Switch to full style
Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
Lähetä vastaus

Poliisioperaatio Porissa

Ke Marras 07, 2018 3:52 pm

https://www.satakunnankansa.fi/a/201292 ... 8874183846

"Mittava poliisioperaatio Porin Kalevanpuistossa on ohi. Satakunnan Kansan paikalla oleva toimittaja kertoo, että poliisit ovat poistuneet paikalta.

Operaation aikana liikenne suljettiin Maantiekadun ja Kalevanpuiston väliltä. Tällä hetkellä alueella pääsee taas liikkumaan normaaliin tapaan.

Poliisin yleisjohtaja kertoi operaation ollessa vielä kesken, että yleisölle ei aiheudu vaaraa. Poliisi ei toistaiseksi kerro operaation syytä.

Paikalla oli silminnäkijöiden mukaan useita poliisiautoja ja ainakin kaksi ambulanssia.

Lisäksi kaduilla on luotiliiveihin ja kypäröihin sonnustautuneita poliiseja."

Re: Poliisioperaatio Porissa

Ke Marras 07, 2018 3:53 pm

Huhu kertoo että olisi ammuttu...mutta tietoa ei ole.

Re: Poliisioperaatio Porissa

To Marras 08, 2018 8:45 am

Poliisioperaatio Porissa: Yksi henkilö otettiin kiinni Kalevanpuistossa – raskaasti varustautunut poliisi laukaisi tilanteen neuvottelemall

Kuva

7.11.2018 15.25 – PÄIVITETTY 15.58
Kiinniotto-operaatioon Kalevanpuiston ja Rauhanpuiston risteyksessä osallistui runsaasti poliiseja. Turvavarusteet kertoivat varautumisesta vakavaan tilanteeseen.


Poliisi otti yhden henkilön kiinni runsaasti huomiota keskiviikkona herättäneessä operaatiossa Porin 6. kaupunginosassa.

Poliisi oli varustautunut tehtävään raskain turvavarustein, koska oli syytä epäillä, että kiinniotettava olisi aseistautunut. Hänellä olikin kuula-ase.

Poliisin onnistui laukaista tilanne neuvottelemalla. Kiinniotto sujui lopulta rauhallisesti, eikä poliisin tarvinnut käyttää voimakeinoja.

–Neuvottelujen jälkeen henkilö totteli poliisin käskytystä. Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa, kertoo poliisin yleisjohtaja, komisario Tuomo Katajisto.

Hänen mukaansa poliisioperaation taustalla oli virka-aputehtävä terveydenhuoltoviranomaisille.

–Kiinnioton syy ei ollut epäily rikoksesta.

Asiaan liittyy arkaluonteisia tietoja kiinniotetun terveydentilasta. Sen takia poliisi ei voi lähemmin kertoa kiinnioton syystä.

Komisario Katajiston mukaan tilanne ei aiheuttanut vaaraa ulkopuolisille.

–Kukaan ulkopuolinen ei joutunut uhatuksi. Tilanteeseen liittyi kuitenkin vaaramomentti, jonka takia poliisin piti toimia varovaisesti, hän sanoo.

Re: Poliisioperaatio Porissa

To Marras 08, 2018 9:15 am

rekkari kirjoitti:Huhu kertoo että olisi ammuttu...mutta tietoa ei ole.


Kuulapyssyllä ei isoa vahinkoa saisi, mutta ei siis ole ammuttu.
Homma tapahtui Käpylässä, ja esiintyjänä oli Niko (vai kirjoitettiinko se Nico).

Re: Poliisioperaatio Porissa

To Marras 08, 2018 1:01 pm

Aikoinaan, 1960-70 luvuilla näissä taloissa asui etniseen vähemmistöön kuuluvia perheitä. Mikähän mahtaa nykypäivänä olla asukkaiden sosiaalinen status?
Suomi 24 Pori palstalta ei voi kysyä kun viestit katoavat samantien, jota suuresti ihmettelen kun yritän kirjoittaa mielestäni siististi ja olla loukkaamatta ketään, joskus tietysi väkisinkin roiskuu kun rapataan.
Lähetä vastaus