Murha.info

26/08/2020

Kaustisilla kesäkuussa kadonneen Jami-Petteri Klemolan ruumis löytynyt

16.6.2020 katosi Kaustisten Ketuntiellä yksinään asunut Jami-Petteri Klemola. Hänen katoamisensa ja melko nopeasti tulleet henkirikosepäilyt saivat aikanaan huomattavan kiinnostuksen, varsinkin kotiseudullaan Keski-Pohjanmaalla.

Poliisi vangitsi Klemolan surmasta epäiltynä kaksi kaustilaista veljestä, joista ryhdyttiin nopeasti puhumaan “pökkyräveljeksinä”. Veljekset olivat kuulusteluissa vähäpuheisia, joten sitä kautta tutkinta ei ainakaan alkuun edennyt. Veljeksiä epäillään taposta. Heillä on aiempaa rikostaustaa muun muassa pahoinpitelystä.

Klemolan katoamista käsittelevässä ketjussa alkoi suorastaan ruuhka erilaisine spekulaatioineen ja valokuvista saatuine vinkkeineen. Ketju kasvoi nopeasti monisataasivuiseksi ja hittejä tuli yli miljoona.
-Ihmiset olivat selkeästi kiinnostuneita Klemolan kohtalosta ja löytymistään odotettiin hartaasti.

Poliisi sai päivittäin kymmeniä vinkkejä missä Klemolan ruumis voisi olla. Tutkimukset suuntautuivat Kaustisen lisäksi Veteliin ja Teerijärvelle.

Tänään, keskiviikkona 26. elokuuta poliisi vihdoin ilmoitti, että Klemolan ruumis on löytynyt – toki lopullinen varmistus saadaan vasta myöhemmin tällä viikolla suoritettavassa oikeuslääketieteellisessä ruumiinavauksessa, mutta epäselvyyttä henkilöllisyydestä tuskin on.
-Poliisi on kertonut sen verran julkisuuteen, että ruumislöytö tehtiin Vetelin kunnan Räyringin kylästä, noin 20 kilometrin päässä Kaustisilta. Mitä ilmeisemmin maastosta vesistöalueelta.


Ympyröity alue on ollut tutkinnan kohteena. Ruumis löytyi mahdollisesti sieltä. Kartat nimimerkki danascully via googlemaps. Kuva nimimerkki Maskotti.

Poliisi tiedottaa lisää tällä viikolla ja murha.info seuraa tilannetta. Kiitokset niille kymmenille kirjoittajille, jotka osoititte yhteisöllisyyttä viesteissänne ja huolta Klemolan kohtalosta.

Keskustelu siirretty Kadonneista Ajankohtaista – Juuri nyt! -osastolle koska tapaus on ajankohtainen mitä suuremmassa määrin.

Ketju aiheesta täällä https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=29955

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close