Murha.info

15/10/2012

Keravalla Sompion ylä-asteella koulupuukotus 15.10.2012

Tyttöä puukotettiin kesken oppitunnin Sompion yläasteella Keravalla maanantaina. Kuva: Antti HämäläinenKeravalla Sompion yläasteella sattui uhkaava tilanne maanantaina 15.10. jossa 7. luokkalainen tyttöoppilas alkoi uhkailemaan luokkakavereitaan repustaan ottamalla terä-aseella hieman puolenpäivän jälkeen. Uhkailujen kohteena oli alustavien tietojen mukaan kaksi muuta poikaoppilasta sekä kaksi muuta tyttöoppilasta. Tilanteessa toinen tyttöoppilas sai puukosta haavan käteensä, kun hän yritti huitaista uhkailijan puukkoa syrjään. Tytön saama vamma ei ole vakava.
Puukolla heilunut tyttö poistui välikohtauksen jälkeen luokasta ja paikalle saapui pian myös Keski-Uudenmaan poliisin yksiköitä, rehtori oli kuitenkin jo saanut puukolla heiluneen tytön hallintaan ja puukon pois poliisien saapuessa, poliisit ottivat tytön kiinni ja toimittivat tämän sosiaaliviranomaisten huostaan, koska tyttö on 13-vuotias, hän ei ole teostaan rikosoikeudellisessa vastuussa.
Paikalle saapui myöhemmin myös Keravan sosiaalihuollon sekä Keski-Uudenmaan kriisipäivystyksen henkilökuntaa auttamaan järkyttyneitä oppilaita.
Puukosta viillon saanut tyttö toimitettiin saamaan hoitoa vammaansa Peijaksen sairaalaan, poliisi kuvasi tytön saamaa vammaa tiedotteessaan “naarmuksi”. Teon motiivista ei ole vielä mitään tietoa, muta se selvinnee tutkinnan edetessä.
Tässä vaiheessa Keski-Uudenmaan poliisi tutkii asiaa laittomana uhkauksena.

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=13721

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close