Ärsyttää Murha.infossa-> (ketju 2)

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvojat: Moderaattorit, Kilomies, Kyöpeli

Tiinas
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1470
Liittynyt: Su Helmi 11, 2018 11:00 am

Re: Ärsyttää Murha.infossa-> (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Tiinas »

Gagarin kirjoitti:
ktaina kirjoitti:Keskustelufoorumi niinpä..ei taida paljon Tacleberryllä keskusteltavaa olla,onelinereita vetelee pitkiä ja niihin vastaa parilla sanalla mielestään jotain etevää :roll:
Kaikkein vastenmielisintä ja inhottavinta on, että Tacleberry on hyvin usein oikeassa.

Kuten on useaan kertaan todettu, faktat häiritsevät mielenkiintoista keskustelua. Tackleberryn ilkeät huomautukset noudattavat usein samaa kaavaa: Joku innokas harrastaja irtoaa reaalimaailmasta ja alkaa luetella laittomia tekoja ja villejä ajatuspolkuja, jotka ovat puuta heinää. Näihin sitten Tacleberry vastaa pisteliäästi (totta, usein loukkaavasti) ja kehottaa kirjoittajaa etsimään rikoksen tunnusmerkit Suomen rikoslaista eikä Aku Ankasta. Toki osaa hän väärässäkin olla.

Mutta johtuuko tämä Tacleberryn "fanitus" siitä, että hän ilmaisee asiansa usein loukkaavalla tavalla? Vai onko kyse siitä, että jengi ei pidä siitä, että heidän ihan itse keksimiään "tosiasioita" ja väitteitä ammutaan alas faktoilla?
Mitähän sivua luet vai oletko sama henkilö. Jos joku väittää Taclkeberryn olevan oikeassa niin aika puusilmä täytyy olla. Katsoin viisi sivua hänen viimeisimpiä viestejään ja ei faktan faktaa tai edes spekulointia, kaikki pelkkää lautamiespuhetta ja eri mieltä olevien haukkumista.

Neiti on bannissa useammin kuin kukaan muu. Aina pari viestiä lautamiestekstiä ja banni. Ja sama toistuu. Muistaakseni yp:kin on kommentoinut Tackleberryn antia palstalle ”ohueksi”. Silti joku puolustelee.

”Älykkään” ihmisen puhetta?
Tackleberry kirjoitti: Turha sun on mulle projisoida mitään ensijärkytyksiä ja muita ennakkoasenteita. Sinä se rupesit vaahtoamaan uhrin toiminnasta. Johtuuko kenties siitä, että olet itse ruma kuin petolinnun perse, ja et näin ollen ymmärrä, mitä ulkonäön totaalinen pilaaminen voisi tehdä ihmisen psyykelle?

Ja mitä se sulle kuuluu, jos jonkun kynnys tehdä itsemurha on matalampi kuin toisen? Jokainen päättäköön omasta elämästään. Turha sun on siitä itkeä. Jatka mun puolesta elämääs rumana ankanpoikasena vaikka maailman tappiin. :mrgreen:
Tackleberry kirjoitti: "Nörtti". Mitä sä projisoit siellä? :lol:


Voi voi, kun käy sääliksi tätä naisentappajaa. Ei ollut heikko mies tämä, vaan teki liittonsa eteen kaikkensa.

Kuuntele nyt itteäs, MRA-pelle.
Tackleberry kirjoitti: ↑
Eli tänä vuonna poliisi on ampunut 42 valkoista ja 31 mustaa.
Valkoisia maassa on sellaiset 234 miljoonaa ja mustia 40 miljoonaa, mutta ongelma tässä on se, että "valkoisia tapetaan enemmän, saatana!"
Ei helvetti
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8312
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Ärsyttää Murha.infossa-> (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Calamity Jane, laitappa nyt seuraavan viestiisi oikea nimesi ja asuinpaikkasi, jookos.
Ilmeisesti Sami Henrik Niskanen on tehnyt olemuksellaan vaikutuksen, ja saanut pikuhoususi hiukan kostumaan, vai miten muuten selität omaa nettikäyttäytmistäsi?

Hänhän kirjoitti kuinka todistaa pedofiiliasta saamansa tuomion vääräksi, ja löytyy ihan dokumetteja tästä. Sinä varmaan oletkin lukenut ne pöytäkirjat, mutta kun muut ei ole niitä nähneet, niin kerroppa meille nyt että ihailemasi Sami Henrik Niskanen onkin saanut syyttömänä tuomion lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
Mikä muuten tää rotta on nykyiseltä nimeltään, ja missä viemärissä vipeltää karkuun? Et viitsisi katsoa ettei lymyile sinun komerossasi.

Olet kirjoittanut moneen henkirikoksia käsittelevään juttuun nimimerkkisi takaa, ja osa niistä on ollut hyvin tuomitsevia, vaikka juttujen henkilöt ovat jo manan majoilla.

Viimeisenä on tämä Nokian juttu. Eikö Sylven saa pikkuhousujasi märäksi, vai miksi ei hänelle ymmärryksesi riitä?


Sitten tuohon Sami Henrik Niskasen ketjuun heitit oikein kunnon oksennuksen.
Miksi et kirjoittanut sitä omalla nimelläsi, vaikka vaadit toisia kirjoittamaan tuohonkin ketjuun omalla nimellään?
Sairastatko mahdollisesti jakomielitautia?

Sinulta varmasti tosielämässäsi löytyy teetä ja sympatiaa Sami Henrik Niskasen kaltaisille pedofiileille ja siinä ohessa tappajillekkin.

Olet oikeassa että hän on tuomioistuimen rangaistuksen kärsinyt. Mutta ajatelepa sitäkin lasta mitä tämä paskakasa hyväksikäytti, hän kärsii Sami Henrik Niskasen määräämästä rangaistuksesta lopun ikänsä. Entäpä tämä tapon uhrin omaiset. He elävät edelleen, ja ovat hyvin tietoisia siitä kuka heidän sukulaisensa tappoi, ja ovat siitäkin tietoisia että paskakasa on vapaa siitä että tappoi heidän sukulaisensa. Luuletko että sinulla on joku oikeus mennä nimimerkkisi takaa kertomaan että unohtakaa, minun rakkaani Sami Henrik Niskanen on tuomionsa kärsinyt?

Luulen etten pahasti erehdy, jos kirjoitan että kuuluut siihen harvalukuiseen vähemmistöön, joilta näille myötätuntoa heruu.

Niin, ja miksi tämä palsta on olemassa? Ja mikä tämä palsta oikein on?

Täällä käsitellään rikoksia, ja kerrotaan niistä omia mielipiteitä, ja parhaimmat tuovat jopa tietoakin niihin.(sinä et kuulu niihin)
Ja juu, tämä on anonyymi palsta, mihin pääsääntöisesti kirjoitetaan nimimerkin takaa, toisn poikkeuksiakin on ollut, mutta kuten varmaan itsekkin tiedät niin sinä et kuuluu niihin poikkeuksiin, vaikka toisia kirjoittajia vaaditkin kirjoittamaan omilla nimillään, ainakin Sami Henrik Niskasen kohdalla.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
Calamity Jane
Rico Tubbs
Viestit: 1224
Liittynyt: To Maalis 23, 2017 2:14 am
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Ärsyttää Murha.infossa-> (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Calamity Jane »

No voi voi voi :lol: ^

En hyväksy pedofiliaa en murhia en mitään rikollista toimintaa. Minä saatan kertoa omat näkemykseni vaikka omalla nimelläni.

Viestien sävy vaan ei jossakin asioissa miellytä etenkään jos tekijä on jo lusinnut tekonsa. Tästä olen aina pitännyt kiinni. Yhteiskunta voi ainoastaan sanoa milloin teot on lusittu ei kaiken maailman salakirjoittajat täällä sitä päätä.Täytyy myös ottaa huomioon että tekijä saattaa (ja hyvä niin ) oppia omista virheistään ja muuttua. Katuminenkin on keksitty.Näin on myös Niskasen kohdalla. Hän ei vaan ole osannut tuoda sitä täällä esille. Eikö se kaiken jälkeen ole vaan hyvä asia , se katumus. Tehtyjä kun ei saa tekemättömiksi.


Muoks! Sylve ei tietääkseni kadu tekoaan !
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8312
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Ärsyttää Murha.infossa-> (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Mitäköhän ryynejä tää Calamity Jane oikein nappaa?

Kait tämä pedofiili tappaja on kertonut katumuksistaan ihan henkilökohtaisesti tälle epämääräisten ryynien nappajaalle.
Tuolla ketjussa kylläkin Niskanen kiistää lähes kaikki lainvoimaiset tuomiot, että sellaista katumista.

Vituttaako Calamity Janea Dollarin inside tiedot Niskasesta? Oliko ne panettelua?

Kerrotaan nyt sinullekkin, ne oli faktaa muurien sisäpuolella tapahtuneista asioista.
Jos Niskanen ei lähtenyt Sukevalta salaa pois, niin seuraavana päivänä Niskasen naama olisi saanut uusia muotoja sekä värejä. Eihän pedofiili Niskanen uskaltanut tuoda pöytäkirjoja kenenkään nähtäväksi. Ja niissä on julkinen osuus missä näkyy tuomion syy ja seuraus, joten se siitä paskahousun selityksistä salassapidosta.

Niskasen paskahousu joutui vaihtaamaan vankilaa nopeammin kuin muut vangit alushousujaan.
Joo, ja se johtui siitä että yleisellä ei ole pedofiilin kovin terveellistä istua tuomiotaan, jos toiset vangit saavat tuomion syyn tietoonsa.

Ja mitäpä vittua sinä sönkötät että voit kirjoittaa omalla nimelläsi? Perkele, kirjoita äläkä kokoaikaa vingu mitä voit tehdä, muutenhan oletkin täysi nolla, pedofiili Niskasen perseennuolija.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
Calamity Jane
Rico Tubbs
Viestit: 1224
Liittynyt: To Maalis 23, 2017 2:14 am
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Ärsyttää Murha.infossa-> (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Calamity Jane »

kakkosurpo kirjoitti:Mitäköhän ryynejä tää Calamity Jane oikein nappaa?


Nähtävästi omat ryynini ovat parempaa laatua kuin sinun !


kakkosurpo kirjoitti:Eihän pedofiili Niskanen uskaltanut tuoda pöytäkirjoja kenenkään nähtäväksi. Ja niissä on julkinen osuus missä näkyy tuomion syy ja seuraus, joten se siitä paskahousun selityksistä salassapidosta.

Vankilassa normmalia käytäntöä, kelle vaan.

kakkosurpo kirjoitti:a mitäpä vittua sinä sönkötät että voit kirjoittaa omalla nimelläsi? Perkele, kirjoita äläkä kokoaikaa vingu mitä voit tehdä, muutenhan oletkin täysi nolla, pedofiili Niskasen perseennuolija.



Juuri tästä syystä voisin kirjoittaa omalla nimelläni. En räkytä enkä mustamaalaa toisia kirjoittajia nimimerkin takaa. Sinulta se …….no joo , antaa olla. Luulin aina että olet mies taidatkin tuosta kommentista päätellen olla nainen. Akkamainen joka tapauksessa.
Calamity Jane
Rico Tubbs
Viestit: 1224
Liittynyt: To Maalis 23, 2017 2:14 am
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Ärsyttää Murha.infossa-> (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Calamity Jane »

kakkosurpo kirjoitti:Viimeisenä on tämä Nokian juttu. Eikö Sylven saa pikkuhousujasi märäksi, vai miksi ei hänelle ymmärryksesi riitä?

Näyttää vahvasti siltä ettet sinä itse saa oikein happea kulkemaan sinne aivoihisi. Onko krapula?

Calamity Jane kirjoitti:En hyväksy pedofiliaa en murhia en mitään rikollista toimintaa

Lueppa urpo jatkossa toisten tekstit huolellisesti.


kakkosurpo kirjoitti:Sinulta varmasti tosielämässäsi löytyy teetä ja sympatiaa Sami Henrik Niskasen kaltaisille pedofiileille ja siinä ohessa tappajillekkin.

Niin lue vielä kerran minun postaukset läpi. Ja sen jälkeen käy kirjastossa ja lue kirja ; Tommy Hellsten : Virtahepo olohuoneessa. Tarvitset terapiaa ja kovasti.
khl
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1382
Liittynyt: La Syys 19, 2015 5:30 pm

Re: Ärsyttää Murha.infossa-> (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja khl »

Ärsyttää nää "olen pitkään lukenut näitä juttuja ja päätin vihdoin rekisteröityä" ja heti lautamiehiin valittamaan :oops:
Alida
Sofia Karppi
Viestit: 421
Liittynyt: Su Touko 14, 2017 10:04 am

Re: Ärsyttää Murha.infossa-> (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Alida »

Teennäisyys ja lässytys veronmaksajista. Ei ainoastaan ylikunnollinen keskiluokka, vaan myös ex-linnakundit (esim. Muppe ja kakkosurpo) lässyttää samaa paskaa joka ketjussa, kuten että olis jotenkin erityisen rangaistavaa pahoinpidellä "kunnollinen työssäkäyvä" ihminen tai että veronmaksajat olis jotenkin parempia ihmisiä.

Mitäköhän nää ex-linnakundit oikeen aattelee, että he sit ei ollu paskan arvosia, kun oli siellä vankilassa vai? Eikö teillä oo niinku minkäänlaista itsekunnioitusta? Vai yritättekö vaan todistella koko ajan jotain? Ketkään ei ole työn tai yhteiskunnallisen statuksen perusteella mitään "parempia" ihmisiä kuin ketkään muut. Ihmisillä on ihmisarvo, joka ei ole sidonnainen yhteiskunnalliseen asemaan. Ei noita veronmaksulässytyksiä ainakaan joka hiton ketjuun tarvi tunkea.
Jokienvalloittaja
Agentti Scully
Viestit: 664
Liittynyt: Ti Tammi 19, 2016 4:33 pm

Re: Ärsyttää Murha.infossa-> (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Jokienvalloittaja »

Alida kirjoitti:Teennäisyys ja lässytys veronmaksajista. Ei ainoastaan ylikunnollinen keskiluokka, vaan myös ex-linnakundit (esim. Muppe ja kakkosurpo) lässyttää samaa paskaa joka ketjussa, kuten että olis jotenkin erityisen rangaistavaa pahoinpidellä "kunnollinen työssäkäyvä" ihminen tai että veronmaksajat olis jotenkin parempia ihmisiä.

Mitäköhän nää ex-linnakundit oikeen aattelee, että he sit ei ollu paskan arvosia, kun oli siellä vankilassa vai? Eikö teillä oo niinku minkäänlaista itsekunnioitusta? Vai yritättekö vaan todistella koko ajan jotain? Ketkään ei ole työn tai yhteiskunnallisen statuksen perusteella mitään "parempia" ihmisiä kuin ketkään muut. Ihmisillä on ihmisarvo, joka ei ole sidonnainen yhteiskunnalliseen asemaan. Ei noita veronmaksulässytyksiä ainakaan joka hiton ketjuun tarvi tunkea.
Ei se ihmisarvo ole mikään stabiili vakio, kaikilla sama, vaikka jotkut todella pihalla olevat hysteeriset sekopäät niin luulee. Aika tekopyhä samarialainen saa olla jos pokka naamalla väittää että jonkun Michael Maria Penttilän ihmisarvo on jotenkin "arvokas". Kukaan ei voi kiistää etteikö olisi parempi jos sen vitun paskaläjän mutsi olisikin kuristanut Penttilän 20v sitten, jollain Penttilän pikkuhousuilla. Ja monet tuolla Henkirikos -osiossakin on vaan hyviä juttuja. "Voi hitto sentään et joku JR narsistinen steroidipää tapettiin, nyt käy sääliksi oikeen helvetisti."
Kuolemannaakka
James Bond (David Niven)
Viestit: 10915
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Ärsyttää Murha.infossa-> (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Musta-Pekka2016.


Mistä tällaisia ihmisiä tulee? Katsokaa viestihistoriaa, ja antiaan palstalle.
Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta alla olevasta linkistä! Paras ja alkuperäinen! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


”En mää oo vääryyttä vastaan, mutten oikeuttakaan pualla” – Lavialainen sananparsi
Pizzaman
Sofia Karppi
Viestit: 433
Liittynyt: Ke Heinä 06, 2016 8:49 am

Re: Ärsyttää Murha.infossa-> (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Pizzaman »

Kuolemannaakka kirjoitti:Musta-Pekka2016.


Mistä tällaisia ihmisiä tulee? Katsokaa viestihistoriaa, ja antiaan palstalle.
Ei ole tainnut saada lapsena kaipaamaansa huomiota.
ktaina
Adrian Monk
Viestit: 2874
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 10:52 am
Paikkakunta: Rannikolla tuulee

Re: Ärsyttää Murha.infossa-> (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja ktaina »

Kaikkee paskaa sitä ajankohtaisiin pitää linkata tai ylipäätään koko ryhmään :roll:
Avatar
Tackleberry
Adrian Monk
Viestit: 2734
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: Ärsyttää Murha.infossa-> (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Tackleberry »

Tiinas kirjoitti:Auts osui ja upposi. Takkumarjaa ottaa niin aivoon, kun taas muslimi paljastui huijariksi. Taas.
Ketä ottaa aivoon? :lol:

Täällä se pillittää, ja taas kun pistää pari faktaa pöytään, niin tällainen vastaus ihan tuolla normiforumin puolella.
Kuva
Avatar
Tuomion Pasuuna
Jessica Fletcher
Viestit: 3484
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Ärsyttää Murha.infossa-> (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna »

Ketjujen nimeäminen vittuiluperusteilla. Esimerkki tässä: https://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=25997

"Jeesuksen pieni karitsa väärenteli ja jatkaa valehtelua". Olisi paljon selkeämpää, jos nimi olisi vaikka "Huhtasaaren gradussa plagiointia". Otsikoiden nimeäminen tavalla, jonka tarkoitus on vain halventaa kohdetta eikä kertoa lukijoille mistä on kyse, nähdäkseni vain huonontaa palstan tasoa, vähentää selkeyttä ja on omiaan vähentämään asiallista keskustelua tapauksista. Tiedon hakeminen varsinkin tulee hankalaksi, kun otsikoista ei yhtään selviä mistä on kyse.
putsari
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4716
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Ärsyttää Murha.infossa-> (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja putsari »

Tuomion Pasuuna kirjoitti:Ketjujen nimeäminen vittuiluperusteilla. Esimerkki tässä: https://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=25997

"Jeesuksen pieni karitsa väärenteli ja jatkaa valehtelua". Olisi paljon selkeämpää, jos nimi olisi vaikka "Huhtasaaren gradussa plagiointia".

No varmasti aiheuttaa tuollainen pyllykipua, itse Jeesustakin varmaan vituttaa.
Karvasvarvas kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 3:55 pm
Mc Mafia kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 8:43 am Ei, 4 000 000 000 x 0,022 = 88 000 000
Lasket 2,2 % todennäköisyydellä.
Vastaa Viestiin