Switch to full style
Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Lähetä vastaus

12-vuotias Dante kadonnut Etelä-Ruotsissa

To Marras 08, 2018 6:18 pm

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/koi ... gs.Q5yGY8w

12-vuotias Dante on pukeutunut siniseen takkiin ja mustiin kenkiin. Hänellä on korville ulottuvat vaaleat hiukset ja hän on noin 140 cm pitkä. Ruotsin poliisi on julkaissut kuvan kadonneesta pojasta.

Dantella on Downin syndrooma. Hän oli tiistai-iltana käyttämässä perheen koiraa. Koira palasi lenkiltä kotiin, mutta poika ei. Danten etsinnät aloitettiin tiistai-iltana ja ne jatkuvat edelleen.

– Mitään vaihtoehtoa ei voida sulkea pois Dante katoamistapauksessa. Mitä tahansa on voinut tapahtua, sanoo poliisin viestintäjohtaja Peter Adlersson.


Kuva

Lisää asiasta:
https://www.expressen.se/gt/just-nu-pol ... niskorov-/

Re: 12-vuotias Dante kadonnut Etelä-Ruotsissa

To Marras 08, 2018 7:57 pm

Voi voi ei hyvältä kuullosta..aika mennyt jo paljon :cry:

Re: 12-vuotias Dante kadonnut Etelä-Ruotsissa

Pe Marras 09, 2018 1:15 am

Olikohan Dante lähtenyt salaa koiran kanssa ulos kun katsoin tuon isän haastattelun niin koira sen verran tempperamenttinen ja kova vetämään että voi olla että Dantelta päässyt karkuun ja sitä paniikissa lähtenyt hämärässä etsimään..

Re: 12-vuotias Dante kadonnut Etelä-Ruotsissa

Pe Marras 09, 2018 7:38 pm

Dante löydetty menehtyneenä :cry: https://www.expressen.se/gt/polisen-bef ... ttats-dod/

Re: 12-vuotias Dante kadonnut Etelä-Ruotsissa

Pe Marras 09, 2018 8:33 pm

Poliisi epäilee: 12-vuotias Dante löydettiin kuolleena

Ruotsissa poliisi epäilee, että kadonnut 12-vuotias Dante on löydetty kuolleena. Etsinnät on lopetettu, kertovat ruotsalaismediat.

Poliisi löysi ruumiin tänään, joka suurella todennäkösyydellä on kadonnut 12-vuotias.

Poika katosi tiistaina lenkkeillessään koiran kanssa Falkenbergin kunnassa Lounais-Ruotsissa. Hänellä on Downin oireyhtymä.

Etsinnät keskittyivät Ätran-jokeen ja sen lähettyville. Aftonbladet kertoi aiemmin tänään, että alueelta on löydettiin silmälasit, jotka mahdollisesti kuuluvat Dantelle.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pol ... na/7158030

Re: 12-vuotias Dante kadonnut Etelä-Ruotsissa

Pe Marras 09, 2018 10:10 pm

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005894717.html

Suuri suru valtasi Ruotsin: Tuhansien etsimä 12-vuotias Dante-poika löytyi kuolleena

Down-oireyhtymää sairastanutta poikaa etsittiin kolme päivää yli 3000 vapaaehtoisen voimin.

Poliisi epäilee, että Ruotsin Falkenbergissä tiistai-iltapäivällä kadonnut 12-vuotias Dante on löydetty kuolleena voimalaitoksen lähistöltä Falkenbergin keskustan ulkopuolella. Asiasta kertoo Aftonbladet.

Poliisi ei vielä kerro, mitä pojalle uskotaan tapahtuneen.

Katoamisen jälkeen noin 3 000 vapaaehtoista etsi poikaa kolmen vuorokauden ajan. Nyt etsinnät on lopetettu. Ennen katoamista viimeisin näköhavainto Dantesta , oli tämän lähtiessä ulkoiluttamaan koiraansa.

Koira löytyi aiemmin, mutta Dantesta ei tehty havaintoja sen jälkeen, kun hänet viimeksi nähtiin kuntaan kuuluvalla Tröingebergin asuinalueella.

Monet vapaaehtoiset matkustivat eri puolilta maata varta vasten osallistuakseen etsintöihin Falkenbergissa, joka sijaitsee Etelä-Ruotsissa, Hallandin läänin länsirannikolla.

Laura Pylvänäinen

Re: 12-vuotias Dante kadonnut Etelä-Ruotsissa

Su Marras 11, 2018 8:23 pm

ktaina kirjoitti:Olikohan Dante lähtenyt salaa koiran kanssa ulos kun katsoin tuon isän haastattelun niin koira sen verran tempperamenttinen ja kova vetämään että voi olla että Dantelta päässyt karkuun ja sitä paniikissa lähtenyt hämärässä etsimään..Ottaa päähän tämä, että kukaan ei ole kyseenalaistanut sitä, miksi Danten vanhemmat ovat "antaneet" pojan löhteä villin koiran kanssa liikenteeseen? Luulisi ollut vanhempain velvollisuus turvata tuonikäisen ja kuntoisen lapsen turvallisuus!

Ihmettelin myös sitä, että mikä tyhmä koira oli kyseessä. Miksi sitä ei käytetty hyväksi etsinnöissä?

Ruotsalaiset ylireagoivat tässä asiassa. Ei ole kauaa siitä kun Tukholman poliisit ampuivat kuoliaaksi kehitysvammaisen leikkipistoolilla leikkivän (kylläkin vanhemman kuin Dante :mrgreen:

Re: 12-vuotias Dante kadonnut Etelä-Ruotsissa

Su Marras 11, 2018 8:56 pm

Näytti vesikoiralta(nuori?),kyllä varmasti on kyseenalaistettu vanhempien toimet heidän keskustelupalstoilla,voihan tästä vielä pukata vanhemmille jotain??

Re: 12-vuotias Dante kadonnut Etelä-Ruotsissa

Su Marras 11, 2018 10:22 pm

Miten sitä koiraa olisi voitu käyttää hyväksi etsinnöissä?

Re: 12-vuotias Dante kadonnut Etelä-Ruotsissa

Ma Marras 12, 2018 4:36 pm

Down-lapsille on tyypillistä karkailu - he lähtevät seikkailemaan. Tällä kertaa seikkailu päättyi onnettomasti. Marraskuisessa metsässä eksyneenä, ja varsinkin jos Dante oli kastunut joessa, hypotermia tappaa muutamassa tunnissa.

Ei kai koiraa voi käyttää jäljestykseen, jos sitä ei ole siihen koulutettu.

Re: 12-vuotias Dante kadonnut Etelä-Ruotsissa

Ma Marras 12, 2018 7:44 pm

Ruotsin poliisi on tiedottanut kuolleena löydetyn 12-vuotiaan Dante-pojan kuolleen mitä ilmeisimmin hukkumalla, uutisoi Aftonbladet.

Toistaiseksi tutkinnassa ei ole ilmennyt mitään todisteita siitä, että Dante olisi joutunut rikoksen uhriksi.Kaikki viittaa siihen, että kuolemansyy on hukkuminen, Ruotsin poliisin tiedottaja Ulla Brehm totesi tänään lehdistötilaisuudessa.

Tutkimukset Danten kuoleman osalta tulevat kuitenkin yhä jatkumaan.

Down-syndroomainen Dante katosi kotiympäristöstään Falkenbergissa ulkoiluttaessaan perheensä koiraa viime tiistaina. Katoaminen huomattiin, kun koira palasi lenkiltä ilman poikaa.

12-vuotiasta poikaa ehdittiin etsiä kolme vuorokautta ennen ruumin löytymistä. Etsinnät keräsivät suuren määrän mediahuomiota.

Dante löydettiin lopulta kuolleena paikalliselta voimalaitokselta Ätran-joen läheltä.https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ruo ... gs.Prsao1U

Re: 12-vuotias Dante kadonnut Etelä-Ruotsissa

To Joulu 13, 2018 4:32 am

Iltalehti kirjoitti:Ruotsissa kuolleena löydetyn Danten, 12, viimeiset tunnit selvitetty – Pojan isä: ”Tuntuu suunnattoman tärkeältä

Tänään klo 1:05

Marraskuussa kuolleena löydetyn Dante-pojan viimeiset hetket on jäljitetty vihikoiran avulla, kertoo Expressen.

Dante-pojan etsinnöissä marraskuussa mukana ollut ruotsalaispariskunta Sara Vallin ja Karl-Johan Nilsson päättivät pojan ruumiin löydyttyä auttaa vielä omaisia jäljittämään Danten viimeiset hetket. Asiasta kertoo Expressen.

– Hän käveli tien sivussa ja yli pellon, jossa perheellä oli tapana ulkoiluttaa koiriaan. Tämä selittää, miksei Dantesta ole havaintoja hänen katoamisiltanaan, Vallin kertoo Expressenille.

Pojan isä on Expressenin mukaan kiittänyt sosiaalisessa mediassa koiranomistajia jäljityksestä.

– Minulle tuntuu suunnattoman tärkeältä tietää, miten ja missä Dante tippui veteen, vaikka se onkin jo liian myöhäistä, Sven-isä kirjoitti Facebookiin.

Down-syndroomainen Dante katosi 6. marraskuuta kotiympäristöstään Falkenbergissa Etelä-Ruotsissa ulkoiluttaessaan perheensä koiraa. Pojan katoaminen havaittiin, kun koira palasi lenkiltä yksin kotiin.

12-vuotiasta poikaa ehdittiin etsiä kolme vuorokautta ennen tämän ruumiin löytymistä. Danten katoaminen ja etsinnät olivat suuri puheenaihe ruotsalaislehdissä.

Kadoksissa ollut poika löydettiin lopulta Ätan-joesta paikallisen voimalaitoksen läheisyydestä.

PIA LINDROOS

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/213 ... 8a64e6a7a1
Lähetä vastaus