Helsingissä ammuskeltiin yökerhossa 30.9.2012, kaksi loukkaantui

Poliisi kuvasi asiakkaat ulko-ovella.Helsingissä The Tiger-yökerhossa Kampissa sattui aamuyöllä 30.9.2012 vakava ampumavälikohtaus, hälytys tapauksesta tuli hätäkeskukseen kello 03.22 ja ilmoittaja oli yksi ravintolan asiakkaista. Yökerhossa oli tapahtumahetkellä satoja asiakkaita. Ammuskelussa vältyttiin kuolonuhreilta. Kuitenkin kaksi alle 30-vuotiasta ravintolan miesasiakasta loukkaantui luodeista, toinen heistä vakavasti. Molemmat uhrit ovat sairaalahoidossa ja vakavasti loukkaantunut mies on leikattu ja hän tulee todennäköisesti selviämään hengissä. Vahvistamattomien silminnäkijätietojen mukaan ampumista olisi edeltänyt usean henkilön välinen riita ja jopa joukkotappelu, poliisi ei kuitenkaan ole vahvistanut tietoja. Epäilty ampuja ehti silminnäkijän kertoman mukaan poistua yökerhosta ennen poliisien tuloa, mutta kiinniotettuna on tällä hetkellä kolme henkilöä. Poliisi ei kommentoi onko ampuja kiinniotettujen joukossa. Tapausta tutkitaan mm. tapon yrityksenä. Tutkinnanjohtaja Mikko Halmeen mukaan on vielä epäselvää, tunsivatko tekijä ja uhrit toisensa entuudestaan. Kaikki yökerho Tigerissa ammuskeluhetkellä olleet henkilöt pääsivät kotiin vasta poliisin kuvattua jokaisen.
Ammuskelun vuoksi on jo alettu käymään keskustelua siitä, pitäisikö ravintoloissa olla metallinpaljastimet.
Myös julkkisten suosima yökerho Tiger oli edellisen kerran ikävissä merkeissä uutisissa toukokuussa 2011, jolloin Tigerin VIP-tilojen WC:ssä puukotettiin mieshenkilöä, joka sai erittäin vakavat vammat, mutta selvisi kuitenkin elossa. Puukottaja oli Keskusrikospoliisin mukaan United Brotherhood -jengin kokelasjäsen. Hänet tuomittiin Helsingin hovioikeuden kesäkuussa 2012 antamalla päätöksellä viiden vuoden vankeusrangaistukseen.

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=13657

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

``