Etusivu

Suomen johtava rikosaiheinen portaali

Kartat

Sosiaalinen media

Mitä Me Teeme

Sauraamme suuria rikoksia

Verkkosivustomme perustettiin maaliskuun 2007 lopussa ja se syntyi alan harrastajien keskuudessa syntyneestä tarpeesta. Internetissä on monia muita foorumeita, joilla on myös “Law & Crime” -tyylinen osio, mutta panostamme voimakkaampaan maltillisuuteen.

Kautta aikojen on suomessa myyty rikoslehtiä. Televisiokanavilta ei puutu rikosaiheisia ohjelmia. Julkisuuteen on tullut oikeudenkäyntejä, joita iltapäivälehdet ovat käsitelleet laajasti. Aiheita käsitteleviä keskustelupalstoja on kuitenkin ollut harvassa. Tätä varten on nyt perustettu murha.info

MURHA.INFO

Keskustelufoorumi

Foorumissa pystymme pohtimaan vanhoja rikostapahtumia ja niihin johtaneita syitä. Samaten voimme keskustella selvittämättömistä rikoksista ja pyrkiä hakemaan ratkaisuja ja vastauksia auki jääneisiin kysymyksiin/rikoksiin.

Voimme avoimesti pohtia kadonneita/löytyneitä henkilöitä ja niiden taustoja sekä mahdollisen rikoksen liittymistä tapahtuman kulkuun. On kuitenkin hyvä muistaa että käsitellessään henkilöiden nimiä, taikka yrityksiä, tai niiden omistajien taustoja, taikka heidän perheenjäseniään, on lähteet hyvä kirjata kirjoitukseen. Silloin vältytään spekuloinnilta onko kyseessä asian arvelua vai faktaa.

On hyvä myos listata mitä varten tämä keskustelupalsta EI OLE

Palsta jossa levitellään juoruja.

Keskenkasvuisten tirkistely / Leikkipaikka.

Chattimesta.

Olla niin viranomaisten kuin myöskään rikollisten puolella.

Tarkoitushaluisesti huomiota etsivä tai provosoiva.