Vinkkejä: "Komea jenkkisotilas" lähestyy facebookissa

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Sipi
Theo Kojak
Viestit: 1114
Liittynyt: Ke Tammi 03, 2018 10:58 pm

Vinkkejä: "Komea jenkkisotilas" lähestyy facebookissa

Viesti Kirjoittaja Sipi »

Tää alkaa käydä riesaksi.

En koskaan hyväksy näitä skämmiäijiä, mutta nyt mietin, että jospa jallittaisin tän tuoreimman. Hyväksyin. Muutaman minuutin päästä hän jo viestitti.

Hän esiintyy (kuten nää aina) jollan kuvahausta poimitulla, uskomattoman komealla profiilikuvalla ja kertoo olevansa US military soldier, komennuksella jossain vaarallisessa ja maskuliinisessa operaatiossa eikä siksi voi valitettavasti käyttä facetimea. Hän vain näki mun kuvani ja toisessa viestissään ilmoitti rakastavansa minua. Niin makeaa ja limaista, että... Tietenkään yhtäkään kaveria hänellä ei ole, eikä muita kuvia ja tietoja kuin tuo profiilikuva. Luulisi edes, että hiukan näkisi vaivaa. Ihmetten, miten joku ylipäätään uskoo näitä.

Mitä seuraavaksi:

a) kerron hänelle, että olen kuuden lapsen yksinhuoltaja, jolla on mittavia taloudellisia vaikeuksia sekä vaikeita psyykksiä ongelmia ja tarvitsen apua: ihanaa kun on vihdoin joku ihminen, joka kuuntelee! Sitten alan suoltaa hänelle jotain tolkutonta nyyhkytarinaa ja pyydän rahaa.
b) kysyn häneltä suoraan, onko Nigeriassa kivat rantakelit ja kuinka iso suku hänellä on elätettävänä
c) pahoittelen suoraan hänen alansa riistoon perustuvaa palkkausrakennetta ja tiedustelen, minkälaisen prosentin hän itse saa huijaamistaan rahoista
d) kerron, että minulla on kaksi mijoonaa euroa pankissa ja aivan liikaa vapaa-aikaa, että kiva kun otit yhteyttä!

Muita ajatuksia?
RL11/6
Axel Foley
Viestit: 2307
Liittynyt: Pe Elo 07, 2020 9:53 am

Re: Vinkkejä: "Komea jenkkisotilas" lähestyy facebookissa

Viesti Kirjoittaja RL11/6 »

*pltmtxtvp*tm
Unhola
Hetty Wainthropp
Viestit: 457
Liittynyt: Ke Syys 15, 2010 7:50 pm

Re: Vinkkejä: "Komea jenkkisotilas" lähestyy facebookissa

Viesti Kirjoittaja Unhola »

Tietysti kerrot, että olet rikas ja yksinäinen. Koet löytäneesi sielunkumppanin, jota rakastat yli kaiken. Sitten kun pitäisi lähettää rahaa, sinulla on aina jokin syy miksei juuri nyt pysty lähettämään.
May contain suicide or self-harm topics.
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10826
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Vinkkejä: "Komea jenkkisotilas" lähestyy facebookissa

Viesti Kirjoittaja damfin »

Lähetät toki myös seksikkäitä kuvia "itsestäsi" niin että joka kuvassa on eri nainen, ja katsot kuinka kauan menee ennenkuin apina tajuaa vedätyksen, sitten lopuksi lähetät kuvan kasasta banaaneja :D
Sipi
Theo Kojak
Viestit: 1114
Liittynyt: Ke Tammi 03, 2018 10:58 pm

Re: Vinkkejä: "Komea jenkkisotilas" lähestyy facebookissa

Viesti Kirjoittaja Sipi »

Hyviä ideoita, kiitos :mrgreen:

Hämmästyttää noiden typeryys, kun eivät viitsi juurikaan nähdä vaivaa esim profiilin pohjustamiseen. Toinen kummallisuus on se, etteivät he oikien tunnu ymmärtävän, että tuo siirappi karkottaa aika tehokkaasti varmaan ainakin suomalaisnaiset... Itse pidän melko epäilyttävänä, jos joku kertoo rakastavansa minua ensimmäisessä viestissään.

Kerroin, että minulla on joutilaita päiviä, en oikeastaan tee muuta kuin kuntoilen kotisalillani ja kävelen merenrantatalossani. Joskus maalailen ja asettelen liljoja maljakkoon. Illalla menen coctail-kutsuille. Huomenna on kasvohoito. Tylsää olis muuten, jos ei seurana olisi perhoskoiraa ja puertoricolaista puutarhuria. Tiistaina on plastiikkakirurgin konsultaatio rintojen uudelleenmuotoilua varten :D
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8293
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Vinkkejä: "Komea jenkkisotilas" lähestyy facebookissa

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Moi.Sipi

Miksi sinä menisit merta edemmäksi kalaan, kun lähivesistäkin on saatavana jalokalaa.
Olen hyvä esimerkki siitä, minkälaisia vonkaleita kirkkaissa vesissä uikaan.

Minä omaan erittäin hyvän sukuperimän, olemme jo nelännessä polvessa työttömiä, ja hyvin ollaan päräjtty ilman työn tuomaa tuskaa ja hikeä.

Olen tosi komeakin, ainakin sokean Reettaa mukaillen. Pituuttahan on korkokengät jalassa rapiat 160 senttiä. Mutta sen minkä pituudessa häviän, niin painossa voitaan, sillä painan 136 kiloa. Ihan on puhdasta suomalaista läskiä jokainen kilo.

Ai niin ikä, no joo sehän on vain numero, eiks nii?
No hyvä on, ei se ole mikään valtiosalaisuus, olen nuori 84 vuotias. Mutta tukka on omaa, mitä sitä on jäljellä.
Hevostahan ei ole suuhun katsominen, mutta on minulla, vain vähän madon syömät, melkein omat hampaatkin.
Viagraakaan en enää uskalla ottaa, koska vaikutukset viimeiksi kohdistuivat silmiin ja järkeen. Silmät seisoi, kuten järkikin ja vielä oli aamulla niskassakin jäykkyyttä, mutta eihän se sinua haittaa, voidaan olla platonisessa liitossa.
Ja jos minun nysä sattuisi joskus vahingossa jöpöttämään, muussakin kuin kusilastissa, niin ainahan voin käydä köyrimässä naapurin Sylviä, eiks ni?

Minä vähän ajattelin säästää sinun kustannuksia tuossa miehen hankinnassa. Jos otat tuollaisen glorifoituneen sotaurhon kaukomailta, joka on tottunut herraskaiselämään, niin ne on aika kalliita tapauksia.

Minähän tyytyisin HK-siniseen, ja kaljasalkkuun. Ehkä joskus voitaisiin herkutella Pirkka ranskanpotuilla ketsupin kera.
Mitä siihen sinun rantakartanoosi tulee, niin voitaisiin se, näin tasa-arvon aikakautena, siirtää puoliksi minun nimiin.
Ja eikä lienee sinustakaan olisi hullumpi ajatus jos sinun pankkitililläsi olisi minullakin käyttöoikeus.

Ai juu, toki rakastan sinua yli kaiken vaikka ei ole edes viestitelty. Tunnen että olet juuri se oikea minulle, mitä olen kaikki nämä vuodet etsinyt.
Tiedän että olet aivan ihana luonteeltasi, ja kaunis kuin mikä. Todella rakastettava paketti.

Voit laittaa HS:n seuranhakupalstalla olevalle nimimerkille Trölli viestiä, se olen minä. Joko tilaan meille hotellihuoneen?

Voisitko laittaa kirjekuoressa sen talosi edessä seisovan pakettiauton renkaan päälle muutaman saturaisen juokseviin kuluihin. Kun toi oma Kelakortti ei nyt jostakin syystä toimi, olisiko joku palveluestohyökkäys meneillään.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
Avatar
Kissaihminen
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 92
Liittynyt: Ke Elo 03, 2016 6:32 pm

Re: Vinkkejä: "Komea jenkkisotilas" lähestyy facebookissa

Viesti Kirjoittaja Kissaihminen »

Mieleeni tuli eräs "vastakusetus", joka meni likimain alla olevan tarinan mukaan. Kaikki keskustelu käytiin tietysti englanniksi.

Eräs mies (kutsutaan häntä vaikka Reinoksi) sai sähköpostiinsa tiedon 10 miljoonan euron perinnöstä, jonka oli muka jättänyt joku hänen hyvin kaukainen sukulaisensa. Kaveri tiesi tuon huijaukseksi, mutta ihan piruuttaan vastasi postiin. Sitten seurasikin useita posteja, joissa piti kertoa mm. hänen isänsä ja isoisänsä nimi syntymäaikoineen. Reino keksi ne ihan omasta päästään, mutta kas kummaa: tiedot täsmäsivät ja hän oli oikeutettu perintöön!

Kaverin piti maksaa ainoastaan 6000 euroa rahansiirtoa varten tietylle tilille ja miljoonapotti olisi hänen. Reino ilmoittikin, että hän ei luota pankkeihin vaan maksaa kaiken käteisellä. Taas vaihdettin viestejä ja sovittiin, että Reinon edustaja tuo rahat salkussa Amsterdamiin Finnairin lennolla. Sovittu päivämäärä ja kellonaika täsmäsivät täysin Finnairin lentoon Helsingistä Amsterdamiin.

Reino toivoi vielä, että salkun vastaanottajalla olisi iso lappu jossa lukisi hänen edustajansa etunimi ja sukunimi suurilla kirjaimilla. Näin varmistettaisiin, että he varmasti löytävät toisensa.

His first name is: Otan
His last name is: Suihin

Olisi ollut kiva nähdä Finnairin koneesta tulleita suomalaisia, jotka näkivät tuon lapun :D
Vastaa Viestiin