USA Missisippi: 6-vuotias poika siepattiin ja ammuttiin

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Roadkill666
Remington Steele
Viestit: 215
Liittynyt: Ma Marras 17, 2014 11:06 pm
Paikkakunta: There's no more room in hell, then the dead will walk the earth

USA Missisippi: 6-vuotias poika siepattiin ja ammuttiin

Viesti Kirjoittaja Roadkill666 »

6-vuotias poika siepattiin kaupan parkkipaikalta Yhdysvalloissa - löytyi ammuttuna autosta

Kolmea miestä syytetään pienen Kingston Frazierin murhasta.

Järkyttävät tapahtumat saivat alkunsa torstaina aamuyöllä Yhdysvaltain Mississippissä.

6-vuotias Kingston Frazier oli äitinsä auton kyydissä mukana kauppamatkalla yhden aikaan aamuyöllä paikallista aikaa.

Frazier jäi istumaan yksin autoon kaupan parkkipaikalle odottamaan ostoksia tekevää äitiään.

Yllättäen paikalle ajoi toinen auto, jonka kyydistä nousi mies. Hän hyppäsi Frazierin äidin Toyotaan ja varasti sen, siepaten samalla pienen Frazierin mukaansa.

Toistaiseksi on epäselvää, oliko miehen ja hänen rikoskumppaneidensa tarkoituksena varastaa vain auto vai nimenomaan siepata lapsi.

Frazierin sieppaus tallentui kaupan turvakameraan.

Poliisit ryhtyivät heti etsimään Frazieria, mutta etsinnät päättyivät traagisesti vain yhdeksän tuntia myöhemmin.

Varastettu auto löytyi hylättynä ojasta noin 25 kilometrin päässä sieppauspaikasta, ja takapenkillä oli kuollut Kingston Frazier. Lapsi oli surmattu yhdellä päähän ammutulla laukauksella.

Viranomaiset ottivat nopeasti kiinni kolme miestä, joita vastaan nostettiin syytteet Frazierin murhasta. Kaksi syytetyistä on 17-vuotiaita ja yksi on 19-vuotias. Mississippin osavaltiossa myös murhasta syytettyjä 17-vuotiaita kohdellaan oikeudessa kuin aikuisia. Viranomaiset eivät kertoneet vielä tarkemmin, mikä rooli rikoksessa kullakin pidätetyistä oli tai mistä ja miten heidät saatiin kiinni.

Mikäli miehet todetaan syyllisiksi, heitä voi odottaa kuolemantuomio.

- Tämä on pahuutta. Se lapsi ei ollut tehnyt mitään kenellekään. Sieppaajat olisivat voineet jättää hänet nukkumaan takapenkille. Heidän ei olisi tarvinnut tappaa häntä. He ovat pahoja ihmisiä. Pahoja, Frazierin isotäti sanoi.

Lähteet: AP, Reuters, New York Post, New York Daily News

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201705 ... 6_ul.shtml

otsikkoa muokattu
t:mode
Avatar
TieD
Sabrina Duncan
Viestit: 365
Liittynyt: To Helmi 18, 2016 12:58 pm
Paikkakunta: Viljandi

Re: 6-vuotias poika siepattiin Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja TieD »

Ja jenkkilehdissä taisi lukea vielä että äiti jätti kuusivuotiaan lapsensa käynnissä olevaan Camryyn :shock: Niin että yhdeltä yöllä pikkulapsen kanssa kauppakäynnille,ja lapsi käynnissä olevaan autoon odottamaan.No maassa maan tavalla,mutta jonkinlaista vastuuta vanhemmiltakin peräänkuuluttaisin.
Niin tai näin,onkohan tässä taustalla ihan vain pieleen mennyt autovarkaus,vai jotain muutakin.
___________________________________________________________________
-Älä Verneri purista rottaa kovaa,siltä lähtee henki.
-Kissa!!
-Niin,kissalta lähti henki ku sä puristit kovaa.
Smirre
Jack Bauer
Viestit: 929
Liittynyt: Su Syys 25, 2011 11:16 pm

Re: 6-vuotias poika siepattiin Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja Smirre »

Tosissaan aivan uskomatonta,että joku voi jättää yöllä lapsensa autoon-joka on käynnissä tai ei-kun käy kaupassa.Ja yöllä käy kaupassa ? Jos on pitäny laps hakia hoidosta ja ite töistä tulossa,niin.....olisin silti käyny kaupas etukäteen jo päivemmällä..Mutta eiks tuolla ole noi kouluunlähdöt jo kuusvuotiailla ? Eiks tuon muksun olis pitäny olla nukkumas ? Vai onko emo tommonen pyylevä,että ku nälkä/jano iskee,sit mennään...You just stay here waiting me-käskevään ääneen sanottuna.Tai jos ei ole tunnesidettä lapseen,suunniteltu,että saa vakuutuksesta(jos mahdollista).Tiiä noista kuvioista.Mutta hyvä ettei kuitenkaan päivätolkulla joutunu lapsparka pelkoo tunteen.Rest in peace Little Boy
thorne
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Su Huhti 28, 2013 12:31 pm

Re: 6-vuotias poika siepattiin Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja thorne »

Toivottavasti tuomitaan kuolemaan nämä paskiaiset, jotka menivät viattomat lapsen ampumaan. Vihaksi pistää tämmöiset.
sine qua non

Re: 6-vuotias poika siepattiin Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja sine qua non »

Ketjun otsikossa voisi varmaan mainita sen, että 6-vuotias tapettiin.


Kuva
Uhri Kingston Frazier


KuvaMurhasta, kidnappauksesta ja autovarkaudesta syytetyt (vasemmalta oikealle): Dwan Wakefield (17), D’Allen Washington (17) ja Byron McBride (19).


Normipäivä - tai paremminkin -yö - ghetossa päättyi vähän tavallista ikävämmällä tavalla, kun 6-vuotias sai surmansa. Neekerit (näitä voi kyllä sanoa sellaisiksi) eivät tosiaan alkuun varmaan huomanneet pikkupoikaa autossa, ja sitten kun hoksasivat, eivät keksineet mitä muuta tehdä kuin tappaa hänet. Duh! Tai sitten hoksasivat kyllä lapsen, mutta heillä oli kiire päästä liikenteeseen, koskapa olivat autovarkaissa, eivätkä keksineet muuta tehdä lopuksi kuin tappaa pojan. Duh!

Eipä lapsen äitikään järjen jättiläinen ollut, kun jätti lapsen yöllä yksin käynnissä olevaan autoon. Oletan, että lapselle ei ole kotona ollut ketään hoitajaa tarjolla, kun hänet oli pakko ottaa mukaan yölliselle kauppareissulle, mutta olisihan tuossa vähän eri lailla voinut toimia.

Lähteitä esim:
http://edition.cnn.com/2017/05/18/us/6- ... ft-in-car/
https://www.nytimes.com/2017/05/18/us/m ... .html?_r=0

Fun facts: Mississippissä on tällä hetkellä 47 kuolemaantuomion täytäntöönpanoa odottavaa vankia, joista yksi nainen ja loput miehiä. Viimeisin teloitus Mississippissä on tapahtunut vuonna 2012.

Edit. Typo.
Viimeksi muokannut sine qua non, La Touko 20, 2017 1:23 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
lepajoki
Olivia Benson
Viestit: 727
Liittynyt: Su Tammi 13, 2008 10:56 am

Re: 6-vuotias poika siepattiin Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja lepajoki »

Ja kuka on 6 vuotiaan kanssa 1 yöllä kauppareissulla? Paskiainen, tai karkuun lähtenyt jotain. Oli tässä käynyt miten tahansa. Toivottavasti tuo paskasakki saa tuomiot. Eli kuolemaan.
MaAl
Hetty Wainthropp
Viestit: 456
Liittynyt: Pe Syys 18, 2015 12:34 pm

Re: 6-vuotias poika siepattiin Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja MaAl »

Kuinka äiti jättää auton käyntiin ja lapsen sinne?
Kun omat muksut oli pieniä, en ikinä jättänyt niitä yksin autoon niin, etten nähnyt lapsiani. Jos kioskilla kävin ja lapset nukkui, parkkeerasin niin, että näin lapset, sammutin auton ja lukitsin sen vaikka yhdeksi minuutiksi.Nämä kerrat oli harvassa ja keskellä päivää.
Jenkeissä kidnappaukset on arkea, siellä tulisi olla aina valppaana ja välttää riskit.
Yhdeltä yöllä lapsen kanssa tuntuu myös oudolta.
Ei se oikeuta kuitenkaan murhaan, toivottavasti saavat elinkautisen.
Niin turhalta kuolemalta tuntuu tämäkin :'(
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA Missisippi: 6-vuotias poika siepattiin ja ammuttiin

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Törmäsin ikävään videoon tiedotustilaisuudesta ennen tekijöiden löytymistä, poliisi oli tällöin löytänyt auton ja pojan. Ikävän tekee se, että ainakin pojan isä saapuu paikalle noin kohdassa 2:35 ja hän tietää tuolloin pelkästään poikansa kadonneen. Kuolemasta kuulee vasta tuolla sopulin kuvatessa. Tässä tuosta juutube-pätkä: https://youtu.be/kHVBY5a9OZA

Tuolla muuten laki on merkittävästi erilainen kuin täällä muutenkin kuin rangaistuksen osalta. Mikäli joku näistä ei kykene todistamaan, että olisi aktiivisesti pyrkinyt estämään pojan surman, hän on lain edessä ihan yhtä syyllinen kuin se, joka veti liipasimesta. Siksi kaikkia kolmea syytetään murhasta(capital punishment), täällä tarkempaa kuvausta Mississipin laista murhan osalta. Yksi keino välttää murhatuomio on myös se, jos saa uskoteltua hänet olleen pakotettu tuonne autoon. Vaikkapa aseella uhattuna.

On muuten mielenkiintoista, että juuri tuossa osavaltiossa on oltu viime aikoina aktiivisia siihen suuntaan, että teloitusmuodoiksi palautettaisiin iki-ihanat sähkötuolit, kaasukammiot ja kivääriryhmän suorittama teloitus. Tästä lisää täältä (Foxnews). Moni on huokaissut helpotuksesta, että kaikki osapuolet olivat samanvärisiä, eikä siten tullut rotujuttuja. Mississippi kun on niitä alueita, missä BLM-liike on kovin aktiivinen.

Nydailynews kertoo, että yksi tekijöistä, Wakefield, oli koulunsa jenkkifutisjoukkueen pelinrakentaja, mutta ei ole toki enää. Tuskin ikinä enää koskeekaan pelivälineeseen. Nämä maailman kauheat tapaukset laittavat usein huokaamaan monestakin syystä, että onneksi ei sentään tapahtunut Suomessa. Yksi syy tähän on se, että tulee mietittyä omia rangaistuksia ja kuinka ne ovat välillä riittämättömiä. Tästä yksi saisi mahdollisesti "nuorisoelinkautisen" nuorena hlönä tehtynä murhana, ehkäpä menisi tappona? Turhaapa pähkjään, kun faktat eivät ole hallussani. No, vähän vielä: Voi olla, että toiset eivät saisi mitään, elleivät osallistuneet surmatyöhön, eivätkä varastaneet autoa.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Ärrkele
Adrian Monk
Viestit: 2593
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Re: 6-vuotias poika siepattiin Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja Ärrkele »

Tosissaan aivan uskomatonta, että joku voi varastaa auton ja ampua 6-vuotiasta lasta päähän sillä aikaa kun äiti käy kaupassa. Ja yöllä varastaa auton? Jos on pitäny auto saada ite niin ois voinut ostaa oman auton.

Noh, murhaajien kuvat ja alkuperän nähtyään ei tarvitse ihmetellä ollenkaan. Tiesin jo kuvia näkemättä heidän olevan mustia afrikkalaisia.
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”
Paa
Jane Marple
Viestit: 1009
Liittynyt: Ti Huhti 09, 2013 8:19 pm

Re: USA Missisippi: 6-vuotias poika siepattiin ja ammuttiin

Viesti Kirjoittaja Paa »

En ymmärrä mäkään äidin toimintaa, mutta kyllä syyllisiä ovat ainoastaan lapsen tappaneet. Varmaan itsesyytökset äidillä kovat. Tekijät ovat vielä nuoria, mutta ovat jo nyt siinä pisteessä, että pystyvät ampumaan pikkulapsen. Ei noilla ole mitään asiaa vapauteen enää.
Niin kuin kasvot kuvastuvat vedessä, niin ihmisen sydän toisessa ihmisessä. (Snl.27:19)
MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: USA Missisippi: 6-vuotias poika siepattiin ja ammuttiin

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Kotkalaisnuorukaisista on moneksi. Lapsenkin tappaneet päähän ampumalla.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg
Muppe
Rico Tubbs
Viestit: 1230
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: 6-vuotias poika siepattiin Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja Muppe »

Ärrkele kirjoitti: Ja yöllä varastaa auton? Jos on pitäny auto saada ite niin ois voinut ostaa oman auton.
En tiedä varmasti mutta tuo on varmaan kohtuu paskaa sarkasmia mitä puhuit?

Päivälläkö niitä autoja varastellaan kun ihmisiä on joka paikassa ja ikkunoissa katsomassa ?
Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.
Avatar
Dark Tetra
Hetty Wainthropp
Viestit: 490
Liittynyt: Ke Tammi 25, 2017 11:19 am
Paikkakunta: Keskusvalvomo

Re: 6-vuotias poika siepattiin Yhdysvalloissa

Viesti Kirjoittaja Dark Tetra »

Muppe kirjoitti:Päivälläkö niitä autoja varastellaan kun ihmisiä on joka paikassa ja ikkunoissa katsomassa ?
Kyllä. Vain todellinen pölkkypää varastaa auton yöllä kun poliisit seuraavat muutenkin autoja ja pysäyttävätkin usein huvikseen. Päivällä voit helposti kadota ruuhkan sekaan. Huoltoasemat ovat otollisia paikkoja varastaa auto kun joku kaltaisesi pölkkypää on juuri tankannut tankin täyteen ja jättää vielä avaimet virtalukkoon. Voit ajaa hyvällä tuurilla Helsingistä-Kuusamoon ilman että sinua saadaan kiinni :mrgreen:
Vankilanjohtaja on eräänlainen matkaopas. Hän osaa määrätietoisesti johtaa jopa vuosikymmenen kestävää retkeä, jossa majoitus on järjestetty betonisen hotellin alakerrokseen.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA Missisippi: 6-vuotias poika siepattiin ja ammuttiin

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Tappajat menevät tuomarin eteen tänään ensimmäistä kertaa. Varsinaisen käsittelyn aika myöhemmin.
Sinivuokot raottavat sen verran, että ruumiinavaus on tehty. Pienessä pojassa useita ampumahaavoja ja päässä tarkemmin määrittelemätön vamma(ehkä ampumalla, ehkä muuten).
Tutkimusten perusteella asetta käytti noista Byron McBride:
Byron McBride veti liipasimesta, pikkupojassa useita ampumahaavoja.jpg
Byron McBride veti liipasimesta, pikkupojassa useita ampumahaavoja.jpg (22.29 KiB) Katsottu 3404 kertaa
Yksi kolmikosta, D'Allen Washington(voi kettu tätäkin etunimeä...), oli vapaana takuita vastaan aseellisesta ryöstöstä 2016 eli eipä se laki toiminut tuollakaan(nopeampi toiminta, niin tämäkin olisi ollut pois vielä vuosia eteenpäin tuosta ryöstöstä, eikä olisi ollut tuossa porukassa).
D'Allen Washington oli takuita vastaan vapaana aseellisesta ryöstöstä murhan tapahtuessa.jpg
D'Allen Washington oli takuita vastaan vapaana aseellisesta ryöstöstä murhan tapahtuessa.jpg (19.55 KiB) Katsottu 3404 kertaa
Pojan liikkeistä sen verran, että hänet oltiin nähty kaupan parkkipaikalla ennen autokaappausta. Oletin, että olisi ollut unessa.

LÄHDE: Msnewsnow
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
tattooed fucker
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1436
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 1:48 pm

Re: USA Missisippi: 6-vuotias poika siepattiin ja ammuttiin

Viesti Kirjoittaja tattooed fucker »

Kylläpä on fiksun näköstä porukkaa.Olisikohan ollut motiivina fyffet seuraavaan kivipölyyn,mun puolesta saisivat hengittää jtn muuta.Toistaiseksi on epäselvää, oliko miehen ja hänen rikoskumppaneidensa tarkoituksena varastaa vain auto vai nimenomaan siepata lapsi.Lusikoimaan jenkkilän asteikolla aamusta iltaan.Pois erkkarit ja yleiselle teenkeitto hetkille vissiin porukka jo odottaa.Toivoisin näin.
I am not a man I am a fucking beast-Torture Killer-
Vastaa Viestiin