Kadonnut Sanna Pölönen löytyi kuolleena. Epäilty surmaaja kuoli poliisivankilassa

ilmoitus

Maaliskuussa Joensuussa kadonnut Sanna Maria Pölönen on löydetty kuolleena 23. toukokuuta. Pölösen ruumis löytyi Heinävedentien (tie nro 476) varrella olevan Ojalammen läheisyydestä. Ruumis oli kätketty tiheään metsään. Vaikka ruumis löytyi jo viisi päivää sitten, niin poliisi tiedotti oikeustieteellisen ruumiinavauksen ja vainajan tunnistamisen varmistumisen vuoksi asiasta vasta tänään. Sanna Pölönen ilmoitettiin kadonneeksi 28. maaliskuuta, kun täsmälliseksi ja tunnolliseksi tiedetty nainen ei saapunut työpaikalleen Kontiolahden varuskuntaan, jossa hän työskenteli toimistotyöntekijänä. Katoamistaan ryhdyttiin tutkimaan melko nopeasti henkirikoksena.

Sannan surmasta epäilty 50-vuotias mies löydettiin tänä aamuna kuolleena sellistään Joensuun poliisivankilassa. Mies oli ollut vangittuna jo yli kuukauden. Saiko mies tiedon ruumiin löytymisestä ja katsoi, että hänellä ei ole enää mitään ulospääsyä tilanteesta?

Sanna Pölösen kuolemaa tutkitaan murhana ja vaikka epäilty on kuollut, niin poliisi suorittaa tapauksessa esitutkinnan loppuun saakka ja tiedottaa asiasta mahdollisesti sen valmistuttua.

ruumispaikka_etu_130528AA_503_uu

Sanna Pölösen ruumis löytyi tämän lammen läheisyydestä. Kuva Mikko Makkonen/IL

Lainsäädännöstä johtuen sellissä ei voinut olla videovalvontaa, joka taasen olisi voinut estää epäillyn kuoleman tai apua olisi saatu nopeammin. Nyt tapaus jää osin ikuiseksi arvoitukseksi; miksi näin piti käydä?

Poliisi kuitenkin kaipaa yhä yleisön apua. Mikäli näit jotain tavallisuudesta poikkeavaa Liperin Ojalammen ja sen läheisyydessä olevan pumppaamon liepeillä 28.3. – 1.4. välisenä aikana, niin ota yhteys poliisiin: [email protected]

Linkki keskusteluun: http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=14681

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

``