Murha.info

30/08/2011

Jenkkisotilas murhasi nettituttunsa

Taas voisi kyseenalaistaa USAn armeijan kykyä/halua hoitaa omiensa mielenterveyttä tai rekrytoinnin toimivuutta.

Tekijä on kuitenkin lähteestä riippuen joko seitsemäs tai kahdeksas 3400:n sotilaan yksiköstä Colorado Springsistä, joka on pidätetty murhasta viimeisen kahden vuoden aikana.

Robert Hull Marko, 21 oli kotiutunut 08 helmikuussa Irakista ja odotti Coloradon tukikohdassa komennusta Afghanistaniin.

Robert Marko oli aktiivinen useilla eri sivustoilla Rex290-nimimerkillä mm. erilaisissa deittipalveluissa, Dinotopia- ja Vampire Freaks-sivustoilla sekä omalla keskustelupalstallaan. MySpacessa hän kertoi olevansa muuttumassa kylmäveriseksi tappajaksi, joka kykenee tappamaan ilman syytä tai armoa. Deittiseurakseen hän haki naispuolista orjaa, joka ei pelkäisi kipua. Erityisen kiinnostunut hän oli näkemään “paljonko naisen genitaalialueet kestäisivät”

Judilianna Lawrence Vielä ei ole varmuutta tiesikö Markon uhri Judilianna Lawrence, 19 MySpacessa tapaamansa miehen väkivaltaisista taipumuksista, joka tapauksessa he olivat sopineet tapaamisesta sivuston kautta perjantaiksi 10.10.2008. Judilianna kävi erityisopetusta tarvitsevien koulua ja oli mahdollisesti helposti vietävissä. Perjantaina Judin oli määrä mennä koulunsa keilailutunnille, mutta hän ei koskaan sapunut paikalle. Poissaolo oli sen verran poikkeuksellista häneltä, että sekä vanhempiin että koulun johtoon oltiin välittömästi yhteydessä.

Judiliannan pikkusisko tutki siskonsa MySpace-profiilia ja perjantaina klo17 aikaan ilmoitti paikalliselle poliisille Judin ja Markon viestittelystä. Marko myönsi vieneensä Judin läheisille vuorille, mutta jättäneensä hänet riidan jälkeen sinne. Alueella järjestettiin laajat etsinnät, mutta Markon aluperin antamat tiedot eivät johtaneet tytön löytymiseen. Maanantaina, omana 21-vuotissyntymäpäivänään, Robert Hull Marko antoi etsijöille tarkat ohjeet mistä löytää ruumiin.

Tutkijoiden mukaan Marko vei Judin metsätielle vuorille raiskatakseen tämän, sillä omien sanojensa mukaan “mitä muutakaan siellä tekisi”. Kuolinsyytä ei ole tarkennettu, mutta juttua tutkivan sheriffin tiedottajan mukaan “kuolema ei ollut nopea, valitettavasti”. Robert Hull Marko on pidätettynä ensimmäisen asteen murhasta sekä raiskauksesta epäiltynä.

Itse en juuri tätä Dinotopiaa tunne, mutta ainakin tällaista mies on sinne kirjoitellut, jos ei muuta niin ainakin vilkas mielikuvitus ja pelkkä high school-koulutus näkyy:

“Hey, i’m PVT Marko, Robert of the US Army, i’m in iraq right now, fighting for my country.

a little bit about me, i was born in Niles, MI and grew up in Decatur,MI, after high school i join the army and well 9 months later i’m here in iraq.

over the past 8 years i’ve been studying up on Dinotopia, learning how to read and write in the footprints is hard to do, i’ve just about all the books. I’ve seen the three books by A.D. and i would like to look at them my self, so i can prove something that has been troubleing me for th past 8 years and its my dreams about Dinotopia.

My first dreams about this place was about a Alien Soldier named Rex, he was a Black Raptor, and he came to power in around 1850, at first the Dinotopians held to the old ways until 1860 when a team called Delta Team 220 found an unknown lifeform that began to spread across Dinotopia in a matter of days, but Rex and his army stopped the lifeforms at the edge of the Rainy Basin, and held them for 2 years while everyone was getting moved to the outer island, canyon city and water fall city. do to Rex’s best efforts the lifeforms killed everyone in canyon city in 1864, at the end of 1864, new types of ammo was made for the PR-590, one of the best weapons made by Rex. the round was named the APRs, and at Water Fall City was the last stand Rex and his men made and they one, in the months to follow they killed all the lifeforms but at a deadly price, hundreds of lives were lost in the war.

i thought these dreams were wronge at first until i came to this site and saw the thrid book, so now its one of my lifetime goal to read whats in the first two books, cuz if these books hold truth to what they say, i know a safe way into and out of Dinotopia, i saw it before.

Rex290″

Kataja
on murha.info:ssa kirjoittava nimimerkki ja alan harrastaja.

Keskustelua aiheesta…

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close