Iäkäs pariskunta sai surmansa Kauhavassa

Viime perjantaina poliisi löysi kauhavalaisesta asunnosta henkitoreissaan olevan naisen ja surmatun miehen.

Pohjanmaan hätäkeskus sai myöhään perjantai-iltana Kauhavalta puhelun. Puhelussa hätääntynyt naapuri ilmoitti tapahtuneesta surmasta. Naispuolinen naapuri sai tietää surmista ilmeisesti epäillyltä mieheltä, joka pakeni tekopaikalta miesuhrin autolla.

Poliisia odotti järkyttävä näky vanhusten tyttären asunnosta. Keskellä asuntoa oli makaava nainen, joka oli heikossa tilassa, mutta hengitti. Keittiön lattialla makasi menehtynyt mies.

Molemmissa uhreissa oli vakavia ulkoisen väkivallan merkkejä ja asunnossa oli selvät kamppailun merkit. Hetken kuluttua tapahtuneesta poliisi sai ilmoituksen, että nainen menehtyi saamiinsa vammoihin.

Epäiltynä teosta vangittuna on 30-vuotias mies. Miestä epäillään surmista, törkeästä varkaudesta, rattijuopumuksesta sekä ajo-oikeudetta ajosta.

Mies oli paennut miesuhrin autolla, epäilty ajoi vahvassa humalatilassa. Mies ajoi Kauhavalta Ylihärmään, jossa hän luovutti lompakon ja auton avaimet veljelleen. Veli toi tavarat välittömästi poliiseille. Pidätyksen tapahtuessa miehen kädet olivat tahriintuneet vereen.

Rikoskomisario Vesa Ojanperä kertoi Iltalehdelle, että tekotapa, motiivit ja syyt ovat edelleen esitutkintaselvityksen alla. Hän esitti myös oikeudessa useita syitä, joiden vuoksi 30-vuotiasta miestä on epäiltävä surmaajaksi.

Epäilty oli tapahtuneen sattuessa vahvassa humalatilassa, eikä muista tapahtumien kulkua, mutta muistaa lattialla maanneen miehen.

 

Keskustelua aiheesta —–>

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

``