Jussi Helasvuo-työryhmä kaipaa vinkkejä

Murha.infon erilaisten työryhmien esimerkin innoittamana olemme perustaneet tapauskohtaisen työryhmän. Tarkoituksenamme on paneutua v. 1988 surmatun Jussi Helasvuon tapaukseen.

Nyt kaipaamme henkilöitä, jotka joko tunsivat uhrin henkilökohtaisesti tai tunsivat/tuntevat hänet tunteneita ihmisiä. Läheiset, sukulaiset, ystävät, työkaverit, koulu-harrastus-tai muitten mielenkiintojen kautta Jussi Helasvuolle tutuiksi tulleet ihmiset: kaipaamme apuanne ja tietojanne muodostaaksemme mahdollisimman kattavan kuvan Jussi Helasvuon elämästä ja historiasta. Yrityksistämme huolimatta olemme nimittäin löytäneet hyvin vähän tietoa hänen elämästään ja kohtalostaan. Siksi pienetkin tiedonmuruset tulevat nyt tarpeeseen.

Luonnollisestikin kanssaminfoilijat saavat lukea mahdollisista tutkimustuloksistamme ensimmäsinä.

Linkki keskusteluketjuun:
http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=15&t=41

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

``