Hyvää alkanutta vuotta 2013 Minfolaiset

Vuosi vaihtui ja vauhdikkaast juuri ennen vuodenvaihdetta siirryimme jälleen uudelle serverille. Kiitos siitä kuuluu kaikille murha.infon kirjoittajille. Mennyt vuosi oli vauhdikas ja siihen liittyi monia traagisia tapahtumia. Sivustomme pystyi toimimaan monille tapahtumille hyvänä informaatiokanavana.

Uusi vuosi alkoi ja kirjoittajien toivotaan palaavan perinteiseen minfoon, jossa keskustellaan rikoksista. Näin se on ollutkin, mutta ei aina. Joissakin ketjuissa on tullut mieleen että onko kyse Chat kanavasta vai mistä? Vanhan liiton edustajissa on ollut paljon asialleen omistautuneita rikosharrastajia, jota ovat ihan oikeasti tuoneet lisää tietoa ja uusia näkökulmia tapauksiin. Tätä ovat jotkut viranomaisetkin omilla tahoillaan kiiteleet.

Asianosaiset, järjestäytyneen rikollisuuden jäsenet, moottoripyöräjengiläiset yms ovat myös tervetulleita kirjoittamaan, mutta toivomme että pysytään asiassa eikä käytetä Minfoa loanheitto- tai chattikanavana. Näihin tullaankin puuttumaan tulevan vuoden aikana.

Kaikki muutkin, viranomaiset mukaan lukien ovan tervetulleita kirjoittamaan. Toivomme vain että että yllä ovela otetaan huomioon ja voimme rakentaa yhdessä Murha.infoa rikosaiheisena portaalina eteenpäin.

RAID

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

``