Sivu 1/1

15-v. oululaispoika Muslim raiskasi aikuisen suomalaisnaisen

ViestiLähetetty: Ke Touko 16, 2018 7:11 pm
Kirjoittaja Samppalainen
IL:
15-vuotias raiskasi tiedottoman naisen - nainen heräsi vastustelemaan kesken teon: ehdollista tuli
Tiistai 15.5.2018 klo 12.44
Mies sai vuoden ja kahden kuukauden ehdollisen tuomion.

► Raiskaus tapahtui naisen asunnossa.
► Miestä valvotaan ehdollisen aikana.
► Hänen valituksensa ei mennyt läpi.


Hovioikeus ei muuttanut nuoren miehen raiskaustuomiota. Tämä raiskasi 15-vuotiaana tiedottoman naisen, joka heräsi kesken teon.

Oulun käräjäoikeus oli joulukuussa tuominnut tuolloin jo 16 täyttäneen nuoren miehen syksyllä 2016 tapahtuneesta raiskauksesta 1 vuoden 2 kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Teon kohteena oli ollut täysi-ikäinen nainen. Rovaniemen hovioikeus ei muuttanut maanantaina antamallaan ratkaisulla käräjäoikeuden tuomiota. Käräjäoikeuden tuomiosta oli valittanut syytetty. Hän vaati syytettä ja korvausvaatimuksia hylättäväksi tai ainakin korvauksia alennettavaksi.

Raiskasi tiedottoman

Asianomistaja oli nauttinut illan aikana asunnossaan jonkin verran alkoholia ja lääkärin määräämiä lääkkeitä ja mennyt makuuhuoneeseensa nukkumaan.

Mies oli myöhemmin mennyt naisen makuuhuoneeseen, riisunut tältä osan vaatteista ja suorittanut suojaamattoman sukupuoliyhdynnän.

Nainen oli herännyt sukupuoliyhteyteen ja onnistunut työntämään miehen pois päältään.

Syyttäjä vaati käräjäoikeudessa tekohetkellä 15-vuotiaalle nuorelle ehdollista vankeusrangaistusta nuorena henkilönä tehdystä raiskauksesta sillä perusteella, että vastaaja oli ollut 1. marraskuuta 2016 asianomistajan kanssa sukupuoliyhteydessä käyttämällä hyväkseen sitä, että asianomistaja oli tiedottomuuden tai muun avuttoman tilan vuoksi ollut kykenemätön puolustamaan itseään tai muodostamaan tai ilmaisemaan tahtoaan.

Mies kiisti

Vastaaja on kiistänyt menetelleensä syytteessä kuvatuin tavoin ja tämän vuoksi kiistänyt perusteeltaan myös asianomistajan korvausvaatimukset.

Vastaajan käräjäoikeudessa esittämän mukaan hänen ja asianomistajan kesken ei ollut tapahtunut mitään ruumiillista kontaktia.

Näyttö riitti kuitenkin tuomioon.

Rangaistusta mitattaessa huomioitiin vastaajan hyvin nuori ikä, rikoksen vahingollisuus ja vaarallisuus, teon vaikuttimet sekä rikoksesta ilmenevä muu tekijän syyllisyys.

Teossa ei ole käytetty väkivaltaa tai sen uhkaa. Vastaajan määrääminen ehdollisen vankeuden tehosteeksi valvontaan on hänen sosiaalisen selviytymisen edistämiseksi ja uusien rikosten ehkäisemiseksi perusteltua.

Vastaaja velvoitettiin suorittamaan asianomistajalle korvaukseksi henkisestä kärsimyksestä 4 000 euroa ja tilapäisestä haitasta 1 500 euroa laillisine korkoineen rikoksentekopäivästä lukien.

Tuomio oli yksimielinen.

Rovaniemen hovioikeuden ja käräjäoikeuden tuomiot ovat kokonaan salassa pidettäviä lopputulosta ja sovellettuja lainkohtia lukuun ottamatta

ALEKSANTERI PIKKARAINEN
[email protected]


Hätää kärsivä Muslim Dzangiev -lapsi mikämikä-maasta oli ehkäpä hurmannut lääkkeitä ja alkoa nappailleen aikuisen suomalaisnaisen ääriseksikkäällä nimellään? Vai miten muuten Muslim-poika pääsi aikuisen naisen asuntoon; savupiipusta vai ulko-ovesta? Vai onko Muslim kenties ollut naisen lemmikkinä?

Tarkemmasta hovioikeuden selosteesta selviäisi myös se, onko Muslim vieraillut naisen pakopuolella vai onko pysytellyt konservatiivisesti oikealla puolella, mutta sitä ei tule, jotta tekijä ei joudu kärsimään kohtuuttomasti, sillä onhan hän niin nuori. Tämä, jos joku kuuluu #metoo -kampanjaan julki, hyvin törkeää käytöstä hätää kärsivältä.

Voi olla, että suurempi osa suomalaisnaisista on jo herännyt uudenlaiseen maailmaan, missä karvalapsia ei enää voi vaan silitellä ilman seurauksia, vaan sieltä voi tärähtää spermaa mahalle tajuttomana makaavan naisen "pamputuksen" jälkeen ikään kuin vastineeksi hyvästä kohtelusta. Tätä on islam-kulttuuri, naista käytetään lattiamattona, huomaa ettei Muslim-poika ottanut tekosestaan mitään vastuuta, vaan yritti kaataa jutun viimeistään hovissa.

Kalevan juttu aiheesta:
Hovioikeus piti voimassa 15-vuotiaan pojan saaman rais­kaus­tuo­mion – harvinainen kro­mo­so­mi­tyyp­pi johti tuomioon
POHJOIS-SUOMI 15.5.2018 13:04 KALEVA
Rovaniemen hovioikeus ei muuttanut 15-vuotiaalle pojalle annettua tuomiota nuorena henkilönä tehdystä raiskauksesta. Oulun käräjäoikeus oli tuominnut pojan yhden vuoden ja kahden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja ehdollisen vankeuden tehosteeksi valvontaan yhdeksi vuodeksi ja kolmeksi kuukaudeksi.

Lisäksi käräjäoikeus tuomitsi pojan korvaamaan uhrille 4000 euroa henkisestä kärsimyksestä ja 1500 euroa tilapäisestä haitasta.

Käräjäoikeuden mukaan tekohetkellä 15-vuotias poika oli ollut suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä tiedottoman, täysi-ikäisen naisen kanssa vastoin hänen tahtoaan.

Nainen oli nauttinut asunnossaan jonkin verran alkoholia ja lääkärin määräämiä lääkkeitä ja mennyt makuuhuoneeseensa nukkumaan. Poika meni myöhemmin makuuhuoneeseen ja raiskasi naisen. Nainen heräsi kesken teon ja onnistui työntämään tekijän pois päältään.

Käräjäoikeuden mukaan syyte näytettiin toteen uhrin kertomuksella ja hänestä löytyneellä, pojasta peräisin olevalla Y-kromosomityypillä. Kyseisen Y-kromosomityypin yleisyys suomalaisessa miesväestössä on noin 0,6 prosenttia.

Käräjäoikeus otti rangaistusta antaessaan huomioon muun muassa tekijän hyvin nuoren iän.

Rikos tapahtui syksyllä 2016.

Tuomittu valitti tuomiostaan hovioikeuteen ja vaati syytettä ja korvausvaatimuksia hylättäväksi. Hovioikeus ei nähnyt syytä muuttaa käräjäoikeuden päätöstä.


Raiskaajan nimi löytyy hovioikeuden tuomiolapusta, minkä Junes Lokka julkaisi twittterissä:
https://mobile.twitter.com/JunesLokka/s ... 68/photo/1

Re: 15-v. oululaispoika Muslim raiskasi aikuisen suomalaisna

ViestiLähetetty: To Heinä 26, 2018 3:57 pm
Kirjoittaja Koimies
Näitä (harvinaisia) kromosomeja sitten halutaan itämailta lisää kansallisen geenikannan laajentamiseksi. Taitaa tässä tapauksessa olla vielä pikku, pikku psykopaatin allekirjoitus spermassa.

Re: 15-v. oululaispoika Muslim raiskasi aikuisen suomalaisna

ViestiLähetetty: To Heinä 26, 2018 4:13 pm
Kirjoittaja Tackleberry
Koimies kirjoitti:Näitä (harvinaisia) kromosomeja sitten halutaan itämailta lisää kansallisen geenikannan laajentamiseksi.

Tää on niin väsynyt läppä. Koita keksiä jotain uutta.

Sama kuin sanoisi Antti Rinteen ehdottamista "synnytystalkoista", että "jaa, haluatte tänne lisää murhamiehiä? Jalat kii!"

Re: 15-v. oululaispoika Muslim raiskasi aikuisen suomalaisna

ViestiLähetetty: Pe Heinä 27, 2018 10:45 am
Kirjoittaja Kuolemannaakka
Eikö sukupuoliyhteys alle 16-vuotiaan kanssa ole aina lapsen hyväksikäyttö?

Re: 15-v. oululaispoika Muslim raiskasi aikuisen suomalaisna

ViestiLähetetty: Pe Heinä 27, 2018 2:04 pm
Kirjoittaja Tackleberry
Kuolemannaakka kirjoitti:Eikö sukupuoliyhteys alle 16-vuotiaan kanssa ole aina lapsen hyväksikäyttö?

Nokkela heitto ( :roll: ), mutta ei ole edes vapaaehtoisissa yhdynnöissä, pakotetuista puhumattakaan.