Switch to full style
Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Lähetä vastaus

Afganistanilaiset murhasivat naisia Saksassa ja Belgiassa

Ma Helmi 11, 2019 2:01 pm

5. helmikuuta 2019
Saksa
Schleswig-Holstein 4
Murha-tapaus Mireille B.: Afganistanilainen tuomittiin elinkautiseen vankeuteen.

Kuva

FLENSBURG. Flensburgin aluetuomioistuin on tuominnut afganistanilaisen turvapaikanhakijan elinkautiseen vankeuteen Mireille B.: n murhasta. Tuomion mukaan pakolainen tappoi viime vuoden maaliskuussa 17-vuotiaan ex-tyttöystävänsä 14 veitsen iskulla, raportoi NDR

Rikoksentekijä ei voinut hyväksyä eroamista nuoresta tytöstä, syyttäjä sanoi kanneperusteessaan. Narsistisen persoonallisuuden omaava turvapaikanhakija murhasi hänet.

Prosessin aikana Afganistanilaisen iästä ilmeni erimielisyyksiä. Hän väitti olevansa 18-vuotias. Hän olisi ollut alaikäinen rikoksen aikaan. Asiantuntijat totesivat kuitenkin, että hän oli vähintään 21-vuotias. Siksi hänet tuomittiin aikuisen rikosoikeuteen. (Ag)

https://jungefreiheit.de/politik/deutsc ... erurteilt/

Vain yksi päivä Flensburgin murhan jälkeen: Toinen afganistanilaisen tekemä murha.

Kuva

Tämä murha tapahtui Herentalsin kaupungissa Flanderin pohjoisosassa. Epäilty afgaani Babur Y. on väitetty olevan 22-vuotias, hänen uhrinsa Eleonore De Strijcker oli 27 ja häneltä jäi 2 lasta aikaisemmasta suhteesta.

Kuva

Kaksi tyttöä, ikä neljä ja seitsemän, löysivät äitinsä rikoksen jälkeisenä päivänä. He kävelivät pyjamissaan kadulla ja kertoivat naapurille, että heidän äitinsä makaa kotona verisenä.

Väitetty rikoksentekijä pakeni klo 4.30 autolla. Hän aiheutti onnettomuuden ja joutui sairaalaan. Hän väitti ettei muista mitään. Murhan täsmällinen motiivi on edelleen epäselvä.

Babur Y. (23) saapui Belgiaan ilman huoltajaa, alaikäisenä turvapaikanhakijana Afganistanista vuonna 2011 16-vuotiaana. Siellä hän asui ensin Brysselissä, myöhemmin Herentalsissa Flanderin pohjoisosassa, jossa hän tapasi 27-vuotiaan Eleonore De Strijckerin, joka otti hänet kotiinsa asumaan.

Usein oli riitoja, ja kun nainen halusi erota Baburista, Babur Y. tappoi hänet useilla veitsen iskuilla ja myös leikkasi hänen kaulaansa.

Tapetun nuoren naisen naapurit asettivat kukat ja kynttilät talonsa eteen.

Kuva


https://dangodanakakaratetiger.wordpres ... ghanistan/

Re: Afganistanilaiset murhasivat naisia Saksassa ja Belgiass

Ma Helmi 11, 2019 2:08 pm

Siellä hän asui ensin Brysselissä, myöhemmin Herentalsissa Flanderin pohjoisosassa, jossa hän tapasi 27-vuotiaan Eleonore De Strijckerin, joka otti hänet kotiinsa asumaan.

Usein oli riitoja, ja kun nainen halusi erota Baburista, Babur Y. tappoi hänet useilla veitsen iskuilla ja myös leikkasi hänen kaulaansa.


Yksi suvaitsevainen vähemmän.

Re: Afganistanilaiset murhasivat naisia Saksassa ja Belgiass

Ti Helmi 12, 2019 12:02 pm

Se melkein näillä naisilla jotka haluavat erota nuista afgaaneista kannattais lyä puukolla itsepuolustukseksi jo siinä vaiheessa kun mies sanoo ettei haluta erota.Ei tarvi itse tulla sitten tapetuksi.
Lähetä vastaus