Sivu 1/1

Saksa; afgaanimies murhasi kristityksi kääntyneen naisen

ViestiLähetetty: La Helmi 10, 2018 1:25 pm
Kirjoittaja Doctor Lecter
Elinkautinen afganistanilaismiehelle - puukotti kristityksi kääntyneen neljän lapsen äidin Saksassa

Afganistanilaismies puukotti naisen kuoliaaksi supermarketin ulkopuolella viime huhtikuussa naisen lasten katsellessa vierestä.

Murhattu nainen asui Prien am Chiemseen* kaupungissa.

Saksalainen oikeusistuin langetti elinkautisen Afganistanista kotoisin olleelle turvapaikanhakijalle, joka puukotti kuoliaaksi maanmiehensä, neljän lapsen äidin. Uutistoimisto AFP:n mukaan puukotuksen syynä oli naisen kääntyminen kristityksi.

30-vuotias mies puukotti naisen kuoliaaksi tämän kahden lapsen silmien edessä supermarketin ulkopuolella Prien am Chiemseen kaupungissa viime huhtikuussa. Mies iski naista puukolla 16 kertaa.

Syyttäjien mukaan mies oli raivoissaan naisen käännettyä selkänsä islamin uskolle.

38-vuotias nainen oli kysynyt mieheltä aiemmin, halusiko tämäkin kenties kääntyä kristinuskoon. Tämä oli kuitenkin ristiriidassa miehen uskon kanssa.

Syytetyn asianajaja pyysi oikeutta osoittamaan armollisuutta, koska hänen asiakkaallaan oli ollut vaikea elämä ja hän oli joutunut kokemaan väkivaltaa pienestä pitäen.

Karkotus uhkasi

Saksassa elinkautiseen tuomittu voi anoa armahdusta istuttuaan 15 vuotta telkien takana. Oikeus korosti kuitenkin tässä kyseisessä tapauksessa rikoksen vakavuutta, mikä tarkoittanee sitä, että tuomittu ei voine anoa armahdusta.

Naisen 5- ja 11-vuotiaat lapset näkivät puukotuksen. Naisen kaksi muuta lasta ovat jo aikuisia.

Ohikulkijat yrittivät estää miestä puukottamasta naista heittämällä ostoskärryn häntä päin.

Pidätyksensä jälkeen mies selitti toimineensa turhauduttuaan uhkaavan karkotuksensa takia. Miehelle ei ollut myönnetty turvapaikkaa Saksasta.

Mies oli aluksi kolme kuukautta psykiatrisessa hoidossa, ja sitten hänet siirrettiin vankilaan odottamaan oikeudenkäyntiä.

Mies karkotettaneen tuomion päätyttyä.


Iltalehti
9.2.2018 klo 21.13

*Prien am Chiemsee on kunta Saksan Baijerin osavaltion eteläosassa lähellä Itävallan rajaa. Noin 10 000 asukkaan Prien sijaitsee Baijerin suurimman järven Chiemseen länsirannalla.

"Mies karkotettaneen tuomion päätyttyä".

Apua! Lähetetään varmaan kuolemaan! PaxCow, nyt Emma Karin (vihr) kanssa marssimaan ja vaatimaan, että mies voi suorittaa tuomionsa Suomessa ja jäädä sen jälkeen tänne. Meillä ei ole varaa menettää häntä, koska muuten emme tiedä miltä maistuvat pizza ja kebab.

Syytetyn asianajaja pyysi oikeutta osoittamaan armollisuutta, koska hänen asiakkaallaan oli ollut vaikea elämä ja hän oli joutunut kokemaan väkivaltaa pienestä pitäen.

Ja tämä voidaan todistaa... niin, millä? Sillä, että asuu Afgaanistanissa? Liityykö vastaajan mahdollisesti kokema väkivalta siihen, että hän on asunut väkivaltaisen ideologian kyllästämässä maassa? Jos, niin miksi mies ei sitten luopunut siitä väkivaltaisesta ideologiastaan, kun siihen olisi nyt mahdollisus, vaan halusi edelleen jatkaa paskakulttuurin viitoittamalla tiellä. Nyt tarjottiin kultalaitasella ns tuhannen taalan paikkaa jättää se paska taakseen, ja elää kuten ihmiset elävät?
- Vaan ei sellainen käynyt. Miten tälläisen olisi sitten voinut muka kotouttaa?

"...halusiko tämäkin kenties kääntyä kristinuskoon. Tämä oli kuitenkin ristiriidassa miehen uskon kanssa".

Nämä Suomessa "kääntyneet" näkevät asian toisin. Heillä ei ole tässä ristiriitaa. Onkin erikoista, miten yht´äkkiä tuleekin mieleen vaihtaa uskontoa, kun ensimmäinen tp-hakemus on hyljätty.
- Kuuluu samaan kategoriaan kun yht`äkkiä muistaakin ja/tai tuntee olevansa homoseksuaali, kun se ensimmäinen ja toinenkin tp-hakemus on tullut hyljeksittynä takaisin.

Tuli mielen, että myös Suomessa evlutmiehet ovat surmanneet vaimojaan, äitejään, tyttäriään sekä siskojaan tai satunnaisesti tapaamiaan naisia, kun nämä ovat kääntyneet islamiin. Mutta en sitten löytänytkään yhtään tapausta.
- Ehkä niistä ei vaan kerrota.

Kristityksi kääntyminenhän on tämän vuosisadan ilmiö ainakin Suomessa, mutta saatujen tietojen mukaan kääntyneet ovat olleet ns "poikamiehiä", (vaimo ja lapset paskastanissa, avioon valmis ryhävalas Suomessa), joten heillä ei ole ollut vaaraa joutua valintansa vuoksi aviopuolison surmaamaksi.

Jostain syystä Saksan tapauksessa vaimo koki evlut-uskonnon vapaammaksi, joten voisiko joku palstan sadoista islamfaneista selittää miksi nainen teki näin? Vaikka huivin ja säkin käyttö on täysin vapaaehtoista, islam on ihmiskunnnan suurimpia rikkauksia, rauhan uskonto, ihanan yhteisöllinen yms.

chiemgau24.de

Chiemgau24.de.jpg
Chiemgau24.de.jpg (42.96 KiB) Katsottu 2942 kertaa

Valokuvassa näkyy huikean vapaamielisesti pukeutunut nainen. Miten suomalainen refugees welcome porukka suhtautuisi tälläiseen naiseen, sillä näiden pölhöjen mielestä islam on ihqua, huivit upeita ja kaapu kaunis. Onko tälläinen nainen siis luopio myös siiderivalaiden mielestä?

focus.de

Otsikkoa muutettu - nainen, ei vaimo
-NILS-

Re: Saksa; afgaanimies murhasi kristityksi kääntyneen vaimon

ViestiLähetetty: La Helmi 10, 2018 1:56 pm
Kirjoittaja John Kimble
Tuossa olisi voinut käyttää vielä terrorismi- ja viharikos-koventamisperustetta jotka täyttyy kun motiivina on uhrin uskonto.

Re: Saksa; afgaanimies murhasi kristityksi kääntyneen vaimon

ViestiLähetetty: Su Helmi 11, 2018 12:21 pm
Kirjoittaja Cassandra
Mistä käy ilmi, että kyseessä oli aviopari?

otsikkoa korjattu
-NILS-

Re: Saksa; afgaanimies murhasi kristityksi kääntyneen naisen

ViestiLähetetty: Su Helmi 11, 2018 2:36 pm
Kirjoittaja J.Maybrick
Lueskelin tuolta Focus-sivulta itse jutun ja lukijoiden kommentteja. Kovasti kuumana käyvät näistä Frau Merkelin Saksaan kutsumista turvapaikanhakijoista, joiden puukotukset on kerran toisensa jälkeen kuitattu Einzelfälleiksi, yksittäistapauksiksi, ja tekijät passitetaan psykiatriseen tutkimukseen ja hoitoon. Saksalaiset ihmettelevät, kuinka mielenterveyssyyt vedetään lähes aina muukalaisten tekemien raakojen rikosten syyksi, ja psyk.hoidon tarpeessa olevat kansoittavat tiettyjen alueiden vankilat ja laitokset.

En nähnyt mainintaa, että olisivat olleet aviopari. Naisuhri oli 10 v.tekijämiestä vanhempi. Molemmat kuitenkin afgaaneja.

Ihmettelevät myös sarkastiseen sävyyn, että ennen ”rikastamisen” alkamista kesti kuukausikaupalla selvittää, oliko joku rikoksentekijä psyykkisesti sairas. Nyt heti turvapaikanhakijan väkivallantekoa seuraavana päivänä voidaan todeta, että tekijä kärsii vakavista psyykkisistä häiriöistä. Tämä on mielenkiintoinen kehitys ja antaa ajattelemisen aihetta.

Kovin tutun kuuloiset tunnot saksalaisilla näiden yksittäistapausten tiimoilta.