ajaa vaikka 146km/h 60km/h -alueella.

Tosin kännissä ei saa suomessa ajaa, mutta se ei haittaisi "sissihautausurakoitsijaa" joka luovuttaisi ruumisauton avaimet päihtyneelle, koska laittomat ruumiit liikkuvat elannon suvakkiruumisautolla ilmaiseksi.

Kyllä maaninen Marco jonkun syyn keksii :lol:
Vankilanjohtaja on eräänlainen matkaopas. Hän osaa määrätietoisesti johtaa jopa vuosikymmenen kestävää retkeä, jossa majoitus on järjestetty betonisen hotellin alakerrokseen.

Avatar
Universal Exports
Nikke Knakkertton
Viestit: 167
Liittynyt: La Helmi 19, 2011 12:43 pm

Re: Suomi Maidan

Viesti Kirjoittaja Universal Exports »

Ainakaan rasismista ei voi Maidanilaisia syyttää.
Vaihtomiehistöä on hankittu Orpo-Expressillä lennättämällä Eritreasta.

Kuvassa odottavat vaihtopenkillä, päivystysvuoroaan.
maidan.JPG
maidan.JPG (36.38 KiB) Katsottu 5773 kertaa
"Et sinä syntejäsi kirkossa sovita, vaan kadulla "
- Mean Streets

"My ghosts have become my teachers"
-Gavin de Becker

ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Suomi Maidan

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

Miten Maidan liittyy tähän?

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17027
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Suomi Maidan

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Poliisi lopettaa Suomi ensin -mielenosoituksen Helsingissä

Poliisi on määrännyt Helsingin Rautatientorin Suomi ensin -mielenosoituksen purettavaksi maanantai-iltaan kello kuuteen mennessä.

Poliisin mukaan syynä on välitön vaara kansalaisille.

Rautatientorin toisella laidalla sijaitseva turvapaikanhakijoiden mielenosoitus saa jäädä paikalleen.

Mielenosoituksen lopettamisesta kertoi aiemmin Helsingin Sanomat.

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2017062 ... 0_u0.shtml
26.6.2017 klo 15.25

Poliittinen poliisi on puolensa valinnut. Noudattavat toki "lain kirjainta" ja kuuntelevat ns herkällä korvalla kirkkoa, poliitikkoja sekä tp-hakijoita.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2520
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Suomi Maidan

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

Hesarissa vähän laajemmin:
Poliisi lopettaa Rautatientorin Suomi ensin -mielenosoituksen – syynä viimeaikaiset pahoinpitelyt ja jatkuvat häiriöt

Suomi ensin -mielenilmaus puretaan tänään poliisin toimesta.

Poliisi on määrännyt Suomi ensin -mielenosoituksen purettavaksi tänään maanantaina kello 18.00 mennessä. Mielenosoitus on jatkunut jo 136 päivän ajan.

Ylikomisario Jari Taponen Helsingin poliisista vahvistaa, että poliisi lopettaa mielenosoituksen tänään.

”Olemme antaneet käskyn mielenosoituksen lopettamiseksi”, Taponen sanoo.

Taponen kertoo, että poliisi antoi kymmenen päivää sitten Suomi Maidan -ryhmälle määräyksen turvallisuuden ylläpitämiseksi. Mielenosoituksen järjestäjä ei ole pystynyt noudattamaan tätä määräystä ja täten leiri puretaan tänään.

”Tilanne on muuttunut viime aikoina. Meillä on selkeä näkemys, että on menty huonompaan suuntaan”, Taponen sanoo.

Poliisin mukaan tällä hetkellä muutamaa mielenosoittajaa epäillään pahoinpitelyistä viime viikonlopun ajalta. Pahoinpitelyt ovat tapahtuneet Rautatientorin mielenosoituksen läheisyydessä.

Tällä kertaa pelkkä leirin siirtäminen ei riitä.

”Poliisin näkemyksen mukaan siirtäminen ei paranna tilannetta, vaan tilanne on nyt se, että lähistöllä liikkuneita sivullisia on joutunut vaaraan ja mielenosoitus lopetetaan”, Taponen sanoo.

Oikeus elää -leiri saa jatkaa nykyisellä paikallaan, sillä he eivät ole Taposen mukaan syyllistyneet järjestyshäiriöihin.

”Poliisin puolesta sinne ei ole mitään huomautettavaa. He eivät ole aiheuttaneet sellaista häiriötä, josta olisi ympäristölle vaaraa.”
http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005268671.html

"Poliisin mukaan tällä hetkellä muutamaa mielenosoittajaa epäillään pahoinpitelyistä viime viikonlopun ajalta"

Onkohan näistä jotain lisätietoa?

Muokkaus:

Iltalehti osaakin kertoa tällaista:
Poliisi määräsi Helsingin Rautatientorin Suomi ensin -leirin tyhjennettäväksi – syynä juhannuksen tapahtumat

Leirin katsotaan olevan välittömäksi vaaraksi yleiselle turvallisuudelle.

Poliisi on antanut määräyksen, että Helsingin Rautatientorilla pitkään majaillut Suomi ensin -aktivistien mielenosoitus eli käytännössä leiri pitää purkaa maanantaihin kello 18 mennessä.

Päätös tehtiin juhannuksen ajan tapahtumien seurauksena.

Poliisi arvioi mielenosoituksesta olevan välitöntä vaaraa yleiselle turvallisuudelle.

Poliisin tutkintaan on tullut juhannukselta kolme erillistä epäilyä ohikulkijoiden pahoinpitelystä, joissa kaikissa tekijät ovat leiriläisiä, kolme eri henkilöä. Kysymys on ollut käsiksi käymisestä ja kuristamisesta, joista ei ole tullut vakavia vammoja.

– Näitä välikohtauksia on ollut aiemminkin ja kymmenen päivää sitten annoimme määräyksen laittaa asiat kuntoon, mutta niin ei ole tapahtunut, vaan asiat menivät viikonlopun aikana huonoon suuntaan, kertoo komisario Jari Taponen Helsingin poliisista.

Torstaina yöllä leiriläisen epäillään käyneen käsiksi ohikulkijaan. Tilanteeseen liittyi riidan haastaminen.

Vuorokautta myöhemmin leiriläinen oli käyttäytynyt aggressiivisesti sekä ohikulkijaa että poliisia kohtaan ja samana yönä oli leiriläinen mielipide-eroavaisuuden jälkeen kuristanut ohikulkijaa.
http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005268732.html
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

annaanna

Re: Suomi Maidan

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Onpa kehitetty nolo peruste.

Väkivaltakortti. Mitkä kauheudet ja rikokset ovat kamelinselän katkaisseet tai saanut herneen nenään?
Mellakointia, omaisuuden tuhoamista, autojen polttamista, kivien heittelyä, toisten uskonrauhan loukkaamista, irvailemista Ramadanin loppumiseen liittyvään juhlaan, kohdistamista nimenomaan vastamielenosoittajiin vai vaan suomalaisten nahinointia, ilman aseita vai vasiten aseistauneina astaloin, nyrkkiraudoin, teräasein?

Erikoista, ettei tyhjentävästi ja perustellusti olla liikkeellä, vaan annetaan epämääräisyydellä kaikille medioille aseet epäilyksiä herättää. Epäonnistunutta tiedottamista ilmassa.

Aivan tuoreista tapauksista siis on kyse, tarkat? tutkinnat jo kyetty tekemään ja saatu varmuus noitten väkivaltatyyppien henkisestä kodista. Kun niin monta kuppikuntaa noita
"kansallismielisiä" on.

Katsoin miten se leirin turvallisuusvastaava? Erik antoi luvan alkoholinkäytölle juhannusaattona ja -päivänä, reunaehdoin. Leirivastaavan oli tarkoitus olla selvinpäin. Kantasuomalaismiesten känkirähinöintiinkö tämä nyt päättyy tai siitäkö on kyse.
***********************
Ps
oli tullut lisätietoa, jota eivät muut lehdet tienneet/julkkaisseet. Annan kuitenkin oman viestini olla ennallaan. Melko pieniltä nuo murheet yhä mielestäni vaikuttavat.

Vastaa Viestiin