ISIS-rekrytointia Itä-Suomessa

Ei ehkä ne kaikkein laadukkaimmat ketjut. Sana on vapaa!

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
vakiviina
Frank Drebin
Viestit: 396
Liittynyt: Pe Maalis 10, 2017 12:25 pm

ISIS-rekrytointia Itä-Suomessa

Viesti Kirjoittaja vakiviina »

http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Kolm ... f2bce80941
Kolme miestä kiersi vastaanottokeskuksissa kehumassa Isistä
Kolme uskonoppineeksi esittäytynyttä miestä kiersi Itä-Suomen vastaanottokeskukset viime vuonna.

Miehistä tuli ilmoitus poliisille, kun he olivat kierroksellaan Savossa.

– Poliisin tietojen mukaan kolme miestä kiersi puhumassa uskonnosta ja he puhuivat myös Isisistä ihaillen, apulaispoliisipäällikkö Seppo Korhonen Itä-Suomen poliisista kertoo.

Poliisin tietojen mukaan miehet olivat puhuneet myönteisesti myös Keski-Euroopassa kuten Ranskassa tehdyistä terrori-iskuista.

– Se oli todella härskiä, Korhonen arvioi.

Miehille kerrottiin, etteivät he ole tervetulleita Savon vastaanottokeskuksiin lainkaan. Poliisin tietojen mukaan miehet palasivat pääkaupunkiseudulle eikä heistä ole uusia havaintoja Itä-Suomessa.

Suojelupoliisi tuntee Suomessa poliittisesti aktiiviset toimijat, joilla on mahdollisia yhteyksiä äärijärjestöihin. He ovat viranomaisten tiedossa ja tarvittaessa seurannassa.

Suojelupoliisin mukaan Suomeen on muotoutunut terrorismia tukevia ryhmiä, jotka pyrkivät radikalisoimaan ja värväämään ihmisiä. Suojelupoliisin arvion mukaan tukiryhmittymien toiminta on kasvamassa.

Savossa aktivistien kierroksen vaikutukset eivät ole näkyneet levottomuuksina. Kuopiossa useat muslimit ovat sen sijaan olleet yhteydessä paikallisiin seurakuntiin kääntyäkseen kristinuskoon. Seurakunnat ovat uuden tilanteen vuoksi sopineet pelisääntöjä, miten toimivat asiassa.
Monikulttuurisuus on rikkaus,ei mulla muuta.
Kuva

otsikkoa muokattu ja muokataan taas jos ja kun aihetta ilmenee
-NILS-

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17026
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Itämaan kolme viisasta tietäjää

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

vakiviina kirjoitti:www.savonsanomat.fi
Suojelupoliisi tuntee Suomessa poliittisesti aktiiviset toimijat, joilla on mahdollisia yhteyksiä äärijärjestöihin. He ovat viranomaisten tiedossa ja tarvittaessa seurannassa.
Kuten ovat olleet mm. Euroopassa terrori-iskuja tehneet henkilötkin. Mutta poistaa maasta ei voi koska ihmisoikeudet, koska terroristi voi joutua kotimaassaan vainon kohteeksi.
vakiviina kirjoitti:Suojelupoliisin mukaan Suomeen on muotoutunut terrorismia tukevia ryhmiä, jotka pyrkivät radikalisoimaan ja värväämään ihmisiä. Suojelupoliisin arvion mukaan tukiryhmittymien toiminta on kasvamassa.
Miten ihmeessä tälläinen on mahdollistunut Suomessa? Sisäministeriön kansaliapäällikön Päivi Nergin (kd) mukaan kaikkien taustat tiedetään, joten olisi helppoa torpata sellaisten tuloaikeet, joilla on ilkeä tausta - ai niin, mutta jos saapuja kertoo, että vainotaan, niin tietysti saa jäädä. Se, että saapuja itse vainoaa ja värvää Suomessa, aiheuttaa kuluja sekä tuhoja, on toki pienempi paha kuin se, että tälläinen joutuu itse vainotuksi jossain absurdanistanissa. Länsimaalaisittain ajateltuna asia on näin.
- Tässä on Suomen(kin) kohdalla kyse ihan itse haalitusta ongelmasta.
vakiviina kirjoitti:Savossa aktivistien kierroksen vaikutukset eivät ole näkyneet levottomuuksina. Kuopiossa useat muslimit ovat sen sijaan olleet yhteydessä paikallisiin seurakuntiin kääntyäkseen kristinuskoon. Seurakunnat ovat uuden tilanteen vuoksi sopineet pelisääntöjä, miten toimivat asiassa.
Tämä on nyt uusi ja kiva muoti-ilmiö; käännytään kristityksi!

On kolme asiaa, joiden perusteella turvapaikkaa ei pitäisi myöntää:
1) uskonto (olen xx ja kotiseudullani ei saa olla xx)
2) seksuaalinen suuntautuminen (olen xx ja meidän maassa ei saa olla xx)
3) poliittinen mielipide (olen xx-puolueen jäsen ja kaikkia xx-puolueen jäseniä kohdellaan kylässämme epätasa-arvoisesti)

Ne ovat asioita, jotka ovat vaihdettavissa sen mukaan miltä tuntuu ja mistä parhaiten asylyymia saa. Ne ovat myös asioita, joita on usein vaikea todeta.

PS: Kolme miestä kiersi vastaanottokeskuksissa kehumassa Isistä
Etteivät vaan olleet suomalaisia poliitikkoja, mm. joku demariakka kertomassa, kuinka me rakastamme heidät suomalaisiksi, tarjolla olisi kuntoutusta ja ymmärrystä...
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Itämaan kolme viisasta tietäjää

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

vakiviina kirjoitti:Miehille kerrottiin, etteivät he ole tervetulleita Savon vastaanottokeskuksiin lainkaan. Poliisin tietojen mukaan miehet palasivat pääkaupunkiseudulle eikä heistä ole uusia havaintoja Itä-Suomessa.
Suomessa on paljon muitakin paikkoja saarnata muhamatin tappokäskyjä kuin itä-suomi
vakiviina kirjoitti:Suojelupoliisi tuntee Suomessa poliittisesti aktiiviset toimijat, joilla on mahdollisia yhteyksiä äärijärjestöihin. He ovat viranomaisten tiedossa ja tarvittaessa seurannassa.
Tuo "seuranta" on lähinnä vitsi ja kansalaisten rauhoittamiseen tarkoitettu. Euroopan terroristi-iskujen tekijöistä suuri osa on ollut "poliisin seurannassa/tiedossa), mutta kas, kohta jyrähti. Seuranta tarkoittaa lähinnä sitä, että nimi on tiedossa(mutta onko se aina sama tai oikea, kun paprut monelta hukkunneet?) ja mahdollinen kiinniotto suoritetaan varotoimin, jos siihen tarvetta ilmenee. Pitkäaikaista puhelinseurantaa, kuuntelua tai muita pakkotoimia ei nykyiset lait hyväksy. Niistäkin mitä tehdään, pitää ilmoittaa nopsaan kohteelle.
Ihmisten tai kyttien tekemästä seurannasta: jokainen voi miettiä paljonko työvoimaa vaatisi yhden terroristiehdokkaan 24/7 valvonta reagoimaan kykenevien ammatti-ihmisten tekemänä? Jos alkaa miettimään, niin helpottaa, jos ymmärtää mitä on viisivuorotyö ja paljonko se maksaa teettäjälle sairaslomineen kaikkineen.
vakiviina kirjoitti:Suojelupoliisin mukaan Suomeen on muotoutunut terrorismia tukevia ryhmiä, jotka pyrkivät radikalisoimaan ja värväämään ihmisiä. Suojelupoliisin arvion mukaan tukiryhmittymien toiminta on kasvamassa.
Mutta kuinka ihmeessä, rauhan uskonto kyseessä ja kaikki taustat tosiaan tiedossa erinomaisen ja syvällisimmän Nergin kansioissa(melkoineń X-files -viritelmä taitaa olla tuon kyykäärmeen sikiön kansiot)
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Pirhonen
Olivia Benson
Viestit: 734
Liittynyt: Su Joulu 14, 2008 5:52 pm

Re: ISIS-rekrytointia Itä-Suomessa

Viesti Kirjoittaja Pirhonen »

Maailma muuttuu kovaa vauhtia, mutta muuttuuko parempaan. Joskus aikoinaan kun tuolla suunnalla opiskelin, niin eipä silloin olisi voinut uskoa jotain muslimiterroristeja sinne saarnaamaan. Isommissa kaupungeissa kuopio, joensuu ym. taisi olla se yksi turkin-pizzeria per kaupunki, mutta siinäpä se monikulttuuri olikin. No jotain venäläisiä jo oli, kun NL oli kuitenkin jo romahtanut ja vasemmistoparatiisistakin pääsi jo ulos. :roll:

Vastaa Viestiin