Switch to full style
Nimi kertonee kaiken. Muista hyvä (huono) maku!
Lähetä vastaus

Uusia todistajia löytyi????

Ma Marras 30, 2015 1:21 am

Luin eilen Iltasanomista Bodom elokuvasta, jotain päänäyttelijästä ynm. Elokuva ei kiinnostanut, mutta aloin lukea jutun alla olevia kommentteja. Eräässä kommentissa luki näin:

Kirjoitti nimimerkillä "Mysteeri".
"Miten hyvin Bodomin järven tapahtumat on tutkittu?
Exmieheni kavereineen oli samaisen järven rannalla samaisena helluntaina telttailemassa. heitä ei ole kuultu koskaan. Tosin kuulivat tapahtumista vasta kotipihallaan yhden pojan äidiltä. Minulla on kuva totisista pojista"

Mielestäni aika mielenkiintoinen juttu ja vaikuttaa todelta. Oli siis 29.11 iltasanomien sivuilla.

- Kuinka kaukana olivat murhaniemestä?
- Kuulivatko mitään? Jos niin mitä?
- Jos eivät kuulleet mitään, sekin saattaisi olla tärkeä tieto jne...
- Ja ennen kaikkea ketä he olivat ja ovatko vielä elossa?

Minua ainakin kiinnostaisi tietää näiden poikien koko tarina, vaikkei mitään uutta ilmenisikkään...

Re: Uusia todistajia löytyi????

To Joulu 03, 2015 5:46 pm

On todennäköistä että Bodom-järven alueella oli useitakin henkilöitä joita ei kuulusteltu. Jotkut heistä ovat mahdollisesti nähneet tai kuulleet jotain tärkeää mutta ovat vain jääneet kuulustelematta. Osa ei ehkä osannut yhdistää näkemäänsa tai kuulemaansa johonkin murhaan, he eivät ole jääneet alueelle seuraavana päivänä, eivät ole lukeneet lehtiä, eivät kaikki v -60 olleet kiinnostuneita jostain murhasta, olipa kuinka karmea tahansa; jotkut ovat jälkikäteen harmitelleet ja ottaneet yhteyttä poliisiin mutta se ei ole juuri silloin ollut kiinnostunut, tutkimuksille on voitu pistää stoppi. Tämä on tietysti spekulaatiota. - Sekään ei välttämättä pidä paikkaansa että tutkimukset olivat perusteelliset ja erittäin korkeatasoiset kautta linjan.

Re: Uusia todistajia löytyi????

Su Joulu 06, 2015 8:30 pm

Jos sielä oikeasti on ollut muita porukoita niin kasvattaa mahdollisuutta että päivällä käynyt/hätistetty mopoporukka oli eri kuin murhatut. Joten majoittuminen kartanon maille motiivina saa lisävirtaa!

Re: Uusia todistajia löytyi????

Ma Joulu 07, 2015 11:19 am

Kyllähän näihin yllätystelttailijoihin, yllätystodistajiin ja heidän kertomuksiin tulee uskottua, kunhan tulevat esiin nimellään tai vaikkapa peitenimellään ja kertovat uskottavasti missä olivat, keitä porukassa oli ja miksi ovat vaienneet vuosia. Jälkimmäinen siis siinä tapauksessa, että heillä olisi jotain edes puoliksi mielenkiintoista kerrottavaa.

Gustafssonin vangitsemisen jälkeen lehtiin ilmaantui juttua jostain Suomi-Amerikka yhdistyksen aktiivista, joka kertoi yhdistyksen järjestäneen telttaretken Bodomin suunnalla joskus kesällä 1960. Bodomin murhiin hänellä ei ollut mitään kerrottavaa, mutta jokunen nettikirjoittaja yritti innostua siitäkin. Pahin hämmentäjä oli nimimerkki Maza, joka 7 sivunikkinsä avulla yritti vuosia ylläpitää myyttiä toisesta telttaporukasta. Sellaisestahan pääsi ihan oikeuteen asti kertomaan yllätystodistaja Markka, jonka oikeus totesi yksiselitteisesti valehtelijaksi.

Jälkimmäinen oli sikäli järkyttävä tapaus, että forumilla kirjoitteli aikanaan erittäin asiallinen oikeustieteen lisensiaatti, joka selvästi uskoi Gustafssonin syyllisyyteen, mutta osasi pohtia asioita asiallisesti. Silti hänkään ei kyennyt sanomaan selkeästi, että nauraisi Markan kaltaisen pxxxxn puhujan oikeussalistaan ulos, jos sellainen ilmaantuisi todistajaksi.

Re: Uusia todistajia löytyi????

La Kesä 18, 2016 9:08 pm

Kunto Kalpa kirjoitti:Gustafssonin vangitsemisen jälkeen lehtiin ilmaantui juttua jostain Suomi-Amerikka yhdistyksen aktiivista, joka kertoi yhdistyksen järjestäneen telttaretken Bodomin suunnalla joskus kesällä 1960. Bodomin murhiin hänellä ei ollut mitään kerrottavaa, mutta jokunen nettikirjoittaja yritti innostua siitäkin. Pahin hämmentäjä oli nimimerkki Maza, joka 7 sivunikkinsä avulla yritti vuosia ylläpitää myyttiä toisesta telttaporukasta. Sellaisestahan pääsi ihan oikeuteen asti kertomaan yllätystodistaja Markka, jonka oikeus totesi yksiselitteisesti valehtelijaksi.


Voitko luetella "7 sivunikkiäni".

Annatko linkin dokumenttiin, jossa "Markka" todetaan valehtelijaksi.
Lähetä vastaus