Archive for the ‘Ulkomaat’ Category

Minfon kesäesittelyssä Zee Oui, Thaimaan lastensyöjä

Tuijotan Thaimaan tunnetuinta murhaajaa. Hänen luiseva ja tummunut ruumiinsa seisoo lasikaapissa. Hampaat sojottavat ylähuulien alta, luodinreiät näkyvät rintakehässä. Silmät ovat tyhjät, elottomat. Hän on Zee Oui ja paikka Sirirajin lääketieteellinen museo Bangkokissa. Kuoleman Museoksi kutsuttu kompleksi sisältää viisi museota ja sijaitsee Sirirajin sairaalassa. Paikka tarjoaa kosolti opintomateriaalia lääke- ja oikeustieteen opiskelijoille sekä äärimmäisiä kokemuksia uteliaille […]

Oaklandin kouluammuskelija antautui vapaaehtoisesti

Tänään aamupäivällä tapahtui kouluammuskelu Oikos Universityssä, joka on pieni yksityinen kristillinen yliopisto. Välikohtauksen sattuessa koulussa oli 35 oppilasta paikalla. Ammuskelu alkoi luokkahuoneessa, jolloin koulun entinen oppilas korealainen One L. Goh nousi ylös ja ampui yhtä oppilasta rintakehään lähietäisyydeltä. Tämän jälkeen hän avasi tulen ja ampui 30 laukausta.

Ranskan ammuskeluista epäilty mies on kuollut

7 ihmistä tappanutta miestä oli piiritetty monia tunteja. Piiritys päättyi kuitenkin miehen kuolemaan. Mohamed Merah yritti paeta talon ikkunasta, johon oli linnoittautunut. Siitä ilmestyi ennennäkemätön ammuskelu poliisien ja Mohmedin välillä. Laukauksia ammuttiin yhteensä 300 ammusta.

Viranomaiset piirittävät Ranskan ampumisista epäiltyä henkilöä

Tänään on piiritetty jo tunteja Toulousessa seitsemän ihmisen ampumisesta epäiltyä 24-vuotiasta miestä. Mies on luvannut antautua iltapäivällä, asiasta kertoi sisäministeri Claude Gueant BFM-televisiolle. Paikan päältä on kuulunut aika ajoin tulitusta. Ministerin mukaan epäilty halutaan elävältä kiinni ja tuoda hänet oikeuden eteen.

Ranskan koulu- ja sotilasammuskelun yhteys?

Ranskassa on tapahtunut 10 päivän sisällä kolme ammuskelua. Ensimmäinen kuollut sotilas Imad oli myymässä moottoripyöräänsä. Ostajahalukas soitti hänelle vähän ennen kuin, ampuminen tapahtui. Imadilla oli yllään siviilivaatetus kohtauksen tapahtuessa. Epäillään siis ampujan tienneen uhrinsa.

Ranskan kouluammuskelu: Onko kyseessä sarjamurhaaja?

Ranskan ammuskelussa on kuollut 2 poikaa, toinen heistä oli 3-vuotias ja toinen 6-vuotias. Yksi 8-10 – vuotta vanha lapsi on myös kuollut. Surman saanut aikuinen, oli uskonnonopettaja. Ja kaksi kuolleista lapsista oli kuolleen opettajan lapsia. Yksi 17-vuotias on vakavasti loukkaantunut.

Ranskassa tapahtunut kouluammuskelu

Ainakin neljä ihmistä on saanut surmansa Ranskassa tapahtuneessa vakavassa kouluammuskelussa. Uhreina olivat kolme lasta ja opettaja. Mies oli tullut moottoripyörällä Ozar Hatoran -nimisen juutalaisen koulun eteen ja avannut tulen. Kolmen kuolleen lisäksi mies haavoitti viittä ihmistä, joista yksi on vakavasti loukkaantunut.

Fuengirolassa surmattu Jenna Lepomäki: Syynä huumeet

Jenna Lepomäki oli ensimmäisellään aurinkolomalla, joka koitui hänen kohtalokseen. Jenna kieltäytyi salakuljettamasta huumeita Suomeen, jonka jälkeen hänet surmattiin. Surmasta vangittuina ovat olleet 19- ja 21-vuotiaat tamperelaisnuorukaiset, jotka ovat vahvasti epäiltyinä Jennan taposta. Vangittuna on myös 19-vuotiaan isäpuoli 48-vuotias tamperelainen mies.

Yli sadan vuoden vanha mysteeri ratkeamassa päiväkirjojen avulla

Vuonna 1892 Lizzie Bordenia syytettiin hänen vanhempiensa murhista, mutta hänet vapautettiin huterien todistusaineistojen vuoksi. Tähän tapaukseen liittyen on paljastunut asiakirjoja, jotka voivat jopa ratkaista amerikkalaisia kiehtoneen murhamysteerin. Lizzien päiväkirjat on löydetty, ne testamenttasi Fall Riverin historialliselle yhdistykselle Jenningsin lapsenlapsi. Päiväkirjat hän piti salassa tähän asti, koska pelkäsi tutkijoiden tulkitsevan vaikeaselkoiset kirjoitukset väärin.   Keskustelua aiheesta […]

Päätön näyttelijän ruumis löytyi Lontoon kanaalista – Murhasta epäiltynä oma veli

Poliisiviranomaiset vahvistivat viikonloppuna, että viime viikon tiistaina Thamesista löytynyt ruumis kuului EastEnders-sarjassa näytelleelle Gemma McCluskielle. Raajattoman ja päättömän torson tunnistamisessa auttoi Gemmalle kuulunut tatuointi. Ruumiinosat oli leikelty pois terävällä työkalulla. Daily Mailin mukaan sukeltajat etsivät yhä kadoksissa olevia ruumiinosia.