Turun poliisi piiritti United Brotherhoodi – jengin tilat

Verinen mies oli paennut United Brotherhood – jengin kerhotiloista. Mies oli pyytänyt vastaan tulleita soittamaan poliisit paikalle. Poliisi sai tänään aamulla hälytyksen, jonka mukaan Hakakadulla sijaitsevassa kerhotiloissa olisi ammuttu laukauksia.

Poliisi eristi tapahtumapaikan ja otti lyhyen piirityksen jälkeen kiinni viisi UB:n jengiläistä. Silminnäkijätietojen mukaan paikalla olleet poliisipartiot olivat varustautuneet luotiliivein ja rynnäkkökiväärein. Paikalla oli myös ollut räjähde-ekspertit.

Sivulliset eivät ole olleet missään vaiheessa vaarassa, eikä kukaan loukkaantunut operaatiossa. Poliisi on myös vahvistanut tilojen kuuluvan United Brotherhood:lle.

 

Keskustelua aiheesta —–>

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

``