Räjähdys Espoossa rakennustyömaalla -7 loukkaantui, 2 vakavasti

Espoossa on tapahtunut 3.7. harvinaisen paha räjähdys, jossa on loukkaantunut yhteensä 7 henkilöä, joista 2 vakavasti. Räjähdys sattui työmaalla ja osa kivistä lensi kauppakeskus Iso Omenaan, yksi kivistä rikkoi jopa erään läheisen kerrostalon 5. kerroksen ikkunan. Kuin ihmeen kaupalla, kuolonuhreilta on tähän asti vältytty ja vakavia loukkaantumisia ei ole enempää kuin kaksi. Loukkaantuneet olivat YIT:n työmaalla työskennelleitä miehiä ja he ovat hoidettavana Töölön sairaalassa. Kauppakeskus Iso Omenan ja mainitun kerrostalon ikkunan lisäksi useita autoja vaurioitui räjähdyksessä, mm. autojen laseja meni rikki ja autot kärsivät pahoja peltivaurioita. Aineelliset vahingot voivat hyvinkin nousta jopa yli 100.000 euron. Mikään ei poliisin mukaan viittaa asiassa kuitenkaan tahalliseen rikokseen, sen sijaan on hyvinkin todennäköistä, että työturvallisuusrikosta ja mahdollista pahaa laiminlyöntiä tullaan epäilemään.

 

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=13156

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.