Orivedellä ammuttiin toimistossa sekä koululla

Hätäkeskus sai tänään 30.3 aamulla puoli 10 aikaan ilmoituksen, jonka mukaan toimistossa, joka sijaitsee Oriveden Ahteentiellä, olisi ammuttu miestä käteen.  Mies on syntynyt vuonna 1962. Tämän jälkeen tuli ilmoitus Oriveden yhteiskoulusta, että siellä olisi ammuttu monia laukauksia.

Epäilty oli ampunut useita laukauksia käytävän toiselta puolelta luokan oven läpi. Luokkahuone sijaitsi koulun kolmannessa kerroksessa ja ampumisen sattuessa sisällä oli 14 oppilasta ja opettaja. Kukaan heistä ei ole loukkaantunut.

Ensimmäisessä tapauksessa miehellä oli käsiase ja koululla kivääri. Poliisi otti ampujan kiinni pian koulun alueelta.

Jari Kinnusen mukaan epäillyllä ampujalla ja loukkaantuneella miehellä on “joku yhteys” toisiinsa.

 

Keskustelua aiheesta —–>

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.