Sivu 1/1

Ruotsi: huippujalkapalloilija raiskasi lapsen - karkotetaan

ViestiLähetetty: Pe Kesä 08, 2018 1:17 pm
Kirjoittaja NorthernDarkness
https://www.iltalehti.fi/jalkapallo/201 ... 3_jp.shtml

Malmö FF:n miljoonavärväys Kingsley Sarfo on tuomittu kahden vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeusrangaistukseen ja karkotettu Ruotsista, kertoo muun muassa Aftonbladet.


Sarfo, 23, sai tuomionsa kahdesta raiskauksesta, joiden uhrina oli alle 15-vuotias tyttö. Alkujaan Sarfoa epäiltiin alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mutta oikeuskäsittelyssä rikosnimike tarkentui raiskaukseksi.

Pelaaja myönsi oikeudessa, että harrasti tytön kanssa seksiä, mutta väitti, ettei tiennyt hänen todellista ikäänsä. Lisäksi Sarfo väitti, että hänellä ja tytöllä oli romanttinen suhde. Malmön käräjäoikeus ei katsonut Sarfon puheita lieventäviksi asianhaaroiksi, vaan tuomio noudatti lähes pilkulleen syyttäjän esittämiä vaatimuksia. Lisäksi Sarfo tuomittiin maksamaan uhrille hieman yli 14 600 euron kärsimyskorvaukset.

Karkotus- ja vankeustuomio tarkoittavat luonnollisesti sitä, että Sarfon pelit eivät jatku Malmö-paidassa. Ghanalainen siirtyi suurseuraan Siriuksesta noin 1,5 miljoonan euron siirtosummaa vastaan viime kaudeksi. Pelejä kertyi kahdeksan, maaleja kaksi.

- Sanotaan näin, että henkilö, joka syyllistyy vakaviin, vankeustuomion poikiviin, rikoksiin, ei normaalisti voi edustaa seuraa, Malmön puheenjohtaja Niclas Carlnén sanoi, kun ensimmäiset epäilyt tulivat julki.

Sarfo on kotoisin Ghanasta, mutta muutti Ruotsiin ja Malmöön jo teini-ikäisenä. Hän edustaa maajoukkuetasolla synnyinmaataan Ghanaa, jonka paidassa hän on pelannut yhdessä A-maaottelussa.


Sarfo ajatteli scorettaa myös kentän ulkopuolella.

Otsikkoa asemoitu
-NILS-

Malmö FF:n ghanalaispelaajalle 2v 8kk lapsen raiskauksesta

ViestiLähetetty: Ti Kesä 12, 2018 3:28 pm
Kirjoittaja John Kimble
https://yle.fi/urheilu/3-10245921

Allsvenskan-pelaajalle vankeutta alaikäisen raiskaamisesta

Malmö FF:n Kingsley Sarfo on tuomittu vankeuteen ja sakkoihin, jonka lisäksi hänet karkotetaan maasta 10 vuodeksi.
8.6.2018 klo 17:08

Kingsley_Sarfo.jpg
Kingsley_Sarfo.jpg (48.75 KiB) Katsottu 4182 kertaa

Ruotsin jalkapallon miesten pääsarjassa pelaavan Malmö FF:n Kingsley Sarfo on tuomittu 2 vuoden ja 8 kuukauden vankilarangaistukseen kahdesta alaikäiseen kohdistuneesta raiskauksesta, kertoo Ruotsin yleisradioyhtiö SVT.

Lisäksi ghanalaissyntyinen Sarfo karkotetaan maasta 10 vuodeksi, ja hän joutuu maksamaan vahingonkorvauksia 150 000 kruunua.

Tapahtumat sijoittuvan vuoden 2016 syyskuun ja kesäkuun 2017 välille. Syyttäjän mukaan Sarfo tiesi, että hänen sosiaalisessa mediassa tapaamansa tyttö oli 14-vuotias.

Uhrin mukaan yhdyntä tapahtui yhteisymmärryksessä, mutta oikeus katsoi, että yhteydenotto juuri 14 vuotta täyttäneeseen seksuaalisessa mielessä on tuomittavaa. Sarfo kiistää rikoksen ja aikoo valittaa tuomiosta.

https://yle.fi/urheilu/3-10249983

Malmö FF näytti alaikäisen raiskauksesta tuomitulle pelaajalle ovea

Kingsley Sarfo on kiistänyt syyllistyneensä rikokseen. Hän aikoo valittaa tuomiosta.
12.6.2018 klo 12:05

Ruotsalainen Allsvenskan-seura Malmö FF on erottanut keskikenttäpelaajansa Kingsley Sarfon, kertoo seura kotisivuillaan.

Sarfo tuomittiin viime viikolla kahdesta alaikäiseen kohdistuneesta raiskauksesta 2 vuoden ja 8 kuukauden vankeusrangaistukseen. Lisäksi ghanalaissyntyinen Sarfo määrättiin karkotettavaksi maasta.

Sarfo siirtyi Malmöön viime vuoden kesäkuussa. Hän ehti pelata seurassa kahdeksan ottelua ennen kuin häntä esitettiin syyskuussa vangittavaksi rikoksesta epäiltynä. Tällöin Sarfo pääsi vapaaksi, mutta hänet vangittiin uudelleen tammikuun lopussa. Siitä lähtien Sarfo istui vangittuna oikeudenkäyntiä odottaen.

Sarfo on kiistänyt syyllistyneensä rikokseen. Hän aikoo valittaa tuomiosta.

Ketjut yhdistetty. Kuvan kokoa kohtuullistettu.
-NILS-

Re: Ruotsi: huippujalkapalloilija raiskasi lapsen - karkotet

ViestiLähetetty: Ke Kesä 20, 2018 11:37 pm
Kirjoittaja zikzak
Miehen itsensäkin kannalta on parasta, että hänet karkotetaan Ruotsista. Tietäen esimerkiksi monien tukholmalaisten ja göteborgilaisten futishuligaanien väkivaltaisuuden ja nationalistisen ajatusmaailman, tällä kaverilla ei olisi Ruotsissa todellakaan turvallista. Itseäni ei toki haittaisi, jos...