Seppo Tirkkosen etsinnät ovat käynnistyneet jälleen

Keskusrikospoliisi on käynnistänyt laajat maastoetsinnät ruumiin löytämiseksi. Etsintä alueet ovat Sipoo sekä kaksi muuta paikkaa, joita poliisi ei paljasta. Paikat liittyvät kuitenkin mustaan autoon, josta Itä-Uudenmaan poliisi on kaivannut aiemmin tietoa.

51-vuotias Tirkkonen katosi jäljettömiin Sipoossa kodistaan 7. joulukuuta. Poliisi on epäillyt pitkään, että tapaukseen liittyisi henkirikos.

Tirkkonen tunnettiin yksinään asuvana torikauppiaana. Joulukuussa hän oli myymässä taloaan, joka sijaitsee sipoolaisella pientaloalueella. Talokauppojen onnistumisen jälkeen hän oli sanonut lähtevänsä Thaimaahan.
Talon ostamisesta kiinnostui 7. joulukuuta kaksi virolaista, nainen ja mies. Katoamisen jälkeen he ovat esittäneet asiakirjoja, joissa Tirkkonen olisi myynyt talonsa pilkkahintaan. Poliisi vangitsi tammikuussa molemmat epäiltyinä törkeästä kiskonnasta. Pikku hiljaa päärikosnimike on vaihtunut murhaksi. Henkilöt olivat ennestään tuntemattomia Tirkkoselle.

Nainen vapautettiin tutkintavankeudesta 16.helmikuuta. Kummallakaan epäilyllä ei ole taustallaan aiempia henkirikoksia.

Tirkkonen on kuin kadonnut maanpäältä. Hänellä ei ollut kadotessaan mukanaan passiaan eikä hän ole hakenut viisumia Venäjälle, jonne hänen arveltiin lähteneen. Lisäksi Tirkkonen sairastaa diabetestä.

Keskusrikospoliisi johtaa maaetsintöjä.

 

 

 

Keskustelua aiheesta —–>

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.