Kaksi henkilöä löytyi surmattuna Lappeenrannassa 29.11.2012

Etelä-Karjalan poliisi on tänään 29.11.2012 tiedottanut löytäneensä Lappeenrannassa sijaitsevasta yksityisasunnosta kuolleena 24-vuotiaan miehen ja 57-vuotiaan naisen. Tarkemmin poliisi ei kuitenkaan vielä tähän mennessä ole kertonut, mitä asunnossa on mahdollisesti tapahtunut. Tiedossa on vain se, että tapausta poliisi tutkii henkirikoksena ja muilla alueen henkilöillä ei ole syytä pelätä turvallisuutensa puolesta. Poliisi kertoo tilanteen olevan heidän hallussaan.
Poliisi ei ole kertonut vielä, milloin asiasta aiotaan tiedottaa lisää, mutta on todennäköistä että surmaaja on kuollut tai pidätetty koska ketään ei etsitä tapaukseen liittyen. Hätäkeskus oli saanut puolenpäivän aikoihin tiedon, että Lappeenrannan Kaukaalla pahoinpidellään naista, poliisipartio lähti matkaan näillä lähtötiedoilla. Enempää tapahtumien kulusta ei poliisi ole toistaiseksi tiedottanut, Iltalehden verkkosivujen mukaan poliisi ei suostu kertomaan asiasta enempää ennen seuraavaa päivää, eli 30.11.2012.

http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=13920

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

``