Perhesurma Pomarkussa, isä ja 3 lasta kuolivat

Hieman alle 40-vuotias perheenisä surmasi 3 lastaan ja itsensä Pomarkussa. Tämä perhesurma eroaa ns. tavanomaisista perhesurmista hieman sen vuoksi, että motiivista ei edelleenkään ole mitään tietoa. Esimerkiksi taloudellisia huolia ei perheellä ollut sen enempää kuin parisuhdeongelmiakaan. Myöskään mielenterveys -tai päihdeongelmia ei ole tullut esille. Lisäksi tuttavat ovat luonnehtineet perhettä normaaliksi ja onnelliseksi lapsiperheeksi. Lasten äiti oli pikkuvauvan kanssa sukulaisissa ja teki järkyttävän löydön. Kyseisellä tilalla asuu myös miehen vanhemmat, surmat oli tehty miehen isän luvallisella aseella, johon tekijällä ei kuitenkaan ole esimerkiksi rinnakkaislupaa, sen sijaan samassa asekaapissa oli tekijälle kuuluvia, luvallisia metsästysaseita.

 

Keskustelu aiheesta

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

``