Mies jahtasi tyttöjä veitsi kädessä

Helsingin Vuosaaressa myöhään eilisiltana tummiin pukeutuneet miehet uhkailivat nuoria tyttöjä. Tapaus sattui klo 23:n jälkeen, ja paikalla oli kolme miestä, mutta vain yksi heistä lähti seuraamaan kolmea 12-vuotiasta tyttöä näytellen heille veistä.

Tytöt olivat juosseet turvaan läheiseen baariin. Paikalla ollut kuvaili tyttöjen olleen todella peloissaan, ja itkeneen hysteerisesti. Baarissa olleet lähtivät porukalla etsimään veitsi-miestä, mutta eivät enää löytäneet häntä.

Tytöt arvioivat heitä jahdanneen miehen nelikymppiseksi ja sanoivat hänellä olleen huppu päässään, tummat vaatteet ja lökäpöksyt.

Miehiä etsivät vielä useat poliisipartiot, mutta tekijät pysyivät kateissa. Helsingin itäisen poliisipiiri tutkii tapausta, ja päivystävän komisarion Jorma Makkosen mukaan kyseessä on ehkä laiton uhkaus.

 

Keskustelua aiheesta —–>

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.