Kolme nuorta miestä ryösti kultasepänliikkeen Helsingissä 8.3.2012

Tänään hieman kello 10 jälkeen Pohjoisesplanadi 35 kohdalla tapahtui aseellinen ryöstö. Ryöstön tekijöinä olivat 3 nuorta 25–30 -vuotiasta miestä. Yksi heistä osoitti myyjää aseella, jolloin muut kahmi saalista mukaansa.

Ryöstö saaliina arvo on huomattava. Sivullisista kukaan ei loukkaantunut. Miehet pakeni juosten paikanpäältä Kauppakujan läpi Aleksanterinkadulle.

Tuntomerkkejä miehistä:

Ryöstäjistä ensimmäinen oli 180-185 cm pitkä, noin 25-vuotias, hänellä oli vaaleat ja harmahtavat, lyhyet, siistit hiukset. Hänen kasvonsa olivat kapeat ja hänellä oli silmälasit. Miehellä oli päällään reisipituinen tumma takki ja vaaleat kengät.

Toinen mies oli myös 180-185 cm pitkä, hän oli noin 25-30-vuotias. Kasvot olivat pyöreähköt, hiukset lyhyehköt ja vaaleat. Päällään hänellä oli reisipituinen tumma takki ja siniset farmarit. Hän kantoi punaista isokokoista kassia.

Kolmas mies oli noin 180 cm pituinen, hänelläkin oli lyhyet hiukset. Yllään miehellä oli tumma puseromallinen takki, jonka selässä, olkapäillä, hihansuissa, helmassa, etumuksessa ja kauluksessa oli ohuet vaaleat raidat. Housut olivat tummat ja päässä punainen lippalakki.

Helsingissä liike on takkuillut aamupäivän ajan, koska poliisit ovat tehneet etsintöjä. Liikenne on palautunut ennalleen pikkuhiljaa. Tietojen mukaan miehet eivät olleet suomalaisia.

 

Keskustelua aiheesta —–>

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

``