Viranomaiset piirittävät Ranskan ampumisista epäiltyä henkilöä

Tänään on piiritetty jo tunteja Toulousessa seitsemän ihmisen ampumisesta epäiltyä 24-vuotiasta miestä. Mies on luvannut antautua iltapäivällä, asiasta kertoi sisäministeri Claude Gueant BFM-televisiolle.

Paikan päältä on kuulunut aika ajoin tulitusta. Ministerin mukaan epäilty halutaan elävältä kiinni ja tuoda hänet oikeuden eteen.

Epäillyn jäljille päästiin hänen veljensä nettiosoitteen perusteella. Poliisien mukaan osoitteesta oli lähetetty moottoripyöräkauppoihin liittyvä viesti, jossa oli sovittu tapaaminen surmasarjan ensimmäisen uhrin kanssa.

Veli on tällä hetkellä pidätettynä. Epäilty mies on myös ennen ollut pidätettynä Afganistanissa. Ja hän on itse ilmoittanut olevansa terroristiverkosto al-Qaidan jäsen. Ja mies on sanonut haluavansa kostaa palestiinalaisten lasten puolesta.

Mies on ranskankansalainen, mutta sukujuuriltaan algerialainen.

 

Keskustelua aiheesta —–>

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

``