Murha.info

Löytyykö ruumis?

Riina Mäkinen on ollut kateissa lähes neljä vuotta.

 

 

Heskerintien mökin piha-aluetta, mihin tekstissä viitataan.
KUVA: Sasu Mäkinen Iltalehti
Topogarfikarttaan on merkitty kohteita. Numero 2 on auton palopaikka.

Nimimerkki jokumuukintietää on Riina Mäkisen katoamista käsitteleväään ketjuun kirjoittanut 18.02.2021:


TEAM J&J:

Teidän tiedetään molempien kyttäävän tätä palstaa päivittäin kuumotellen, joten voinkin jättää terveiseni teille tänne.

Silloin kun kumpikaan ei ole Einstein, ei sukua hänelle eikä lähellekään samassa sarjassa painiva, niin ei kannattaisi lähteä miettimään, suunnittelemaan, hautomaan, saati sitten toteuttamaan toisen murhaa, sillä täydellistä te ette siitä saa. On totta, että yksikään lintu ei viserrä, jos nokan päällä on kuutio multaa. Se kannattaisi muistaa omalla kohdallannekin. “Harmi” vaan ku molemmat teistä on niin mieltyneitä aineisiin, riippumatta siitä, mitä se on. Ja niitä aineita pitää vetää hiljalleen enemmän ja enemmän. Ja se aiheuttaa sen, et molempien kielenkannattimet on sekopäissä alkanu heltiämään ja ootte puhunut vähä liikaa asioista, joista luulitte selviävänne voittajina. Turha enää pidätellä, kun kakat on jo housussa.

On enää ajan kysymys, koska Riina löytyy ja ei jää enää epäilystäkään, kuka on vastuussa siitä, mitä Riinalle kävi. Pitikö suostua kihlatun vaatimukseen, hmmh? Oliko fiksu veto? Kannattiko laittaa nuori tyttö vetämään kamaa niin, ettei itse tajunnut mitä tapahtui. Nyt vähän liian moni jo tietää, mitä teitte ja tietää teidän olevan vastuussa Riinalle sattuneesta tapahtumasta. Ei mene aikaakaan, kun tutkinnanjohtajalle menee tieto (ellei ole mennyt jo), että Riina uinuu sen samaisen mökin läheisyydessä, minne hänen kanssaan murtauduitte. 50m säteeltä löytyy vesipohjainen maakuoppa, josta Riina tullaan löytämään. Kannattiko J pettää J:tä Riinan kanssa? Et tainnut silloin tajuta, millaiseen tilanteeseen joudut ja mitä kihlattu sulta vaatii, kun sai tietää sun syrjähyppelyistä? Ja luulit todella Riinan isosiskon uskovan sun paskapuheet, ettet ole tehnyt Riinalle mitään? Ja että pidit Fainaa niin tyhmänä, että hän uskois sun itkuvirsikirjeeseen? Käytännössä jäit kiinni jo ja todistit syyllisyytes, ku et osallistunut etsintöihin. Tiesit itsekin, ettet siihen selvinpäin pystyisi ja sekopäissäs olisit taas kusauttanu ittes, johdattelemalla kaikki sinne Riinan kuopalle.

Onneks karma kyllä teidät tavoittaa ja palatte ensin kiirastulessa, jonka jälkeen saatte mädäntyä helvetissä. Hyvin pelattu loppuelämää ajatellen. Jos tässä enää mikään ihmetyttää ja yllättää, on teidän kummankin TEAM J&J:n järjetön tyhmyys? Noh, itseppä olette ihan vastuussa teoistanne yhtälailla kuin kiinni jäämisestännekin. Onnea vaan loppuelämään.Kuka olikaan uutisotsikossa mainittu pitkätukka?

Linkki keskusteluun
https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=7&t=23600

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close